Principal Relacions Jaden Smith

Jaden Smith

Jaden SmithRang 171 -24Edat 22 anys Zodiac Càncer Relacions 8 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Jaden Smith és possiblement solter.

tyrese i taraji p henson

Relacions

Jaden Smith ha tingut relacions amb Odessa Adlon(2017 - 2018), Sarah Snyder(2015 - 2016), Amandla Stenberg(2014 - 2015), Kylie Jenner(2013 - 2014), Sofia Richie(2012 - 2020), Stella Hudgens(2011 - 2012), Madison Pettis(2010 - 2011)i Tyler el Creador.



Sobre

Jaden Smith és un familiar nord-americà de 22 anys. Nascut Jaden Christopher Syre Smith el 8 de juliol de 1998 a Los Angeles, Califòrnia, EUA, és famós per Dre Parker a The Karate Kid (2010) i ser fill de l'actor Will Smith. El seu signe del zodíac és el càncer.

Jaden Smith ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclosa Cara Delevingne La vida en un any (2020)i Wenwen Han a The Karate Kid (2010).

Jaden Smith és membre de les llistes següents: actors infantils nord-americans, gent de Los Angeles, Califòrnia i actors nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Jaden Smith. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites88 anys, 6 mesos1 any, 10 mesos1 any
total88 anys, 6 mesos1 any, 10 mesos1 any

Detalls

NomJardí
CognomSmith
Nom complet al naixementJaden Christopher Syre Smith
Nom alternatiuJ Diggy
Edat22 anys
Aniversari8 de juliol de 1998
Lloc de naixementLos Angeles, Califòrnia, USA
Alçada5 '7' (170 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacCàncer
SexualitatDISPUTAT
Religiócatòlic romà
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutEducat a casa
Text d’ocupacióRapista, actor, ballarí
OcupacióRelatiu
Reclama famaDre Parker a The Karate Kid (2010) i ser fill de l’actor Will Smith
Gènere musical (text)Hip hop, hip hop alternatiu, trap, emo rap
Any (s) actiu (s)2002 – actualitat
Instrument (text)Veus
Segell discogràficColumbia Records, Columbia, Roc Nation, MSFTSMusic
Actes associatsWillow Smith, Justin Bieber, Childish Gambino, August Alsina, Willow, Tyler, el Creador, ASAP Rocky, Kid Cudi, Raury
Mida de la sabata8.5
Llocs web oficialstwitter.com/officialjaden, youtube.com/officialjaden, www.jadensmith.com, http://erysiscoming.com/
PareWill Smith
MareJada Pinkett-Smith
GermàTrey Smith (germanastre)
GermanaWillow Smith
AmicMoises Arias, Justin Bieber, Mateo Arias, Madison Pettis, Stella Hudgens
Persones associadesJackie Chan, Justin Bieber

Jaden Christopher Syre Smith (nascut el 8 de juliol de 1998) de vegades conegut només amb el monònim de Jaden és un actor, raper, cantant i compositor nord-americà. El primer paper de Smith va ser amb el seu pare Will Smith a la pel·lícula del 2006 The Pursuit of Happyness i tornaria a aparèixer amb el seu pare a la pel·lícula del 2013 After Earth. També va protagonitzar les pel·lícules de remake The Day the Earth Stood Still (2008) i The Karate Kid (2010).

Més informació sobre Jaden Smith Menys sobre Jaden Smith

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
8Odessa AdlonRelació201720181 any
7Sarah SnyderRelacióAgost de 2015Set 20161 any
6Amandla StenbergRelació201420151 any
5Kylie JennerRelaciómar 2013mar 20141 any
4Sofia RichieRelacióAbril de 2012octubre 20208 anys
3Stella HudgensRelaciójuliol 2011Agost de 20121 any
2Madison PettisRelacióMaig de 2010Agost de 20111 any
1Tyler el CreadorRelació R -
Odessa Adlon #8

Odessa Adlon

2017 - 2018

Odessa Adlon i Jaden Smith es van separar el 201 ...[veure parella] Sarah Snyder #7

Sarah Snyder

2015 - 2016

Sarah Snyder i Jaden Smith es van separar el setembre ...[veure parella] Amandla Stenberg #6

Amandla Stenberg

2014 - 2015

Amandla Stenberg i Jaden Smith es van separar a ...[veure parella] Kylie Jenner #5

Kylie Jenner

2013 - 2014

Kylie Jenner i Jaden Smith es van separar el març ...[veure parella] Sofia Richie #4

Sofia Richie

2012 - 2020

Sofia Richie i Jaden Smith es van separar l'octubre ...[veure parella] Stella Hudgens #3

Stella Hudgens

2011 - 2012

Jaden Smith i Stella Hudgens es van separar a M ...[veure parella] Madison Pettis #2

Madison Pettis

2010 - 2011

Jaden Smith i Madison Pettis es van separar en A ...[veure parella] Tyler el Creador #1rumor

Tyler el Creador

Tyler the Creator i Jaden Smith eren rumors ...[veure parella] #8

Odessa Adlon

2017 - 2018

Odessa Adlon i Jaden Smith van ser del 2017 al 2018.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 53% veure relació #7

Sarah Snyder

2015 - 2016

Sarah Snyder i Jaden Smith van ser d’agost de 2015 a setembre de 2016.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 67% veure relació #6

Amandla Stenberg

2014 - 2015

Amandla Stenberg i Jaden Smith van ser del 2014 al 2015.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 59% veure relació #5

Kylie Jenner

2013 - 2014

Kylie Jenner i Jaden Smith van ser del març del 2013 al març del 2014.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Alçada37%Edat98%'> Compatibilitat 49% veure relació #4

Sofia Richie

2012 - 2020

Sofia Richie i Jaden Smith van ser d’abril de 2012 a octubre de 2020.

Relació 8 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat el 64% veure relació #3

Stella Hudgens

2011 - 2012

Jaden Smith i Stella Hudgens van ser de juliol de 2011 a agost de 2012.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat el 72% veure relació #2

Madison Pettis

2010 - 2011

Jaden Smith i Madison Pettis van datar de maig de 2010 a agost de 2011.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 59% veure relació #1

Tyler el Creador

(Remor)

Es rumora que Tyler the Creator es va connectar amb Jaden Smith.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Alçada19%Edat1%'> Compatibilitat 40% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Jaden Smith22 CàncerRelatiu
Nord-americà
Odessa Adlon21 BessonsActriu
Nord-americà
Sarah Snyder25 LeoModel
Nord-americà
Amandla Stenberg22 EscorpíActriu
Nord-americà
Kylie Jenner23 LeoReality TV
Nord-americà
Sofia Richie22 VergeModel
Nord-americà
Stella Hudgens25 EscorpíActriu
Nord-americà
Madison Pettis22 CàncerActriu
Nord-americà
Tyler el Creador30 peixRaper
Nord-americà

Galeria de fotos

Jaden Smith i Sofia Richie Jaden Smith i Sofia Richie Jaden Smith i Sofia Richie El formiguer - Jaden Smith Jaden Smith i Amandla Stenberg Jaden Smith i Amandla Stenberg Jaden Smith i Amandla Stenberg Jaden Smith i Amandla Stenberg Tyler the Creator i Jaden Smith Focus (2015) Focus (2015) Paper Towns (2015)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
La vida en un any2020DarynPel·lícula
Impractical Jokers: The Movie2020Jaden SmithPel·lícula
Skate Kitchen2018DevonPel·lícula
Neo Yokio2017Kaz Kaan, Kaz KahnPrograma de televisió
El Baixar2016Marcus 'Dizzee' KiplingPrograma de televisió
Kid Cudi - Surfin2016Pel · lícula curta
Enigma sense títol / Projecte Salahuddin2014CurtisTV Movie
Després de la Terra2013Kitai RaigePel·lícula
The Karate Kid2010Dre ParkerPel·lícula
El dia que la terra va parar quieta2008Jacob BensonPel·lícula
La recerca de la felicitat2006Christopher (com a Jaden Christopher Syre Smith)Pel·lícula
La vida de la suite de Zack i Cody2005TravisPrograma de televisió
Tots nosaltres2003ReggiePrograma de televisió
Mostra més Mostrar menys

Enfrontaments en pantalla

  • Cara Delevingne and Jaden Smithcara Delevingne
    • La vida en un any
      2020
    [veure coincidència]
  • Jaden Smith i Wenwen HanWenwen Han
    • The Karate Kid
      2010
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Tracey E. Bregman i Ronald Recht
Tracey E. Bregman i Ronald Recht
28 de maig de 2021 ... Tracey E. Bregman i Ronald Recht, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Mallory Caballero
Mallory Caballero
28 de maig de 2021 ... Notícies de Mallory Caballero, xafarderies, fotos de Mallory Caballero, biografia, llista de xicots de Mallory Caballero 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Mallory Caballero. Història de cites de Mallory Caballero, 2021, 2020, llista de relacions de Mallory Caballero.
Suze DeMarchi
Suze DeMarchi
28 de maig de 2021 ... Notícies de Suze DeMarchi, xafarderies, fotos de Suze DeMarchi, biografia, llista de nuvis de Suze DeMarchi 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Suze DeMarchi. Història de cites de Suze DeMarchi, 2021, 2020, llista de relacions de Suze DeMarchi.
Les millors cançons de Tiesto de tots els temps, classificades
Les millors cançons de Tiesto de tots els temps, classificades
Classifiquem les millors cançons de Tiesto de tots els temps. Tiesto, un dels DJ més grans del món, ha estat sovint vist com el 'Padrí de l'EDM' ...
Kevin Alexander Clark
Kevin Alexander Clark
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kevin Alexander Clark, xafarderies, fotos de Kevin Alexander Clark, biografia, llista de núvies de Kevin Alexander Clark 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kevin Alexander Clark. Història de cites de Kevin Alexander Clark, 2021, 2020, llista de relacions de Kevin Alexander Clark.
Rowan Blanchard i Corey Fogelmanis
Rowan Blanchard i Corey Fogelmanis
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Rowan Blanchard i Corey Fogelmanis. Obteniu més informació sobre ...
Dave Mantel
Dave Mantel
28 de maig de 2021 ... Notícies de Dave Mantel, xafarderies, fotos de Dave Mantel, biografia, llista de núvies de Dave Mantel 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Dave Mantel. Historial de cites de Dave Mantel, 2021, 2020, llista de relacions de Dave Mantel.