Principal Relacions Jacques

Jacques

Jacques SolterRang 4024 -152Edat 27 anys Zodiac Àries Relacions 3 en total

Amb qui surt ara mateix?

Jacquees és actualment solter.

Relacions

Jacquees ha tingut relacions amb Dreezy, Dej Loaf(2016 - 2017)i Tink(2016).



Sobre

Jacquees és una cantant nord-americana de 27 anys. Nascut Rodríquez Jacques Broadnax el 15 d'abril de 1994 a Atlanta, Geòrgia, EUA, és famós per B.E.D. en una carrera que abasta el 2008 – present i el 2010 – actual i el 2011-present i el 2011 – actualitat. El seu signe del zodíac és Àries.

qui és una cita dominic purcell

Jacquees és membre de les llistes següents: cantautors nord-americans, homes masculins nord-americans i cantautors de ritme i blues nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Jacques! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites35 mesos, 1 dia2 mesos, 21 dies3 mesos, 2 dies
total35 mesos, 1 dia2 mesos, 21 dies3 mesos, 2 dies

Detalls

NomJacques
Nom complet al naixementRodríquez Jacques Broadnax
Nom alternatiuJacques, Jacques
Edat27 anys
Aniversari15 d'abril de 1994
Lloc de naixementAtlanta, Geòrgia, EUA
Alçada5 '5' (165 cm)
Pes152 lliures (69 kg)
ConstruirMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Característica distintivaRastes llargues, sovint porta una espiga de nas de diamant
Signe del zodíacÀries
SexualitatRecte
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióCantant, compositor, productor
OcupacióCantant
Reclama famaB.E.D.
Gènere musical (text)Hip Hop Soul, R&B, Hip Hop
Any (s) actiu (s)2009-actualitat, 2008-actualitat, 2010-actualitat, 2011-actualitat, 2011-actualitat
Instrument (text)Veus
Segell discogràficDiners en efectiu (corrent), T.I.G. Entreteniment (anterior), Block Entertainment (anterior), Cash Money / Interscope (actual), Cash Money / Republic Records (actual), 4275, Cash Money, Republic, Block, FYB Ent 4275
Actes associatsRich Homie Quan, Chris Brown, Lloyd, Trinidad James, Rich Gang, Birdman, Young Thug, T.I., August Alsina, DJ Spinz, Dej Loaf, Jody Breeze, YK Osiris, Dreezy
Talent Agency (per exemple, Modelització)MC Media Works, 4275 Entertainment Management Company
Aprovació de la marcaDiadors FYB Premiere, Samarreta Premier i mitjons
Llocs web oficialsjacqueeslive.com, http://www.jacqueeslive.com

Rodriquez Jacquees Broadnax (nascut el 15 d'abril de 1994), més conegut monònimament com Jacquees, és un cantant, compositor i productor nord-americà de Decatur, Geòrgia. El 2015 va signar un contracte de gravació i gestió de compositor amb Cash Money Records. El seu senzill del 2016, 'B.E.D.', va estar a les llistes de Billboard durant 7 setmanes, arribant al número 69. El seu àlbum debut, 4275, es va publicar el 15 de juny de 2018.

Més informació sobre Jacques Menys sobre Jacques

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3DreezyRelacióDesembre de 2018octubre 20201 any
2Dóna PaRelacióNovembre de 2016Abril de 20175 mesos
1PensarRelacióJuny de 2016Set 20163 mesos
Dreezy #3

Dreezy

Jacques i Dreezy es van separar l'octubre de 2020 a popa ...[veure parella] Dóna Pa #2

Dóna Pa

2016 - 2017

Jacques i Dej Loaf estan separats ...[veure parella] Pensar #1

Pensar

2016

Tink i Jacquees estan separats ...[veure parella] #3

Dreezy

Jacquees i Dreezy daten de desembre de 2018 a octubre de 2020.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #2

Dóna Pa

2016 - 2017

Jacquees i Dej Loaf van tenir una relació del novembre del 2016 a l’abril del 2017.



Relació 5 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada37%Edat52%'> Compatibilitat 48% veure relació #1

Pensar

2016

Tink i Jacquees van tenir una relació del juny del 2016 al setembre del 2016.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Alçada37%Edat98%'> Compatibilitat 69% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Jacques27 ÀriesCantant
Nord-americà
Dreezy27 ÀriesRaper
Nord-americà
Dóna Pa30 ÀriesRaper
Nord-americà
Pensar26 peixRaper
Nord-americà

Galeria de fotos

Dreezy i Jacques Dreezy i Jacques Dreezy i Jacques Dreezy i Jacques Dreezy i Jacques Dreezy i Jacques

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Ella Ball2018JoPel·lícula
Premis Soul Train 20182018AutònomPrograma de televisió
Minay TV2015A si mateixPrograma de televisió
El xou de Wendy Williams2008Convidat automusicalPrograma de televisió
Wild 'N Out2005IntèrpretPrograma de televisió

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Shyloh Oostwald
Shyloh Oostwald
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shyloh Oostwald, xafarderies, fotos de Shyloh Oostwald, biografia, llista de xicots de Shyloh Oostwald 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shyloh Oostwald. Història de cites de Shyloh Oostwald, 2021, 2020, llista de relacions de Shyloh Oostwald.
Jacqueline Toboni
Jacqueline Toboni
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jacqueline Toboni, xafarderies, fotos de Jacqueline Toboni, biografia, llista de xicots de Jacqueline Toboni 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jacqueline Toboni. Història de cites de Jacqueline Toboni, 2021, 2020, llista de relacions de Jacqueline Toboni.
Jenni Ahola
Jenni Ahola
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jenni Ahola, xafarderies, fotos de Jenni Ahola, biografia, llista de nuvis de Jenni Ahola 2016. Història de la relació. Llista de relacions Jenni Ahola. Història de cites de Jenni Ahola, 2021, 2020, llista de relacions de Jenni Ahola.
Els millors jocs Command & Conquer
Els millors jocs Command & Conquer
Aquí teniu una llista dels millors jocs de Command & Conquer, classificats de millor a pitjor per milers de vots de jugadors. Si creieu que és el videojoc més divertit que hi ha ...
Devlin Elliott i Nathan Lane
Devlin Elliott i Nathan Lane
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Devlin Elliott i Nathan Lane. Obteniu més informació sobre ...
Les millors bandes i artistes celtes
Les millors bandes i artistes celtes
Tot i que hi ha un munt d’artistes celtes fantàstics, alguns són millors que d’altres. Aquesta llista està dirigida als aficionats a la música celta que ...
Agustina Agazzani
Agustina Agazzani
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Agustina Agazzani, xafarderies, fotos d'Agustina Agazzani, biografia, llista de nuvis d'Agustina Agazzani 2016. Història de la relació. Llista de relacions Agustina Agazzani. Història de cites d'Agustina Agazzani, 2021, 2020, llista de relacions d'Agustina Agazzani.