Principal Relacions Jack Griffo

Jack Griffo

Jack GriffoRang 1215 46Edat Zodiac de 24 anys Sagitari Relacions 5 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Jack Griffo és possiblement solter.

Relacions

Jack Griffo ha tingut relacions amb Paris Berelc(2017), Ryan Whitney(2013 - 2016), Ciara Bravo(2013), Kira Kosarin(2012)i Mia Beyer.



Sobre

Jack Griffo és un actor nord-americà de 24 anys. Nascut Jack Davis Griffo l'11 de desembre de 1996 a Orlando, Florida, EUA, és famós per The Thundermans. El seu signe del zodíac és Sagitari.

Jack Griffo ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclosa Ciara Bravo Jinxed (2013)i Ryan Whitney a Vegeu Dad Run (2012).

Jack Griffo és membre de les llistes següents: cantants de pop nord-americans, actors infantils nord-americans i personalitats de la televisió nord-americana.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Jack Griffo. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites58 anys, 2 mesos3 anys, 1 mes3 anys, 2 mesos
total58 anys, 2 mesos3 anys, 1 mes3 anys, 2 mesos

Detalls

NomJack
Segon nomDavis
CognomGriffo
Nom complet al naixementJack Davis Griffo
Edat24 anys
Aniversari11 de desembre de 1996
Lloc de naixementOrlando, Florida, USA
Alçada5 '8' (173 cm)
Pes64 lliures (140 lliures)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacSagitari
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutBrighton Hall
Text d’ocupacióActor, cantant, ballarí
Ocupacióactor
Reclama famaThe Thundermans
Any (s) actiu (s)2011 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Amsel, Eisenstadt & Frazier Talent Agency
Llocs web oficialswww.jackgriffo.com/, www.linkedin.com/pub/jack-griffo/60/161/656, twitter.com/LittlejGriffo, www.youtube.com/user/LittlejGriffo, http://www.jackgriffo.com

Jack Davis Griffo (nascut l'11 de desembre de 1996) és un actor nord-americà. Va actuar com a Max Thunderman a la sèrie The Thundermans de Nickelodeon (2013-2018). Griffo també va tenir papers protagonistes a les pel·lícules originals de la xarxa Jinxed i Splitting Adam, i a la sèrie original de Netflix, Alexa & Katie.

Més informació sobre Jack Griffo Menys sobre Jack Griffo

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Paris BerelcRelacióGener de 201720203 anys
4Ryan WhitneyRelació16 de juny de 201328 d'agost de 20163 anys
3Ciara BravoRelaciómar 2013mar 2013-
2Kira KosarinRelació20122012-
1Mia BeyerDesconegut -
Paris Berelc #5

Paris Berelc

2017

Paris Berelc i Jack Griffo estan separats ...[veure parella] Ryan Whitney #4

Ryan Whitney

2013 - 2016

Jack Griffo i Ryan Whitney es van separar el 28 ...[veure parella] Ciara Bravo #3

Ciara Bravo

2013

Jack Griffo i Ciara Bravo estan separats ...[veure parella] Kira Kosarin #2

Kira Kosarin

2012

Kira Kosarin i Jack Griffo estan separats ...[veure parella] #1

Mia Beyer

Mia Beyer i Jack Griffo estaven en una relació ...[veure parella] #5

Paris Berelc

2017

Paris Berelc i Jack Griffo van tenir una relació entre el gener del 2017 i el 2020.



MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 45% veure relació #4

Ryan Whitney

2013 - 2016

Jack Griffo i Ryan Whitney van ser del 16 de juny de 2013 al 28 d’agost de 2016.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 50% veure relació #3

Ciara Bravo

2013

Jack Griffo i Ciara Bravo van ser del 4 al març del 2013.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 73% veure relació #2

Kira Kosarin

2012

Kira Kosarin i Jack Griffo van tenir una relació del 2012 al 2012.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada37%Edat98%'> Compatibilitat 84% veure relació #1

Mia Beyer

Mia Beyer i Jack Griffo van tenir una relació.

veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Jack Griffo24 Sagitariactor
Nord-americà
Paris Berelc22 CapricornActriu
Nord-americà
Ryan Whitney23 TaureActriu
Nord-americà
Ciara Bravo24 peixActriu
Nord-americà
Kira Kosarin23 lliuraActriu
Nord-americà
Mia Beyer-

Galeria de fotos

Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
La nota alta de Nadal2020ToddPel·lícula
Donut Baby2020EsmaltPrograma de televisió
El 2n2020Shawn DavisPel·lícula
Desbordament2020Auggy RiggsPel·lícula
Jugador guanyat: Benvingut a Oz2019KinPel · lícula curta
Esquadró Cavaller2018Sir SwayzePrograma de televisió
Alexa i Katie2018DylanPrograma de televisió
MANTEGA2018ParkerPel·lícula
El millor. El pitjor. Cap de setmana. Sempre.2018Salt llamp JackPrograma de televisió
Love Daily2018PaulPrograma de televisió
BeerBongi2018DerekPel · lícula curta
Els que queden enrere2017NoèPel·lícula
Poma del meu ull2017DirigirPel·lícula
Equip SEAL2017PV2 Elliot MoundstPrograma de televisió
Especial Sizzling Summer Camp especial de Nickelodeon2017JackTV Movie
Escola de Rock2016SladePrograma de televisió
La casa forta2016TristanyPrograma de televisió
Dividint Adam2015Vance HansumTV Movie
Sharknado 3: Oh Hell No!2015BillyTV Movie
Especial de vacances Ho Ho de Nickelodeon2015Jack GriffoTV Movie
Henry Danger2014Max ThundermanPrograma de televisió
Sistema de còpia de seguretat Beep Beep2014PaulPel · lícula curta
The Thundermans2013Max ThundermanPrograma de televisió
The Haunted Hathaways2013Max ThundermanPrograma de televisió
Jinxed2013BrettTV Movie
A l'est de Kensington2013Peter PanPel · lícula curta
Vegeu Dad Run2012Xander McGinleyPrograma de televisió
Marvin Marvin2012EllisPrograma de televisió
Què vaig fer l’estiu passat: Nadal de juny2012Johnny (segment 'Primer petó')Pel · lícula curta
Heroi americà2012Germà granPel·lícula
Kickin 'It2011BennyPrograma de televisió
So de la meva veu2011Peter jovePel·lícula
Bucket and Skinner's Epic Adventures2011Membre de l’equip de surfPrograma de televisió
Jessie2011Brett SummersPrograma de televisió
NCIS: Los Angeles2009McKennaPrograma de televisió
Sid està mortEric WorshamPel·lícula
La vida a Los AngelesGaryPel·lícula
No tanqueu la sessióJacobPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Ciara Bravo i Jack GriffoCiara Bravo
    • Jinxed
      2013
    [veure coincidència]
  • Ryan Newman i Jack GriffoRyan Whitney
    • Vegeu Dad Run
      2012
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.