Principal Cites Jaana Pelkonen

Jaana Pelkonen

Jaana PelkonenEdat de 44 anys Zodiac Aquari

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Jaana Pelkonen és possiblement soltera.

Relacions

No tenim registres de les relacions passades de Jaana Pelkonen.



quants anys té Dayle Hinman

Sobre

Jaana Pelkonen és una model finlandesa de 44 anys nascuda el 27 de gener de 1977 a Lahti, Finlàndia. El seu signe del zodíac és Aquari

Jaana Pelkonen és membre de les llistes següents: naixements del 1977, talons de la població finlandesa i models femenines finlandeses.

té crankgameplays una núvia

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Jaana Pelkonen. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Detalls

NomJaana
CognomPelkonen
Edat44 anys
Aniversari27 de gener de 1977
Lloc de naixementLahti, Finlàndia
Alçada5 '3' (160 cm)
ConstrueixMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacAquari
ÈtniaBlanc
NacionalitatFinès
Text d’ocupacióPolític
OcupacióModel

Jaana Pelkonen (nascuda el 27 de gener de 1977) és una membre del parlament finlandesa i antiga amfitriona de televisió.

Més informació sobre Jaana Pelkonen Menys sobre Jaana Pelkonen

Galeria de fotos

Jaana Pelkonen Jaana Pelkonen Jaana Pelkonen Jaana Pelkonen Jaana Pelkonen Jaana Pelkonen Jaana Pelkonen Jaana Pelkonen Jaana Pelkonen Jaana Pelkonen Jaana Pelkonen Jaana Pelkonen

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
El Festival d’Eurovisió2010Comentarista autofinlandès (veu)Programa de televisió
El Festival d’Eurovisió2009Ella mateixa - Comentarista finès (veu)Programa de televisió
Dos quarts de set2009JoPrograma de televisió
El Festival d’Eurovisió2008Ella mateixa - Comentarista finès (veu)Programa de televisió
El Festival d’Eurovisió2007Ella mateixa - AmfitrióPrograma de televisió
El Festival d’Eurovisió2006Ella mateixa - Comentarista finès (veu)Programa de televisió
El Festival d’Eurovisió2005Ella mateixa - Comentarista finès (veu)Programa de televisió
Lluny2001Ella mateixa: l'amfitrióPrograma de televisió
Guerra de la cuina1999JoPrograma de televisió
Fuga de notícies1998JoPrograma de televisió
Bon dia Finlàndia1989JoPrograma de televisió
Disc disc1961JoPrograma de televisió
Mostra més Mostrar menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Kashmira Cooke
Kashmira Cooke
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kashmira Cooke, xafarderies, fotos de Kashmira Cooke, biografia, llista de xicots de Kashmira Cooke 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kashmira Cooke. Història de cites de Kashmira Cooke, 2021, 2020, llista de relacions de Kashmira Cooke.
Guy Williams i Janice Cooper
Guy Williams i Janice Cooper
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Guy Williams i Janice Cooper. Obteniu més informació sobre ...
Tania Saulnier
Tania Saulnier
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tania Saulnier, xafarderies, fotos de Tania Saulnier, biografia, llista de nuvis de Tania Saulnier 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tania Saulnier. Història de cites de Tania Saulnier, 2021, 2020, llista de relacions de Tania Saulnier.
Barbra Streisand i Don Johnson
Barbra Streisand i Don Johnson
28 de maig de 2021 ... Barbra Streisand i Don Johnson fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Astrid Bergès-Frisbey
Astrid Bergès-Frisbey
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Astrid Bergès-Frisbey, xafarderies, fotos d'Astrid Bergès-Frisbey, biografia, llista de xicots d'Astrid Bergès-Frisbey 2016. Història de la relació. Llista de relacions Astrid Bergès-Frisbey. Història de les cites d'Astrid Bergès-Frisbey, 2021, 2020, llista de relacions d'Astrid Bergès-Frisbey.
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Bradley Cooper i Suki Waterhouse. Obteniu més informació sobre ...
Sonja Kirchberger
Sonja Kirchberger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sonja Kirchberger, xafarderies, fotos de Sonja Kirchberger, biografia, llista de nuvis de Sonja Kirchberger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sonja Kirchberger. Historial de cites de Sonja Kirchberger, 2021, 2020, llista de relacions de Sonja Kirchberger.