Principal Relacions J. J. Watt

J. J. Watt

J. J. Watt CasatEdat 32 anys Zodiac Àries Relacions 2 en total

Amb qui surt ara mateix?

J. J. Watt i Kealia OhaiKealia Ohai i J. J. Watt han estat casats durant un any des del 15 de febrer de 2020. veure relació

Relacions

J. J. Watt ha tingut una relació amb Caroline Wozniacki(2015).

Sobre

J. J. Watt és un jugador de futbol americà (nord-americà) de 31 anys. Nascut a Justin James Watt el 22 de març de 1989 a Waukesha, Wisconsin, i educat a Pewaukee HS [WI], és famós per tres vegades jugador defensiu de l'any, All-Pro Defensive End, talent defensiu de la superestrella. El seu signe del zodíac és Àries.



J. J. Watt és membre de les llistes següents: naixements del 1989, jugadors de la American Conference Pro Bowl i finalitats defensives del futbol americà.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de J. J. Watt! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat15 anys, 8 mesos--
Cites15 anys, 11 mesos--
total25 anys, 11 mesos5 anys, 10 mesos5 anys, 8 mesos

Detalls

NomJustin
Segon nomJames
CognomWatt
Nom complet al naixementJustin James Watt
Nom alternatiuJ.J. Watt, Swatt, Justin James Watt
Edat32 anys
Aniversari22 de març de 1989
Lloc de naixementWaukesha, Wisconsin
Alçada6 '5¾' (197 cm)
Pes289 lliures (131 kg)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Característica distintivaAtleta estrany, músculs abultats, cuixes enormes
Signe del zodíacÀries
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutPewaukee (WI), Pewaukee HS [WI]
UniversitatUniversitat de Wisconsin, Michigan central, Wisconsin
Text d’ocupacióAtleta professional, humanitària
OcupacióFutbol (nord-americà)
Posició de futbol americàFinal defensiu
EsborranyRedactat pels Houston Texans a la primera ronda (onzena general) del draft de la NFL del 2011.
Reclama fama3 vegades jugador defensiu de l'any, final defensiu All-Pro, talent defensiu de la superestrella
Llocs web oficialswww.houstontexans.com/team/roster/J.J.-Watt/b44e970b-c671-4671-a527-8ecc06f5b7b9
PareJohn Watt (bomber)
MareConnie Watt
GermàDerek (estudiant), TJ (estudiant)
Persones associadesBrian Cushing (company d'equip)

Justin James Watt (nascut el 22 de març de 1989) és un defensa defensiu del futbol americà dels Arizona Cardinals de la National Football League (NFL). Va jugar a futbol universitari a la Universitat de Wisconsin, i va ser redactat pels Houston Texans a la primera ronda del draft de la NFL del 2011.



Més informació sobre J. J. Watt Menys sobre J. J. Watt

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Kealia OhaiCasatjuliol 2015present5 anys
1Caroline WozniackiRelacióAbril de 2015 -
Kealia Ohai #2

Kealia Ohai

2015

Kealia Ohai i J. J. Watt s'han casat ...[veure parella] Caroline Wozniacki #1

Caroline Wozniacki

2015

J. J. Watt i Caroline Wozniacki es comprometen ...[veure parella] #2

Kealia Ohai

2015

Kealia Ohai i J. J. Watt porten 1 any casats. Després de vuit mesos de compromís, es van casar el 15 de febrer de 2020.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés40%Alçada91%Edat84%'> Compatibilitat el 74% veure relació #1

Caroline Wozniacki

2015

J. J. Watt i Caroline Wozniacki estan compromesos.

Relació 6 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat el 58% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
J. J. Watt32 ÀriesFutbol (nord-americà)
Nord-americà
Kealia Ohai29 AquariFutbol
Nord-americà
Caroline Wozniacki30 CàncerTennis
Danès

Galeria de fotos

J. J. Watt J. J. Watt J. J. Watt J. J. Watt J. J. Watt J. J. Watt J. J. Watt J. J. Watt J. J. Watt J. J. Watt J. J. Watt J. J. Watt

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Etiqueta definitiva2020AutoamfitrióPrograma de televisió
Herois habituals2020JoPrograma de televisió
Els premis ESPY 20202020JoPrograma de televisió
Els 72 premis Primetime Emmy2020JoPrograma de televisió
WWE's the Bump2019JoPrograma de televisió
Passeig llarg de mitja jornada de Billy Lynn2016FutbolistaPel·lícula
Males mares2016Entrenador Craig (com a JJ Watt)Pel·lícula
Els premis ESPY 20152015Ell mateix - PresentadorPrograma de televisió
Garbage Time amb Katie Nolan2015Ell mateix 1 episodi, 2017Programa de televisió
Late Night amb Seth Meyers2014JoPrograma de televisió
L’espectacle d’aquesta nit protagonitzat per Jimmy Fallon2014JoPrograma de televisió
El programa Rich Eisen2014JoPrograma de televisió
Fox Sports Live2013A si mateixPrograma de televisió
Nova noia2011J.J. WattPrograma de televisió
La Lliga2009J.J. WattPrograma de televisió
Informe de catifes vermelles2009JoPrograma de televisió
Mike i Mike2006Ell mateix - Houston TexansPrograma de televisió
NBC Sunday Night Football2006JoPrograma de televisió
Football de dijous a la NFL2006JoPrograma de televisió
El Show d’Ellen DeGeneres2003JoPrograma de televisió
Jimmy Kimmel en directe!2003JoPrograma de televisió
Cops durs2001Final defensiu de l 'auto - Houston TexansPrograma de televisió
NFL a FOX1994Final defensiu de l 'auto - Houston TexansPrograma de televisió
Good Morning America Weekend Edition1993Ell mateix - Convidat (1 episodi, 2013)Programa de televisió
Good Morning America Weekend Edition1993AutoconvidatPrograma de televisió
Bon dia a Nova York1988JoPrograma de televisió
Cap de setmana avui1987JoPrograma de televisió
Entreteniment aquesta nit1981JoPrograma de televisió
Centre Esportiu1979JoPrograma de televisió
Bon dia Amèrica1975JoPrograma de televisió
Dissabte nit en directe1975AutoamfitrióPrograma de televisió
Futbol de la NFL Monday Night1970Final defensiu de l 'auto - Houston TexansPrograma de televisió
La NFL a CBS1956Final defensiu dels autoguionistes texansPrograma de televisió
Mostra més Mostrar menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...