Principal Relacions Seda Karapinar

Seda Karapinar

Seda Karapinar CitesEdat 37 anys Zodiac Capricorn Relacions 2 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Serhan Yavas surt amb Ipek Karapinar veure relació

Relacions

Ipek Karapinar ha tingut relacions amb Musa Uzunlar(2009).

qui està sortint amb eric andre

Sobre

Ipek Karapinar és una actriu turca de 37 anys nascuda l'1 de gener de 1984 a Istanbul, Turquia. El seu signe del zodíac és Capricorn



Ipek Karapinar ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclòs Özgür Çevik a Flors trencades (2015)i Kadir Dogulu a Petits secrets (2010).

Ipek Karapinar és membre de les llistes següents: actrius turques i actrius de televisió turques.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Ipek Karapinar. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites212 anys, 4 mesos10 anys7 anys, 7 mesos
total212 anys, 4 mesos10 anys7 anys, 7 mesos

Detalls

NomSeda
CognomKarapinar
Nom complet al naixementFunda Ipek Karapinar
Edat37 anys
Aniversari1 de gener de 1984
Lloc de naixementIstanbul, Turquia
Alçada5 '5½' (166 cm)
ConstruirPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacCapricorn
SexualitatRecte
ReligióMusulmà
ÈtniaBlanc
NacionalitatTurc
UniversitatUniversitat Mimar Sinan
OcupacióActriu
Més informació sobre Ipek Karapinar Menys sobre Ipek Karapinar

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Serhan YavasRelacióoctubre 2013present7 anys
1Musa UzunlarRelació20092009-
Serhan Yavas #2

Serhan Yavas

2013

Serhan Yavas surt amb Ipek Karapinar ...[veure parella] Musa Uzunlar #1

Musa Uzunlar

2009

Ipek Karapinar i Musa Uzunlar estan separats ...[veure parella] #2

Serhan Yavas

2013

Serhan Yavas i Ipek Karapinar estan sortint des de l’octubre del 2013.

dr. amy mainzer marit
Relació 7 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat 35% veure relació #1

Musa Uzunlar

2009

Ipek Karapinar i Musa Uzunlar van tenir una relació del 2009 al 2009.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Edat1%'> Compatibilitat 50% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Seda Karapinar37 CapricornActriu
Turc
Serhan Yavas49 Àriesactor
Turc
Musa Uzunlar62 Taureactor
Turc

Galeria de fotos

Flors trencades Flors trencades Flors trencades Estrena de la pel·lícula Seven You Die Seda Karapinar Seda Karapinar Küçük Sirlar - Darrere de les escenes Petits secrets Petits secrets Petits secrets Petits secrets Petits secrets

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Veure2019Zeynep AlkanPrograma de televisió
Flors trencades2015FeridePrograma de televisió
En el camí cap a la vida2014El Dr. Yelda CanPrograma de televisió
Vaig escriure el teu nom al cor2013LeylaPrograma de televisió
Navalla Kemal2012NihalPrograma de televisió
Heura verinosa2011SinemPrograma de televisió
Petits secrets2010DesigPrograma de televisió
Vall dels Llops: Emboscada2007funda IlmenPrograma de televisió
Pont2006Yazici originalPrograma de televisió

Enfrontaments en pantalla

  • Ipek Karapinar i Ozgur CevikOzgur Cevik
    • Flors trencades
      2015
    [veure coincidència]
  • Kadir Dogulu i Ipek KarapinarKadir Dogulu
    • Petits secrets
      2010
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

John Louis Mansi
John Louis Mansi
28 de maig de 2021 ... Notícies de John Louis Mansi, xafarderies, fotos de John Louis Mansi, biografia, llista de núvies de John Louis Mansi 2016. Història de la relació. Llista de relacions de John Louis Mansi. Història de cites de John Louis Mansi, 2021, 2020, llista de relacions de John Louis Mansi.
Els 16 moments més divertits d’Attack on Titan
Els 16 moments més divertits d’Attack on Titan
La majoria de les vegades no hi ha moltes bromes a Attack on Titan. Simplement no hi ha massa coses divertides sobre l’últim bitllet que queda ...
Rachel Brosnahan i Jason Ralph
Rachel Brosnahan i Jason Ralph
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Rachel Brosnahan i Jason Ralph. Obteniu més informació sobre ...
Llista completa de tots els personatges de Pokémon
Llista completa de tots els personatges de Pokémon
Aconsegueix-los tots! Quan Pokémon es va llançar per primera vegada el 1995, va canviar per sempre la manera com els nerds jugaven a jocs de cartes. Pokémon és un ...
Sutton Tennyson
Sutton Tennyson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sutton Tennyson, xafarderies, fotos de Sutton Tennyson, biografia, llista de núvies de Sutton Tennyson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sutton Tennyson. Història de cites de Sutton Tennyson, 2021, 2020, llista de relacions de Sutton Tennyson.
Els millors clàssics de culte de tots els temps
Els millors clàssics de culte de tots els temps
Els millors clàssics de culte són pel·lícules que es poden veure una i altra vegada. També és fantàstic mostrar al vostre xicot una gran pel·lícula de culte si encara no l’ha vist ...
Els millors jocs d’acció-aventura del 2018, classificats
Els millors jocs d’acció-aventura del 2018, classificats
Aquests són els millors nous jocs d’acció-aventura del 2018, classificats pels jugadors d’arreu. Aquesta llista inclou entorns de ciència ficció, fantasia, terror i món obert ...