Principal Relacions Índia de Beaufort

Índia de Beaufort

Índia de Beaufort Llarg terminiEdat de 33 anys Zodiac Càncer Relacions 2 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Índia de Beaufort i Todd GrinnellIndia de Beaufort i Todd Grinnell mantenen una relació a llarg termini des del 2012. veure relació

Relacions

India de Beaufort ha mantingut relacions amb Derek Hough(2000 - 2008).

Sobre

India de Beaufort és una actriu britànica de 33 anys. Nascuda Índia Ewence Beaufort-Lloyd el 27 de juny de 1987 a Kingston-upon-Thames, Surrey, Anglaterra, Regne Unit, és famosa per Run, Fatboy, Run. Krod Mandoon i The Flaming Sword of Fire. Basil Brush en una carrera que abasta des de 1996 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és el càncer.



amb qui data de sara jean underwood

India de Beaufort ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclòs Rowly Dennis Jane by Design (2012)i Sean Maguire a Kröd Mändoon i l'espasa de foc en flames (2009).

India de Beaufort és membre de les llistes següents: actors de televisió anglesos, naixements de 1987 i cantants angleses.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de l'Índia de Beaufort. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites29 anys, 4 mesos8 anys, 8 mesos8 anys
total29 anys, 4 mesos8 anys, 8 mesos8 anys

Detalls

NomÍndia
CognomDe Beaufort
Cognom de solteraLloyd
Nom complet al naixementÍndia Ewence Beaufort-Lloyd
Nom alternatiuÍndia Beau, Índia Beaufort Lloyd, Índia de Beaufort, Índia Ewence Beaufort-Lloyd
Edat33 anys
Aniversari27 de juny de 1987
Lloc de naixementKingston-upon-Thames, Surrey, Anglaterra, Regne Unit
Alçada5 '3' (160 cm)
Pes56 lliures (123 lliures)
ConstruirPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacCàncer
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatBritànic
InstitutTolworth Girls School
Text d’ocupacióActriu i cantautora
OcupacióActriu
Reclama famaCorre, Fatboy, corre. Krod Mandoon i The Flaming Sword of Fire. Raspall d'alfàbrega
Any (s) actiu (s)2003 – actualitat, 1996 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)La companyia Safran
Bust (polzades)34
Mida de la tassaC
Cintura (polzades)26
Malucs (polzades)30
Llocs web oficialstwitter.com/Indiadebeaufort, www.indiadebeaufort.com/, www.facebook.com/pages/India-de-Beaufort/242759989094904, www.tumblr.com/tagged/india-de-beaufort
PareNick Lloyd (ballarí)
MareKaren de Beaufort (ballarina)
GermàThomas Beaufort Lloyd
AmicKevin Hart, Sean Maguire i Matt Lucas

India de Beaufort (nascuda a l'Índia Beaufort Lloyd; 27 de juny de 1987) és una actriu i cantautora britànica.

Més informació sobre India de Beaufort Menys sobre l’Índia per Beaufort

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Todd GrinnellRelació20122012-
1Derek HoughRelació200020088 anys
Todd Grinnell #2

Todd Grinnell

2012

India de Beaufort i Todd Grinnell han estat ...[veure parella] Derek Hough #1

Derek Hough

2000 - 2008

Derek Hough i India de Beaufort es van separar de ...[veure parella] #2

Todd Grinnell

2012

India de Beaufort i Todd Grinnell van tenir una relació entre el 2012 i el 2012.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat el 39% veure relació #1

Derek Hough

2000 - 2008

Derek Hough i India de Beaufort daten del 2000 al 2008.



Relació 8 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat el 64% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Índia de Beaufort33 CàncerActriu
Britànic
Todd Grinnell45 Àriesactor
Nord-americà
Derek Hough36 TaureBallarina
Nord-americà

Galeria de fotos

2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011) India de Beaufort: esdeveniment de llançament de Netflix FYSee a Los Angeles India de Beaufort: esdeveniment de llançament de Netflix FYSee a Los Angeles India de Beaufort: esdeveniment de llançament de Netflix FYSee a Los Angeles India de Beaufort: esdeveniment de llançament de Netflix FYSee a Los Angeles India de Beaufort: esdeveniment de llançament de Netflix FYSee a Los Angeles India de Beaufort: esdeveniment de llançament de Netflix FYSee a Los Angeles India de Beaufort: esdeveniment de llançament de Netflix FYSee a Los Angeles India de Beaufort: esdeveniment de llançament de Netflix FYSee a Los Angeles India de Beaufort: esdeveniment de llançament de Netflix FYSee a Los Angeles India de Beaufort: esdeveniment de llançament de Netflix FYSee a Los Angeles

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Llista de reproducció extraordinària de Zoey2020JessicaPrograma de televisió
És Pony2020Helen, mare, vellaPrograma de televisió
Un dia a la vegada2017AveryPrograma de televisió
Kevin (probablement) salva el món2017Kristin AllenPrograma de televisió
All Hail King Julien: Exiliat2017Trèvol, Carmesí, HansmereldaPrograma de televisió
Més jove2015RadhaPrograma de televisió
Sang i oli2015Jules JackmanPrograma de televisió
Noves cançons de Looney Tunes2015Foxy FoxworthPrograma de televisió
El torn de nit2014FarrahPrograma de televisió
Chicago P.D.2014Layla RoslynPrograma de televisió
All Hail King Julien2014Trèvol, Carmesí, Àvia RosaPrograma de televisió
Veep2012Brie RamachandranPrograma de televisió
Jane by Design2012Índia JordainPrograma de televisió
Rugositat necessària2011ÍndiaPrograma de televisió
2 noies trencades2011WinonaPrograma de televisió
Castell2009Taylor McKinleyPrograma de televisió
Kröd Mändoon i l'espasa de foc en flames2009AssortitPrograma de televisió
Família moderna2009Dr. SinghPrograma de televisió
NCIS: Los Angeles2009Alexandra ReynoldsPrograma de televisió
Corre, noi gros, corre2007Maya GoshdashtidarPel·lícula
Chuck2007GessamíPrograma de televisió
Com vaig conèixer a la teva mare2005SophiaPrograma de televisió
Turó d'un arbre2003Miranda StonePrograma de televisió
The Basil Brush Show2002ÍndiaPrograma de televisió
Parent més proper1995Jove privatPrograma de televisió
La meitat millorDinaPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Índia de Beaufort and Rowly DennisEn fila Dennis
    • Jane by Design
      2012
    [veure coincidència]
  • Sean Maguire
    • Kröd Mändoon i l'espasa de foc en flames
      2009
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Matt McGorry
Matt McGorry
28 de maig de 2021 ... Notícies de Matt McGorry, xafarderies, fotos de Matt McGorry, biografia, llista de núvies de Matt McGorry 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Matt McGorry. Historial de cites de Matt McGorry, 2021, 2020, llista de relacions de Matt McGorry.
Nando de Colo
Nando de Colo
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nando de Colo, xafarderies, fotos de Nando de Colo, biografia, llista de núvies de Nando de Colo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Nando de Colo. Història de cites de Nando de Colo, 2021, 2020, llista de relacions de Nando de Colo.
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Aquesta és una llista de les dones altes més boniques del món. Aquesta llista inclou grans models, actrius, esportistes i fins i tot músics. Alguns dels més famosos ...
Els millors models femenins negres
Els millors models femenins negres
Elles són precioses. Ets magnètic. I governen el món de la moda. Els models femenins negres amb més talent es presenten de moltes formes. Alguns agradables ...
Les millors marques de tequila
Les millors marques de tequila
El tequila és una de les begudes més populars del món i un licor que té un gust molt diferent i que s’elabora amb molta cura i temps. La beguda es fa a partir de ...
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Aficionats al futbol universitari, estem convertint els millors quarterbacks de Florida Gators en la història. Inclou tots els quarterbacks inicials de tot Florida Gators ...
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
28 de maig de 2021 ... Charlie Heaton i Akiko Matsuura fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...