Principal Relacions Glaçó

Glaçó

Glaçó CasatRang 4694 -678Edat de 51 anys Zodiac Bessons Relacions 1 en total Nens
4 nens

Amb qui surt ara mateix?

Ice Cube i Kimberly WoodruffKimberly Woodruff i Ice Cube han estat casats durant 29 anys des del 26 d'abril de 1992. veure relació

Relacions

Ice Cube no ha tingut cap altra relació que coneguem.

Sobre

Ice Cube és un raper nord-americà de 51 anys. Nascut O`Shea Jackson Sr. el 15 de juny de 1969 a Baldwin Hills, South Central Los Angeles, Califòrnia, Estats Units, és famós per N.W.A., Boyz N the Hood en una carrera que abasta el 1986-actualitat. El seu signe del zodíac és Bessons.



Ice Cube és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, productors de cinema nord-americans i actors de Califòrnia.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Ice Cube! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat135 anys, 11 mesos--
total135 anys, 11 mesos--

Detalls

NomO'Shea
CognomJackson
Nom complet al naixementO`Shea Jackson Sr.
Nom alternatiuCub, gel de gel
Edat51 anys
Aniversari15 de juny de 1969
Lloc de naixementBaldwin Hills, South Central Los Angeles, Califòrnia, EUA
Alçada5 '8' (173 cm)
ConstruirMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacBessons
SexualitatRecte
ReligióMusulmà
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutWilliam Howard Taft High School, Woodland Hills, Califòrnia, EUA
Text d’ocupacióRapista, actor, productor discogràfic, guionista, productor de cinema, director
OcupacióRaper
Reclama famaN.W.A., Boyz N the Hood
Gènere musical (text)Hip hop, Gangsta Rap, Hip Hop polític, G-funk
Gènere musicalHip Hop, Rap
Any (s) actiu (s)1984 – actualitat, 1986 – actualitat
Estil musicalRap Gangsta, Rap Costa Oest, Edat d’Or, G-Funk, Rap Hardcore
Music MoodEnutjat, amarg, confiat, provocador, impertinent, dur, volàtil, rebel, visceral, temerari, intel·ligent al carrer, ardent, enfrontat, angoixat, molest, escandalós, energètic, malèvol, nihilista, desconcertant, rude, productor
InstrumentVeus
Instrument (text)Veus
Segell discogràficRuthless Records (1986-1990) Priority (1987-2004), Lench Mob (2006-present), EMI (2006-present), Ruthless Records, Priority, Lench Mob, EMI, Interscope, Lench Mob (1990-present), Priority (1990-2000), EMI (1991-2010), Interscope (2017-actualitat)
Actes associatsN.W.A, C.I.A., Da Lench Mob, Westside Connection, Public Enemy, Snoop Dogg, 2Pac, Ice-T, The Game, Korn, 2 Chainz, N.W.A., Dr. Dre, Mt. Westmore
Llocs web oficialshttp://www.icecube.com, http://icecube.com

O'Shea Jackson (nascut el 15 de juny de 1969), conegut professionalment com Ice Cube, és un raper, actor i cineasta nord-americà. Les seves lletres de l'àlbum de Straight Outta Compton de 1988 de N.W.A van contribuir a la popularitat generalitzada del gangsta rap, i els seus àlbums de rap polític en solitari del 1990 i el 1991 van tenir èxit crític i comercial. També ha tingut una activa carrera cinematogràfica des de principis dels anys noranta. Va ser inclòs al Saló de la Fama del Rock and Roll com a membre de N.W.A el 2016.



Més informació sobre Ice Cube Menys sobre Ice Cube

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Kimberly WoodruffCasatjuliol 1985present35 anys
Kimberly Woodruff #1

Kimberly Woodruff

1985

Kimberly Woodruff i Ice Cube han estat marr ...[veure parella] #1

Kimberly Woodruff

1985

Kimberly Woodruff i Ice Cube porten 29 anys casats. Van sortir durant 6 anys després de reunir-se el juliol de 1985. Després de 9 mesos de promesa, es van casar el 26 d'abril de 1992.

Relació 35 anys Nens
4 nens
veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Glaçó51 BessonsRaper
Nord-americà
Kimberly Woodruff-

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
O'SheaHome24 de setembre de 198931 anys Kimberly Woodruff
DarrylHome19 d'octubre de 199129 anys Kimberly Woodruff
KareemaDona2 de setembre de 199426 anys Kimberly Woodruff
SharifHome10 d'agost de 200119 anys Kimberly Woodruff

Galeria de fotos

La nota alta Straight Outta Compton (2015) Straight Outta Compton (2015) Straight Outta Compton (2015) Straight Outta Compton (2015) Fist Fight (2017) Fist Fight (2017) Fist Fight (2017) Fist Fight (2017) Fist Fight (2017) Fist Fight (2017) Fist Fight (2017)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
La nota alta2020Jack RobertsonPel·lícula
xXx: Retorn de Xander Cage2017Darius StonePel·lícula
Baralla a cops de puny2017StricklandPel·lícula
Sóc boxa2017BoxaPel · lícula curta
Passeig al llarg de 22016James PaytonPel·lícula
Barbershop: The Next Cut2016CalvinPel·lícula
29 d’abril de 19922016Pel·lícula
Dead Granny (feat. Kevin Hart i Ice Cube)2016GlaçóPel · lícula curta
Viatja al llarg2014James PaytonPel·lícula
22 Jump Street2014Capità DicksonPel·lícula
El llibre de la vida2014Candle Maker (veu)Pel·lícula
Incondicional2013Amfitrió, mentorPel · lícula curta
Rampart2012Kyle TimkinsPel·lícula
21 Jump Street2012Capità DicksonPel·lícula
Bitllet de loteria2010Senyor WashingtonPel·lícula
Ja hi som?2010Terrence KingstonPrograma de televisió
Els promotors Janky2009Russell ReddsPel·lícula
The Longshots2008CurtisPel·lícula
Primer diumenge2008DurellPel·lícula
Ja ho hem fet?2007Nick PersonsPel·lícula
Ja hi som?2005Nick PersonsPel·lícula
xXx: Estat de la Unió2005Darius Stone, XXXPel·lícula
Barbershop 2: Back in Business2004CalvinPel·lícula
Parell motor2004TreyPel·lícula
Tot sobre els benjamins2002BucumPel·lícula
Barberia2002Calvin PalmerPel·lícula
Divendres després del següent2002CraigPel·lícula
Fantasmes de Mart2001Desolació WilliamsPel·lícula
El programa Bernie Mac2001GlaçóPrograma de televisió
El próxim divendres2000Craig JonesPel·lícula
Més gruixut que l’aigua1999SlinkPel·lícula
Tres Reis1999Cap ElginPel·lícula
I Got the Hook Up1998Gun RunnerPel·lícula
El Club de Jugadors1998ReggiePel·lícula
Anaconda1997Danny RichPel·lícula
Terreny perillós1997Vusi MadlaziPel·lícula
Divendres1995Craig JonesPel·lícula
Aprenentatge superior1995FudgePel·lícula
L’escut de vidre1994Teddy WoodsPel·lícula
L’espectacle Sinbad1993GlaçóPrograma de televisió
Trespass1992SavonPel·lícula
Boyz n the Hood1991DoughboyPel·lícula
xorubaPel·lícula
Passeja al llarg de 3James PaytonPel·lícula
El joc de l'assassíPel·lícula
accidentsPel·lícula
Flint StrongPel·lícula
Sense títol Patrick Aiello / Timur Bekmambetov Ciència-ficció PicPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.