Principal Relacions Haruma Miura

Haruma Miura

Haruma Miura 1990 - 2020Rang 5144 -14630 anys a la mort Zodiac Àries Relacions 4 en total

Amb qui surt ara mateix?

Descansi en pau.

Relacions

Haruma Miura tenia relacions amb Ayaka Miyoshi(2018), Koharu Sugawara(2016 - 2017), Yû Aoi(2013)i Ai Takahashi.



amb qui surt Camilla Belle

Sobre

Haruma Miura és membre de les llistes següents: naixements del 1990, actors de televisió japonesos i Persones de la prefectura d'Ibaraki.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Haruma Miura. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites41 any, 10 mesos6 mesos, 17 dies4 mesos
total41 any, 10 mesos6 mesos, 17 dies4 mesos

Detalls

NomHaruma
CognomMiura
Nom complet al naixementMiura Haruma
Edat30 (edat a la mort) anys
Aniversari5 d'abril de 1990
Lloc de naixementIbaraki, Japó
Va morir18 de juliol de 2020
Alçada5 '11' (180 cm)
ConstrueixPrim
Color d'ullsNegre
Color de cabellNegre
Característica distintivaTalp a la barbeta
Signe del zodíacÀries
ReligióBudista
ÈtniaAsiàtic
NacionalitatJaponès
Text d’ocupacióActor, cantant
OcupacióCantant
Any (s) actiu (s)1997 —actualitat, 1990 — actualitat, 1997—2020
Llocs web oficialswww.harumamiura.com

Haruma Miura (三浦 春 馬, Miura Haruma); 5 d'abril de 1990 - 18 de juliol de 2020) va ser un actor i cantant japonès signat a Amuse, Inc. Va debutar com a actor el 1997 al drama televisiu Agri i va popularitzar-se a mitjan anys 2000 amb Gokusen 3 i The Pel·lícula de 2007 Koizora. També va tenir un paper protagonista a la pel·lícula Kimi ni Todoke del 2010.



Més informació sobre Haruma Miura Menys sobre Haruma Miura

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
4Ayaka MiyoshiRelacióMaig de 201820184 mesos
3Koharu SugawaraRelació2016Novembre de 20171 any
2Yû AoiRelació R 20132013-
1Ai TakahashiRelació -
Ayaka Miyoshi #4

Ayaka Miyoshi

2018

Ayaka Miyoshi i Haruma Miura estan separats ...[veure parella] Koharu Sugawara #3

Koharu Sugawara

2016 - 2017

Koharu Sugawara i Haruma Miura estan separats ...[veure parella] Yû Aoi #2rumor

Yû Aoi

2013

Haruma Miura i Yû Aoi estan separats ...[veure parella] Ai Takahashi #1

Ai Takahashi

Haruma Miura surt amb Ai Takahashi ...[veure parella] #4

Ayaka Miyoshi

2018

Ayaka Miyoshi i Haruma Miura van tenir una relació entre el maig del 2018 i el 2018.

Relació 4 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Edat69%'> Compatibilitat 43% veure relació #3

Koharu Sugawara

2016 - 2017

Koharu Sugawara i Haruma Miura van tenir una relació del 2016 al novembre del 2017.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 60% veure relació #2

Yû Aoi

2013 (Remor)

Es rumoreja que Haruma Miura es va connectar amb Yû Aoi el 2013.



amb qui surt Nick Cannon avui
MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat 52% veure relació #1

Ai Takahashi

Haruma Miura surt amb Ai Takahashi.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada91%Edat33%'> Compatibilitat el 71% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Haruma Miura30 ÀriesCantant
Japonès
Ayaka Miyoshi24 BessonsCantant
Japonès
Koharu Sugawara29 Aquari
Yû Aoi35 LeoActriu
Japonès
Ai Takahashi34 VergeCantant
Japonès

Galeria de fotos

Haruma Miura i Koharu Sugawara Haruma Miura i Koharu Sugawara Haruma Miura i Koharu Sugawara Ayaka Miyoshi i Haruma Miura Ayaka Miyoshi i Haruma Miura Ayaka Miyoshi i Haruma Miura Ayaka Miyoshi i Haruma Miura Ayaka Miyoshi i Haruma Miura Ayaka Miyoshi i Haruma Miura Ayaka Miyoshi i Haruma Miura Ayaka Miyoshi i Haruma Miura Haruma Miura i Koharu Sugawara

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Valent: Gunjyo Senki2021Matoyasu MatsudairaPel·lícula
The Confidence Man JP: Princess2020JessiePel·lícula
L’amor comença quan acaben els diners2020Keita SaruwatariPrograma de televisió
Tengaramon2020Tomoatsu GodaiPel·lícula
L’home de la confiança: la pel·lícula2019JessiePel·lícula
Ull moribund2019Shinsuke AmemuraPrograma de televisió
Dues setmanes2019Daichi YukiPrograma de televisió
Assolellat: Tsuyoi Kimochi Tsuyoi Ai2018Wataru FujiiPel·lícula
Gintama 22018Itô KamotarôPel·lícula
Una música nocturna2018SatoPel·lícula
Konna Yofuke Ni Banana Kayo: Kanashiki Jitsuwa2018Hisashi TanakaPel·lícula
Turístic2018Programa de televisió
Onna joushu Naotora2017Ii NaochikaPrograma de televisió
Otona kôkô SP Enjô no Cherry Christmas2017TV Movie
Otona kôkô2017Programa de televisió
Watashi wo hanasanai de2016Tomohiko DoiPrograma de televisió
Attack on Titan: Part 12015ErenPel·lícula
Shingeki no kyojin: Kouhen2015Eren Jaeger, el Rogue TitanPel·lícula
Boku no Ita Jikan2014Takuto SawadaPrograma de televisió
Zipang Punk2014Akechi ShinkuroPel·lícula
Caça de fantasmes2014Shibuya KazuyaPel·lícula
Satsujin Hensachi 702014Keisuke MiyaharaTV Movie
Cinc minuts per demà2014Ah-liangPel·lícula
Eien no 02013Kentarô SaekiPel·lícula
Harlock: pirata espacial2013Yama (veu)Pel·lícula
L’última Ventafocs2013Saeki HirotoPrograma de televisió
Els misteris Higashino Keigo2012Nakaoka RyoPrograma de televisió
Tôkyô kôen2011Kôji ShidaPel·lícula
Em vas ensenyar totes les coses precioses2011Kashiwagi ShujiPrograma de televisió
Saigo no bansan: Keiji Touno Kazuyuki to shichinin no yougisha2011TV Movie
Hola wa mata noboru2011Eiji MiyataPrograma de televisió
Yonimo kimyô na monogatari2011TV Movie
De mi a tu2010Shota KazehayaPel·lícula
Gokusen: la pel·lícula2009Ren KazamaPel·lícula
Kurôzu zero II2009Tatsuya MitoPel·lícula
Institut Samurai2009Mochizuki KotaroPrograma de televisió
A l’ull2008Yusuke IkiPel·lícula
Binbô danshi2008Shiraishi RyoPrograma de televisió
Buraddi mandei2008Fujimaru TakagiPrograma de televisió
Koizora2007Hiro SakuraiPel·lícula
Vora negativa de la serra de cadena2007Pel·lícula
Garireo2007Manabu YukawaPrograma de televisió
Akihabara @ Deep2006La invencióPel·lícula
Atrapa una onada2006Taiyo SasakiPel·lícula
Nens2006Shiro KiharaPel·lícula
Deslleial2006Saito YutakaPrograma de televisió
Jû yon sai no haha2006Satoshi KirinoPrograma de televisió
Lluita2005Programa de televisió
Ima ai ni yukimasu2005Kodou AkihiroPrograma de televisió
Yumemiru budô: Hon o yomu onna2003Noi suekichiPrograma de televisió
Gokusen2002Ren KazamaPrograma de televisió
Regal de focPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès