Principal Cites Cosa d'Ozsan

Cosa d'Ozsan

Cosa d'OzsanEdat de 44 anys Zodiac Escorpí

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Hal Ozsan és possiblement solter.

Relacions

No tenim registres de relacions passades per Hal Ozsan.



Sobre

Hal Ozsan és un actor britànic de 44 anys. Nascut Halil Ozsan el 26 d'octubre de 1976 a Famagusta, Xipre del Nord (turc), és famós per Kyle XY. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Hal Ozsan és membre de les llistes següents: naixements de 1976, cantants anglesos i cantautors anglesos.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Hal Ozsan. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Detalls

NomCosa
CognomOzsan
Nom complet al naixementHalil Ozsan encara no ha estat actiu a Medium.
Nom alternatiuHalil Ozsan encara no ha estat actiu a Medium.
Edat44 anys
Aniversari26 d'octubre de 1976
Lloc de naixementFamagusta, Xipre del Nord (turc)
Alçada5 '9' (175 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacEscorpí
ÈtniaOrient Mitjà
NacionalitatBritànic
InstitutEscola Brentwood
Text d’ocupacióActor, músic
Ocupacióactor
Reclama famaKyle XY
Any (s) actiu (s)2000 – actualitat
Llocs web oficialshttp://www.halozsan.com

Halil Özşan (nascut el 26 d'octubre de 1976) és un actor, guionista i productor britànic d'origen xipriota turc. Com a actor, és conegut sobretot per diverses sèries regulars i periòdiques en programes com Jessica Jones, The Blacklist, Graceland, Impastor, 90210, Kyle XY i Dawson's Creek. Com a guionista i productor, és conegut sobretot com a co-productor executiu i co-guionista de la comèdia de Viceland Què faria Diplo? protagonitzada per James Van Der Beek.

Més informació sobre Hal Ozsan Menys sobre Hal Ozsan

Galeria de fotos

Cosa d'Ozsan Cosa d'Ozsan Cosa d'Ozsan Cosa d'Ozsan Cosa d'Ozsan Cosa d'Ozsan Cosa d'Ozsan Cosa d'Ozsan Cosa d'Ozsan Cosa d'Ozsan Cosa d'Ozsan Cosa d'Ozsan

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Colibrí2019KingmanPel·lícula
Infidel2019RamziPel·lícula
Engany2018Mikhail KoslovPrograma de televisió
El resident2018Nigel SuttonPrograma de televisió
La desfilada que passa2018Cosa de RenaultPel·lícula
Magnum P.I.2018Jack CandlerPrograma de televisió
Dubte2017Jason BakerPrograma de televisió
Asterisc2016Thomas BeckerPel · lícula curta
Mary + Jane2016JulianPrograma de televisió
New Wall Street2016Programa de televisió
Jessica Jones2015Griffin SinclairPrograma de televisió
Impastor2015Kenny BanderesPrograma de televisió
Codi negre2015Amb PetrosianPrograma de televisió
lucifer2015SergeiPrograma de televisió
Jove i famolenc2014Xef D'ArbyPrograma de televisió
Mal professor2014NavidPrograma de televisió
Número privat2014Connor Lucas, Michael LanePel·lícula
Escala2014TomPel·lícula
Traït2014JonathanTV Movie
Jeroglífic2014Bek PenroyTV Movie
NCIS: Nova Orleans2014Ryan PorterPrograma de televisió
Graceland2013Germaine MarsdenPrograma de televisió
Hit the Floor2013O'MalikPrograma de televisió
La llista negra2013EzraPrograma de televisió
Per amor als diners2012AbePel·lícula
Últim moment de claredat2012Vince MacdonaldPel·lícula
Delictes majors2012BrucePrograma de televisió
La bella i la Bèstia2012Chris MillerPrograma de televisió
Hollywood Heights2012Nick LynchPrograma de televisió
Cremalleres Cybergeddon2012JessopPrograma de televisió
La núvia de còpia de seguretat2011Serge ProzorofskyPel·lícula
Vestits2011Jones DebequePrograma de televisió
Peach Pruna Pera2011Nils HutchinsonPel·lícula
Melissa i Joey2010DylanPrograma de televisió
Groupie2010Travis BellamyPel·lícula
Coll blanc2009Gordon TaylorPrograma de televisió
Hawthorne2009Dr. Andrew LeePrograma de televisió
Fes-ho o trenca-ho2009Dr. WalkerPrograma de televisió
El jugador en línia2009senyalPrograma de televisió
Fills de l'anarquia2008Kia ghaneziPrograma de televisió
True Blood2008El rei Carles IIPrograma de televisió
El mentalista2008Harry ClarksonPrograma de televisió
902102008Miles CannonPrograma de televisió
Fills de Cera2007HakanPel·lícula
Línia vermella2007Mike ZPel·lícula
Californicació2007Ronny PraegerPrograma de televisió
Caigut2007AzazelPrograma de televisió
La cafeïna2006Dude (as Hal Oszan)Pel·lícula
Caigut2006AzazelTV Movie
Kyle XY2006Michael CassidyPrograma de televisió
Tauró2006Donny GarlandPrograma de televisió
La Unitat2006RaheemPrograma de televisió
Home de la fila cinc2005BillyPel·lícula
Ossos2005Jocco KentPrograma de televisió
Sobrenatural2005PatrickPrograma de televisió
Herois Skelter2004Joey DimarcoTV Movie
CSI: Nova York2004Tony DeLucaPrograma de televisió
Poetes i Estrelles porno: Mico2004L’animadorPel · lícula curta
Dragnet2003Programa de televisió
S1m0ne2002hotel ConciergePel·lícula
CSI: Miami2002Brandon PacePrograma de televisió
Carril ràpid2002Oliver JaxPrograma de televisió
Sense traça2002Wyatt BrodyPrograma de televisió
Basat en la vida2001JerryPrograma de televisió
Sis peus sota2001Home a la botiga de florsPrograma de televisió
La divisió2001Programa de televisió
FreakyLinks2000Jamie HallowellPrograma de televisió
Providència1999RolandoPrograma de televisió
Roswell1999Adam ChasePrograma de televisió
Dawson's Creek1998Todd CarrPrograma de televisió
Felicitat1998Home de pèl llarg, Stoner Guy, estudiantPrograma de televisió
Jesse1998DawsonPrograma de televisió
Ponts de Nash1996EricPrograma de televisió
Clan de l’Ós CovaMarróTV Movie
Mostra més Mostrar menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

Jason O'Mara i Paige Turco
Jason O'Mara i Paige Turco
28 de maig de 2021 ... Jason O'Mara i Paige Turco fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Tatjana Blacher
Tatjana Blacher
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tatjana Blacher, xafarderies, fotos de Tatjana Blacher, biografia, llista de nuvis de Tatjana Blacher 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tatjana Blacher. Història de cites de Tatjana Blacher, 2021, 2020, llista de relacions de Tatjana Blacher.
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars del moment, classificats per fans de tot el món. Aquesta llista inclou jocs clàssics i nous, i inclou els jocs de PC més ben jugats.
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
De la llista de repartiments de Dusk Till Dawn, ordenats alfabèticament amb fotos si estan disponibles. Aquesta llista d’actors de From Dusk Till Dawn inclou tots els From From Dusk Till Dawn ...
Barry Newman
Barry Newman
28 de maig de 2021 ... Notícies de Barry Newman, xafarderies, fotos de Barry Newman, biografia, llista de núvies de Barry Newman 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Barry Newman. Història de cites de Barry Newman, 2021, 2020, llista de relacions de Barry Newman.
Tom Keifer
Tom Keifer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tom Keifer, xafarderies, fotos de Tom Keifer, biografia, llista de núvies de Tom Keifer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tom Keifer. Història de cites de Tom Keifer, 2021, 2020, llista de relacions de Tom Keifer.
Sophie Vavasseur
Sophie Vavasseur
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Vavasseur, xafarderies, fotos de Sophie Vavasseur, biografia, llista de nuvis de Sophie Vavasseur 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Vavasseur. Història de cites de Sophie Vavasseur, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Vavasseur.