Principal Relacions Grant Gustin

Grant Gustin

Grant Gustin CasatRang 2290 119Edat de 31 anys Zodiac Capricorn Relacions 2 en total

Amb qui surt ara mateix?

Grant Gustin and LA Thoma (Instagram)LA Thoma (Instagram) i Grant Gustin han estat casats des de fa dos anys des del 15 de desembre de 2018. veure relació

Relacions

Grant Gustin ha tingut una relació amb Hannah Douglass(2014 - 2016).

Sobre

Grant Gustin és un actor nord-americà de 31 anys. Nascut Thomas Grant Gustin el 14 de gener de 1990 a Norfolk, Virgínia, EUA, és famós per Glee i The Flash. El seu signe del zodíac és Capricorn.



Grant Gustin ha participat en quatre enfrontaments en pantalla, inclosa Candice Patton El flaix (2014), Melise a El flaix (2014), Shantel VanSanten a El flaix (2014)i Selena Gómez a Montecarlo (2011).

Grant Gustin és membre de les llistes següents: actors de televisió nord-americans, actors infantils nord-americans i actors de Virgínia.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Grant Gustin. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat15 anys, 4 mesos--
Cites11 any, 9 mesos--
total25 anys, 4 mesos3 anys, 7 mesos1 any, 9 mesos

Detalls

NomDonar
Segon nomThomas
CognomGustin
Nom complet al naixementThomas Grant Gustin
Nom alternatiuGrant Gustin
Edat31 anys
Aniversari14 de gener de 1990
Lloc de naixementNorfolk, Virginia, EUA
Alçada6 '1' (185 cm)
Pes84 lliures (185 lliures)
ConstruirAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacCapricorn
SexualitatRecte
ReligióCristià nascut de nou
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutEscola del Govern per a les Arts
Text d’ocupacióActor, cantant
Ocupacióactor
Reclama famaGlee and The Flash
Any (s) actiu (s)2003 – actualitat
Mida de la sabata11
Llocs web oficialswww.grantgustin.org/, www.facebook.com/pages/Grant-Gustin/157656600995233, twitter.com/#!/grantgust
PareTom Gustin
MareTina Haney
Persones associadesMelissa benoist, Danielle Panabaker, Janna Cachola, Stephen Amell
Animals domèsticsgos (Nora)

Thomas Grant Gustin (14 de gener de 1990) és un actor i cantant nord-americà. És conegut pel seu paper de Barry Allen / The Flash a la sèrie CW The Flash com a part de la franquícia de televisió Arrowverse, i pel seu paper de Sebastian Smythe a la sèrie Fox de Glee.

Més informació sobre Grant Gustin Menys sobre Grant Gustin

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2L'Thoma (Instagram)CasatGener de 2016present5 anys
1Hannah DouglassRelació7 d'octubre de 2014Agost 20161 any
L'Thoma (Instagram) #2

L'Thoma (Instagram)

2016

LA Thoma (Instagram) i Grant Gustin han estat ...[veure parella] Hannah Douglass #1

Hannah Douglass

2014 - 2016

Grant Gustin i Hannah Douglass es van separar a ...[veure parella] #2

L'Thoma (Instagram)

2016

LA Thoma (Instagram) i Grant Gustin han estat casats des de fa dos anys. Després d'un any de compromís, es van casar el 15 de desembre de 2018.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Edat52%'> Compatibilitat el 38% veure relació #1

Hannah Douglass

2014 - 2016

Grant Gustin i Hannah Douglass van ser del 7 d’octubre de 2014 a l’agost de 2016.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 37% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Grant Gustin31 Capricornactor
Nord-americà
L'Thoma (Instagram)32 CàncerPersonalitat
Nord-americà
Hannah Douglass33 lliuraBallarina
Nord-americà

Galeria de fotos

Grant Gustin and LA Thoma (Instagram) Batwoman: Grant Gustin Grant Gustin Grant Gustin Grant Gustin Grant Gustin Grant Gustin Grant Gustin - Entertainment Weekly - L’última guia d’Arrowverse 2019 Entertainment Weekly: l'última guia d'Arrowverse 2019 The Flash: Entertainment Weekly: l’última guia d’Arrowverse 2019 Ruby Rose, Stephen Amell, Grant Gustin - Entertainment Weekly - The Ultimate Guide to Arrowverse 2019 Grant Gustin - Entertainment Weekly - L’última guia d’Arrowverse 2019

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Batwoman2019Barry Allen, The FlashPrograma de televisió
Tom i Grant2018DonarPel · lícula curta
Krystal2017Campbell OgburnPel·lícula
DC's Legends of Tomorrow2016Barry Allen, The FlashPrograma de televisió
Supergirl2015Barry Allen, The FlashPrograma de televisió
Club de Lluita de Superherois2015El flaixPrograma de televisió
Guineu2015Barry Allen, The FlashPrograma de televisió
Participació2014Todd GoodmanPel·lícula
El flaix2014Barry Allen, The Flash, The StreakPrograma de televisió
Fletxa2012Barry Allen, Elseworlds Green Arrow, The FlashPrograma de televisió
Un malson de la mare2012Chris StewartTV Movie
Glee2009Sebastian SmythePrograma de televisió
902102008Campbell PricePrograma de televisió
Una inquietant2005Thomas: el xicot de StacyPrograma de televisió
CSI: Miami2002Scott Ferris, Trent BurtonPrograma de televisió
Rescatat per RubyIPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Grant Gustin i Candice PattonCandice Patton
    • El flaix
      2014
    [veure coincidència]
  • Grant Gustin i Malese JowMelise
    • El flaix
      2014
    [veure coincidència]
  • Grant Gustin i Shantel VanSantenShantel VanSanten
    • El flaix
      2014
    [veure coincidència]
  • Selena Gómez i Grant GustinSelena Gomez
    • Montecarlo
      2011
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...