Principal Relacions Gela Nash

Gela Nash

Gela Nash CasatEdat 67 anys Zodíac Escorpí Relacions 2 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Gela Nash i John TaylorJohn Taylor i Gela Nash han estat casats durant 22 anys des del 16 de març de 1999. veure relació

Relacions

Gela Nash estava casada anteriorment amb Chris Nash.

Sobre

Gela Nash és una dissenyadora de moda nord-americana de 67 anys. Nascuda Gela Nash Taylor l'1 de novembre de 1953 a Texas, Estats Units, és famosa per Juicy Couture. El seu signe del zodíac és Escorpí.



Gela Nash és membre de les llistes següents: antics alumnes de la Universitat Carnegie Mellon, dissenyadors de moda nord-americans i naixements de 1953.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Gela Nash. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat225 anys, 4 mesos15 anys, 8 mesos6 anys
total225 anys, 4 mesos15 anys, 8 mesos6 anys

Detalls

NomGela
CognomNash
Nom complet al naixementGela nash taylor
Nom alternatiuGela Jacobsen, Gela Taylor, Gela Jacobson, Gela Nash Taylor, Gela Nash, Gela Nash-Taylor
Edat67 anys
Aniversari1 de novembre de 1953
Lloc de naixementTexas, EUA
Alçada5 '3' (160 cm)
ConstrueixPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióModa, actriu
OcupacióDissenyador de moda
Reclama famaJuicy Couture

Gela Nash-Taylor (nascuda Jacobson, nascuda el 1953) és una dissenyadora de moda nord-americana i antiga actriu. Va cofundar la marca nord-americana Juicy Couture el 1997 amb Pamela Skaist-Levy.



Més informació sobre Gela Nash Menys sobre Gela Nash

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2John TaylorCasat1996present25 anys
1Chris nashCasat198719936 anys
John Taylor #2

John Taylor

1996

John Taylor i Gela Nash s'han casat amb ...[veure parella] Chris nash #1

Chris nash

1987 - 1993

Chris Nash i Gela Nash estan divorciats ...[veure parella] #2

John Taylor

1996

John Taylor i Gela Nash porten 22 anys casats. Van sortir 3 anys després de reunir-se el 1996 i es van casar el 16 de març de 1999.

Relació 25 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés60%Alçada91%Edat1%'> Compatibilitat 48% veure relació #1

Chris nash

1987 - 1993

Chris Nash i Gela Nash estan divorciats.

Relació 6 anys veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Gela Nash67 EscorpíDissenyador de moda
Nord-americà
John Taylor60 BessonsMúsic
Britànic
Chris nash- actor
Nord-americà

Galeria de fotos

John Taylor i Gela Nash Taylor assisteixen a la gala d'estiu del Palau de Kensington al Palau de Kensington el 9 de juliol de 2015 a Londres, Anglaterra. John Taylor i Gela Nash Taylor assisteixen a la gala d'estiu del Palau de Kensington al Palau de Kensington el 9 de juliol de 2015 a Londres, Anglaterra. Gela Nash Gela Nash Gela Nash Gela Nash Gela Nash Gela Nash Gela Nash Gela Nash Gela Nash Gela Nash

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Filla dels carrers1990AmorTV Movie
Bert Rigby, Ets un ximple1989MonaPel·lícula
La bella i la Bèstia1987Senyoreta PatriciaPrograma de televisió
Doble cos1984Secretari de Corso (com a Gela Jacobson)Pel·lícula
El joc de les valoracions1984Tamara (com a Gela Jacobson)TV Movie
Caçador1984Leanne, llac VickiPrograma de televisió
Riptide1984MyrnaPrograma de televisió
V1984MartaPrograma de televisió
Manimal1983Lisa KellyPrograma de televisió
Hill Street Blues1981Debbie Kaplan, PD Sharon FeinPrograma de televisió
Velocitat d’ordit1981TV Movie
taxi1978La recepcionistaPrograma de televisió
Alícia al país de les meravelles: una fantasia musical amb X.1976Black Knight's Girl (com a Gila Havana)Pel·lícula
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès