Principal Relacions Fetty Wap

Fetty Wap

El Vostre Horòscop Per Demà

Fetty WapRang 3166 213Edat 29 anys Zodíac Bessons Relacions 12 en total Nens
7 nens

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Fetty Wap és possiblement soltera.








Relacions

Fetty Wap estava casada anteriorment amb Leandra K. González(2019 - 2020).



Fetty Wap ha tingut relacions amb Corri Moore (Kisswowie)(2018), Blu (Altres)(2016 - 2017), Alexis Sky(2015 - 2020), Elaynna(2015), Lezhae Zeona(2014 - 2017), Yaya Robinson(2012 - 2013)i Ariel Reese(2005 - 2013).






Fetty Wap ha tingut trobades amb Celina Powell(2016), Miami turquesa(2016), Masika Kalysha(2015)i Jhonni Blaze(2015).



Sobre

Fetty Wap és una rapera americana de 29 anys. Nascut a Willie Junior Maxwell II el 7 de juny de 1991 a Paterson, Nova Jersey, Estats Units, és famós per Trap Queen en una carrera que abasta el 2011 –actualitat i el 2013–. El seu signe del zodíac és Bessons.

Fetty Wap és membre de les llistes següents: artistes de Atlantic Records, compositors nord-americans i naixements del 1991.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Fetty Wap. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

quants anys té Amy Dumas

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat11 any, 5 mesos--
Cites78 anys, 10 mesos2 anys, 7 mesos3 mesos
Trobada42 mesos, 1 dia23 dies1 mes, 1 dia
total128 anys, 10 mesos1 any, 8 mesos1 mes, 1 dia

Detalls

NomWillie
Segon nomJunior
CognomMaxwell
Nom complet al naixementWillie Junior Maxwell II
Nom alternatiuFetty Wap
Edat29 anys
Aniversari7 de juny de 1991
Lloc de naixementPaterson, Nova Jersey, EUA
Alçada6 '1' (185 cm)
ConstrueixMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellRossa tenyida
Característica distintivaUll
Signe del zodíacBessons
SexualitatRecte
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióRapista, cantant, compositor
OcupacióRaper
Reclama famaTrap Queen
Gènere musical (text)Hip hop, R&B, Trap, Pop
Any (s) actiu (s)2011, 2011 – actualitat, 2013 – actualitat
Segell discogràficRGF, 300, Atlantic, Tr3yway
Actes associatsDavid Guetta, French Montana, Eric Bellinger, King Louie, PnB Rock, Remy Boyz, Monty, Trouble, T-Wayne, 6ix9ine, Yung Tory
Llocs web oficialshttp://www.fettywap.com

Willie Junior Maxwell II (nascut el 7 de juny de 1991), conegut professionalment com Fetty Wap, és un raper, cantant i compositor nord-americà. Va guanyar protagonisme després que el seu senzill debut 'Trap Queen' aconseguís el número dos de la llista Billboard Hot 100 dels Estats Units el maig del 2015. Això va ajudar a Fetty Wap a aconseguir un acord rècord amb 300 Entertainment. Posteriorment, va llançar dos senzills del Top 10 als Estats Units, '679' i 'My Way'. L’àlbum de debut titulat epònim de Fetty Wap es va publicar el setembre de 2015 i va assolir el número u de la llista Billboard 200 dels Estats Units.

Més informació sobre Fetty Wap Menys sobre Fetty Wap

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
12Leandra K. GonzalezCasatAbril de 2019Set 20201 any
11Run Moore (Kisswowie)RelacióGener de 2018Abril de 20183 mesos
10Blu (Altres)Relacióoctubre 2016mar 20175 mesos
9Celina PowellTrobadaMaig de 2016juliol 20162 mesos
8Miami turquesaTrobada20162016-
7Masika KalyshaTrobadajuliol 2015Agost de 20151 mes
6Jhonni BlazeTrobadajuliol 2015juliol 2015-
5Alexis SkyRelacióAbril de 2015Gener de 20204 anys
4ElaynnaRelaciómar 2015Agost de 20155 mesos
3Lezhae ZeonaRelacióMaig de 2014Agost de 20173 anys
2Yaya RobinsonRelacióSet 2012Abril de 20137 mesos
1Ariel ReeseRelaciófebrer 2005Desembre de 20138 anys
Leandra K. Gonzalez #12

Leandra K. Gonzalez

2019 - 2020

Leandra K. Gonzalez i Fetty Wap es van divorciar ...[veure parella] Run Moore (Kisswowie) #11

Run Moore (Kisswowie)

2018

Corri Moore (Kisswowie) i Fetty Wap separats ...[veure parella] Blu (Altres) #10

Blu (Altres)

2016 - 2017

Blu (Other) i Fetty Wap es van separar el 20 de març ...[veure parella] Celina Powell #9

Celina Powell

2016

Celina Powell i Fetty Wap es van separar el juliol ...[veure parella] Miami turquesa #8

Miami turquesa

2016

Miami turquesa i Fetty Wap estan separats ...[veure parella] Masika Kalysha #7

Masika Kalysha

2015

Fetty Wap i Masika Kalysha es van separar l’agost ...[veure parella] Jhonni Blaze #6

Jhonni Blaze

2015

Fetty Wap i Jhonni Blaze estan separats ...[veure parella] Alexis Sky #5

Alexis Sky

2015 - 2020

Alexis Sky i Fetty Wap es van separar el gener del 202 ...[veure parella] Elaynna #4

Elaynna

2015

Elaynna i Fetty Wap es van separar l’agost de 2015 a ...[veure parella] Lezhae Zeona #3

Lezhae Zeona

2014 - 2017

Lezhae Zeona i Fetty Wap es van separar el 2 d'agost ...[veure parella] Yaya Robinson #2

Yaya Robinson

2012 - 2013

Yaya Robinson i Fetty Wap es van separar l'abril ...[veure parella] Ariel Reese #1

Ariel Reese

2005 - 2013

Ariel Reese i Fetty Wap es van separar el 20 de desembre ...[veure parella] #12

Leandra K. Gonzalez

2019 - 2020

Leandra K. Gonzalez i Fetty Wap es van casar durant un any. Van sortir durant cinc mesos després de reunir-se l’abril del 2019 i es van casar el setembre del 2019. Un any després es van divorciar el 20 de setembre del 2020.

Relació 1 anys veure relació #11

Run Moore (Kisswowie)

2018

Corri Moore (Kisswowie) i Fetty Wap daten de gener a abril del 2018.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat84%'> Compatibilitat 44% veure relació #10

Blu (Altres)

2016 - 2017

Blu (Other) i Fetty Wap daten d’octubre de 2016 a març de 2017.

Relació 5 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat 49% veure relació #9

Celina Powell

2016

Celina Powell i Fetty Wap van tenir una trobada el maig del 2016.

és més calent en una relació
Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 66% veure relació #8

Miami turquesa

2016

Turquoise Miami i Fetty Wap van tenir una trobada el 2016.

Nens 1 nen veure relació #7

Masika Kalysha

2015

Fetty Wap i Masika Kalysha van tenir una trobada el juliol del 2015.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 24% Nens 1 nen veure relació #6

Jhonni Blaze

2015

Fetty Wap i Jhonni Blaze van tenir una trobada el juliol del 2015.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada91%Edat98%'> Compatibilitat el 77% veure relació #5

Alexis Sky

2015 - 2020

Alexis Sky i Fetty Wap van ser de desembre de 2019 a gener de 2020.

Relació 4 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat 50% Nens 1 nen veure relació #4

Elaynna

2015

Elaynna i Fetty Wap van ser de març a agost de 2015.

Relació 5 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 66% Nens 1 nen veure relació #3

Lezhae Zeona

2014 - 2017

Lezhae Zeona i Fetty Wap van ser de maig de 2014 a agost de 2017.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat 46% Nens 2 nens veure relació #2

Yaya Robinson

2012 - 2013

Yaya Robinson i Fetty Wap van ser de setembre de 2012 a abril de 2013.

Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat 52% veure relació #1

Ariel Reese

2005 - 2013

Ariel Reese i Fetty Wap van ser del febrer del 2005 al desembre del 2013.

Relació 8 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 68% Nens 1 nen veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Fetty Wap29 BessonsRaper
Nord-americà
Leandra K. Gonzalez- Cònjuge
Nord-americà
Run Moore (Kisswowie)26 VergeModel (adult / glamour)
Nord-americà
Blu (Altres)27 CapricornAltres
Nord-americà
Celina Powell25 BessonsModel
Nord-americà
Miami turquesa- Ballarina
Nord-americà
Masika Kalysha35 BessonsActriu
Nord-americà
Jhonni Blaze30 BessonsModel (adult / glamour)
Nord-americà
Alexis Sky26 CàncerModel (adult / glamour)
Nord-americà
Elaynna26 peixNegocis
Nord-americà
Lezhae Zeona23 EscorpíModel
Nord-americà
Yaya Robinson32 Aquari
Nord-americà
Ariel Reese30 VergeAltres
Nicaragüenc
Més socis Menys socis

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
AydinHome1 de maig de 201110 anys Ariel Reese
Eliza ZavieraDona13 de març de 20156 anys Lezhae Zeona
Amani LaurenDona5 de març de 20165 anys Elaynna
Khari BarbieDona29 de març de 20165 anys Masika Kalysha
LaurenDona7 de febrer de 20174 anys Miami turquesa
AlaiyaDona4 de gener de 20183 anys Alexis Sky
ZyheirHome18 de març de 20183 anys Lezhae Zeona

Galeria de fotos

Love & Hip Hop: Hollywood: Fetty Wap Fetty Wap sopa al restaurant Catch el 31 de març de 2017 Fetty Wap sopa al restaurant Catch el 31 de març de 2017 Fetty Wap sopa al restaurant Catch el 31 de març de 2017 Fetty Wap sopa al restaurant Catch el 31 de març de 2017 Fetty Wap sopa al restaurant Catch el 31 de març de 2017 Fetty Wap sopa al restaurant Catch el 31 de març de 2017 Fetty Wap sopa al restaurant Catch el 31 de març de 2017 Fetty Wap sopa al restaurant Catch el 31 de març de 2017 Fetty Wap i Blu (Altres) Fetty Wap i Blu (Altres) Fetty Wap i Blu (Altres)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Premis MTV Video Music 20192019AutònomPrograma de televisió
Germà de sang2018EmilioPel·lícula
IHeartRadio Music Awards 20162016AutònomPrograma de televisió
Chelsea2016A si mateixPrograma de televisió
Imperi2015TrigPrograma de televisió
Premis MTV Movie 20152015Ell mateix - IntèrpretPrograma de televisió
Diaris entre bastidors2015(1 episodi, 2015)Programa de televisió
L’espectacle d’aquesta nit protagonitzat per Jimmy Fallon2014Convidat automusicalPrograma de televisió
Love & Hip Hop: Hollywood2014JoPrograma de televisió
El Real2013AutoreperadorPrograma de televisió
Amor i Hip Hop: Nova York2010JoPrograma de televisió
Les autèntiques mestresses de casa de Nova Jersey2009JoPrograma de televisió
El xou de Wendy Williams2008Convidat automusicalPrograma de televisió
Jimmy Kimmel en directe!2003Convidat automusicalPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys





Articles D'Interès

Compensació Pel Signe Del Zodíac
Sonabilitat C Celebritats

Esbrineu La Compatibilitat Per Signe Del Zodíac

L'Elecció De L'Editor

Evan Ellingson
Evan Ellingson
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Evan Ellingson, xafarderies, fotos d'Evan Ellingson, biografia, llista de núvies d'Evan Ellingson 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Evan Ellingson. Història de cites d'Evan Ellingson, 2021, 2020, llista de relacions d'Evan Ellingson.
Horòscop diari del càncer per al dimarts, 5 de setembre de 2023
Horòscop diari del càncer per al dimarts, 5 de setembre de 2023
Horòscop diari del càncer per al dimarts, 5 de setembre de 2023, no faries ni diries algunes coses a la teva vida si algunes persones no en formessin part. Mostra gratitud a aquests
Nora Salinas i Mauricio Becker
Nora Salinas i Mauricio Becker
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Nora Salinas i Mauricio Becker. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb Queen al títol
Les millors cançons amb Queen al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb Queen al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb Queen al seu nom independentment de ...
Les millors pel·lícules de Jang Dong Gun
Les millors pel·lícules de Jang Dong Gun
Llista de les millors pel·lícules de Jang Dong Gun, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les pel·lícules més recaptadores de Jang Dong-gun tenen moltes ...
Horòscop setmanal d'Aquari del 14 al 20 d'agost de 2023
Horòscop setmanal d'Aquari del 14 al 20 d'agost de 2023
Horòscop setmanal d'Aquari del 14 al 20 d'agost de 2023, aquest quadrat estressant de Venus i Urà està a punt de tornar-se encara més estressant amb el Sol que s'uneix a la imatge. Tu tens
Paul Teutul Jr.
Paul Teutul Jr.
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paul Teutul Jr., xafarderies, fotos de Paul Teutul Jr., biografia, llista de núvies de Paul Teutul Jr. 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paul Teutul Jr. Història de cites de Paul Teutul Jr., 2021, 2020, llista de relacions de Paul Teutul Jr.