Principal Relacions Vigília

Vigília

Vigília CasatRang 1250 -122Edat 42 anys Zodíac Escorpí Relacions 7 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Eve i Maximillion CooperMaximillion Cooper i Eve han estat casats des de fa 14 anys des del 14 de juny de 2014. veure relació

Relacions

Eve ha tingut relacions amb Shane Powers(2007), T.I.(2005), Teodoro Nguema Obiang Mangue(2003 - 2006), Nelly(2000 - 2003)i Stevie J(1997 - 2000).

Es rumora que Eve es va connectar amb Michael Ealy.



Sobre

Eve és un raper nord-americà de 42 anys. Nascuda Eve Jihan Jeffers el 10 de novembre de 1978 a Filadèlfia, Pennsilvània, és famosa per la Primera Dama de Ruff Ryders en una carrera que abasta el 1995 –actual i el 1996–. El seu signe del zodíac és Escorpí.

qui va sortir amb qui joe jonas

Eve ha estat en un enfrontament a la pantalla amb Jason George Vigília (2003).

Eve és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i guanyadors del premi Grammy.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d'Eva. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Compromès111 anys--
Cites53 anys1 any, 8 mesos6 mesos, 4 dies
Rumorós1---
total711 anys2 anys, 9 mesos6 mesos, 4 dies

Detalls

NomVigília
Segon nomJihan
CognomCooper
Cognom de solteraJeffers
Nom complet al naixementEve Jihan Jeffers
Nom alternatiuE-V-E, Eva de la destrucció, Gangsta, Eve Jihan Jeffers-Cooper
Edat42 anys
Aniversari10 de novembre de 1978
Lloc de naixementFiladèlfia, Pennsilvània
Alçada5 '7' (170 cm)
ConstrueixMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacEscorpí
Sexualitatbisexual
ReligióMusulmà
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióArtista i actriu de gravació de hip hop
OcupacióRaper
Reclama famaPrimera Dama de Ruff Ryders
Gènere musical (text)Hip hop
Any (s) actiu (s)1998 – actualitat, 1995 – actualitat, 1996 – actualitat
Instrument (text)Veus
Segell discogràficFrom the Rib (actual), Full Surface, Interscope, Aftermath, Ruff Ryders (anterior), From the Rib / Sony (actual), Full Surface, Interscope, Aftermath, Ruff Ryders (anterior), From the Rib, Sony (actual) , Sony, Ruff Ryders
Actes associatsAlicia Keys, Gwen Stefani, Missy Elliott, Swizz Beatz, Dmx, Trina, Keyshia Cole, Scott Storch
Talent Agency (per exemple, Modelització)Scott Marshall Partners Ltd.
Aprovació de la marca(2000) Anuncis impresos: roba Tommy Hilfiger., (2002) Anunci televisiu: Clarica, (2005) Anunci televisiu: Pepsi-Cola., (1999) Anunci televisiu: Sprite., Anuncis impresos: campanya Viva Glam de Mac cosmetics
Llocs web oficialswww.eve-world.com/, http://www.eve-world.com, http://eve-world.com
PareJerry Jeffers
MareJulie Wilch
GermàFarrod (germanastre)
AmicGwen Stefani

Eve Jihan Jeffers Cooper (nascuda el 10 de novembre de 1978) és una rapera, cantant, compositora i actriu nord-americana de Filadèlfia, Pennsilvània. Ha publicat quatre àlbums d’estudi, Let There Be Eve ... First Lady de Ruff Ryders (1999), Scorpion (2001), Eve-Olution (2002) i Lip Lock (2013). Eve va aconseguir l'èxit en els primers llocs amb els senzills 'Let Me Blow Ya Mind', 'Who's That Girl', 'Gangsta Lovin' i 'Tambourine'. A més de material en solitari, Eve va obtenir entrades destacades amb col·laboracions, incloses 'Rich Girl', '4 My People', 'Who's That Girl' i 'Like This'. Els seus reconeixements inclouen un premi Grammy, un premi BET, un MTV Video Music Award, un Teen Choice Award i un premi de l'Associació de Crítics de Cinema de l'Àrea de Washington DC. Eve va ocupar el número 46 de la llista dels 50 millors artistes de hip hop de VH1.

Més informació sobre Eva Menys sobre Eva

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
7Maximillion CooperTrobadaMaig de 2010present11 anys
6Shane PowersRelació20072007-
5T.I.RelacióMaig de 2005Novembre de 20056 mesos
4Teodoro Nguema Obiang MangueRelació200320063 anys
3NellyRelacióDesembre de 2000Abril de 20032 anys
2Stevie JRelacióNovembre de 1997Agost de 20002 anys
1Michael EalyTrobada R -
Maximillion Cooper #7

Maximillion Cooper

2010

Maximillion Cooper i Eve s'han casat ...[veure parella] Shane Powers #6

Shane Powers

2007

Shane Powers i Eve estan separats ...[veure parella] T.I. #5

T.I.

2005

T.I. i Eve es van separar el novembre del 2005 després de dades ...[veure parella] Teodoro Nguema Obiang Mangue #4

Teodoro Nguema Obiang Mangue

2003 - 2006

Teodoro Nguema Obiang Mangue i Eve separen ...[veure parella] Nelly #3

Nelly

2000 - 2003

Nelly i Eve es van separar l'abril del 2003 després de la data ...[veure parella] Stevie J #2

Stevie J

1997 - 2000

Stevie J i Eve es van separar l'agost del 2000 després de ...[veure parella] Michael Ealy #1rumor

Michael Ealy

Es va rumorear que Eve i Michael Ealy estarien en un ...[veure parella] #7

Maximillion Cooper

2010

Maximillion Cooper i Eve van tenir una trobada el maig del 2010.



majordom degà i canó Katherine
Relació 11 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat 41% veure relació #6

Shane Powers

2007

Shane Powers i Eve van sortir el 2007.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Edat69%'> Compatibilitat 32% veure relació #5

T.I.

2005

T.I. i Eva data de maig a novembre del 2005.

Relació 6 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 37% veure relació #4

Teodoro Nguema Obiang Mangue

2003 - 2006

Teodoro Nguema Obiang Mangue i Eve van datar del 2005 al 2006.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Edat1%'> Compatibilitat 11% veure relació #3

Nelly

2000 - 2003

Nelly i Eve van datar del febrer del 2002 a l’abril del 2003.

són cites de Peyton Meyer i Sabrina Carpenter
Relació 2 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat 62% veure relació #2

Stevie J

1997 - 2000

Stevie J i Eve van datar de novembre de 1997 a agost de 2000.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada37%Edatel 72%'> Compatibilitat 33% veure relació #1

Michael Ealy

(Remor)

Es rumora que Eve es va connectar amb Michael Ealy.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat 37% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Vigília42 EscorpíRaper
Nord-americà
Maximillion Cooper48 BessonsDissenyador de moda
Britànic
Shane Powers50 SagitariReality TV
Nord-americà
T.I.40 lliuraRaper
Nord-americà
Teodoro Nguema Obiang Mangue78 Bessons
Guinea Equatorial
Nelly46 EscorpíRaper
Nord-americà
Stevie J47 EscorpíProductor musical
Nord-americà
Michael Ealy47 Leoactor
Nord-americà

Galeria de fotos

Eve i Vin Diesel als premis MTV Movie 2002 Eva als premis MTV Movie 2002 Eve, Hilary Swank i Jennifer Garner als premis MTV Movie 2002 Gwen Stefani i Eve al Talk Show de Los Angeles Gwen Stefani i Eve al Talk Show de Los Angeles Gwen Stefani i Eve al Talk Show de Los Angeles Gwen Stefani i Eve al Talk Show de Los Angeles Barbershop: The Next Cut (2016) Barbershop: The Next Cut (2016) Barbershop: The Next Cut (2016) Barbershop: The Next Cut (2016) Barbershop: The Next Cut (2016)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Jack Boyz2019Pel·lícula
Feliços junts2018VigíliaPrograma de televisió
Divas diürnes2017Cecile JamesPrograma de televisió
Barbershop: The Next Cut2016TerriPel·lícula
Imperi2015VigíliaPrograma de televisió
Amb aquest anell2015AmayaTV Movie
animal2014Barbara (esposa de Douglas) (sense acreditar)Pel·lícula
Jane la Verge2014VigíliaPrograma de televisió
Bounty Killer2013Mocha sujataPel·lícula
Desposseït2012NataliePel·lícula
Noies solteres2011VigíliaPrograma de televisió
Whitney2011BritneePrograma de televisió
4.3.2.1.2010LatishaPel·lícula
Fuetejar-ho2009Rosa SparksPel·lícula
Glee2009Grace HitchensPrograma de televisió
Flashbacks of a Fool2008Ophelia FranklinPel·lícula
Numb3rs2005La-la BuendiaPrograma de televisió
Barbershop 2: Back in Business2004TerriPel·lícula
El Cookout2004BeckyPel·lícula
El Llenyataire2004Mary KayPel·lícula
Vigília2003Shelley WilliamsPrograma de televisió
Spiderman. Home-aranya2003Cheyenne, TalonPrograma de televisió
Barberia2002Terri JonesPel·lícula
xXx2002NO UNA PARAULA.Pel·lícula
Un en un2001IdaPrograma de televisió
Tercer rellotge1999Yvette PowellPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Jason George
    • Vigília
      2003
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Charlie Kraslavsky
Charlie Kraslavsky
28 de maig de 2021 ... Notícies de Charlie Kraslavsky, xafarderies, fotos de Charlie Kraslavsky, biografia, llista de núvies de Charlie Kraslavsky 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Charlie Kraslavsky. Història de cites de Charlie Kraslavsky, 2021, 2020, llista de relacions de Charlie Kraslavsky.
Nadia Marcinko
Nadia Marcinko
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nadia Marcinko, xafarderies, fotos de Nadia Marcinko, biografia, llista de nuvis de Nadia Marcinko 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nadia Marcinko. Història de cites de Nadia Marcinko, 2021, 2020, llista de relacions de Nadia Marcinko.
Carla Germaine i Jeremy Kyle
Carla Germaine i Jeremy Kyle
28 de maig de 2021 ... Carla Germaine i Jeremy Kyle: fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Forrest Gump continua sent una pel·lícula divisòria dècades després del seu llançament original. Alguns veuen la pel·lícula com una faula clàssica nord-americana, mentre que altres creuen que Forrest ...
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
28 de maig de 2021 ... David Eigenberg i Chrysti Eigenberg fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Armando Montelongo
Armando Montelongo
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Armando Montelongo, xafarderies, fotos d'Armando Montelongo, biografia, llista de núvies d'Armando Montelongo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Armando Montelongo. Història de cites d’Armando Montelongo, 2021, 2020, llista de relacions d’Armando Montelongo.
Jamie Deen
Jamie Deen
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jamie Deen, xafarderies, fotos de Jamie Deen, biografia, llista de núvies de Jamie Deen 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jamie Deen. Història de cites de Jamie Deen, 2021, 2020, llista de relacions de Jamie Deen.