Principal Relacions Erykah Badu

Erykah Badu

Erykah BaduRang 1871 -484Edat Zodiac de 50 anys peix Relacions 6 en total Nens 3 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Erykah Badu és possiblement solter.

Relacions

Erykah Badu ha tingut relacions amb Carl Jones(2013), Jay Electronica(2004 - 2009), La D.O.C.(2003), Comú(2000 - 2002)i André 3000(1996 - 1997).



llista de nuvis de park shin hye

Es diu que Erykah Badu es va connectar amb Cytherea.

Sobre

Erykah Badu és una cantant nord-americana de 50 anys. Nascuda Erica Abi Wright el 26 de febrer de 1971 a Dallas, Texas, Estats Units, és famosa per la vocalista de R&B, Baduizm, en una carrera que abasta 1994-actualitat. El seu signe del zodíac és Peixos.

Erykah Badu és membre de les llistes següents: productors de discos nord-americans, cantautors nord-americans i guanyadors del premi Grammy.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d'Erykah Badu. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites58 anys, 4 mesos3 anys, 4 mesos1 any
Rumorós1---
total68 anys, 4 mesos2 anys, 9 mesos1 any

Detalls

NomErykah
CognomBadu
Cognom de solteraWright
Nom complet al naixementErica Abi Wright
Edat50 anys
Aniversari26 de febrer de 1971
Lloc de naixementDallas, Texas, EUA
Alçada5 '0' (152 cm)
ConstrueixPrim
Color d'ullsavellaner
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacpeix
SexualitatRecte
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
InstitutBooker T. Washington High School for the Performing and Visual Arts
UniversitatUniversitat Estatal de Grambling
Text d’ocupacióArtista, productor, actriu
OcupacióCantant
Reclama famaVocal de R&B, Baduizm
Gènere musical (text)R&B, neo soul, quiet storm, jazz, hip hop, funk, soul, soul psicodèlic, electrònica, soul progressiu
Gènere musicalR & B / Soul, R&B
Any (s) actiu (s)1996 – actualitat, 1994 – actualitat
Estil musicalSoul, Rap alternatiu, R&B contemporani, Neo-Soul, R&B contemporani per a adults, Club / dansa, Electrònic, Pop / Rock, Pop / Rock alternatiu per a adults, Rock alternatiu / independent
Music MoodElegant, íntim, terrós, orgànic, despreocupat, estiuenc, relaxat / suau, sensual, segur, elegant, lúdic, reflexiu, calmant, sofisticat, confrontador, atractiu
InstrumentRap, veu
Instrument (text)Veus, teclats, guitarra, bateria, theremin, bateria
Segell discogràficKedar, Universal, Motown, Puppy Love, Control Freaq
Actes associatsSoulquarians, D'Angelo, The Roots, Robert Glasper, Common, J Dilla, OutKast, André 3000, Madlib, Flying Lotus, Thundercat, Jay Electronica, D.R.A.M., DRAM, 9th Wonder, Rashad Smith
Talent Agency (per exemple, Modelització)Cara Lewis de la Creative Artist Agency de Nova York
Aprovació de la marcaAnunci imprès de The GAP (hivern del 2001)
Llocs web oficialswww.erykahbadu.com/, www.facebook.com/erykahbadu, http://www.erykah-badu.com/, http://www.erykah-badu.com
PareWilliam Wright Jr.
MareKolleen Maria Gipson Wright

Erica Abi Wright (nascuda el 26 de febrer de 1971), coneguda professionalment com Erykah Badu (), és una cantautora, productora de discos i actriu nord-americana. Influenciat pel R&B, el soul dels anys 70 i el hip hop dels anys 80, Badu es va associar amb el subgènere neo soul als anys 90 i 2000 juntament amb artistes com D'Angelo. L’han anomenada la reina de l’ànima Neo. La carrera de Badu va començar després que va obrir un espectacle per a D'Angelo el 1994 a Fort Worth; l'executiva de la discogràfica Kedar Massenburg va quedar molt impressionada amb la seva actuació i la va signar a Kedar Entertainment. El seu primer àlbum, Baduizm, es va publicar el febrer de 1997. Va generar quatre senzills: 'On & On', 'Appletree', 'Next Lifetime' i 'Otherside of the Game'. L'àlbum va ser certificat triple platí per la Recording Industry Association of America (RIAA). El seu primer àlbum en viu, Live, es va publicar el novembre de 1997 i va ser certificat com a platí doble per la RIAA.

Més informació sobre Erykah Badu Menys sobre Erykah Badu

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
6Carl JonesRelació20132013-
5Jay ElectronicaRelació2004Abril de 20095 anys
4La D.O.C.Relació20032003-
3ComúRelació200020022 anys
2André 3000Relació199619971 any
1CythereaTrobada R -
Carl Jones #6

Carl Jones

2013

Carl Jones i Erykah Badu han estat ...[veure parella] Jay Electronica #5

Jay Electronica

2004 - 2009

Jay Electronica i Erykah Badu es van separar a ...[veure parella] La D.O.C. #4

La D.O.C.

2003

La D.O.C. i Erykah Badu estan separats ...[veure parella] Comú #3

Comú

2000 - 2002

Common i Erykah Badu es van separar el 2002 després ...[veure parella] André 3000 #2

André 3000

1996 - 1997

Erykah Badu i André 3000 es van separar el 1997 ...[veure parella] Cytherea #1rumor

Cytherea

Es rumoreja que Cytherea i Erykah Badu serien ...[veure parella] #6

Carl Jones

2013

Carl Jones i Erykah Badu van tenir una relació del 2013 al 2013.



veure relació #5

Jay Electronica

2004 - 2009

Jay Electronica i Erykah Badu van ser del 2004 a l’abril del 2009.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés40%Edat33%'> Compatibilitat el 38% Nens 1 nen veure relació #4

La D.O.C.

2003

La D.O.C. i Erykah Badu datades el 2003.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat84%'> Compatibilitat 49% Nens 1 nen veure relació #3

Comú

2000 - 2002

Common i Erykah Badu daten del 2000 al 2002.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada91%Edat98%'> Compatibilitat el 72% veure relació #2

André 3000

1996 - 1997

Erykah Badu i André 3000 van ser del 1996 al 1997.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat 57% Nens 1 nen veure relació #1

Cytherea

(Remor)

Es rumoreja que Cytherea es va connectar amb Erykah Badu.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada37%Edat44%'> Compatibilitat 35% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Erykah Badu50 peixCantant
Nord-americà
Carl Jones-
Jay Electronica44 VergeRaper
Nord-americà
La D.O.C.52 BessonsRaper
Nord-americà
Comú49 peixRaper
Nord-americà
André 300046 BessonsMúsic
Nord-americà
Cytherea39 lliuraEstrella porno
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Set Sirius BenjaminHome18 de novembre de 199723 anys André 3000
PumaDona5 de juliol de 200416 anys La D.O.C.
Mars MerkabaDona1 de febrer de 200912 anys Jay Electronica

Galeria de fotos

Comú i Erykah Badu Comú i Erykah Badu Comú i Erykah Badu Comú i Erykah Badu Comú i Erykah Badu Comú i Erykah Badu Comú i Erykah Badu Comú i Erykah Badu Comú i Erykah Badu Comú i Erykah Badu Comú i Erykah Badu Comú i Erykah Badu

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
El que volen els homes2019GermanaPel·lícula
La terra2016TurquesaPel·lícula
Llegendes de Chamberlain Heights2016Programa de televisió
Mà de Déu2014AbrilPrograma de televisió
Ells moren per l'alba2013Stagecoach MaryPel · lícula curta
Black Dynamite: The Animated Series2011Fatback Taffy, Fox, Hoe CrowsPrograma de televisió
Casa de D2004Bernadette, DamaPel·lícula
Regles de la Sidreria1999Rose RosePel·lícula
Blues Brothers 20001998Queen MousettePel·lícula
L’espectacle d’aquesta nit amb Jay Leno1992Convidat musicalPrograma de televisió

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Jason O'Mara i Paige Turco
Jason O'Mara i Paige Turco
28 de maig de 2021 ... Jason O'Mara i Paige Turco fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Tatjana Blacher
Tatjana Blacher
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tatjana Blacher, xafarderies, fotos de Tatjana Blacher, biografia, llista de nuvis de Tatjana Blacher 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tatjana Blacher. Història de cites de Tatjana Blacher, 2021, 2020, llista de relacions de Tatjana Blacher.
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars del moment, classificats per fans de tot el món. Aquesta llista inclou jocs clàssics i nous, i inclou els jocs de PC més ben jugats.
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
De la llista de repartiments de Dusk Till Dawn, ordenats alfabèticament amb fotos si estan disponibles. Aquesta llista d’actors de From Dusk Till Dawn inclou tots els From From Dusk Till Dawn ...
Barry Newman
Barry Newman
28 de maig de 2021 ... Notícies de Barry Newman, xafarderies, fotos de Barry Newman, biografia, llista de núvies de Barry Newman 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Barry Newman. Història de cites de Barry Newman, 2021, 2020, llista de relacions de Barry Newman.
Tom Keifer
Tom Keifer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tom Keifer, xafarderies, fotos de Tom Keifer, biografia, llista de núvies de Tom Keifer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tom Keifer. Història de cites de Tom Keifer, 2021, 2020, llista de relacions de Tom Keifer.
Sophie Vavasseur
Sophie Vavasseur
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Vavasseur, xafarderies, fotos de Sophie Vavasseur, biografia, llista de nuvis de Sophie Vavasseur 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Vavasseur. Història de cites de Sophie Vavasseur, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Vavasseur.