Principal Relacions Eric Benet

Eric Benet

Eric Benet CasatRang 3621 335Edat de 54 anys Zodiac lliura Relacions 6 en total Nens
4 nens

Amb qui surt ara mateix?

Manuela Testolini i Eric BenetManuela Testolini i Eric Benét han estat casats des de fa nou anys des del 31 de juliol de 2011. veure relació

Relacions

Eric Benét estava casat anteriorment amb Halle Berry(2001 - 2005).

Eric Benét ha tingut relacions amb Mariah Carey(2000 - 2003), Julia Riley(1993 - 1996), Tami Benet(1988 - 1993)i Essence Atkins.



Sobre

Eric Benét és un cantant nord-americà de 54 anys. Nascut Eric Benet Jordan el 15 d'octubre de 1966 a Milwaukee, WI, és famós per Passa la meva vida amb tu en una carrera que abasta el 1994 i l'actualitat. El seu signe del zodíac és Lliura.

kat de la història de les cites

Eric Benét és membre de les llistes següents: cantautors nord-americans, artistes de la Warner Records i naixements del 1970.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Eric Benét! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat214 anys, 4 mesos10 anys, 2 mesos6 anys
Cites45 anys, 3 mesos2 anys, 10 mesos3 anys
total614 anys, 4 mesos5 anys, 3 mesos3 anys

Detalls

NomEric
CognomBenet
Nom complet al naixementEric Benet Jordan
Edat54 anys
Aniversari15 d'octubre de 1966
Lloc de naixementMilwaukee, WI
Alçada5 '11' (180 cm)
ConstruirAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíaclliura
SexualitatRecte
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióMúsic, compositor, actor
OcupacióCantant
Reclama famaPassa la meva vida amb tu
Gènere musical (text)R&B, Soul, Neo Soul
Gènere musicalR & B / Soul, R&B
Any (s) actiu (s)1984 – actualitat, 1994 – actualitat
Estil musicalR&B urbà, contemporani, R&B contemporani per a adults
Music MoodCalmador, íntim, relaxat / suau, sensual, romàntic, sexy
InstrumentVeus
Instrument (text)Veu, piano, guitarra, teclats
Segell discogràficWarner Bros. (1994-2004), Friday / Reprise (2005-2010), Jordan House / EMI (2011-2013), Jordan House / Primary Wave Music (2014-actualitat), Warner Bros. (1994-2004), divendres / Reprise (2005-2010), Jordan House / EMI (2011-2013), Jordan House / Primary Wave Music (2014-actualitat)
Llocs web oficialswww.ericbenet.net/, www.ericbenet.net

Eric Benét Jordan (nascut el 15 d'octubre de 1966), conegut professionalment com Eric Benét, és un cantautor i actor nord-americà de R&B i neo soul, que ha rebut fins a la data un total de quatre nominacions als Grammy pel seu treball musical.

Més informació sobre Eric Benét Menys sobre Eric Benét

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
6Manuela TestoliniCasat2007present14 anys
5Mariah CareyRelació200020033 anys
4Halle BerryCasat1999Gener de 20056 anys
3Julia RileyRelació199319963 anys
2Tami BenetRelació198824 d'abril de 19935 anys
1Essence AtkinsDesconegut -
Manuela Testolini #6

Manuela Testolini

2007

Manuela Testolini i Eric Benét han estat ...[veure parella] Mariah Carey #5

Mariah Carey

2000 - 2003

Eric Benét i Mariah Carey es van separar el 2003 ...[veure parella] Halle Berry #4

Halle Berry

1999 - 2005

Halle Berry i Eric Benét es van divorciar el 3 ...[veure parella] Julia Riley #3

Julia Riley

1993 - 1996

Julia Riley i Eric Benét tenien una relació ...[veure parella] Tami Benet #2

Tami Benet

1988 - 1993

Tami Benet i Eric Benét van sortir amb cinc anys ...[veure parella] Essence Atkins #1

Essence Atkins

Essence Atkins i Eric Benét eren en un relat ...[veure parella] #6

Manuela Testolini

2007

Manuela Testolini i Eric Benét porten 9 anys casats. Van sortir 4 anys després de reunir-se el 2007 i es van casar el 31 de juliol de 2011.

amb qui surt Gregg Sulkin
Relació 14 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat 44% Nens 2 nens veure relació #5

Mariah Carey

2000 - 2003

Eric Benét i Mariah Carey van ser del 2000 al 2003.



Relació 3 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 60% veure relació #4

Halle Berry

1999 - 2005

Halle Berry i Eric Benét es van casar durant 3 anys. Van sortir durant 7 mesos després de reunir-se el 1999. Després d'un any de compromís, es van casar el 24 de gener de 2001. 3 anys després es van separar el setembre de 2003 i es van divorciar el 3 de gener de 2005.

Relació 6 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat el 64% Nens 1 nen veure relació #3

Julia Riley

1993 - 1996

Julia Riley i Eric Benét van tenir una relació del 1993 al 1996.

Relació 3 anys veure relació #2

Tami Benet

1988 - 1993

Tami Benet i Eric Benét van tenir una relació durant cinc anys abans que Tami Benet morís als 25 anys.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Edat98%'> Compatibilitat 55% Nens 1 nen veure relació #1

Essence Atkins

Essence Atkins i Eric Benét van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 61% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Eric Benet54 lliuraCantant
Nord-americà
Manuela Testolini44 VergeNegocis
Canadenc
Mariah Carey52 ÀriesCantant
Nord-americà
Halle Berry54 LeoActriu
Nord-americà
Julia Riley- Astrònom
Britànic
Tami Benet25 Escorpí
Nord-americà
Essence Atkins49 AquariActriu
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Índia Halle Berry
ÍndiaDona199130 anys Tami Benet
Lucia BellaDona21 de desembre de 20119 anys Manuela Testolini
Amoura LlunaDona13 de juliol de 20146 anys Manuela Testolini

Galeria de fotos

Eric Benét i Halle Berry als 75è premis anuals de l'Acadèmia (2003) Eric Benét i Halle Berry als 75è premis anuals de l'Acadèmia (2003) Eric Benét i Halle Berry als 75è premis anuals de l'Acadèmia (2003) Eric Benét i Halle Berry als 60 anys dels Golden Globe Awards (2003) Halle Berry i Eric Benet: la 51a edició dels premis Emmy (1999) Eric Benet i Halle Berry: la 51a edició dels premis Emmy (1999) Halle Berry i Eric Benét als vuitens premis anuals del Screen Actors Guild (2002) Autèntics marits de Hollywood - Eric Benét Eric Benet i Tami Marie Stauff amb l'Índia Eric Benet Eric Benet Eric Benet

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Santuari2020Pastor JacobPel · lícula curta
Redemption Of A Dogg (Un escenari)2018Pel·lícula
Missió Salva-la2016Pel·lícula
Autèntics marits de Hollywood2013Eric BenetPrograma de televisió
Reach Around Radio2012Autoamfitrió convidatPrograma de televisió
Trinity Goodheart2011Jeremy (com Eric Benet)TV Movie
Tan.2007T DavisPrograma de televisió
Meitat i meitat2002Reece WilcoxPrograma de televisió
Purpurina2001RafaelPel·lícula
Pel teu amor1998JamelPrograma de televisió
Beverly Hills, 902101990Eric BenetPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès