Principal Relacions ed Sheeran

ed Sheeran

ed Sheeran CasatRang 802 -165Edat Zodiac de 30 anys Aquari Relacions 6 en total Nens 1 nen

Amb qui surt ara mateix?

Ed Sheeran i Cherry SeabornCherry Seaborn i Ed Sheeran han estat casats des de fa dos anys des del 27 d’agost de 2018. veure relació

Relacions

Ed Sheeran ha tingut relacions amb Nicole Scherzinger(2015), Athina Andrelos(2014 - 2015)i Ellie Goulding(2013).

Ed Sheeran ha tingut una trobada amb Nina Nesbitt.



Es rumoreja que Ed Sheeran es va connectar amb Barbara Palvin(2015).

Sobre

Ed Sheeran és un músic britànic de 30 anys. Nascut Edward Christopher Sheeran el 17 de febrer de 1991 a Hebden Bridge, West Yorkshire, Anglaterra, és famós per The A Team en una carrera que abasta des de 2004 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és Aquari.

Ed Sheeran ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclosa Jennie Pegouskie Ed Sheeran: Shape of You (2017)i Zoey Deutch a Ed Sheeran: perfecte (2017).



Ed Sheeran és membre de les llistes següents: artistes de l'Atlantic Records, guanyadors del premi Grammy i guanyadors del premi Brit.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Ed Sheeran. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat15 anys, 8 mesos--
Cites31 any, 1 mes4 mesos, 22 dies-
Trobada1---
Rumorós11 mes, 1 dia--
total65 anys, 8 mesos1 any, 1 mes1 mes, 1 dia

Detalls

NomEdward
Segon nomChristopher
CognomSheeran
Nom complet al naixementEdward Christopher Sheeran
Nom alternatiuEd, Teddy
Edat30 anys
Aniversari17 de febrer de 1991
Lloc de naixementHebden Bridge, West Yorkshire, Anglaterra
Alçada5 '8' (173 cm)
Pes65 kg
ConstruirMitjana
Color d'ullsBlau
Color de cabellxarxa
Característica distintivaPel roig
Signe del zodíacAquari
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaBlanc
NacionalitatBritànic
InstitutEscola secundària Thomas Mills a Framlingham
Text d’ocupacióMúsic
OcupacióMúsic
Reclama famaL’equip A.
Gènere musical (text)Pop, R&B, Folk, Hip Hop, Acústic, folk pop, pop acústic, folk-pop
Any (s) actiu (s)2005 – actualitat, 2004 – actualitat
Instrument (text)Veu, guitarra, percussió, piano, violí, guitarra acústica
Segell discogràficAsil, Atlàntic, Elektra
Actes associatsTaylor Swift, Yelawolf, The Game, Christina Grimmie, Demi Lovato, Christina Aguilera, Devlin, One Direction, Hilary Duff, Hoodie Allen, Passenger, Rizzle Kicks, Saint Raymond, Jessie Ware, Rudimental, Zeph Ellis, James Blunt, Eminem, Stormzy , Benny Blanco, Steve Mac, Westlife, Exemple, Ghetts, Justin Bieber, 50 Cent
Talent Agency (per exemple, Modelització)Asil, Atlantic Records
Aprovació de la marcaComercial Beats Solo2
Mida de la sabata10
Llocs web oficialsedsheeran.com/, twitter.com/edsheeran, www.facebook.com/edsheeranmusic, myspace.com/edsheeran, http://www.edsheeran.com, www.instagram.com/teddysphotos/, www.youtube.com/ user / Ed Sheeran, http://edsheeran.com
PareJohn Sheeran
MareImogen Sheeran
GermàMatthew Sheeran
Membre de la famíliaGordon Burns (cosí)
AmicHarry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan, Rupert Grint, Adele, Taylor Swift, Selena Gomez, Austin Mahone, Sam Smith, Demi Lovato, Charli XCX, Justin Bieber, Camila Cabello, Lauren Jauregui, Ally Brooke, Dinah Jane Hansen, Normani Hamilton
Persones associadesJason Mraz, Exemple, Just Jack, Nizlopi, Devlin, Wiley, Ghetts, P Money, Wretch 32, Sway DaSafo, Griminal, Jamie Woon, Yasmin, Amy Wadge, One Direction, Austin Mahone, Taylor Swift
Animals domèsticsUn gat
Persones preferidesEric Clapton, Els beatles
Pel·lícules preferidesBons amics
Bandes favoritesEls Beatles, Elton John, Van Morrison, Backstreet Boys, Eminem
Llibres preferitsHarry Potter
Llocs preferitsAustràlia
Menjars preferitsBangers i Mash
Colors preferitstaronja
Accessoris preferitsDessuadora

Edward Christopher Sheeran, MBE (nascut el 17 de febrer de 1991) és un cantant, compositor, productor de discos i actor anglès. A principis del 2011, Sheeran va llançar independentment l'obra estesa, No 5 Collaborations Project. Després de signar amb Asylum Records, el seu àlbum debut, + (pronunciat 'més'), es va publicar el setembre del 2011 i va encapçalar la llista d'àlbums del Regne Unit. Contenia el seu primer senzill 'The A Team'. El 2012, Sheeran va guanyar els Brit Awards al millor artista britànic en solitari masculí i la British Breakthrough Act.



Més informació sobre Ed Sheeran Menys sobre Ed Sheeran

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
6Cherry SeabornCasatSet 2015present5 anys
5Nicole ScherzingerRelació R Agost de 2015Agost de 2015-
4Barbara PalvinTrobada R mar 2015Abril de 20151 mes
3Athina AndrelosRelacióGener de 2014febrer 20151 any
2Ellie GouldingRelacióAgost de 2013Set 20131 mes
1Nina NesbittTrobada -
Cherry Seaborn #6

Cherry Seaborn

2015

Cherry Seaborn i Ed Sheeran s’han casat ...[veure parella] Nicole Scherzinger #5rumor

Nicole Scherzinger

2015

Ed Sheeran i Nicole Scherzinger estan separades ...[veure parella] Barbara Palvin #4rumor

Barbara Palvin

2015

Es rumoreja que Ed Sheeran i Barbara Palvin ...[veure parella] Athina Andrelos #3

Athina Andrelos

2014 - 2015

Athina Andrelos i Ed Sheeran es van separar en F ...[veure parella] Ellie Goulding #2

Ellie Goulding

2013

Ellie Goulding i Ed Sheeran es van separar a Se ...[veure parella] Nina Nesbitt #1

Nina Nesbitt

Nina Nesbitt i Ed Sheeran estan separades ...[veure parella] #6

Cherry Seaborn

2015

Cherry Seaborn i Ed Sheeran han estat casats des de fa dos anys. Van sortir durant dos anys després de reunir-se el setembre de 2015. Després de vuit mesos de compromís, es van casar el 27 d'agost de 2018.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat el 63% Nens 1 nen veure relació #5

Nicole Scherzinger

2015 (Remor)

Es rumoreja que Ed Sheeran es va connectar amb Nicole Scherzinger l’agost del 2015.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat el 54% veure relació #4

Barbara Palvin

2015 (Remor)

Es rumora que Ed Sheeran es va connectar amb Barbara Palvin el març del 2015.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada37%Edat84%'> Compatibilitat 60% veure relació #3

Athina Andrelos

2014 - 2015

Athina Andrelos i Ed Sheeran daten de gener de 2014 a febrer de 2015.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Edat98%'> Compatibilitat 50% veure relació #2

Ellie Goulding

2013

Ellie Goulding i Ed Sheeran van datar d’agost a setembre de 2013.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Alçada55%Edat33%'> Compatibilitat 37% veure relació #1

Nina Nesbitt

Nina Nesbitt va tenir una trobada amb Ed Sheeran.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Edat84%'> Compatibilitat 36% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
ed Sheeran30 AquariMúsic
Britànic
Cherry Seaborn30 TaureCònjuge
Britànic
Nicole Scherzinger42 CàncerCantant
Nord-americà
Barbara Palvin27 lliuraModel
Hongarès
Athina Andrelos30 TaureAltres
Nord-americà
Ellie Goulding34 CapricornCantant
Britànic
Nina Nesbitt26 CàncerCantant
Escocès

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Lyra AntàrtidaDonaAgost de 20209 mesos Cherry Seaborn

Galeria de fotos

El nadó de Bridget Jones Ed Sheeran: perfecte Ed Sheeran: perfecte Ed Sheeran: perfecte Ed Sheeran: perfecte Ed Sheeran: perfecte El nadó de Bridget Jones Ahir (2019) ed Sheeran ed Sheeran ed Sheeran ed Sheeran

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Star Wars: Episodi IX - L'ascens de Skywalker2019Stormtrooper (sense acreditar)Pel·lícula
Ahir2019ed SheeranPel·lícula
Amor modern2019MickPrograma de televisió
El nadó de Bridget Jones2016ed SheeranPel·lícula
El botxí bastard2015Sir CormacPrograma de televisió
Inabastable2014ed SheeranPrograma de televisió
Greg James Spoof Tracks2014EdPrograma de televisió
L’hòbbit: la desolació de Smaug2013The Balladeer (veu, sense acreditar)Pel·lícula
Estrella del pop2013Ed SheehanPel·lícula
Joc de trons2011Lannister SoldierPrograma de televisió
Els Simpsons1989BrendanPrograma de televisió
Llar i fora1988PeluixPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Ed Sheeran i Jennie PegouskieJennie Pegouskie
    • Ed Sheeran: Shape of You
      2017
    [veure coincidència]
  • Ed Sheeran i Zoey DeutchZoey Deutch
    • Ed Sheeran: perfecte
      2017
    [veure coincidència]

Articles D'Interès