Principal Relacions Ed Quinn

Ed Quinn

Ed Quinn CasatEdat de 53 anys Zodiac peix Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

Heather Courtney-Quinn i Ed QuinnHeather Courtney-Quinn i Ed Quinn han estat casades durant 12 anys des del 26 d'agost de 2008. veure relació

Relacions

Ed Quinn no ha tingut cap altra relació que coneguem.

Sobre

Ed Quinn és un actor nord-americà de 53 anys. Nascut Arthur Edward Quinn el 26 de febrer de 1968 a Berkeley, Califòrnia, EUA, és famós per la interpretació del doctor Nathan Stark a Eureka. El seu signe del zodíac és Peixos.



Ed Quinn ha estat en un enfrontament a la pantalla amb Kat Dennings 2 noies trencades (2011).

gessamí pilchard-gosnell ara

Ed Quinn és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de Califòrnia i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d'Ed Quinn. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat112 anys, 7 mesos--
total112 anys, 7 mesos--

Detalls

NomEd
CognomQuinn
Nom complet al naixementArthur Edward Quinn
Edat53 anys
Aniversari26 de febrer de 1968
Lloc de naixementBerkeley, Califòrnia, EUA
Alçada6 '4' (193 cm)
ConstruirAthletic
Color d'ullsavellaner
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacpeix
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutSaint Mary's College High School
UniversitatBerkeley, Califòrnia, Estats Units
Text d’ocupacióActor, escriptor, productor
Ocupacióactor
Reclama famaReprodueix al doctor Nathan Stark a Eureka
Any (s) actiu (s)1999 – actualitat
Llocs web oficialstwitter.com/OfficialEdQuinn

Arthur Edward Quinn (nascut el 26 de febrer de 1968) és un actor i músic nord-americà que ha aparegut en diversos papers cinematogràfics i televisius, inclosos One Day at a Time, 2 Broke Girls, Eureka, Young Americans i True Blood.

gwyneth paltrow amb qui va sortir
Més informació sobre Ed Quinn Menys sobre Ed Quinn

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Heather Courtney-QuinnCasat26 d'agost de 2008present12 anys
Heather Courtney-Quinn #1

Heather Courtney-Quinn

2008

Heather Courtney-Quinn i Ed Quinn han estat ...[veure parella] #1

Heather Courtney-Quinn

2008

Heather Courtney-Quinn i Ed Quinn porten 12 anys casats.

Relació 12 anys veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Ed Quinn53 peixactor
Nord-americà
Heather Courtney-Quinn-

Galeria de fotos

2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011) 2 Broke Girls (2011)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
L’últim estiu2019El pare de GriffinPel·lícula
Guarderia Grand-Daddy2019Jack QuartermainePel·lícula
L’Oval2019Hunter FranklinPrograma de televisió
Heroi2018James RennPel · lícula curta
Un dia a la vegada2017Max, Max FerraroPrograma de televisió
A Hiatus amb Monty Geer2016Oficial KanePrograma de televisió
Navy Seals vs. Zombies2015El tinent Pete CunninghamPel·lícula
Audrey2014PetePel·lícula
L’última llum2014Jack LewisPel·lícula
Mal jutge2014Txad ForbesPrograma de televisió
Falsificant-ho2014HankPrograma de televisió
1% ERS2014NoèPel · lícula curta
Alimenta’m2014John CarrollPrograma de televisió
NCIS: Nova Orleans2014Ethan McKinleyPrograma de televisió
Mestresses2013Alec Adams, Dr. Alec AdamsPrograma de televisió
Els 12 desastres del Nadal2012JosepTV Movie
La persona que truca2011Steven CampbellPel·lícula
Behemoth2011Thomas WalshTV Movie
Els Exes2011MatPrograma de televisió
2 noies trencades2011RandyPrograma de televisió
Venjança2011James AllenPrograma de televisió
Baixa fidelitat2011BobPel·lícula
Castell2009Gabriel WintersPrograma de televisió
La bella vida: TBL2009Richard FosterPrograma de televisió
NCIS: Los Angeles2009Justin MarchettiPrograma de televisió
La tribu arc de Sant Martí2008AssolellatPel·lícula
True Blood2008StanPrograma de televisió
Un lloc Hogan2008HI HA Nick PoulosPrograma de televisió
Conviure amb Abandon2008MitchTV Movie
El veí2007JonathanPel·lícula
Enganxat2006EdPel · lícula curta
Eureka2006Nathan StarkPrograma de televisió
Eureka: Ocultar2006Nathan StarkPrograma de televisió
Casa dels Morts 22005EllisTV Movie
Jake in Progress2005DakotaPrograma de televisió
CSI: Nova York2004Frankie MalaPrograma de televisió
Mestresses de casa desesperades2004Brent FergusonPrograma de televisió
És tot relatiu2003BradPrograma de televisió
Beeper2002Dr. Richard AveryPel·lícula
Vida amb Bonnie2002Rock BensonPrograma de televisió
El que m'agrada de tu2002JackPrograma de televisió
Segons Jim2001DougPrograma de televisió
Travessant Jordània2001TylerPrograma de televisió
CSI: Investigació de l’escena del delicte2000Tom CunninghamPrograma de televisió
Joves americans2000TrobaPrograma de televisió
Jack i Jill1999Peter McCrayPrograma de televisió
V.I.P.1998JeffPrograma de televisió
Dharma i Greg1997StavrosPrograma de televisió
Jo1995Simon TanveerPrograma de televisió
Home de la casaDegàTV Movie
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Ed Quinn i Kat DenningsKat Dennings
    • 2 noies trencades
      2011
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Matt McGorry
Matt McGorry
28 de maig de 2021 ... Notícies de Matt McGorry, xafarderies, fotos de Matt McGorry, biografia, llista de núvies de Matt McGorry 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Matt McGorry. Historial de cites de Matt McGorry, 2021, 2020, llista de relacions de Matt McGorry.
Nando de Colo
Nando de Colo
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nando de Colo, xafarderies, fotos de Nando de Colo, biografia, llista de núvies de Nando de Colo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Nando de Colo. Història de cites de Nando de Colo, 2021, 2020, llista de relacions de Nando de Colo.
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Aquesta és una llista de les dones altes més boniques del món. Aquesta llista inclou grans models, actrius, esportistes i fins i tot músics. Alguns dels més famosos ...
Els millors models femenins negres
Els millors models femenins negres
Elles són precioses. Ets magnètic. I governen el món de la moda. Els models femenins negres amb més talent es presenten de moltes formes. Alguns agradables ...
Les millors marques de tequila
Les millors marques de tequila
El tequila és una de les begudes més populars del món i un licor que té un gust molt diferent i que s’elabora amb molta cura i temps. La beguda es fa a partir de ...
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Aficionats al futbol universitari, estem convertint els millors quarterbacks de Florida Gators en la història. Inclou tots els quarterbacks inicials de tot Florida Gators ...
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
28 de maig de 2021 ... Charlie Heaton i Akiko Matsuura fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...