Principal Cites Dorsey Levens

Dorsey Levens

Dorsey LevensEdat de 51 anys Zodiac Taure

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Dorsey Levens és possiblement soltera.

Relacions

No tenim registres de relacions passades de Dorsey Levens.



Sobre

Dorsey Levens és una jugadora de futbol americà (nord-americana) de 50 anys. Nascut Herbert Dorsey Levens el 21 de maig de 1970 a Syracuse, Nova York, és famós pel futbol americà que va tornar a la Lliga Nacional de Futbol. El seu signe del zodíac és Taure.

Dorsey Levens és membre de les llistes següents: Gent de Syracuse, Nova York, futbolistes nord-americans i naixements del 1970.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Dorsey Levens. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Detalls

NomDorsey
Segon nomDorsey
CognomVides
Nom complet al naixementHerbert Dorsey Levens
Edat51 anys
Aniversari21 de maig de 1970
Lloc de naixementSyracuse, Nova York
Alçada6 '1' (185 cm)
Pes104 lliures (230 lliures)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Clar
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacTaure
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
UniversitatGeorgia Tech, Notre Dame
OcupacióFutbol (nord-americà)
Posició de futbol americàCorrent enrere
EsborranyRedactat pels Green Bay Packers a la cinquena ronda (149è en general) del draft de la NFL de 1994.
Reclama famaEl futbol americà torna a la Lliga Nacional de Futbol

Herbert Dorsey Levens (nascut el 21 de maig de 1970) és un futbol americà retirat que torna a la Lliga Nacional de Futbol. Va ser redactat pels Green Bay Packers a la cinquena ronda (149è en general) del draft de la NFL de 1994. Va ajudar els Packers a guanyar el Trofeu Vince Lombardi al Super Bowl XXXI contra els New England Patriots. Va jugar a futbol universitari a Notre Dame i més tard a Georgia Tech.

Més informació sobre Dorsey Levens Menys sobre Dorsey Levens

Galeria de fotos

Dorsey Levens Dorsey Levens Dorsey Levens Dorsey Levens Dorsey Levens Dorsey Levens Dorsey Levens Dorsey Levens Dorsey Levens Dorsey Levens Dorsey Levens Dorsey Levens

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Bones noies2018Guardia de seguretat de Cloud 9Programa de televisió
Tyler Perry: Madea on the Run2017Jacob (com a Dorsey Levins)Pel·lícula
El Ferro de Ferro2016Entrenador JamesPel·lícula
Tres poden jugar a aquest joc2007RickPel·lícula
Super Bowl XXXIX2005Ell mateix - Philadelphia Eagles Running BackPrograma de televisió
Super Bowl XXXII1998Ell mateix - Green Bay Packers que torna enrerePrograma de televisió
Super Bowl XXXI1997Ell mateix - Green Bay Packers que torna enrerePrograma de televisió
Arli $$1996Dorsey LevensPrograma de televisió
Esports reals amb Bryant Gumbel1995Ell mateix: antic jugador de la NFL (segment 'Liquidació')Programa de televisió
NFL a FOX1994Auto - Green Bay Packers que s'enfonsenPrograma de televisió
TNT Football Night Sunday1990Ell mateix - Green Bay Packers Running Back (2 episodis, 1994-1995)Programa de televisió
El futbol de diumenge a la nit d’ESPN1987Ell mateix - Green Bay Packers Running Back / ... (9 episodis, 1995-2004)Programa de televisió
Futbol de la NFL Monday Night1970Auto - Green Bay Packers que s'enfonsenPrograma de televisió
La NFL a NBC1965Auto - Green Bay Packers que s'enfonsenPrograma de televisió
La NFL a CBS1956Auto - Green Bay Packers que s'enfonsenPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Anastasia Cecati
Anastasia Cecati
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anastasia Cecati, xafarderies, fotos d'Anastasia Cecati, biografia, llista de nuvis d'Anastasia Cecati 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anastasia Cecati. Història de cites d'Anastasia Cecati, 2021, 2020, llista de relacions d'Anastasia Cecati.
Les millors pel·lícules de gats
Les millors pel·lícules de gats
Les millors pel·lícules de gats són ideals per acostar-se al teu amic de quatre potes. Però, quin és el millor? Podeu dir-hi votant els vostres favorits!
Kate Danson
Kate Danson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kate Danson, xafarderies, fotos de Kate Danson, biografia, llista de nuvis de Kate Danson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kate Danson. Història de cites de Kate Danson, 2021, 2020, llista de relacions de Kate Danson.
Chris Perez i Vanessa Villanueva
Chris Perez i Vanessa Villanueva
28 de maig de 2021 ... Chris Perez i Vanessa Villanueva fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Kim Hasse
Kim Hasse
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kim Hasse, xafarderies, fotos de Kim Hasse, biografia, llista de nuvis de Kim Hasse 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kim Hasse. Història de cites de Kim Hasse, 2021, 2020, llista de relacions de Kim Hasse.
Sophie Karbjinski
Sophie Karbjinski
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Karbjinski, xafarderies, fotos de Sophie Karbjinski, biografia, llista de nuvis de Sophie Karbjinski 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Karbjinski. Història de cites de Sophie Karbjinski, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Karbjinski.
Alexis Thorpe
Alexis Thorpe
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Alexis Thorpe, xafarderies, fotos d'Alexis Thorpe, biografia, llista de nuvis d'Alexis Thorpe 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Alexis Thorpe. Historial de cites d'Alexis Thorpe, 2021, 2020, llista de relacions d'Alexis Thorpe.