Principal Relacions Donald Glover

Donald Glover

Donald Glover Llarg terminiRang 2066 -177Edat 37 anys Zodíac lliura Relacions 2 en total

Amb qui surt ara mateix?

Michelle White i Donald Glover mantenen una relació a llarg termini des del 2015. veure relació

Relacions

Donald Glover ha tingut relacions amb Jhené Aiko(2013).

Sobre

Donald Glover és un actor nord-americà de 37 anys. Nascut a Donald McKinley Glover Jr. el 25 de setembre de 1983 a la base de la Força Aèria Edwards, Edwards, Califòrnia, EUA i educat a la Stephenson High School, és famós per Troy Barnes on Community, Earnest 'Earn' Marks a Atlanta en una carrera que abasta 2003 – actualitat i carrera musical i 2005 – actualitat. El seu signe del zodíac és Lliura.



Donald Glover ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclòs Beyoncé El rei Lleó (2019)i Gillian Jacobs a Comunitat (2009).

Donald Glover és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, productors de cinema nord-americans i actors de Califòrnia.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Donald Glover. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites27 anys, 9 mesos7 anys6 anys, 4 mesos
total27 anys, 9 mesos7 anys6 anys, 4 mesos

Detalls

NomDonald
Segon nomMcKinley
CognomGlover
Nom complet al naixementDonald McKinley Glover Jr.
Nom alternatiuChildish Gambino, mcDJ
Edat37 anys
Aniversari25 de setembre de 1983
Lloc de naixementEdwards Air Force Base, Edwards, Califòrnia, EUA
Alçada5 '10' (178 cm)
Pes79 kg
ConstrueixMitjana
Color d'ullsNegre
Color de cabellNegre
Característica distintivaSinceritat, Veu
Signe del zodíaclliura
SexualitatRecte
ReligióAgnòstic
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
InstitutDeKalb School of the Arts, Stephenson High School
UniversitatTisch School of the Arts de la Universitat de Nova York
Text d’ocupacióActor, escriptor, productor, director, humorista, raper, cantant, compositor, DJ
Ocupacióactor
Reclama famaTroy Barnes a Community, Earnest 'Earnest Marks a Atlanta
Gènere musical (text)Hip Hop, Comèdia d’observació, Humor surrealista, Comèdia blava, Comèdia musical, Esbós de comèdia, Sàtira, Funk, Soul, Electrònica, Comèdia, Ànima psicodèlica, Hip Hop alternatiu, R&B, Hipster Hop, Psicodèlia, Rock psicodèlic, Comèdia negra, Pop indie
Any (s) actiu (s)2002 – actualitat, 2003 – actualitat, Carrera musical, 2005 – actualitat
Instrument (text)Veus, piano, Glockenspiel, bateria, guitarra, baix, sintetitzador, seqüenciador, sampler, teclats, programador
Segell discogràficGlassnote, Illa, (passat) Illa, RCA, Glassnote (passat), Alliberador, Alliberador (actual), Glassnote (anterior), mcDJ, Wolf + Rothstein, RCA (actual)
Actes associatsLudwig Göransson, Chance the Rapper, Flux Pavilion, Ariana Grande, Kilo Kish, Janet Leon, Trinidad James, Danny Pudi, Logic, Welvin The Great, Jaden Smith, Jhené Aiko
Talent Agency (per exemple, Modelització)MGMT Entertainment, agència d’artistes creatius
Aprovació de la marcaCampanya publicitària Holiday de la marca Gap, Adidas, Samsung, el videojoc Far Cry 4 d’Ubisoft
Llocs web oficialstwitter.com/donaldglover, http://www.iamdonald.com/, www.facebook.com/iamdonald/, www.nndb.com/people/699/000345661/, http://www.awakenmylove.com, http : //childishgambino.com/, http://childishgambino.com, http://donaldgloverpresents.com/
AmicLena Dunham, Frank Ocean
Persones preferidesSarah Paulson (actriu), Bruno Mars (cantautor, multi-instrumentista, productor discogràfic, coreògraf)
Pel·lícules preferidesEl conseller (2013)
Programes de televisió preferitsAmerican Dad, O.J .: Made in America
Cançons preferidesKiss From a Rose (By Seal), Bootylicious (By Beyonce)
Llibres preferitsFuture Shock (d’Alvin Toffler)

Donald McKinley Glover Jr. (nascut el 25 de setembre de 1983), també conegut amb el nom artístic de Childish Gambino, és un actor, cantant, raper, comediant, escriptor, productor i director nord-americà.

Més informació sobre Donald Glover Menys sobre Donald Glover

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Michelle WhiteRelació20152015-
1Jhené AikoRelació R Set 2013juliol 201410 mesos
#2

Michelle White

2015

Michelle White i Donald Glover han estat a ...[veure parella] Jhené Aiko #1rumor

Jhené Aiko

2013

Donald Glover i Jhené Aiko estan separats ...[veure parella] #2

Michelle White

2015

Michelle White i Donald Glover van tenir una relació del 2015 al 2015.

veure relació #1

Jhené Aiko

2013 (Remor)

Es diu que Donald Glover es va connectar amb Jhené Aiko el setembre de 2013.



és tom ellis en una relació
MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés40%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 56% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Donald Glover37 lliuraactor
Nord-americà
Michelle White-
Jhené Aiko33 peixCantant
Nord-americà

Galeria de fotos

Donald Glover i Beyoncé El rei Lleó El rei lleó (2019) El rei lleó (2019) El rei lleó (2019) L'efecte Lazarus (2015) L'efecte Lazarus (2015) L'efecte Lazarus (2015) L'efecte Lazarus (2015) L'efecte Lazarus (2015) L'efecte Lazarus (2015) L'efecte Lazarus (2015)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Homes de negre: internacional2019Alien al monitor de TV (sense acreditar)Pel·lícula
El rei Lleó2019Simba (veu)Pel·lícula
Illa de Guayaba2019Deni MaroonPel·lícula
Donald Glover presenta2019Pel·lícula
Solo: Una història de Star Wars2018Lando CalrissianPel·lícula
Gambino infantil: Pharos2018Pel·lícula
Spider-Man: Homecoming2017Aaron DavisPel·lícula
Atlanta2016Thearnore 'Earn' Marks, Theodore PerkinsPrograma de televisió
L’efecte Lazarus2015NingúPel·lícula
Magic Mike XXL2015AltresPel·lícula
El marcià2015Rich PurnellPel·lícula
Alexandre i el dia terrible, horrible, no bo, molt dolent2014GregPel·lícula
Pollastre i Futilitat2014The Boy (com a Childish Gambino)Pel · lícula curta
La llista de tasques2013DerrickPel·lícula
Saturday Night Live: Cut For Time2013Jugador de Cleveland CavaliersPrograma de televisió
Ultimate Spider-Man2012Miles Morales, Ultimate Spider-ManPrograma de televisió
Noies2012SandyPrograma de televisió
Comunitat: Clau mestra d'Abed2012Troy Barnes (veu)Programa de televisió
Els Muppets2011Executiu Junior CDEPel·lícula
Hora d'aventures2010Marshall LeePrograma de televisió
Robot Chicken: Star Wars III2010Mace Windu, Scout Trooper, Stormtrooper (veu)TV Movie
Comunitat: pausa d'estudi2010Troy BarnesPel·lícula
Comunitat2009Troy BarnesPrograma de televisió
Equip misteriós2009JasonPel·lícula
Espectacle habitual2009Gos AlfaPrograma de televisió
Sóc Tiger Woods2009Tiger WoodsPel · lícula curta
Xina, IL2008Transfereix BillyPrograma de televisió
UCB Comedy Originals2008Peter PanPel·lícula
Gegant humà2007Mitchell the Webcam GuyPrograma de televisió
30 Roca2006Gay Kid, productor, Young Tracy JordanPrograma de televisió
CollegeHumor Originals2006Troy BarnesPrograma de televisió
Peter Pan negre2006Peter PanPel · lícula curta
Culliver Family Variety Hour2006FacturaPrograma de televisió
Little Drummer Boy2006Pel · lícula curta
Racó de vista prèvia de Gene Shalit2005El jugadorPrograma de televisió
El guanyador s’ho pren tot1998ExtraTV Movie
Late Night amb Conan O'Brien1993PenalPrograma de televisió
carrer sesam1969LMNOPPrograma de televisió
Viatgers mundials del BronxScoopy BrownPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Donald Glover i BeyoncéBeyoncé
    • El rei Lleó
      2019
    [veure coincidència]
  • Donald Glover i Gillian JacobsGillian Jacobs
    • Comunitat
      2009
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...