Principal Relacions Foc Debra

Foc Debra

Foc Debra SolterEdat 61 anys Zodíac Càncer Relacions 1 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Debra Feuer és actualment soltera.

Relacions

Debra Feuer estava casada anteriorment amb Mickey Rourke(1981 - 1989).



Sobre

Debra Feuer és una actriu nord-americana de 61 anys. Nascuda el 12 de juliol de 1959 a Las Vegas, és famosa per The Hollywood Knights. El seu signe del zodíac és el càncer.

amb qui surt Kim Basinger

Debra Feuer ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclòs Mickey Rourke Homeboy (1988)i Willem Dafoe a Viure i morir a L.A. (1985).

Debra Feuer és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, naixements de 1959 i People from Las Vegas, Nevada.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Debra Feuer. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat19 anys--
total19 anys--

Detalls

NomDebra
CognomFoc
Edat61 anys
Aniversari12 de juliol de 1959
Lloc de naixementlas Vegas
ConstrueixPrim
Color de cabellRossa tenyida
Signe del zodíacCàncer
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaEls cavallers de Hollywood

Debra Lee Feuer és una antiga actriu nord-americana. Va protagonitzar les pel·lícules Moment by Moment, The Hollywood Knights, To Live and Die in L.A., MacGruder and Loud, Il burbero i Homeboy; aquest darrer en el qual va protagonitzar amb el seu llavors marit Mickey Rourke.

Més informació sobre Debra Feuer Menys sobre Debra Feuer

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Mickey RourkeCasat198019899 anys
Mickey Rourke #1

Mickey Rourke

1980 - 1989

Mickey Rourke i Debra Feuer es van divorciar i ...[veure parella] #1

Mickey Rourke

1980 - 1989

Mickey Rourke i Debra Feuer van estar casats durant 7 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se el 1980 i es van casar el 31 de gener de 1981. 7 anys després es van divorciar el 1989.



Relació 9 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Edat69%'> Compatibilitat 67% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Foc Debra 61 CàncerActriu
Nord-americà
Mickey Rourke68 Vergeactor
Nord-americà

Galeria de fotos

Àngel nocturn - Debra Feuer Àngel nocturn - Debra Feuer Foc Debra Foc Debra El malhumorat El malhumorat El malhumorat El malhumorat El malhumorat El malhumorat El malhumorat El malhumorat

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
No hi ha arrencada de cony2000JoannaPel · lícula curta
Àngel de Frank1995AngelPel · lícula curta
Sota la coberta de la foscor1992Charis FranklinPel·lícula
Àngel nocturn1990KirstiePel·lícula
Desperado: The Outlaw Wars1989Maggie, la dona de SikesTV Movie
Homeboy1988RubíPel·lícula
Ull Privat1987Betty ClaytonPrograma de televisió
El malhumorat1986Mary Cimino MaquiavelPel·lícula
Crime Story1986JackiePrograma de televisió
Viure i morir a L.A.1985Bianca TorresPel·lícula
MacGruder i Loud1985TiffanyPrograma de televisió
Miami Vice1984celestePrograma de televisió
Bandera vermella: l'últim joc1981Elaine BarnstableTV Movie
Cas dificil1981Jane 'Stretch' RyanTV Movie
Els cavallers de Hollywood1980GuepardPel·lícula
Els ducs de Hazzard1979Becky MaePrograma de televisió
Moment a moment1978StaciePel·lícula
Volant alt1978GladysPrograma de televisió
Vega $1978Eva ZoravPrograma de televisió
Lacy i la reina del Mississipí1978QueenieTV Movie
Li'l Abner al Dogpatch avui1978Daisy MaeTV Movie
Illa Fantasia1977Shirl DeanPrograma de televisió
El vaixell de l’amor1977Morena que rebutja NelsonPrograma de televisió
Més enllà de la raó1977Noia (com Debbie Feuer)Pel·lícula
Starsky i Hutch1975DebbiePrograma de televisió
Mostra més Mostrar menys

Enfrontaments en pantalla

Debats

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...