Principal Cites David Burke

David Burke

David BurkeEdat de 53 anys Zodiac Bessons

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, David Burke és possiblement solter.

Relacions

No tenim registres de relacions passades per a David Burke.



Sobre

David Burke és un actor nord-americà de 53 anys. El seu signe del zodíac és Bessons.

amb qui surt Sebastian rulli

David Burke és membre de les llistes següents: actors de televisió nord-americans, naixements de 1967 i talons d’actors de televisió.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de David Burke. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Detalls

NomDavid
CognomBurke
Aniversari18 de juny de 1967
ConstrueixMitjana
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacBessons
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaChuck

David Burke (nascut el 18 de juny de 1967) és un actor de televisió nord-americà. Va assistir al Col·legi de William i Mary on el seu paper més famós va ser el d'Eugene Morris Jerome a Brighton Beach Memoirs i com Arthur a The Tick (2001-2002).

amb qui surt a Shemar Moore el 2019
Més informació sobre David Burke Menys sobre David Burke

Galeria de fotos

David Burke David Burke David Burke

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Revetlla2018Jack SelvePrograma de televisió
Nevades2017Jeffrey PearsonPrograma de televisió
Saltant la pistola2017Pel·lícula
Notori2016Ted ParkerPrograma de televisió
CSI: ciber2015Clayton CarverPrograma de televisió
No li expliquis a Kim2015KenPel·lícula
Com allunyar-se de l'assassinat2014Mateu TomàsPrograma de televisió
NCIS: Nova Orleans2014Bernard LanierPrograma de televisió
Mil paraules2012Gil ReedPel·lícula
Longmire2012Dan KeslowPrograma de televisió
Caps de Bun2012Jerry MortonPrograma de televisió
Nashville2012El Dr. SugruePrograma de televisió
Franklin i Bash2011FiscalPrograma de televisió
Els Exes2011JerryPrograma de televisió
Confia en mi2009JimPrograma de televisió
Castell2009Cap BradyPrograma de televisió
Drop Dead Diva2009Phillip NeelyPrograma de televisió
Eli Stone2008Alvin BergPrograma de televisió
El mentalista2008AltíssimPrograma de televisió
Sant Valentí2008Peter KirbyPrograma de televisió
Tirs Grans2007KevinPrograma de televisió
Chuck2007Gerent de recursos humans, Sr. MercerPrograma de televisió
Pràctica privada2007Senyor SpencerPrograma de televisió
Germans i germanes2006Jack BishopPrograma de televisió
Vegeu Arnold Run2005Paul MinerTV Movie
Ossos2005Pare Matthew SandsPrograma de televisió
Xiuxiuejador de fantasmes2005Thomas EversPrograma de televisió
Grey's Anatomy2005DonPrograma de televisió
Mitjà2005Gavin FinchPrograma de televisió
Numb3rs2005Jim MazzollaPrograma de televisió
Com més a prop2005Senyor MurdochPrograma de televisió
Jaqueta recta2004RayPel·lícula
Boston Legal2004D.A. Casey MathiasPrograma de televisió
CSI: Nova York2004Stanley FisherPrograma de televisió
House M.D.2004EverhardtPrograma de televisió
Són2003Brad BenderPel · lícula curta
Joan d’Arcàdia2003Pare Ken MalloryPrograma de televisió
NCIS2003George IngramPrograma de televisió
Projecte Nicole Sullivan sense títol2003TV Movie
Leo2002Thomas KingsleyPel·lícula
Boomtown2002Jay ColsonPrograma de televisió
Sense traça2002Advocat DeamesPrograma de televisió
Travessant Jordània2001Michael BranchPrograma de televisió
El guardià2001RobPrograma de televisió
La paparra2001ArturPrograma de televisió
CSI: Investigació de l’escena del delicte2000Don CookPrograma de televisió
Malcolm al mig2000WheelerPrograma de televisió
L’home invisible2000Kevin FawkesPrograma de televisió
Jutjant Amy1999Pare Paul GirardiPrograma de televisió
Qualsevol dia ara1998Programa de televisió
Holding the Baby1998AlecPrograma de televisió
Aliat McBeal1997HarryPrograma de televisió
Només dispara'm!1997EthanPrograma de televisió
Senyor i senyora Smith1996Senyor DauphinPrograma de televisió
Testament: La Bíblia en Animació1996Déu (veu)Programa de televisió
Star Trek: Voyager1995Steven PricePrograma de televisió
L'equip1995Paul SteadmanPrograma de televisió
Festa dels Cinc1994FacturaPrograma de televisió
Els misteris de Cosby1994Ken MalloryPrograma de televisió
Frasier1993siguinPrograma de televisió
Llei i ordre1990Gary BurnhamPrograma de televisió
Home del Servei SecretJordiPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...