Principal Relacions Daniela Mercury

Daniela Mercury

Daniela Mercury CasatEdat de 55 anys Zodiac Leo Relacions 4 en total Nens
5 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Daniela Mercury i Malu Verçosa Malu Verçosa i Daniela Mercury fa 8 anys que està casat des del març del 2013. veure relació

Relacions

Daniela Mercury estava casada anteriorment marc Scabia (2009 - 2013)i Zalther Póvoas.

Daniela Mercury ha tingut una trobada amb Marcelo Porciúncula(1997 - 2003).



Sobre

Daniela Mercury és una vocalista brasilera de 55 anys nascuda el 28 de juliol de 1965 a Salvador, BA. El seu signe del zodíac és Leo

Daniela Mercury és membre de les llistes següents: naixements de 1965, catòlics romans brasilers i persones de Salvador, Bahia.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Daniela Mercury! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat312 anys8 anys, 5 mesos5 anys
Trobada16 anys--
total412 anys7 anys, 10 mesos5 anys

Detalls

NomDaniela
Segon nomMercuri
Cognomd'Almeida
Nom complet al naixementDaniela Mercuri d'Almeida
Nom alternatiuDaniela Mercury
Edat55 anys
Aniversari28 de juliol de 1965
Lloc de naixementSalvador, BA
ConstrueixMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellRossa tenyida
Signe del zodíacLeo
Sexualitatbisexual
ÈtniaMultirracial
NacionalitatBrasiler
Text d’ocupacióCantant, ballarí, productor, compositor, presentador de TV
OcupacióVocalista
Gènere musical (text)Pop llatí, Axé, Samba Reggae, Mpb
Any (s) actiu (s)1989 – actualitat
Instrument (text)Veus
Segell discogràficEstúdio Eldorado, Epic Records, Bmg / mtv, Sony Music, EMI
Actes associatsEmpresa Clic
Llocs web oficialswww.danielamercury.art.br/, http://www.danielamercury.art.br/
PareAntónio Fernando de Abreu Ferreira de Almeida
MareLiliana Mercuri de Almeida (social assistent)

Daniela Mercury (nascuda Daniela Mercuri d'Almeida el 28 de juliol de 1965) és una cantant, compositora, ballarina, productora, actriu i presentadora de televisió brasilera. En la seva carrera en solitari, Mercury ha venut més de 20 milions de discos a tot el món i va comptar amb 24 millors 10 senzills del país, amb 14 d’ells assolit el número 1. Guanyadora d’un Grammy Llatí pel seu àlbum Balé Mulato - Ao Vivo, també va rebre sis Premi a la música brasilera, un premi APCA, tres premis Multishow a la música brasilera i dos premis a VMB: Millor vídeo musical i fotografia.

Més informació sobre Daniela Mercury Menys sobre Daniela Mercury

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
4 Malu Verçosa CasatDesembre de 2012present8 anys
3 marc Scabia Casat2008Gener de 20135 anys
2Marcelo PorciúnculaTrobada199720036 anys
1Zalther PóvoasCasat1987199912 anys
Malu Verçosa #4

Malu Verçosa

2012

Malu Verçosa i Daniela Mercury han estat ...[veure parella] marc Scabia #3

marc Scabia

2008 - 2013

Marco Scabia i Daniela Mercury es divorciaven ...[veure parella] Marcelo Porciúncula #2

Marcelo Porciúncula

1997 - 2003

Marcelo Porciúncula i Daniela Mercury separen ...[veure parella] Zalther Póvoas #1

Zalther Póvoas

1987 - 1999

Zalther Póvoas i Daniela Mercury es divorcien ...[veure parella] #4

Malu Verçosa

2012

Malu Verçosa i Daniela Mercury estan casades des de fa 8 anys. Van sortir durant 3 mesos després de reunir-se el desembre del 2012 i es van casar el març del 2013.

Relació 8 anys MesuraResultatZodiac xinés1%Edat44%'> Compatibilitat 11% veure relació #3

marc Scabia

2008 - 2013

Marco Scabia i Daniela Mercury van estar casats durant 4 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se el 2008 i es van casar el 2009. 4 anys després es van divorciar el gener de 2013.



Relació 5 anys Nens 3 nens veure relació #2

Marcelo Porciúncula

1997 - 2003

Marcelo Porciúncula i Daniela Mercury van tenir una trobada el 1997.

Relació 6 anys veure relació #1

Zalther Póvoas

1987 - 1999

Zalther Póvoas i Daniela Mercury estan divorciades.

Relació 12 anys Nens 2 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Daniela Mercury 55 LeoVocalista
Brasiler
Malu Verçosa 45 Periodista
Brasiler
marc Scabia - Publicista
Italià
Marcelo Porciúncula- Altres
Brasiler
Zalther Póvoas- Altres
Brasiler

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
GabrielHome Zalther Póvoas
GiovanaDona Zalther Póvoas
MarciaDona marc Scabia
analitziDona marc Scabia
Ana IsabelDona marc Scabia

Galeria de fotos

Rodrigo Santoro i Fernanda Lima - 2001 Daniela Mercury i Luciana Gimenez

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Una segona oportunitat2018Daniela MercuryPrograma de televisió
Lady Night2017Ella mateixa (2017)Programa de televisió
Morfi, tots a taula2015Convidat automusicalPrograma de televisió
SuperStar2014Ella mateixa - ExpertaPrograma de televisió
The Voice Kids2014Ella mateixa - MentorPrograma de televisió
Aneu a Cola2013Ella mateixaPrograma de televisió
Col·lectivització MTV2013Ella mateixa (episodis desconeguts)Programa de televisió
Luciana de nit2012Ella mateixaPrograma de televisió
Amor & Sexe2009Ella mateixaPrograma de televisió
Oi Fashion Rocks2009Ella mateixa - IntèrpretPrograma de televisió
CQC: costa el que costa2008Ella mateixaPrograma de televisió
Ó Paí, Ó2007Ella mateixaPel·lícula
paradís Tropical2007Ella mateixaPrograma de televisió
Beats brasilers2007Ella mateixa (1 episodi, 2008)Programa de televisió
Estrelles2006Ella mateixaPrograma de televisió
Samba Riachão2005Ella mateixaPel·lícula
matins informals2005Ella mateixa - Convidat (1 episodi, 2008)Programa de televisió
Cirque du Soleil: Midnight Sun2004Ella mateixaTV Movie
operació triomf2001Programa de televisió
Terra festiva: Carnaval a Bahia2001Ella mateixaPel·lícula
HermanSIC2000Ella mateixa (4 episodis, 2000-2006)Programa de televisió
altes Hores2000JoPrograma de televisió
Chiquinha Gonzaga1999Ella mateixaPrograma de televisió
Susana Giménez1998Ella mateixa - ConvidatPrograma de televisió
Dona Flor i els seus dos marits1998CantantPrograma de televisió
Mandacaru1997Maria BonicaPrograma de televisió
domingão Faustão1989Ella mateixaPrograma de televisió
Rock in Rio1985Ella mateixa - IntèrpretPrograma de televisió
Espectacle de vídeo1983Ella mateixaPrograma de televisió
Roberto Carlos Especial1974Ella mateixa (1 episodi, 1995)Programa de televisió
fantàstic1973Ella mateixaPrograma de televisió
Hebe1966Ella mateixa (2 episodis, 2006-2010)Programa de televisió
Mostra més Mostrar menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.