Principal Relacions Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Daniel RadcliffeRang 415 -45Edat de 31 anys Zodiac Càncer Relacions 5 en total Nens
6 nens

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Daniel Radcliffe és possiblement solter.

Relacions

Daniel Radcliffe estava casat anteriorment amb Erin Darke.



Daniel Radcliffe ha tingut relacions amb Rosie Coker(2010 - 2012), Olive Uniacke(2010), Alana Dawes(2008)i Laura O'Toole(2007 - 2008).

Sobre

Daniel Radcliffe és un actor britànic de 31 anys. Nascut Daniel Jacob Radcliffe el 23 de juliol de 1989 a Fulham, Londres, Regne Unit i educat a la City of London School, és famós per Harry Potter. El seu signe del zodíac és el càncer.

Daniel Radcliffe ha participat en 9 enfrontaments en pantalla, inclosa Bonnie Wright Harry Potter i el príncep mestís (2009), Dane DeHaan a Mata els teus estimats (2013), Jessica Brown Findlay a Victor Frankenstein (2015), Temple de Juno a Banyes (2013)i Katie Leung a Harry Potter i el calze de foc (2005).



Daniel Radcliffe és membre de les llistes següents: actors jueus, actors de cinema anglesos i anglesos d'origen irlandès.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Daniel Radcliffe. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat18 anys, 6 mesos--
Cites42 anys, 2 mesos9 mesos, 22 dies2 mesos, 2 dies
total58 anys, 6 mesos2 anys, 4 mesos2 mesos, 2 dies

Detalls

NomDaniel
Segon nomJacob
CognomRadcliffe
Nom complet al naixementDaniel Jacob Radcliffe
Nom alternatiuDonen, Daniel Radcliffe
Edat31 anys
Aniversari23 de juliol de 1989
Lloc de naixementFulham, Londres, Regne Unit
Alçada5 '5' (165 cm)
Pes54 lliures (120 lliures)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacCàncer
SexualitatRecte
ReligióAteu
ÈtniaBlanc
NacionalitatBritànic
InstitutSussex House School, City of London School
Text d’ocupacióActor, cantant a Broadway
Ocupacióactor
Reclama famaHarry Potter
Gènere musical (text)Fantasia, Drama, Ficció per a joves, Misteri, Thriller, Bildungsroman
Any (s) actiu (s)1999 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Agència ARG Talent
Aprovació de la marcaAnunci imprès: llibres escolars Harry Potter del Regne Unit Comic Relief, (febrer de 2012), anunci de televisió de The Trevor Project.
Mida de la sabata10
Llocs web oficialswww.danradcliffe.com, danradcliffe.co.uk/index.php (lloc de fans, però igual de bo), www.nndb.com/people/037/000028950/, www.biography.com/people/daniel-radcliffe- 16635755, www.imdb.com/name/nm0705356/bio?ref_=nm_ov_bio_sm, https://www.pottermore.com
PareAlan George Radcliffe (agent literari), James Potter
MareMarcia Gresham Radcliffe (nascuda Marcia Gresham Jacobson) (agent de càsting), Lily Potter
AmicTom Felton, Jamie Waylett, Rupert Grint, Matthew Lewis, Emma Watson, Laura O'Toole, Teresa Palmer, J.K. Rowling, Heath Ledger, Michael Gambon, Maggie Smith, Jade Gordan, Gary Oldman, Ron Weasley, Hermione Granger,.
Persones associadesVoldemort, Dumbledore
Animals domèsticsNugget (Border Terriers), Binka (Border Terriers), Hedwig
Persones preferidesIain Banks (Autor)
Pel·lícules preferidesMystic River, Adéu Lenin !, The Edukators, 12 Angry Men
Programes de televisió preferitsEls Simpson, Family Guy, Dad's Army
Bandes favoritesJane's Addiction, The Rage Against The Machine, Brendan Benson, Zwan, Muse, Blur, The Red Hot Chili Peppers, Stratovarius, The Beatles, Huey Lewis, The News, Tom Robinson, Sex Pistols, The Zutons, Razorlight, The Libertines, Kaiser Caps, Esperances dels Estats, Bloc Party, The Futureheads, The Killers, The Strokes, The Clash, The Pixies
Llibres preferits1984 (George Orwell), Three Man in a Boat (Jerome K. Jerome), Harry Potter i el pres d’Azkaban (J.K Rowling)
Llocs preferitsHogwarts
Menjars preferitsPeix, sushi, pizza, xocolata, coca dietètica
Colors preferitsGroc, blau
Accessoris preferitsparet

Daniel Jacob Radcliffe (nascut el 23 de juliol de 1989) és un actor i productor anglès. És conegut sobretot per interpretar a Harry Potter a la sèrie de pel·lícules de Harry Potter durant la seva adolescència i la seva primera edat adulta.



Més informació sobre Daniel Radcliffe Menys sobre Daniel Radcliffe

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Erin DarkeCasatNovembre de 2012 -
4Rosie CokerRelacióAgost de 201017 d'octubre de 20122 anys
3Oliva UniackeRelació R juliol 2010Set 20102 mesos
2Alana DawesRelaciófebrer 2008Maig de 20083 mesos
1Laura O'TooleRelaciójuliol 200727 de gener de 20087 mesos
Erin Darke #5

Erin Darke

2012

Erin Darke i Daniel Radcliffe es van comprometre amb ...[veure parella] Rosie Coker #4

Rosie Coker

2010 - 2012

Rosie Coker i Daniel Radcliffe es van separar a ...[veure parella] Oliva Uniacke #3rumor

Oliva Uniacke

2010

Olive Uniacke i Daniel Radcliffe eren rumors ...[veure parella] Alana Dawes #2

Alana Dawes

2008

Alana Dawes i Daniel Radcliffe es van separar el ...[veure parella] Laura O #1

Laura O'Toole

2007 - 2008

Laura O'Toole i Daniel Radcliffe es van separar ...[veure parella] #5

Erin Darke

2012

Erin Darke i Daniel Radcliffe porten 3 anys compromesos. Van començar a sortir al novembre del 2012 i després de 4 anys es van comprometre el 22 de juny del 2017.

Relació 8 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat el 88% veure relació #4

Rosie Coker

2010 - 2012

Rosie Coker i Daniel Radcliffe van ser del 2010 al 17 d'octubre de 2012.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Edat98%'> Compatibilitat 50% veure relació #3

Oliva Uniacke

2010 (Remor)

Es rumoreja que Olive Uniacke es va connectar amb Daniel Radcliffe el juliol del 2010.

Relació 2 mesos veure relació #2

Alana Dawes

2008

Alana Dawes i Daniel Radcliffe van ser del 14 de febrer al maig de 2008.

el que li passés a alex mcarthur
Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Edat98%'> Compatibilitat 60% veure relació #1

Laura O'Toole

2007 - 2008

Laura O'Toole i Daniel Radcliffe van ser del juliol del 2007 al 27 de gener del 2008.

Relació 6 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés80%Edat33%'> Compatibilitat el 38% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Daniel Radcliffe31 Cànceractor
Britànic
Erin Darke33 TaureActriu
Nord-americà
Rosie Coker32 peixDirector assistent
Britànic
Oliva Uniacke- Socialitat
Britànic
Alana Dawes31 TaureAltres
Britànic
Laura O'Toole35 BessonsActriu
Irlandès

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
James Sirius Bonnie Wright
Albus Severus Bonnie Wright
Lliri Lluna Bonnie Wright
James SiriusHome Bonnie Wright
Albus SeverusHome Bonnie Wright
Lliri LlunaDona Bonnie Wright

Galeria de fotos

Daniel Radcliffe 2011 Broadway Revivel de com tenir èxit en els negocis sense provar el ral·li Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe - Esquire Magazine Pictorial [Mèxic] (març de 2020) Daniel Radcliffe - Esquire Magazine Pictorial [Mèxic] (març de 2020) Daniel Radcliffe - Esquire Magazine Pictorial [Mèxic] (març de 2020) Daniel Radcliffe - Esquire Magazine Pictorial [Mèxic] (març de 2020) Daniel Radcliffe - Esquire Magazine Pictorial [Mèxic] (març de 2020) Bandes sonores de pel·lícules cinematogràfiques originals Bandes sonores de pel·lícules cinematogràfiques originals: 2013 amb Daniel Radcliffe Com tenir èxit en els negocis sense intentar realment protagonitzar Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Escapa de Pretòria2020Tim JenkinPel·lícula
Inquebrantable Kimmy Schmidt: Kimmy contra el Reverend2020Príncep FredericTV Movie
Playmobil: la pel·lícula2019Rex Dasher (veu)Pel·lícula
Guns Akimbo2019milersPel·lícula
Treballadors de miracles2019Craig, el príncep ChauncleyPrograma de televisió
Bèstia de càrrega2018siguinPel·lícula
Selva2017Yossi GhinsbergPel·lícula
Perdut a Londres2017Daniel RadcliffePel·lícula
Teatre Nacional en directe: Rosencrantz i Guildenstern han mort2017RosencrantzPel·lícula
Ara em veus 22016Walter MabryPel·lícula
Home de l'exèrcit suís2016MannyPel·lícula
Imperi2016Nate FosterPel·lícula
Victor Frankenstein2015IgorPel·lícula
Xoc de trens2015El DogwalkerPel·lícula
Els canviadors de jocs2015Sam HouserTV Movie
BoJack Horseman2014Daniel RadcliffePrograma de televisió
Què passa si2013WallacePel·lícula
Mata els teus estimats2013Allen GinsbergPel·lícula
Banyes2013Ig PerrishPel·lícula
La dona de negre2012Arthur KippsPel·lícula
Un quadern de jove metge2012Jove DoctorPrograma de televisió
Harry Potter i les relíquies de la mort: segona part2011Harry PotterPel·lícula
Harry Potter i les relíquies de la mort: primera part2010Harry PotterPel·lícula
Jo sóc Harry Potter2010Daniel Radcliffe (sense acreditar), Harry PotterPel · lícula curta
Harry Potter i el príncep mestís2009Harry PotterPel·lícula
Nois de desembre2007MapesPel·lícula
Harry Potter i l’ordre del Fènix2007Harry PotterPel·lícula
El meu noi Jack2007John KiplingTV Movie
La festa infantil al palau2006Harry Potter (Harry Potter)Programa de televisió
Harry Potter i el calze de foc2005Harry PotterPel·lícula
extres2005Daniel RadcliffePrograma de televisió
Pollastre robot2005Gareth, Mullet Kid, Thomas the Tank EnginePrograma de televisió
Harry Potter i el pres d’Azkaban2004Harry PotterPel·lícula
Harry Potter i la Cambra dels secrets2002Harry PotterPel·lícula
Harry Potter i la pedra del bruixot2001Harry PotterPel·lícula
El sastre de Panamà2001senyalPel·lícula
David Copperfield1999David jovePrograma de televisió
Late Show amb David Letterman1993J. Pierrepont FinchPrograma de televisió
Els Simpsons1989Daniel Radcliffe, Diggs, EdmundPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Daniel Radcliffe i Bonnie WrightBonnie Wright
    • Harry Potter i les relíquies de la mort: primera part
      2010
    [+3 més]
  • Daniel Radcliffe i Dane DeHaanDane DeHaan
    • Mata els teus estimats
      2013
    [veure coincidència]
  • Daniel Radcliffe i Jessica Brown FindlayJessica Brown Findlay
    • Victor Frankenstein
      2015
    [veure coincidència]
  • Daniel Radcliffe i Juno TempleTemple de Juno
    • Banyes
      2013
    [veure coincidència]
  • Daniel Radcliffe i Katie LeungKatie Leung
    • Harry Potter i l’ordre del Fènix
      2007
    [+1 més]
  • Daniel Radcliffe i Shefali ChowdhuryShefali Chowdhury
    • Harry Potter i el calze de foc
      2005
    [veure coincidència]
  • Daniel Radcliffe i Teresa PalmerTeresa Palmer
    • Nois de desembre
      2007
    [veure coincidència]
  • Daniel Radcliffe i Zoe KazanZoe Kazan
    • Què passa si
      2013
    [veure coincidència]
  • Yeardley Smith i Daniel RadcliffeYeardley Smith
    • Els Simpsons
      1989
    [veure coincidència]
Més coincidències en pantalla de Daniel Radcliffe Menys enfrontaments a la pantalla de Daniel Radcliffe

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Frank Iero and Jamia Nestor
Frank Iero and Jamia Nestor
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Frank Iero i Jamia Nestor. Obteniu més informació sobre ...
Frank Beard
Frank Beard
28 de maig de 2021 ... Notícies de Frank Beard, xafarderies, fotos de Frank Beard, biografia, llista de núvies de Frank Beard 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Frank Beard. Història de cites de Frank Beard, 2021, 2020, llista de relacions de Frank Beard.
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Llista de les millors pel·lícules de Steve Carell, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les millors pel·lícules amb ingressos de Steve Carell tenen moltes ...
Paulina Mlynarska
Paulina Mlynarska
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paulina Mlynarska, xafarderies, fotos de Paulina Mlynarska, biografia, llista de nuvis de Paulina Mlynarska 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paulina Mlynarska. Història de cites de Paulina Mlynarska, 2021, 2020, llista de relacions de Paulina Mlynarska.
Les millors cites de cel·la de DBZ
Les millors cites de cel·la de DBZ
'Per últim, però no menys important. Tot el que he imaginat és meu ara. M’he convertit en allò que ningú més no podria aconseguir mai. Sóc perfecte. Probablement sigui el millor ...
Tooske Ragas
Tooske Ragas
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tooske Ragas, xafarderies, fotos de Tooske Ragas, biografia, llista de nuvis de Tooske Ragas 2016. Història de la relació. Llista de relacions Tooske Ragas. Historial de cites de Tooske Ragas, 2021, 2020, llista de relacions de Tooske Ragas.
La sèrie d'anime més trista de la història
La sèrie d'anime més trista de la història
Busqueu un anime trist que us faci plorar? No busqueu més, perquè en aquesta llista classifiquem l’anime més trist de tots els temps. Aquestes sèries ...