Principal Relacions Dagmara Dominczyk

Dagmara Dominczyk

Dagmara Dominczyk CasatEdat de 44 anys Zodiac Càncer Relacions 1 en total Nens 2 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Patrick Wilson i Dagmara Dominczyk Dagmara Dominczyk i Patrick Wilson porten 15 anys casats des del 18 de juny de 2005. veure relació

Relacions

Dagmara Dominczyk no ha tingut cap altra relació que coneguem.

Sobre

Dagmara Dominczyk és una actriu polonesa de 44 anys. Nascuda el 17 de juliol de 1976 a Kielce, Polònia, és famosa per Mercedes al comte de Monte Cristo en una carrera que abasta el 1999 –actualitat. El seu signe del zodíac és el càncer.



Dagmara Dominczyk ha estat en un enfrontament en pantalla amb Jim Caviezel El comte de Monte Cristo (2002).

Dagmara Dominczyk és membre de les llistes següents: Actors de Nova York, actors de cinema nord-americans i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Dagmara Dominczyk. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat116 anys, 10 mesos--
total116 anys, 10 mesos--

Detalls

NomDagmar
Cognom de solteraDominczyk
Nom complet al naixementDagmara Dominczyk
Edat44 anys
Aniversari17 de juliol de 1976
Lloc de naixementKielce, Polònia
Alçada168 cm (5 '6')
ConstruirPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacCàncer
SexualitatRecte
ReligióCatòlic polonès
ÈtniaBlanc
NacionalitatPolonès
UniversitatUniversitat Carnegie Mellon
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaMercedes al comte de Monte Cristo
Any (s) actiu (s)1999-actualitat, 1999-actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Agent: Agència Gersh, Agència Paradigma N.Y.
Aprovació de la marcaVa aparèixer en un anunci comercial de DeBeers
Llocs web oficialstwitter.com/DagDom17
PareMiroslaw Dominczyk
GermanaMarika Dominczyk, Veronika Dominczyk
Membre de la famíliaKalin Patrick Wilson (fill), Kassian McCarrell Wilson (fill), Scott Foley (cunyat)

Dagmara Domińczyk (doh-MEEN-chik; nascuda el 17 de juliol de 1976) és una actriu i autora polonesa-americana. Ha aparegut a les pel·lícules Rock Star (2001), The Count of Monte Cristo (2002), Kinsey (2004), Trust the Man (2005), Lonely Hearts (2006), Running with Scissors (2006), Higher Ground (2011) ), The Letter (2012), The Immigrant (2013) i Big Stone Gap (2014).

Més informació sobre Dagmara Dominczyk Menys sobre Dagmara Dominczyk

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1 Patrick Wilson Casatjuliol 2004present16 anys
Patrick Wilson #1

Patrick Wilson

2004

Dagmara Dominczyk i Patrick Wilson tenen abella ...[veure parella] #1

Patrick Wilson

2004

Dagmara Dominczyk i Patrick Wilson porten 15 anys casats. Van sortir 11 mesos després de reunir-se el juliol del 2004 i es van casar el 18 de juny del 2005.

Relació 16 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat 60% Nens 2 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Dagmara Dominczyk 44 CàncerActriu
Polonès
Patrick Wilson 47 Cànceractor
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Kalin PatrickHome23 de juny de 200614 anys Patrick Wilson
Kassian McCarrellHome9 d'agost de 200911 anys Patrick Wilson

Galeria de fotos

Successió (2018) Dagmara Dominczyk - Estrena del programa de televisió ‘Succession’ a Nova York Dagmara Dominczyk - Estrena del programa de televisió ‘Succession’ a Nova York Dagmara Dominczyk - Estrena del programa de televisió ‘Succession’ a Nova York Dagmara Dominczyk - Estrena del programa de televisió ‘Succession’ a Nova York Dagmara Dominczyk - Estrena del programa de televisió ‘Succession’ a Nova York Dagmara Dominczyk - Estrena del programa de televisió ‘Succession’ a Nova York Dagmara Dominczyk - Estrena del programa de televisió ‘Succession’ a Nova York Dagmara Dominczyk - Estrena del programa de televisió ‘Succession’ a Nova York Patrick Wilson, Dagmara Dominczyk i la directora Jody Kielbasa al Reel Experience durant el Sarasota Dagmara Dominczyk Dagmara Dominczyk

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Abe2019RebecaPel·lícula
El meu amor amb el matrimoni2019Zelma (veu)Pel·lícula
L’assistent2019En contraPel·lícula
Fill pròdig2019El rossinyolPrograma de televisió
Cançó de la mare2019ZelmaPel · lícula curta
Successió2018CarolinaPrograma de televisió
El Deuce2017Geneviève FuriePrograma de televisió
Una dona, una part2016NadiaPel·lícula
Big Stone Gap2015Elizabeth TaylorPel·lícula
Jack Strong2014La sevaPel·lícula
Matem la dona de Ward2014StacyPel·lícula
fantasma2013SophiPel·lícula
L’immigrant2013BèstiaPel·lícula
La lletra2012Elizabeth McIntyrePel·lícula
Vestits2011NancyPrograma de televisió
Terreny més alt2011AnnikaPel·lícula
Persona d'interès2011Sarah JenningsPrograma de televisió
Fèlix el Pintor2011BrigittePel · lícula curta
Boardwalk Empire2010Dinah LinehanPrograma de televisió
Helena del casament2010VigíliaPel·lícula
La bona esposa2009Isabel SharpPrograma de televisió
Pres2007OliviaPel·lícula
Cors solitaris2006Delphine DowningPel·lícula
Mentor2006JuliaPel·lícula
Córrer amb tisores2006SuzannePel·lícula
The Bedford Diaries2006KatrinaPrograma de televisió
Confia en l’home2005PamelaPel·lícula
Enganxat2005AmbreTV Movie
Kinsey2004Agnes GebhardPel·lícula
Mala poma2004GinaTV Movie
Les cinc persones que coneixes al cel2004MargaridaTV Movie
Mala sort2003DivanaPel·lícula
El comte de Monte Cristo2002MercedesPel·lícula
Ells2002Terry AlbaPel·lícula
Rock Star2001Tania Asher, Relacions Públiques Steel DragonPel·lícula
242001NicolePrograma de televisió
Mantenir la fe2000ClairePel·lícula
Law & Order: Unitat especial de víctimes1999Kate LoganPrograma de televisió
Tercer rellotge1999Jeneca farabeePrograma de televisió
Aquesta nit al migdiaSallyPel·lícula
La filla perdudaPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • James Caviezel i Dagmara DominczykJim Caviezel
    • El comte de Monte Cristo
      2002
    [veure coincidència]

Debats

L'Elecció De L'Editor

Kashmira Cooke
Kashmira Cooke
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kashmira Cooke, xafarderies, fotos de Kashmira Cooke, biografia, llista de xicots de Kashmira Cooke 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kashmira Cooke. Història de cites de Kashmira Cooke, 2021, 2020, llista de relacions de Kashmira Cooke.
Guy Williams i Janice Cooper
Guy Williams i Janice Cooper
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Guy Williams i Janice Cooper. Obteniu més informació sobre ...
Tania Saulnier
Tania Saulnier
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tania Saulnier, xafarderies, fotos de Tania Saulnier, biografia, llista de nuvis de Tania Saulnier 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tania Saulnier. Història de cites de Tania Saulnier, 2021, 2020, llista de relacions de Tania Saulnier.
Barbra Streisand i Don Johnson
Barbra Streisand i Don Johnson
28 de maig de 2021 ... Barbra Streisand i Don Johnson fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Astrid Bergès-Frisbey
Astrid Bergès-Frisbey
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Astrid Bergès-Frisbey, xafarderies, fotos d'Astrid Bergès-Frisbey, biografia, llista de xicots d'Astrid Bergès-Frisbey 2016. Història de la relació. Llista de relacions Astrid Bergès-Frisbey. Història de les cites d'Astrid Bergès-Frisbey, 2021, 2020, llista de relacions d'Astrid Bergès-Frisbey.
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Bradley Cooper i Suki Waterhouse. Obteniu més informació sobre ...
Sonja Kirchberger
Sonja Kirchberger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sonja Kirchberger, xafarderies, fotos de Sonja Kirchberger, biografia, llista de nuvis de Sonja Kirchberger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sonja Kirchberger. Historial de cites de Sonja Kirchberger, 2021, 2020, llista de relacions de Sonja Kirchberger.