Principal Relacions Colin Egglesfield

Colin Egglesfield

Colin Egglesfield SolterRang 1661 -28Edat de 48 anys Zodiac Aquari Relacions 3 en total

Amb qui surt ara mateix?

Colin Egglesfield actualment és solter.

Relacions

Colin Egglesfield ha tingut relacions amb Malin Akerman(2014 - 2015)i Stephany Jacobsen(2009 - 2011).



amb qui està casat george lopez

Es rumoreja que Colin Egglesfield es va connectar amb Jennifer Love Hewitt(2012).

Sobre

Colin Egglesfield és un actor nord-americà de 48 anys. Nascut Colin Joseph Egglesfield el 9 de febrer de 1973 a Farmington Hills, Michigan, Estats Units, és famós per Rizzoli & Isles. El seu signe del zodíac és Aquari.

Colin Egglesfield ha participat en 3 enfrontaments en pantalla, inclosa Ginnifer Goodwin Alguna cosa prestada (2011), Jennifer Love Hewitt a La llista de clients (2012)i Stacy Haiduk a Tots els meus fills (1970).



Colin Egglesfield és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i actors de Michigan.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Colin Egglesfield. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites21 any, 4 mesos1 any, 1 mes10 mesos, 6 dies
Rumorós1---
total31 any, 4 mesos8 mesos, 24 dies10 mesos, 6 dies

Detalls

NomColin
Segon nomJosep
CognomEgglesfield
Nom complet al naixementColin Joseph Egglesfield
Edat48 anys
Aniversari9 de febrer de 1973
Lloc de naixementFarmington Hills, Michigan, Estats Units
Alçada6 '0' (183 cm)
ConstruirAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellNegre
Signe del zodíacAquari
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutMarian Catholic High School, Chicago Heights, Illinois, Estats Units (1991)
UniversitatUniversitat d'Iowa, Illinois Universitat Wesleyan
Text d’ocupacióActor, productor
Ocupacióactor
Reclama famaRizzoli & Isles
Any (s) actiu (s)2000 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Brillstein Entertainment Partners
Llocs web oficialshttp://www.colinegglesfield.com, www.instagram.com/colinegglesfield/?hl=en, twitter.com/CEgglesfield, www.facebook.com/pages/Colin-Egglesfield/160508598745
Germàsiguin
GermanaKerry

Colin Egglesfield (nascut el 9 de febrer de 1973) és un actor nord-americà. És conegut pels seus papers com Josh Madden a la llarga telenovel·la All My Children, Auggie Kirkpatrick a la curta sèrie de drames de The CW Melrose Place i Evan Parks a The Client List.



Més informació sobre Colin Egglesfield Menys sobre Colin Egglesfield

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Malin AkermanRelaciómar 2014201510 mesos
2Jennifer Love HewittTrobada R 20122012-
1Stephany JacobsenRelacióset 200920111 any
Malin Akerman #3

Malin Akerman

2014 - 2015

Malin Akerman i Colin Egglesfield es van separar ...[veure parella] Jennifer Love Hewitt #2rumor

Jennifer Love Hewitt

2012

Colin Egglesfield i Jennifer Love Hewitt són ...[veure parella] Stephany Jacobsen #1

Stephany Jacobsen

2009 - 2011

Stephany Jacobsen i Colin Egglesfield separen ...[veure parella] #3

Malin Akerman

2014 - 2015

Malin Akerman i Colin Egglesfield van ser del març del 2014 al 2015.

patrimoni net de Elizabeth Hatcher-Travis
Relació 10 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat 37% veure relació #2

Jennifer Love Hewitt

2012 (Remor)

Es rumoreja que Colin Egglesfield es va connectar amb Jennifer Love Hewitt el 2012.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat 51% veure relació #1

Stephany Jacobsen

2009 - 2011

Stephany Jacobsen i Colin Egglesfield van ser del setembre del 2009 al 2011.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat 76% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Colin Egglesfield48 Aquariactor
Nord-americà
Malin Akerman43 TaureActriu
Suec
Jennifer Love Hewitt42 peixActriu
Nord-americà
Stephany Jacobsen40 CàncerActriu
Australià

Galeria de fotos

La vida passa (2011) La vida passa (2011) Un estrany al paradís: Colin Egglesfield Sessió fotogràfica de la roba de Sergio K. Colin Egglesfield i Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield i Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield i Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield i Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield i Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield i Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield i Stephanie Jacobsen Colin Egglesfield

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
100 dies per viure2019Gabriel WeeksPel·lícula
Traça posterior2018Detectiu CarterPel·lícula
La meitat de X2018Mack PrescottPel·lícula
La represàlia2018Camps de l'agent de l'FBIPel·lícula
Plasma magnètic per a la il·luminació de masses2018RushPel · lícula curta
Al parpelleig d’un ull (TV Movie)2018DavidTV Movie
La Fila2018Àlex VilliersPel·lícula
Puckheads (sèrie de televisió)2018Paul BrooksPrograma de televisió
L’espai entre nosaltres2017El germà de SarahPel·lícula
Males mares2016AstronautaPel·lícula
UNREAL2015JordiPrograma de televisió
Vici2015PurerPel·lícula
Batxillerats2015AaronPel·lícula
lucifer2015Ben WheelerPrograma de televisió
Assassinat a Mèxic: la història de Bruce Beresford-Redman2015Bruce Beresford-RedmanTV Movie
Somnis de tardor2015Ben LawsonTV Movie
Mal professor2014JasonPrograma de televisió
Perseguint la vida2014Dr. Alex BarrattPrograma de televisió
Carretera oberta2013DavidPel·lícula
Un desconegut al paradís2013JoshPel·lícula
La llista de clients2012Evan ParksPrograma de televisió
Chicago Fire2012Gordon MayfieldPrograma de televisió
Alguna cosa prestada2011DexPel·lícula
La vida passa2011Ivan # 1Pel·lícula
Inoblidable2011Agent Charles SewellPrograma de televisió
Innocència Carnal2011Tucker LongstreetTV Movie
Només un petit atac de cor2011MaritPel · lícula curta
Rizzoli & Isles2010Tommy RizzoliPrograma de televisió
Hawaii Five-02010Jordan TownsendPrograma de televisió
Els Au Pairs2010JakePel · lícula curta
El bon noi2009fornerPel·lícula
Drop Dead Diva2009Charlie FrenchPrograma de televisió
Melrose Place2009Auggie KirkpatrickPrograma de televisió
Bella Somiadora2006Joe, Thomas 'Tommy' WarnerPel·lícula
Germans i germanes2006El jove William WalkerPrograma de televisió
Cal estimar els gossos2005DavidPel·lícula
Vampirs: The Turning2005ConnorPel·lícula
12 dies de terror2004AlexTV Movie
S.W.A.T.2003Oficial LAPDPel·lícula
NIP Tuck2003Senyor RourkePrograma de televisió
Perdut a Oz2002Caleb JansenTV Movie
Noies Gilmore2000siguinPrograma de televisió
El $ treet2000ArtistaPrograma de televisió
Law & Order: Unitat especial de víctimes1999StevenPrograma de televisió
Encantat1998Equip CrossPrograma de televisió
Tots els meus fills1970Joshua MaddenPrograma de televisió
Amor per ofegamentVal MartinPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Colin Egglesfield i Ginnifer GoodwinGinnifer Goodwin
    • Alguna cosa prestada
      2011
    [veure coincidència]
  • Jennifer Love Hewitt i Colin EgglesfieldJennifer Love Hewitt
    • La llista de clients
      2012
    [veure coincidència]
  • Stacy Haiduk
    • Tots els meus fills
      1970
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.