Principal Relacions Cody Linley

Cody Linley

Cody LinleyRang 1389 -93Edat de 31 anys Zodiac Escorpí Relacions 4 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Cody Linley és possiblement solter.

Relacions

Cody Linley ha tingut relacions amb Chloe Bridges(2009 - 2011), Demi Lovato(2007 - 2008), Brie Larson(2006 - 2007)i Nicole Gale Anderson(2000 - 2005).



Sobre

Cody Linley és un actor nord-americà de 31 anys. Nascut Cody Martin Linley el 20 de novembre de 1989 a Lewisville, Texas, EUA, és famós per Hannah Montana. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Cody Linley ha participat en 5 enfrontaments en pantalla, inclosa Demi Lovato Els jocs de Disney Channel (2008), Emily Osment a Hannah Montana (2006), Julianne Hough a Ballant amb les estrelles (2005), Miley Cyrus a Hannah Montana (2006)i Selena Gómez a Hannah Montana (2006).

Cody Linley és membre de les llistes següents: actors de cinema americans, actors de televisió nord-americans i actors infantils nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Cody Linley. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites45 anys2 anys, 1 mes7 mesos, 3 dies
total45 anys2 anys, 1 mes7 mesos, 3 dies

Detalls

NomCody
Segon nomMartin
CognomLinley
Nom complet al naixementCody Martin Linley
Edat31 anys
Aniversari20 de novembre de 1989
Lloc de naixementLewisville, Texas, EUA
Alçada5 '10' (178 cm)
ConstruirPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutEscola secundària Lewisville
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaHannah Montana
Any (s) actiu (s)1994 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Artistes innovadors, Jennifer Patredis, agent, gestió d’artistes innovadors, Kim Byrd, agent comercial, agent
Llocs web oficialswww.myspace.com/theofficialcodylinley, www.saynow.com/codylinleymusic, twitter.com/CodyLinley7, www.thecodylinley.com/, www.facebook.com/theCodyLinley, www.nndb.com/people/798/000129411/
AmicChelsea Kane, Miley Cyrus, Selena Gomez, Josie Lopez, Brie Larson, Dylan Sprouse, Cole Sprouse, Mariah Buzolin, Nick Jonas, Amanda Jiroux, William Moseley, Lori Loughlin, Amanda Bynes, David Archuleta, Wayne Gretzky, Taylor Lautner, Gabe Saporta , Alyson Stoner, Victoria Justice, Blake Lewis, Kristen Stewart, Katy Perry, James McAvoy, Zac Efron, Justin Mentzer, Tonny Oller, Gavin DeGraw, John Amedori, Rafael Nadal, Adrienne Bailon, Maiara Walsh, Madison Pettis, Chace Crawford, Kristen Bell, Lucas Till, Jonathan Prater, Martin Johnson, Nicholas Braun, Brendon Urie, Nick Joans, Joe Jonas, Kevin Jonas

Cody Martin Linley (nascut el 20 de novembre de 1989) és un actor i cantant nord-americà. Va jugar un paper recurrent com a Jake Ryan a la sèrie de televisió Hannah Montana, i va ser un concursant a la setena temporada de Dancing With The Stars, en la qual es va associar amb Julianne Hough i va acabar quart.

Més informació sobre Cody Linley Menys sobre Cody Linley

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
4Chloe BridgesRelaciófebrer 200920111 any
3Demi LovatoRelacióNovembre de 2007Juny de 20087 mesos
2Brie LarsonRelaciómar 2006200710 mesos
1Nicole Gale AndersonRelació200020055 anys
Chloe Bridges #4

Chloe Bridges

2009 - 2011

Chloe Bridges i Cody Linley es van separar en 20 ...[veure parella] Demi Lovato #3

Demi Lovato

2007 - 2008

Demi Lovato i Cody Linley es van separar el juny ...[veure parella] Brie Larson #2

Brie Larson

2006 - 2007

Cody Linley i Brie Larson estan separats ...[veure parella] Nicole Gale Anderson #1

Nicole Gale Anderson

2000 - 2005

Nicole Gale Anderson i Cody Linley separen ...[veure parella] #4

Chloe Bridges

2009 - 2011

Chloe Bridges i Cody Linley daten del 10 de febrer de 2009 al 2011.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 60% veure relació #3

Demi Lovato

2007 - 2008

Demi Lovato i Cody Linley van ser del novembre del 2007 al juny del 2008.

Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat el 54% veure relació #2

Brie Larson

2006 - 2007

Cody Linley i Brie Larson van tenir una relació des del març del 2006 fins al 2007.

Relació 10 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 59% veure relació #1

Nicole Gale Anderson

2000 - 2005

Nicole Gale Anderson i Cody Linley van ser del 2000 al 2005.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés40%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 73% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Cody Linley31 Escorpíactor
Nord-americà
Chloe Bridges29 CapricornActriu
Nord-americà
Demi Lovato28 LeoCantant
Nord-americà
Brie Larson31 lliuraActriu
Nord-americà
Nicole Gale Anderson30 VergeActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

Cody Linley i Demi Lovato Cody Linley i Demi Lovato Cody Linley i Demi Lovato Cody Linley i Demi Lovato Demi i Cody Demi i Cody Cody Linley i Demi Lovato Cody Linley i Brie Larson Cody Linley i Brie Larson Cody Linley i Brie Larson Cody Linley i Brie Larson Hoot Wallpaper - 2006

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Feliç epidèmia2020PerePrograma de televisió
Resoldre: el Podcast2019EddiePrograma de televisió
Sharknado 5: Global swarming2017MatTV Movie
Sharknado 4: The 4th Awakens2016Matt ShepardTV Movie
Hoovey2014HooveyPel·lícula
El meu gos el campió2013O béPel·lícula
La sala de jocs2012RyanPel·lícula
Cody Linley i Capo: Breathe2012Cody LinleyPel · lícula curta
Melissa i Joey2010Aidan NewsPrograma de televisió
No m'oblidis2009O béPel·lícula
Zaxby's: Alyson Stoner i Cody Linley Commercial V12008Pel · lícula curta
Zaxby's: Alyson Stoner i Cody Linley Commercial V22008Pel · lícula curta
Hoot2006Dits de mollPel·lícula
Hannah Montana2006Jake RyanPrograma de televisió
Ecos d’innocència2005ChristopherPel·lícula
Rebot2005Larry Burgess Jr.Pel·lícula
Més barat per la Dozena2003QuinnPel·lícula
Quan Zachary Beaver va arribar a la ciutat2003CalPel·lícula
Això és So Raven2003DarylPrograma de televisió
Més enllà de la prada, segona part: la veritable història de Laura Ingalls Wilder2002Charlie MagnusonTV Movie
Miss Congeniality2000Tough BoyPel·lícula
Saltar el meu gos2000Spit McGeePel·lícula
On és el cor2000BrowniePel·lícula
Encara aguantant: la llegenda de Cadillac Jack1998Tommy més joveTV Movie
Espinilla1995AndrewPrograma de televisió
Walker, Texas Ranger1993Griffin Pope, TimmyPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Cody Linley i Demi LovatoDemi Lovato
    • Els jocs de Disney Channel
      2008
    [veure coincidència]
  • Emily Osment i Cody LinleyEmily Osment
    • Hannah Montana
      2006
    [veure coincidència]
  • Julianne Hough i Cody LinleyJulianne Hough
    • Ballant amb les estrelles
      2005
    [veure coincidència]
  • Miley Cyrus i Cody LinleyMiley Cyrus
    • Hannah Montana
      2006
    [veure coincidència]
  • Selena Gómez i Cody LinleySelena Gomez
    • Hannah Montana
      2006
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...