Principal Relacions Cindy Morgan

Cindy Morgan

Cindy MorganEdat 66 anys Zodíac lliura Relacions 2 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Cindy Morgan és possiblement soltera.

amb qui es troba austin mahone ara mateix

Relacions

Cindy Morgan estava casada anteriorment amb Townes van Zandt(1978 - 1983).



Cindy Morgan ha tingut una relació amb Scott Colomby(1979 - 1982).

Sobre

Cindy Morgan és una actriu nord-americana de 66 anys. Nascuda Cynthia Ann Cichorski el 29 de setembre de 1954 a Chicago, Illinois, EUA, és famosa per Caddyshack, Tron. El seu signe del zodíac és Lliura.

Cindy Morgan ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclòs Robert Foxworth Falcon Crest (1981)i William R. Moses a Falcon Crest (1981).



Cindy Morgan és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i actors de veu nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Cindy Morgan. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat19 anys, 1 mes--
Cites12 anys, 4 mesos--
total29 anys, 1 mes5 anys, 8 mesos2 anys, 4 mesos

Detalls

NomCindy
CognomMorgan
Nom complet al naixementCynthia Ann Cichorski
Nom alternatiuCynthia Ann Cichorski, Cindy Morgan
Edat66 anys
Aniversari29 de setembre de 1954
Lloc de naixementChicago, Illinois, EUA
Alçada5 '7' (170 cm)
ConstrueixPrim
Color de cabellRos
Signe del zodíaclliura
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
UniversitatComunicacions, Northern Illinois University
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaCaddyshack, Tron
Gènere musicalPaís
Any (s) actiu (s)1979 – actualitat
Llocs web oficialswww.cindy-morgan.com, www.myspace.com/officialcindymorgan, http://www.cindy-morgan.com/

Cindy Morgan (nascuda Cynthia Ann Cichorski; 29 de setembre de 1954) és una actriu nord-americana coneguda per les seves aparicions com a Lora / Yori a Tron i Lacey Underall a Caddyshack.



Més informació sobre Cindy Morgan Menys sobre Cindy Morgan

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Scott ColombyRelacióSet 197919822 anys
1Townes van ZandtCasat1974febrer 19839 anys
Scott Colomby #2

Scott Colomby

1979 - 1982

Cindy Morgan i Scott Colomby es van separar en 1 ...[veure parella] Townes van Zandt #1

Townes van Zandt

1974 - 1983

Cindy Morgan i Townes van Zandt es van divorciar ...[veure parella] #2

Scott Colomby

1979 - 1982

Cindy Morgan i Scott Colomby van ser del 1980 al 1982.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Edat84%'> Compatibilitat 36% veure relació #1

Townes van Zandt

1974 - 1983

Cindy Morgan i Townes van Zandt van estar casats durant 4 anys. Van sortir durant 4 anys després de reunir-se el 1974 i es van casar el setembre de 1978. 4 anys després es van divorciar el 10 de febrer de 1983.

Relació 9 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Edat44%'> Compatibilitat 26% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Cindy Morgan66 lliuraActriu
Nord-americà
Scott Colomby68 Vergeactor
Nord-americà
Townes van Zandt52 peixCantant
Nord-americà

Galeria de fotos

Cindy Morgan Cindy Morgan Cindy Morgan Torna-los amb vida - Cindy Morgan Cindy Morgan Cindy Morgan Cindy Morgan Cindy Morgan Cindy Morgan Cindy Morgan Cindy Morgan Cindy Morgan

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Cara del Pare2016Mason's Mother (veu)Pel · lícula curta
Cel buit2011Donna PershingPel · lícula curta
Aigües d’estiu2009Senyora LeedsPel · lícula curta
Obre Mic'rs2006Cindy MorganPel·lícula
galàxia1995Detectiu KellyPel·lícula
Amanda & the Alien1995Holly Hoedown, empleat de l’hotelTV Movie
Cap de setmana mort1995InformadorTV Movie
Per allà1995Judith DawsTV Movie
Sota sospita1994Laura BrianPrograma de televisió
Silent Fury1994donaPel·lícula
El Larry Sanders Show1992Karen JacksonPrograma de televisió
Harry i els Hendersons1991JuliaPrograma de televisió
Mancuso, FBI1989AmandaPrograma de televisió
Beverly Hills Buntz1987RandyPrograma de televisió
Ella és la xèrif1987SamanthaPrograma de televisió
The Highwayman1987VisóPrograma de televisió
Matlock1986Jessie Martin, Linda HansfieldPrograma de televisió
Galetes resistents1986MaggiePrograma de televisió
L’hora de mitjanit1985Vicky JensenTV Movie
Històries sorprenents1985BethPrograma de televisió
Univers de Salomó1985StephenieTV Movie
Boig com una guineu1984Programa de televisió
Calor hawaiana1984SharonPrograma de televisió
Caçador1984Carol Benson, Paula AllenPrograma de televisió
Mascarada1983Programa de televisió
TRON1982Lora, YoriPel·lícula
Torneu-los a viure1982Glòria MarlowePrograma de televisió
Falcon Crest1981Gabrielle Short, Lori ChapmanPrograma de televisió
El noi de la caiguda1981Zoe LeRoyPrograma de televisió
Caddyshack1980Lacey UnderallPel·lícula
Puja la teva1979ElainePel·lícula
Vega $1978Margie JenkinsPrograma de televisió
CHiPs1977Jennifer, Melanie MitchellPrograma de televisió
El vaixell de l’amor1977Tracy CottsPrograma de televisió
El món màgic de Disney1954Laura WellsPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Robert Foxworth
    • Falcon Crest
      1981
    [veure coincidència]
  • William R. Moses
    • Falcon Crest
      1981
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...