Principal Relacions Christina El Moussa

Christina El Moussa

Christina El Moussa SolterRang 6387 -2655Edat 37 anys Zodiac Càncer Relacions 5 en total Nens 3 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Christina El Moussa és actualment soltera.

Relacions

Christina El Moussa anteriorment estava casada amb Ant Anstead(2018 - 2020)and Tarek El Moussa(2009 - 2017).



Christina El Moussa ha tingut relacions amb Doug Spedding(2017)i Gary Anderson(2016 - 2017).

Es rumoreja que Christina El Moussa es va connectar amb Nate Thompson(2017).

Sobre

Christina El Moussa és una personalitat televisiva nord-americana de 37 anys. Nascuda Christina Meursinge Haack el 9 de juliol de 1983 a Anaheim, Califòrnia, EUA, és famosa per Flip o Flop, Christina a la costa. El seu signe del zodíac és el càncer.



Christina El Moussa és membre de les llistes següents: naixements de 1983, gent d’Anaheim, Califòrnia i amfitrions de televisió nord-americana.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Christina El Moussa! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat27 anys, 8 mesos5 anys, 3 mesos2 anys, 10 mesos
Cites29 mesos, 26 dies8 mesos, 29 dies8 mesos, 2 dies
Rumorós1---
total57 anys, 8 mesos2 anys, 4 mesos8 mesos, 2 dies

Detalls

NomChristina
Segon nomMeursinge
Cognom de solteraHaack
Nom complet al naixementChristina Meursinge Haack
Nom alternatiuChristina Meursinge Haack El Moussa, Christina El Moussa, Christina Meursinge Haack, Christina Anstead, Christina Haack
Edat37 anys
Aniversari9 de juliol de 1983
Lloc de naixementAnaheim, Califòrnia, EUA
Alçada5 '9' (175 cm)
Pes58 kg (127 lliures)
ConstruirAthletic
Color d'ullsavellaner
Color de cabellRos
Signe del zodíacCàncer
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióInversor immobiliari, personalitat televisiva
OcupacióPersonalitat televisiva
Reclama famaFlip o Flop, Christina a la costa
Bust (polzades)35
Mida de la tassaC
Cintura (polzades)24
Malucs (polzades)35
Mida de la roba5
Mida de la sabata7
Llocs web oficialstarekandchristina.com, http://tarekandchristina.com

Christina Haack (abans El Moussa i Anstead; nascuda el 9 de juliol de 1983) és una inversora immobiliària nord-americana i personalitat televisiva. Co-protagonitza el programa Flip or Flop de HGTV al costat del seu exmarit Tarek El Moussa i actualment té el seu propi programa Christina a la costa de HGTV.



Més informació sobre Christina El Moussa Menys sobre Christina El Moussa

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Formiga AnsteadCasat R Novembre de 2017Set 20202 anys
4Nate ThompsonTrobada R octubre 2017octubre 2017-
3Doug SpeddingRelació R febrer 2017octubre 20178 mesos
2Gary AndersonRelació R Maig de 201621 de febrer de 20179 mesos
1Tarek El MoussaCasat R 1 de maig de 2009Gener de 20177 anys
Formiga Anstead #5rumor

Formiga Anstead

2017 - 2020

Ant Anstead i Christina El Moussa es van separar ...[veure parella] Nate Thompson #4rumor

Nate Thompson

2017

Christina El Moussa i Nate Thompson són ...[veure parella] Doug Spedding #3rumor

Doug Spedding

2017

Doug Spedding i Christina El Moussa eren ru ...[veure parella] Gary Anderson #2rumor

Gary Anderson

2016 - 2017

Christina El Moussa i Gary Anderson eren ru ...[veure parella] Tarek El Moussa #1rumor

Tarek El Moussa

2009 - 2017

Christina L'Moussa and Tarek El Moussa are r ...[veure parella] #5

Formiga Anstead

2017 - 2020 (Rumor)

Ant Anstead i Christina El Moussa es van casar del 22 de desembre del 2018 al setembre del 2020 (1 any).

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat 62% Nens 1 nen veure relació #4

Nate Thompson

2017 (Remor)

Es rumoreja que Christina El Moussa es va connectar amb Nate Thompson l'octubre de 2017.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat el 63% veure relació #3

Doug Spedding

2017 (Remor)

Es diu que Doug Spedding es va connectar amb Christina El Moussa el febrer del 2017.

amb qui està sortint jessica stroup
Relació 8 mesos veure relació #2

Gary Anderson

2016 - 2017 (Rumor)

Es rumoreja que Christina El Moussa es va connectar amb Gary Anderson el maig del 2016.

Relació 9 mesos veure relació #1

Tarek El Moussa

2009 - 2017 (Rumor)

Es rumoreja que Christina El Moussa es va connectar amb Tarek El Moussa l’1 de maig de 2009.

Relació 7 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 55% Nens 2 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Christina El Moussa37 CàncerPersonalitat televisiva
Nord-americà
Formiga Anstead42 ÀriesPersonalitat televisiva
Anglès
Nate Thompson36 lliuraHoquei sobre gel
Nord-americà
Doug Spedding- Negocis
Gary Anderson- Altres
Nord-americà
Tarek El Moussa39 LeoPersonalitat televisiva
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
TaylorDona22 de setembre de 201010 anys Tarek El Moussa
Brayden JamesHome20 d'agost de 20155 anys Tarek El Moussa
Hudson LondresHome6 de setembre de 201920 mesos Formiga Anstead

Galeria de fotos

Christina Anstead fa encàrrecs Christina Anstead fa encàrrecs Christina Anstead fa encàrrecs Christina Anstead fa encàrrecs Christina Anstead: sortir a córrer a Newport Beach Christina Anstead: sortir a córrer a Newport Beach Christina Anstead: sortir a córrer a Newport Beach Christina Anstead: sortir a córrer a Newport Beach Christina Anstead: sortir a córrer a Newport Beach Christina Anstead: sortir a córrer a Newport Beach Christina Anstead: sortir a córrer a Newport Beach Christina Anstead: sortir a córrer a Newport Beach

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Christina: més forta pel disseny2021JoPrograma de televisió
Christina a la costa2019AutoamfitrióPrograma de televisió
E! Notícies: Daily Pop2017Ella mateixa - ConvidadaPrograma de televisió
Seguiment de Flip o Flop2015Ella mateixa - AmfitrióPrograma de televisió
D'acord! TV2013JoPrograma de televisió
Flip o Flop2013AutoamfitrióPrograma de televisió
La Xerrada2010JoPrograma de televisió
Extra amb Billy Bush1994JoPrograma de televisió
Entreteniment aquesta nit1981JoPrograma de televisió
Bon dia Amèrica1975JoPrograma de televisió

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...