Principal Relacions Christian Kane

Christian Kane

Christian Kane SolterRang 1434 -448Edat de 48 anys Zodiac Càncer Relacions 3 en total

Amb qui surt ara mateix?

Christian Kane actualment és solter.

Relacions

Christian Kane ha tingut relacions amb Sofia Pernas(2011 - 2013), Whitney Duncan(2006 - 2007)i Linda Brava(1997 - 1998).



jutge joe brown muller deborah herron

Sobre

Christian Kane és un actor nord-americà de 48 anys. Nascut Christopher Michael Short el 27 de juny de 1972 a Dallas, Texas, EUA, és famós per Leverage, Angel, Fame LA, Rescue 77. El seu signe del zodíac és Càncer.

Christian Kane ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclosa Sarah Thompson Angel (1999)i Sofia Pernas a Deixa'm anar (2000).

Christian Kane és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i artistes de Columbia Records.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Christian Kane. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites31 any, 8 mesos1 any, 2 mesos1 any
total31 any, 8 mesos1 any, 2 mesos1 any

Detalls

Nomcristià
CognomKane
Nom complet al naixementChristopher Michael Short
Nom alternatiuChris, Kane
Edat48 anys
Aniversari27 de juny de 1972
Lloc de naixementDallas, Texas, EUA
Alçada5 '8' (173 cm)
ConstruirAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaVeu husky amb accents del sud, ulls blaus penetrants
Signe del zodíacCàncer
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
UniversitatUniversitat d'Oklahoma
Text d’ocupacióActor, cantautor
Ocupacióactor
Reclama famaLeverage, Ángel, Fame LA, Rescue 77
Any (s) actiu (s)1997 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)William Morris
Llocs web oficialswww.facebook.com/ChristianKaneMusic, www.imdb.com/name/nm0437283/, www.cmt.com/videos/christian-kane/679306/let-me-go.jhtml, christiankane.com/video/let-me -go-vídeo-behind-scenes-342, http://www.christiankane.com/
PareMike Short
MarePamela Short
GermanaJennifer Nowlin (nee Short)
Membre de la famíliaCor ardent (cosí)
AmicDavid Boreanaz, Steve Carlson, Jerrod Neimann, Brian Nutter, Eric Griffin, Jensen Ackles, Dean Devlin
Persones associadesTimothy Hutton
Animals domèsticsWahya (gos llop)
Bandes favoritesAlice in Chains
Cançons preferidesPinata Núvia - Steve Carlson
Llocs preferitsPortland, Oregon, Norman, OK, Los Angeles, CA, Odessa, TX
Menjars preferitsMenjar fresc, mexicà, filet de cascavell
Colors preferitsBlau
Accessoris preferitsPolseres, polseres

Christian Kane (27 de juny de 1972) és un actor i cantautor nord-americà. És conegut pels seus papers als programes de televisió Angel, Leverage, The Librarians and Into the West, i a les pel·lícules Just Married, Taxi i Secondhand Lions.

Serena Williams té nuvi
Més informació sobre Christian Kane Menys sobre Christian Kane

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Cames SofiaRelacióMaig de 201120131 any
2Whitney DuncanRelació200620071 any
1Linda BravaRelació199719981 any
Cames Sofia #3

Cames Sofia

2011 - 2013

Sofia Pernas i Christian Kane es van separar a ...[veure parella] Whitney Duncan #2

Whitney Duncan

2006 - 2007

Whitney Duncan i Christian Kane es van separar de ...[veure parella] Linda Brava #1

Linda Brava

1997 - 1998

Linda Brava i Christian Kane es van separar en 1 ...[veure parella] #3

Cames Sofia

2011 - 2013

Sofia Pernas i Christian Kane van ser del maig del 2011 al 2013.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés40%Alçada55%Edat13%'> Compatibilitat 42% veure relació #2

Whitney Duncan

2006 - 2007

Whitney Duncan i Christian Kane van ser del 2006 al 2007.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 45% veure relació #1

Linda Brava

1997 - 1998

Linda Brava i Christian Kane van ser del 1997 al 1998.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat el 72% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Christian Kane48 Cànceractor
Nord-americà
Cames Sofia31 LeoActriu
Marroquí
Whitney Duncan36 LeoMúsic country
Nord-americà
Linda Brava51 peixViolinista
Finès

Galeria de fotos

Els bibliotecaris Christian Kane i Whitney Duncan Christian Kane i Whitney Duncan Christian Kane i Whitney Duncan 2010 o anteriors Christian Kane Christian Kane Christian Kane Christian Kane Christian Kane, Freddie Prinze Jr., Wilmer Valderrama, Matthew Lillard i Brian Dennehy a Summer Catch de Warner Brothers - 2001 Brittany Murphy (esquerra), Ashton Kutcher (centre) i Christian Kane (dreta) protagonitzen Just Married de Shawn Levyl, un llançament de 20th Century Fox. Brittany Murphy (esquerra) i Christian Kane (dreta) protagonitzen Just Married de Shawn Levy, un llançament de 20th Century Fox. Christian Kane com a Peter Prentiss i Brittany Murphy com a Sarah McNerney a 20th Century Fox's Just Married dirigida per Shawn Levy - 2003

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Peter Pan, Terra de sempre2020Gentleman Starkey (veu)Pel·lícula
Gairebé el paradís2020Alex WalkerPrograma de televisió
Assumpte desconegut2019Detectiu Chase StevensPel·lícula
Nadal al cor2017Jeff GentryTV Movie
Tinker2017BoudreauxPel·lícula
Només un somni2017EspantaocellsPel·lícula
S.W.A.T.2017Senyor XPrograma de televisió
Heaven Sent2016BillyTV Movie
Drogues2016Xèrif CorbinPel·lícula
50 a 12014Mark AllenPel·lícula
Totes les estrelles2014Jim HallPel·lícula
Els bibliotecaris2014Jake StonePrograma de televisió
King i Maxwell2013JT MaxwellPrograma de televisió
Ivanov vermell, blanc i blau2013Jeff IvanovPel · lícula curta
Bon dia per això2011Dóna-li ActonPel·lícula
Esquadres Universals2011PacíficPel·lícula
No des de tu2009Ryan RobertsPel·lícula
El partit Donner2009Charles StantonPel·lícula
Amaga2008BillyPel·lícula
Apalancament2008Eliot Spencer, tinent del jove Steve ReynoldsPrograma de televisió
La Conspiració de Nadal2008Doug DavidsonPel · lícula curta
Quatre fulls al vent2007DavidPel·lícula
La seva cosa menor2005PaulPel·lícula
Mantingui la seva distància2005Sean VoightPel·lícula
A Occident2005Abe Wheeler, High WolfPrograma de televisió
A prop de casa2005Jack ChasePrograma de televisió
Sobrenatural2005Leo WebbPrograma de televisió
Llums de divendres a la nit2004BrianPel·lícula
taxi2004Agent MullinsPel·lícula
La situació de Clownana2004cristiàPel · lícula curta
Acabats de casar2003Peter PrentissPel·lícula
Lleons de segona mà2003Young HubPel·lícula
The Crooked E: The Unshredded Truth About Enron2003Brian CruverTV Movie
las Vegas2003BobPrograma de televisió
La vida o alguna cosa semblant2002Cal CooperPel·lícula
Captura d’estiu2001Dóna-li RobinPel·lícula
Trail Crossfire2001J.T. LangstonTV Movie
The Broken Hearts Club: una comèdia romàntica2000Idaho Guy (com Chris Kane)Pel·lícula
Cançó d'amor2000Billy Ryan GalloTV Movie
Edtv1999P.A.Pel·lícula
Angel1999Lindsey McDonaldPrograma de televisió
Rescat 771999Wick LoboPrograma de televisió
Dawson's Creek1998Nick TaylorPrograma de televisió
Fama L.A.1997Ryan 'Flyboy' LeggettPrograma de televisió
Terror de HalloweenBobby StevensPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Christian Kane i Sarah ThompsonSarah Thompson
    • Angel
      1999
    [veure coincidència]
  • Sofia Pernas i Christian KaneCames Sofia
    • Deixa'm anar
      2000
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...