Principal Relacions Xina Anne McClain

Xina Anne McClain

Xina Anne McClain SolterRang 1054 214Edat Zodiac de 22 anys Verge Relacions 1 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Actualment, la xinesa Anne McClain és soltera.

Relacions

La xinesa Anne McClain ha tingut una relació amb Jake Short(2012 - 2013).



Sobre

Xina Anne McClain és una actriu nord-americana de 22 anys. Nascuda el 25 d’agost de 1998 a Decatur, Geòrgia, EUA, és famosa per ANT Farm en una carrera que abasta la carrera musical. El seu signe del zodíac és Verge.

La xinesa Anne McClain ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclòs Jake Short A.N.T. Granja (2011)i Matt Shively a Com construir un noi millor (2014).

Xina Anne McClain és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, cantants de pop nord-americans i actors de televisió nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de la Xina Anne McClain! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites11 any--
total11 any--

Detalls

NomXina
Segon nomAnne
CognomMcClain
Nom complet al naixementXina Anne McClain
Nom alternatiuNina Boochie, Xina McClain, Xina Anne McClain
Edat22 anys
Aniversari25 d'agost de 1998
Lloc de naixementDecatur, Geòrgia, EUA
Alçada163 cm (5 '4')
Pes53 lliures (117 lliures)
ConstruirPrim
Color d'ullsNegre
Color de cabellNegre
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActriu, cantant
OcupacióActriu
Reclama famaGranja ANT
Gènere musical (text)Pop, R&B, Dansa
Any (s) actiu (s)2005 – actualitat, carrera musical
Instrument (text)Veu, baix, piano, guitarra
Segell discogràficWalt Disney, Hollywood (2011-13)
Actes associatsMcClain, Thriii
Bust (polzades)32
Mida de la tassaA
Cintura (polzades)23
Malucs (polzades)33
Mida de la roba4
Mida de la sabata6
Llocs web oficialswww.facebook.com/pages/China-Anne-McClain/113567412011596, http://www.chinaanne.net, http://chinaanne.net
PareMichael McClain
MareShontell
GermàGabriel McClain
GermanaSierra Mcclain, Lauryn Alisa McClain, Lauryn Mcclain
AmicSierra McCormick, Jake Short, Stefanie Scott, Aedin Mincks
Pel·lícules preferidesDaddy's Little Girls
Programes de televisió preferitsformiga Granja
Bandes favoritesBeyoncé
Colors preferitsPorpra

Xina Anne McClain (nascuda el 25 d'agost de 1998) és una actriu i cantant nord-americana. La carrera de McClain va començar quan tenia set anys, interpretant a Alexis a la pel·lícula The Gospel (2005), i després a China James a Daddy's Little Girls (2007). Després va rebre el reconeixement per haver interpretat com a Jazmine Payne a la sèrie de televisió Tyler Perry's House of Payne (2007-2012; 2020-actualitat) i com Charlotte McKenzie a la pel·lícula Grown Ups (2010); i es va fer internacionalment conegut per haver actuat com Chyna Parks a la sèrie de televisió Disney Channel A.N.T. Farm (2011-2014) i com a Uma a les pel·lícules de Disney Channel Descendants 2 (2017) i Descendents 3 (2019). El 2018, McClain va començar a protagonitzar la sèrie de superherois de The CW Black Lightning (2018-actualitat) com Jennifer Pierce. També va tornar a repetir el seu personatge Jazmine Payne en el renaixement de The Paynes (2018) per part de OWN.

Més informació sobre la Xina Anne McClain Menys sobre la Xina Anne McClain

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Jake ShortRelació201220131 any
Jake Short #1

Jake Short

2012 - 2013

Jake Short i la xina Anne McClain es van separar de ...[veure parella] #1

Jake Short

2012 - 2013

Jake Short i China Anne McClain van ser del 2012 al 2013.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 43% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Xina Anne McClain22 VergeActriu
Nord-americà
Jake Short23 Bessonsactor
Nord-americà

Galeria de fotos

Llamp Negre Xina Anne McClain com Jennifer Pierce a Black Lightning Xina Anne McClain - Presentació inicial de la xarxa CW 2018 a Nova York Xina Anne McClain - Presentació inicial de la xarxa CW 2018 a Nova York Xina Anne McClain - Presentació inicial de la xarxa CW 2018 a Nova York Xina Anne McClain - Presentació inicial de la xarxa CW 2018 a Nova York Xina Anne McClain - Presentació inicial de la xarxa CW 2018 a Nova York Xina Anne McClain - Presentació inicial de la xarxa CW 2018 a Nova York Xina Anne McClain - Presentació inicial de la xarxa CW 2018 a Nova York Xina Anne McClain - Presentació inicial de la xarxa CW 2018 a Nova York Xina Anne McClain - Presentació inicial de la xarxa CW 2018 a Nova York Xina Anne McClain - Presentació inicial de la xarxa CW 2018 a Nova York

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Hubie Halloween2020Senyoreta TaylorPel·lícula
Descendents 32019UnTV Movie
Wicked Woods: Una història de Halloween de descendents2019Un (veu)Programa de televisió
Germà de sang2018DarcyPel·lícula
Els Paynes2018Jazmine PaynePrograma de televisió
Sota el mar: una història de descendents2018UnPrograma de televisió
Descendents 22017UnTV Movie
Això2017MegPel·lícula
Llamp Negre2017Jennifer Pierce, LlampPrograma de televisió
Descendents 2: Va baixant2017UnTV Movie
Ovelles i llops2016Lira (versió anglesa, veu)Pel·lícula
Bilal: una nova raça d'heroi2015Ghufaira (adolescent) (veu)Pel·lícula
K.C. Encobert2015SheenaPrograma de televisió
Descendents: Wicked World2015FreddiePrograma de televisió
El torn de nit2014LaurenPrograma de televisió
Com construir un noi millor2014Gabby HarrisonTV Movie
VeggieTales a la casa2014Jenna ChivePrograma de televisió
Adults 22013Charlotte MackenziePel·lícula
Doc McStuffins2012TishaPrograma de televisió
A.N.T. Granja2011Chyna ParksPrograma de televisió
Adults2010Charlotte McKenziePel·lícula
The Haunting Hour de R.L. Stine2010SamPrograma de televisió
Temporada d’huracans2009Alana CollinsPel·lícula
Jonas2009KiaraPrograma de televisió
Jack i Janet salven el planeta2009JanetTV Movie
Sis blocs d'amplada2008Veí # 8Pel · lícula curta
Daddy's Little Girls2007Xina (com a Xina McClain)Pel·lícula
Bruixots de Waverly Place2007TinaPrograma de televisió
Reunió familiar de Madea2006Joventut (sense acreditar)Pel·lícula
Hannah Montana2006IsabelPrograma de televisió
Casa de Payne2006Jazmine PaynePrograma de televisió
L’evangeli2005AlexisPel·lícula
Ossos2005Kathryn WallingPrograma de televisió
Jimmy Kimmel en directe!2003Natasha ObamaPrograma de televisió
NCIS2003Kayla VancePrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Xina Anne McClain i Jake ShortJake Short
    • A.N.T. Granja
      2011
    [veure coincidència]
  • Xina Anne McClain i Matt ShivelyMatt Shively
    • Com construir un noi millor
      2014
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.