Principal Cites Carolina Bartczak

Carolina Bartczak

Carolina Bartczak

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Carolina Bartczak és possiblement soltera.

Relacions

No tenim registres de relacions passades per a Carolina Bartczak.



tina karol i el seu marit

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Carolina Bartczak! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Detalls

NomCarolina
CognomBartczak
Nom complet al naixementCarolina Bartczak
Nom alternatiuCarolina Bartczak
Alçada5 '9½' (177 cm)
Pes59 kg (130 lliures)
ConstruirPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró: fosc
ÈtniaBlanc
UniversitatUniversitat de Toronto
Text d’ocupacióActriu (18 crèdits) Productora (2 crèdits)
OcupacióActriu
Talent Agency (per exemple, Modelització)Richard Rosenwald Associates, Richard Rosenwald, gerent 300 West 55th Street, 5Y Nova York, Nova York 10019 Estats Units 212-245-4515. 212-245-4515 rrosenwald@nyc.rr.com. http: // n / a, The Characters, Ryan Goldhar, agent 8 Elm Street, 8 Elm Street Toronto, ON M5G 1G7 Canadà (416) 964-8522 ext. 251. Fax: (416) 964-8206 ryan@thecharacters.com. http://thecharacters.com
Més informació sobre Carolina Bartczak Menys sobre Carolina Bartczak

Galeria de fotos

X-Men: Apocalypse - Carolina Bartczak X-Men: Apocalypse (2016) X-Men: Apocalypse (2016) X-Men: Apocalypse (2016) X-Men: Apocalypse (2016) X-Men: Apocalypse (2016) X-Men: Apocalypse (2016) X-Men: Apocalypse (2016) X-Men: Apocalypse (2016) X-Men: Apocalypse (2016) X-Men: Apocalypse (2016) X-Men: Apocalypse (2016)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Mort d'un home de dones2020Linda O'SheaPel·lícula
Joc més perillós2020EsposaPrograma de televisió
Dins d’aquests murs2020ErinTV Movie
Mentida piadosa2019MagdaPel·lícula
Carter2018Abigail Pershing-LinPrograma de televisió
Un públic de cadires2018MauraPel·lícula
De nas a cua2018MariannePel·lícula
Nadal enamorat2018Haley EllisTV Movie
Ètica empresarial2017Amanda DeanPel·lícula
El tipus de negreta2017Eden VerbruggePrograma de televisió
El tipus de negreta2017Eden VerbruggePrograma de televisió
Vida Pop2017PanelistaPrograma de televisió
X-Men: Apocalypse2016MagdaPel·lícula
La vida secreta de Marilyn Monroe2015PhyllisPrograma de televisió
Brick Mansions2014Infermera ClaraPel·lícula
Els Barrufets 22013Peanut MomPel·lícula
Sort 72013Genevieve (1 episodi, 2013)Programa de televisió
La màquina de la realitat de Plató2013MaggiePel·lícula
El karma és un B * tch!2013Kaira (1 episodi, 2013)Programa de televisió
Voler2012Noia vestida vermellaPel·lícula
Afers encoberts2010DebraPrograma de televisió
Els misteris d'Alfred Hedgehog2010AlfredPrograma de televisió
L’Oient2009KellyPrograma de televisió
Emergència Aèria2003Lauren BessettPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
28 de maig de 2021 ... Uzay Heparı i Zeynep Tunuslu, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons sobre desconeguts
Les millors cançons sobre desconeguts
El millor de la música és que podeu escriure una cançó sobre qualsevol cosa, però en aquesta llista hem classificat les millors cançons sobre desconeguts. Moltes cançons són sobre ...
Brendan Fraser i Rachel Weisz
Brendan Fraser i Rachel Weisz
28 de maig de 2021 ... Brendan Fraser i Rachel Weisz, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia'
My Hero Academia és un dels anime de Shonen més calents dels darrers temps, per la qual cosa és natural que els fans intentin omplir els forats de la trama que la pròpia sèrie té ...
Els millors trios de R&B de tots els temps
Els millors trios de R&B de tots els temps
A continuació, comptem els millors trios de música R&B. Hi ha molts grups emblemàtics en aquesta llista de trios populars de R&B. Però quina d’aquestes 3 peces ...
Timothy Lincoln Beckwith
Timothy Lincoln Beckwith
28 de maig de 2021 ... Notícies de Timothy Lincoln Beckwith, xafarderies, fotos de Timothy Lincoln Beckwith, biografia, llista de núvies de Timothy Lincoln Beckwith 2016. Història de la relació. Timothy Lincoln Beckw amb llista de relacions. Història de cites de Timothy Lincoln Beckwith, 2021, 2020, llista de relacions de Timothy Lincoln Beckwith.
Nolan Gerard Funk
Nolan Gerard Funk
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nolan Gerard Funk, xafarderies, fotos de Nolan Gerard Funk, biografia, llista de núvies de Nolan Gerard Funk 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nolan Gerard Funk. Història de cites de Nolan Gerard Funk, 2021, 2020, llista de relacions de Nolan Gerard Funk.