Principal Relacions Brenton Thwaites

Brenton Thwaites

Brenton Thwaites CitesRang 3482 448Edat de 31 anys Zodiac Leo Relacions 1 en total Nens 2 nens

Amb qui surt ara mateix?

Brenton Thwaites i Chloe PaceyChloe Pacey surt amb Brenton Thwaites veure relació

Relacions

Brenton Thwaites no ha tingut cap altra relació que coneguem.

Sobre

Brenton Thwaites és un actor australià de 31 anys. Nascut el 10 d’agost de 1989 a Cairns, Queensland, Austràlia, és famós per The Signal, Pirates of the Caribean: Dead Men Tell No Tales, Stu Henderson in Home and Away. El seu signe del zodíac és Leo.



Brenton Thwaites ha participat en 12 enfrontaments en pantalla, inclosa Alicia Vikander Fill d'una pistola (2014), Anna Diop a Titans (2018), Courtney Eaton a Déus d’Egipte (2016), Demi Harman a Llar i fora (1988)i Gracie Gilbert a SLiDE (2011).

amb qui surt taylor kinney amb wdw

Brenton Thwaites és membre de les llistes següents: actors de televisió australians, naixements del 1989 i actors de telenovel·la australians.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Brenton Thwaites. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites16 anys, 4 mesos--
total16 anys, 4 mesos--

Detalls

NomBrenton
CognomThwaites
Nom complet al naixementBrenton Thwaites
Edat31 anys
Aniversari10 d'agost de 1989
Lloc de naixementCairns, Queensland, Austràlia
Alçada5 '11¼' (181 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Clar
Característica distintivaEl seu somriure, el seu físic, la seva clotet
Signe del zodíacLeo
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatAustralià
InstitutCairns State High School
UniversitatUniversitat de Tecnologia de Queensland
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaThe Signal, Pirates of the Caribean: Dead Men Tell No Tales, Stu Henderson a casa i fora
Any (s) actiu (s)2010 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)United Management, WME (William Morris Endeavour), Industry Entertainment
ParePeter Thwaites
MareFiona Middleton Thwaites
GermanaStacy Thwaites
Persones preferidesEwan McGregor
Accessoris preferitsBarrets, bufandes, collarets

Brenton Thwaites (nascut el 10 d'agost de 1989) és un actor australià. Començant la seva carrera al seu país d'origen el 2011, va tenir un paper protagonista a la sèrie Slide i més tard va aparèixer a la telenovel·la Home and Away. Des que es va mudar als Estats Units, Thwaites ha tingut un paper important a les pel·lícules Blue Lagoon: The Awakening (2012), Oculus (2013), The Giver (2014), Gods of Egypt (2016) i Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017). El 2018 va començar a actuar com a Dick Grayson / Nightwing a la sèrie Titans de DC Universe.

amb qui surt darren criss
Més informació sobre Brenton Thwaites Menys sobre Brenton Thwaites

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Chloe PaceyRelació2015present6 anys
Chloe Pacey #1

Chloe Pacey

2015

Chloe Pacey surt amb Brenton Thwaites ...[veure parella] #1

Chloe Pacey

2015

Chloe Pacey i Brenton Thwaites estan sortint des del 2015.

Relació 6 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Edat98%'> Compatibilitat 50% Nens 2 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Brenton Thwaites31 Leoactor
Australià
Chloe Pacey31 lliura
Australià

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
BirdieDona21 de març de 20165 anys Chloe Pacey
PippaDonaFebrer, 20183 anys Chloe Pacey

Galeria de fotos

Ride - Jordan Lane Price i Brenton Thwaites (2014) Ride: Brenton Thwaites i Helen Hunt Passeig - Brenton Thwaites Passeig - Brenton Thwaites Titans Blue Lagoon: The Awakening - Brenton Thwaites Blue Lagoon: The Awakening - Brenton Thwaites Déus d'Egipte (2016) Déus d'Egipte (2016) Déus d'Egipte (2016) Déus d'Egipte (2016) Déus d'Egipte (2016)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Els fantasmes de la guerra2020ChrisPel·lícula
Una separació violenta2019Norman YoungPel·lícula
Titans2018Dick Grayson, Nightwing, RobinPrograma de televisió
Una entrevista amb Déu2018PaulPel·lícula
Aixecament d'oficines2018DesmondPel·lícula
Pirates del Carib: els homes morts no diuen contes2017Henry TurnerPel·lícula
Déus d’Egipte2016DefensorPel·lícula
Ruben Guthrie2015ChetPel·lícula
El Dador2014JonasPel·lícula
Malèfic2014Príncep PhillipPel·lícula
Passeig2014ÀngelPel·lícula
Fill d'una pistola2014JRPel·lícula
El senyal2014FilPel·lícula
ull2013Tim RussellPel·lícula
Salva les cames!2012senyalPel·lícula
Blue Lagoon: El despertar2012Dean McMullenTV Movie
SLiDE2011Luke GallagherPrograma de televisió
Carrega per tu2010SamPel·lícula
sigui Patrol2007Leigh ScarpiaPrograma de televisió
Llar i fora1988Stu HendersonPrograma de televisió
Vaig conèixer una noiaDevon CassidyPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Brenton Thwaites i Alicia VikanderAlicia Vikander
    • Fill d'una pistola
      2014
    [veure coincidència]
  • Brenton Thwaites i Anna DiopAnna diop
    • Titans
      2018
    [veure coincidència]
  • Brenton Thwaites i Courtney EatonCourtney Eaton
    • Déus d’Egipte
      2016
    [veure coincidència]
  • Brenton Thwaites i Demi HarmanDemi Harman
    • Llar i fora
      1988
    [veure coincidència]
  • Brenton Thwaites i Gracie GilbertGracie Gilbert
    • SLiDE
      2011
    [veure coincidència]
  • Brenton Thwaites i Indiana EvansIndiana Evans
    • Blue Lagoon: El despertar
      2012
    [veure coincidència]
  • Brenton Thwaites i Jordan Lane PriceJordan Lane Price
    • Passeig
      2014
    [veure coincidència]
  • Brenton Thwaites i Kaya ScodelarioKaya Scodelario
    • Pirates del Carib: els homes morts no diuen contes
      2017
    [veure coincidència]
  • Brenton Thwaites i Minka KellyMinka Kelly
    • Titans
      2018
    [veure coincidència]
  • Brenton Thwaites i Odeya RushOdeya Rush
    • El Dador
      2014
    [veure coincidència]
  • Brenton Thwaites i Olivia CookeOlivia Cooke
    • El senyal
      2014
    [veure coincidència]
  • Elle Fanning i Brenton ThwaitesElle Fanning
    • Malèfic
      2014
    [veure coincidència]
Més coincidències en pantalla de Brenton Thwaites Menys enfrontaments a la pantalla de Brenton Thwaites

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Kashmira Cooke
Kashmira Cooke
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kashmira Cooke, xafarderies, fotos de Kashmira Cooke, biografia, llista de xicots de Kashmira Cooke 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kashmira Cooke. Història de cites de Kashmira Cooke, 2021, 2020, llista de relacions de Kashmira Cooke.
Guy Williams i Janice Cooper
Guy Williams i Janice Cooper
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Guy Williams i Janice Cooper. Obteniu més informació sobre ...
Tania Saulnier
Tania Saulnier
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tania Saulnier, xafarderies, fotos de Tania Saulnier, biografia, llista de nuvis de Tania Saulnier 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tania Saulnier. Història de cites de Tania Saulnier, 2021, 2020, llista de relacions de Tania Saulnier.
Barbra Streisand i Don Johnson
Barbra Streisand i Don Johnson
28 de maig de 2021 ... Barbra Streisand i Don Johnson fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Astrid Bergès-Frisbey
Astrid Bergès-Frisbey
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Astrid Bergès-Frisbey, xafarderies, fotos d'Astrid Bergès-Frisbey, biografia, llista de xicots d'Astrid Bergès-Frisbey 2016. Història de la relació. Llista de relacions Astrid Bergès-Frisbey. Història de les cites d'Astrid Bergès-Frisbey, 2021, 2020, llista de relacions d'Astrid Bergès-Frisbey.
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Bradley Cooper i Suki Waterhouse. Obteniu més informació sobre ...
Sonja Kirchberger
Sonja Kirchberger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sonja Kirchberger, xafarderies, fotos de Sonja Kirchberger, biografia, llista de nuvis de Sonja Kirchberger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sonja Kirchberger. Historial de cites de Sonja Kirchberger, 2021, 2020, llista de relacions de Sonja Kirchberger.