Principal Cites Brenda Cowling

Brenda Cowling

Brenda Cowling 1935 - 201075 anys a la mort Zodiac Capricorn

Amb qui està sortint ara mateix?

Descansi en pau.

amb qui surt Kimberly McCullough

Relacions

No tenim registres de relacions passades per a Brenda Cowling.



Sobre

L'actriu britànica Brenda Cowling va néixer l'1 de gener de 1935 a Londres, Anglaterra, Regne Unit i va morir el 2 d'octubre de 2010 als 75 anys. És la més recordada per Pink Floyd The Wall. El seu signe del zodíac és Capricorn.

Brenda Cowling és membre de les llistes següents: actors de cinema anglesos, actors de televisió anglesos i talons d’actors de televisió anglesos.

amb qui surt Tom Hiddleston el 2017

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Brenda Cowling. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Detalls

Nomdins
CognomCapot
Nom complet al naixementBrenda Cowling
Edat75 (edat a la mort) anys
Aniversari1 de gener de 1935
Lloc de naixementLondres, Anglaterra, Regne Unit
Va morir2 d'octubre de 2010
Alçada5 '4½' (164 cm)
ConstruirGran
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellSal i pebre
Signe del zodíacCapricorn
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatBritànic
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaPink Floyd The Wall

Brenda Rose Cowling (23 d'abril de 1925 - 2 d'octubre de 2010) va ser una actriu anglesa de Londres. Cowling volia ser actriu de cinema des que era petita; no obstant això, en sortir de l'escola, es va formar com a mecanògrafa.

Més informació sobre Brenda Cowling Menys sobre Brenda Cowling

Galeria de fotos

Brenda Cowling Brenda Cowling Brenda Cowling Brenda Cowling Brenda Cowling Brenda Cowling

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Segons Bex2005Vox PopsPrograma de televisió
Metges i infermeres2004texansPrograma de televisió
Assassinat a la perifèria2004Sra. KirkmanPrograma de televisió
La llegenda dels dos Tamworth2004Senyora MartinTV Movie
L’últim detectiu2003Senyora granPrograma de televisió
Aka Albert Walker2002La mare de Jean CrowleyTV Movie
Greenfingers2000Client de la llibreriaPel·lícula
Habitació per llogar2000Dama de l’EsglésiaPel·lícula
Metges2000Betty Harris, senyora WarnerPrograma de televisió
Holby City1999Margaret ArcherPrograma de televisió
Nadons al bosc1998MournerPrograma de televisió
Ser realistes1998VeíPrograma de televisió
Rellotge de Bernard1997Senyora TatchellPrograma de televisió
Jonathan Creek1997Sra. ThrimpsonPrograma de televisió
On és el cor1997MarthaPrograma de televisió
El llegat de Reginald Perrin1996La senyora WrenPrograma de televisió
Bàrbara1995SarahPrograma de televisió
Bona nit amor meu1993Senyoreta WeatherellPrograma de televisió
Els detectius1993Àvia de la núviaPrograma de televisió
Ho fan amb miralls1991La senyora RodgersTV Movie
The Hand Hand1990La monjaPrograma de televisió
Vostè va tocar, senyor meu?1988Sra. Blanche LiptonPrograma de televisió
L’encantador1987CambreraPrograma de televisió
Francès i Saunders1987Programa de televisió
Un misteri de Dorothy L. Sayers1987Senyora LundyPrograma de televisió
Amant dels somnis1986Director d’hotelsPel·lícula
London's Burning: The Movie1986Esposa de l'homeTV Movie
Víctima1986Edith BrownPrograma de televisió
Seal Morning1986La senyora BealesPrograma de televisió
T-Bag torna a atacar1986Bunty BadshottPrograma de televisió
Oliver Twist1985InfermeraPrograma de televisió
A la malaltia i a la salut1985l’ajuda a domicili, la matrona, dona pacientPrograma de televisió
El diari secret d’Adrian Mole tenia 13 3/4 anys1985MatronaPrograma de televisió
Diari de Lytton1985ClientPrograma de televisió
Tot amb bona fe1985Brenda TrailPrograma de televisió
La factura1984Sra. Salter, Sra. Stagg, VeïnaPrograma de televisió
Sharon i Elsie1984CambreraPrograma de televisió
L'assassinat no s'ha demostrat?1984Bertha HillPrograma de televisió
Octopussy1983amorPel·lícula
La ballarina de discos de colors Rainbow1983LlevadoraTV Movie
Santa Úrsula en perill1983Senyora TrimbleTV Movie
Pink Floyd The Wall1982MestrePel·lícula
Oliver Twist1982Mrs. BedwinTV Movie
Q.E.D.1982Monja al trenPrograma de televisió
L’hora d’Agatha Christie1982Senyoreta DraperPrograma de televisió
Stalky & Co.1982Mare YeoPrograma de televisió
Ernest mort1982MatronaPrograma de televisió
El fantasma de baix1982Dona a la boiraTV Movie
Mainadera1981Nanny RobertsPrograma de televisió
Hammer House of Horror1980Infermera DaviesPrograma de televisió
Hola, hola!1980Lady Camper, Nora, locutora de l'estacióPrograma de televisió
Enfonsa't o neda1980Matrona, la mare de la SoniaPrograma de televisió
Nosaltres, els Acusats1980Senyora BriscollPrograma de televisió
Les campanes d’Astercote1980La senyora FletcherTV Movie
L’antiga botiga de curiositat1979PropietàriaPrograma de televisió
Només quan riu1979MatronaPrograma de televisió
Potter1979JanePrograma de televisió
Calçat1979Sra. Margaret BillingtonPrograma de televisió
Crime Story1979La senyora WhitePrograma de televisió
Com està el teu pare?1979Senyora GrimshawPrograma de televisió
International Velvet1978AlíciaPel·lícula
Grange Hill1978BotiguerPrograma de televisió
Els cinc famosos1978JennyPrograma de televisió
Club de Televisió1978La senyora BrentPrograma de televisió
El Centre d’Advocats1978Senyora DuncanPrograma de televisió
Jabberwocky1977La senyora FishfingerPel·lícula
La Pantera Negra1977Pel·lícula
BBC2 Play of the Week1977Vera CollingsPrograma de televisió
Només ets jove dues vegades1977Senyora HawkheadPrograma de televisió
La Duquessa de Duke Street1976Elsie RichardsPrograma de televisió
Els emigrants1976Tia RosePrograma de televisió
Continueu darrere1975Esposa (sense acreditar)Pel·lícula
Àngels1975Infermera del personalPrograma de televisió
Torres Fawlty1975GermanaPrograma de televisió
Sorteigs1975Mrs. Van Der BergPrograma de televisió
Ombres1975CuinarPrograma de televisió
Hogg ha tornat1975Senyora CrumpPrograma de televisió
The Punch Review1975Diversos personatgesPrograma de televisió
El molí de vent negre1974Pleasant Secretary (sense acreditar)Pel·lícula
Feliços per sempre1974La senyora RobinsonPrograma de televisió
No és mitja mare calenta1974WVS LadyPrograma de televisió
Els Pallisers1974Senyora BuncePrograma de televisió
Equitació Sud1974MatronaPrograma de televisió
Segona vegada1974La senyora WilkinsonPrograma de televisió
Sense cordes1974Senyora TurnerPrograma de televisió
Bona noia1974Gwen BotleyPrograma de televisió
Continueu amb Girls1973MatronaPel·lícula
Oh, pare!1973Senyora RourkePrograma de televisió
Jove Winston1972Mrs. Dewsnap (sense acreditar)Pel·lícula
Et serveixen?1972Lady ClientPrograma de televisió
Sykes1972Molly Pickling, germanaPrograma de televisió
La meva dona del costat1972Sra. Sweeting, la infermeraPrograma de televisió
Romany Jones1972La mare de BettyPrograma de televisió
El nen de dijous1972Sra. SmedleyPrograma de televisió
Sis dies de justícia1972UsherPrograma de televisió
L’home i la serp1972MollyPel · lícula curta
Jackanory Playhouse1972Cook, RentadoraPrograma de televisió
Si us plau, senyor!1971Senyora DuffyPel·lícula
Schooldays de Tom Brown1971En contraPrograma de televisió
Budgie1971Client al supermercatPrograma de televisió
Follyfoot1971Lady Caroline BeckPrograma de televisió
Els rivals de Sherlock Holmes1971CriadaPrograma de televisió
Justícia1971Senyora CosgrovePrograma de televisió
Owen, M.D.1971Germana RennyPrograma de televisió
Els nens del ferrocarril1970Senyora VineyPel·lícula
The Goodies1970SenyoraPrograma de televisió
Branca especial1969Senyora MadgwickPrograma de televisió
Amunt a l’aire1969Lady PennyweightPel·lícula
Com van els bons cuiners1969CambreraPrograma de televisió
Exèrcit del pare1968Senyora PrenticePrograma de televisió
Nicholas Nickleby1968Senyora KenwigsPrograma de televisió
L’arrel de tot el mal?1968Mary WhittakerPrograma de televisió
La saga Forsyte1967Senyoreta PerrenPrograma de televisió
ITV Playhouse1967Margaret Harvey, senyora KellyPrograma de televisió
Casos enganyosos1967La consellera Sra. WorthingtonPrograma de televisió
Champion House1967Alice BoothroydPrograma de televisió
Tot el gas i les polaines1966Mary, senyora RussellPrograma de televisió
Els nouvinguts1965Senyora BennetPrograma de televisió
El joc de dimecres1964GwenPrograma de televisió
Teatre 6251964JoannaPrograma de televisió
Scott On ...1964Programa de televisió
Història d'amor1963CoraPrograma de televisió
El programa de Dick Emery1963Programa de televisió
El Chem. Laboratori. Misteri1963Senyora OwensPrograma de televisió
Sergent Cork1963Sarah JenkinsPrograma de televisió
La inundació1963Senyora GroutPel·lícula
Carrusel1963HettiePrograma de televisió
Cotxes Z1962Sra. Evans, Sra. Mulligan, Sra. PenrosePrograma de televisió
Compacte1962Senyora GregsonPrograma de televisió
suspens1962EmmaPrograma de televisió
Esclat d’assassinat1962Senyora AshtonPrograma de televisió
Un clima de por1962Convidat de festaTV Movie
Els venjadors1961MassatgistaPrograma de televisió
Harpers West One1961Eileen MortonPrograma de televisió
Maigret1960Madame PardonPrograma de televisió
La crònica Herries1960Dona al casamentPrograma de televisió
BBC Sunday-Night Play1960Senyora Bowden, senyora FredPrograma de televisió
Oficial de llibertat condicional1959Mare, senyora HayesPrograma de televisió
Els Budds of Paragon Row1959Senyora GarrettPrograma de televisió
La sala comuna1958Secretari del senyor WattsPrograma de televisió
Champion Road1958Senyoreta DoubledayPrograma de televisió
Sala d’emergències 101957Sra. Reid, Sra. SmithPrograma de televisió
El peix daurat amorós1957InfermeraTV Movie
Teatre Butaca1956Senyora KnowlesPrograma de televisió
L’afer de seda1956Paper menor (sense acreditar)Pel·lícula
L’altre home1956Sra. WilliamsPrograma de televisió
Dixon of Dock Green1955Doris Gray, senyoreta NicholsPrograma de televisió
ITV Play of the Week1955Jasmine, senyora Jolly, senyora PollockPrograma de televisió
Ensurt1950Plump RADA Girl (sense acreditar)Pel·lícula
Mostra més Mostra menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

Shyloh Oostwald
Shyloh Oostwald
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shyloh Oostwald, xafarderies, fotos de Shyloh Oostwald, biografia, llista de xicots de Shyloh Oostwald 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shyloh Oostwald. Història de cites de Shyloh Oostwald, 2021, 2020, llista de relacions de Shyloh Oostwald.
Jacqueline Toboni
Jacqueline Toboni
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jacqueline Toboni, xafarderies, fotos de Jacqueline Toboni, biografia, llista de xicots de Jacqueline Toboni 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jacqueline Toboni. Història de cites de Jacqueline Toboni, 2021, 2020, llista de relacions de Jacqueline Toboni.
Jenni Ahola
Jenni Ahola
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jenni Ahola, xafarderies, fotos de Jenni Ahola, biografia, llista de nuvis de Jenni Ahola 2016. Història de la relació. Llista de relacions Jenni Ahola. Història de cites de Jenni Ahola, 2021, 2020, llista de relacions de Jenni Ahola.
Els millors jocs Command & Conquer
Els millors jocs Command & Conquer
Aquí teniu una llista dels millors jocs de Command & Conquer, classificats de millor a pitjor per milers de vots de jugadors. Si creieu que és el videojoc més divertit que hi ha ...
Devlin Elliott i Nathan Lane
Devlin Elliott i Nathan Lane
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Devlin Elliott i Nathan Lane. Obteniu més informació sobre ...
Les millors bandes i artistes celtes
Les millors bandes i artistes celtes
Tot i que hi ha un munt d’artistes celtes fantàstics, alguns són millors que d’altres. Aquesta llista està dirigida als aficionats a la música celta que ...
Agustina Agazzani
Agustina Agazzani
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Agustina Agazzani, xafarderies, fotos d'Agustina Agazzani, biografia, llista de nuvis d'Agustina Agazzani 2016. Història de la relació. Llista de relacions Agustina Agazzani. Història de cites d'Agustina Agazzani, 2021, 2020, llista de relacions d'Agustina Agazzani.