Principal Cites Ben Savage

Ben Savage

Ben SavageEdat de 40 anys Zodiac Verge

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Ben Savage és possiblement solter.

Relacions

No tenim registres de relacions passades per a Ben Savage.



qui té una cita amb Adam Levine

Sobre

Ben Savage és un actor nord-americà de 40 anys. Nascut Bennett Joseph Savage el 13 de setembre de 1980 a Chicago, Illinois, és famós per Boy Meets World. El seu signe del zodíac és Verge.

Ben Savage ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclosa Linda Cardellini Boy Meets World (1993)i Danielle Fishel a Girl Meets World (2014).

Ben Savage és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i jueus americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Ben Savage. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

que té data de Carrie Underwood

Detalls

NomBennett
Segon nomJosep
CognomSalvatge
Nom complet al naixementBennett Joseph Savage
Nom alternatiuBen, Bennett, Joseph Savage
Edat40 anys
Aniversari13 de setembre de 1980
Lloc de naixementChicago, Illinois
Alçada5 '10' (178 cm)
ConstruirMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaCabell arrissat
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
ReligióJueu
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutBrentwood School de Los Angeles, Califòrnia
UniversitatLlicenciat en Ciències Polítiques, Universitat de Stanford (2004)
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaBoy Meets World
Any (s) actiu (s)1988 – actualitat
PareLewis Savage
MareJoane Savage
GermàFred Savage (germà)
GermanaKala Savage (actriu cantant)
Membre de la famíliaJared Flamm (cunyat)

Bennett Joseph Savage (nascut el 13 de setembre de 1980) és un actor nord-americà. Va interpretar el paper principal de Cory Matthews a la sitcom ABC Boy Meets World (1993-2000) i a la seqüela de Disney Channel Girl Meets World (2014-2017).

Més informació sobre Ben Savage Menys sobre Ben Savage

Galeria de fotos

Boy Meets World Àngel de ningú Temporada 1 Temporada 1 Temporada 1 Boy Meets World Cory Matthews Shawn Hunter Shawn Hunter Girl Meets World Girl Meets World Danielle Fishel i Ben Savage

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Amor, llums, Hanukkah!2020David SingerTV Movie
Encara el rei2016GènPrograma de televisió
Mut2016StuartPrograma de televisió
Girl Meets World2014Cory Matthews, joPrograma de televisió
Les restes2014Richard ZennilePrograma de televisió
El quimono de Caterpillar2013LincolnPel·lícula
Efectes del llac2012CarlTV Movie
Pàtria2011Saul jovePrograma de televisió
Pau i motí2011ScottPel·lícula
Hora de tancament2010JaredPel · lícula curta
Agitar2010Andy BurnsPrograma de televisió
Fer que sigui legal2008ToddTV Movie
Palo Alto, CA2007PatrickPel·lícula
Chuck2007Mark RatnerPrograma de televisió
Car Babes2006Ford DavisPel·lícula
Ossos2005Hugh BurnsidePrograma de televisió
Ments criminals2005Jason Gideon, el jove Jason GideonPrograma de televisió
Phil del futur2004Ben SavagePrograma de televisió
Natació aigües amunt2002Teddy BenevidesPel·lícula
Encara dempeus2002Seth CosellaPrograma de televisió
Sense traça2002Kirby MorrisPrograma de televisió
Aventures del llibre de les virtuts1996JinkyswoitmayaPrograma de televisió
Potser aquesta vegada1995Cory MatthewsPrograma de televisió
Clifford1994RogerPel·lícula
Aliens for Breakfast1994RichardTV Movie
Festa dels Cinc1994StuartPrograma de televisió
Palmeres salvatges1993Coty WyckoffPrograma de televisió
Boy Meets World1993Ben Sandwich, Cory Matthews, RoryPrograma de televisió
Les noies grans no ploren ... Es posen igualades1992SamPel·lícula
Es va despertar1992AndyTV Movie
Una família per a Joe1990Chris BankstonPrograma de televisió
ABC TGIF1990Cory MatthewsPrograma de televisió
Huracà Sam1990Sam KelvinTV Movie
Petits monstres1989EricPel·lícula
Benvolgut Joan1988Matthew LaceyPrograma de televisió
Els anys de les meravelles1988Curtis HartsellPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Ben Savage i Linda CardelliniLinda Cardellini
    • Boy Meets World
      1993
    [veure coincidència]
  • Danielle Fishel i Ben SavageDanielle Fishel
    • Boy Meets World
      1993
    [+1 més]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Jane White està malalta i torçada
Jane White està malalta i torçada
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jane White Is Sick & Twisted, xafarderies, fotos de Jane White Is Sick & Twisted, biografia, llista de socis de Jane White Is Sick & Twisted 2016. Història de la relació. La llista de relacions de Jane White Is Sick & Twisted. Història de cites de Jane White Is Sick & Twisted, 2021, 2020, llista de les relacions de Jane White Is Sick & Twisted.
Terrence Howard i Taraji P. Henson
Terrence Howard i Taraji P. Henson
28 de maig de 2021 ... Terrence Howard i Taraji P. Henson: fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Mary Hignett
Mary Hignett
28 de maig de 2021 ... Notícies de Mary Hignett, xafarderies, fotos de Mary Hignett, biografia, llista de nuvis de Mary Hignett 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Mary Hignett. Història de cites de Mary Hignett, 2021, 2020, llista de relacions de Mary Hignett.
Manuella Papatakis
Manuella Papatakis
28 de maig de 2021 ... Notícies de Manuella Papatakis, xafarderies, fotos de Manuella Papatakis, biografia, llista de nuvis de Manuella Papatakis 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Manuella Papatakis. Història de cites de Manuella Papatakis, 2021, 2020, llista de relacions de Manuella Papatakis.
Spencer Daniels
Spencer Daniels
28 de maig de 2021 ... Notícies de Spencer Daniels, xafarderies, fotos de Spencer Daniels, biografia, llista de núvies de Spencer Daniels 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Spencer Daniels. Història de cites de Spencer Daniels, 2021, 2020, llista de relacions de Spencer Daniels.
Kylie Minogue
Kylie Minogue
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kylie Minogue, xafarderies, fotos de Kylie Minogue, biografia, llista de xicots de Kylie Minogue 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kylie Minogue. Història de cites de Kylie Minogue, 2021, 2020, llista de relacions de Kylie Minogue.
Kim So-eun
Kim So-eun
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kim So-eun, xafarderies, fotos de Kim So-eun, biografia, llista de xicots de Kim So-eun 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kim So-eun. Història de cites de Kim So-eun, 2021, 2020, llista de relacions de Kim So-eun.