Principal Relacions Ashley Newbrough

Ashley Newbrough

Ashley Newbrough CitesEdat de 33 anys Zodiac lliura Relacions 1 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Matt Shively va començar a sortir amb Ashley Newbrough l’agost del 2017. veure relació

Relacions

Ashley Newbrough no ha tingut cap altra relació que coneguem.

Sobre

Ashley Newbrough és una actriu canadenca de 33 anys. Nascuda Ashley Elizabeth Ann Newbrough el 13 d'octubre de 1987 a Newport, Rhode Island, EUA, és famosa per Sage Baker on Privileged. El seu signe del zodíac és Lliura.



Ashley Newbrough és membre de les llistes següents: naixements de 1987, talons d’actor nord-americà i actor de pantalla nord-americà, talons de naixement dels anys vuitanta.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d'Ashley Newbrough. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites13 anys, 7 mesos--
total13 anys, 7 mesos--

Detalls

NomAshley
Segon nomElizabeth Ann
CognomNewbrough
Nom complet al naixementAshley Elizabeth Ann Newbrough
Edat33 anys
Aniversari13 d'octubre de 1987
Lloc de naixementNewport, Rhode Island, EUA
Alçada5 '10' (178 cm)
Pes55 lliures (121 lliures)
ConstruirPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíaclliura
ÈtniaBlanc
NacionalitatCanadenc
InstitutSt. Benedicts C.S.S, a Cambridge, Ontario
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaSage Baker en Privileged
Any (s) actiu (s)2000 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)The Characters Talent Agency (Toronto)
Bust (polzades)34
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)24
Malucs (polzades)36
Llocs web oficialswww.instagram.com/lulahinthesky/?hl=en, twitter.com/lulahinthesky?lang=en
PareGreg Newbrough
Membre de la famíliaRich Newbrouh (avi)

Ashley Newbrough (nascuda el 13 d'octubre de 1987) és una actriu de cinema i televisió nord-americana-canadenca.



Més informació sobre Ashley Newbrough Menys sobre Ashley Newbrough

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Matt ShivelyRelacióAgost de 2017present3 anys
Matt Shively #1

Matt Shively

2017

Matt Shively va començar a sortir amb Ashley Newbrough ...[veure parella] #1

Matt Shively

2017

Matt Shively i Ashley Newbrough estan sortint des de l’agost del 2017.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 42% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Ashley Newbrough33 lliuraActriu
Canadenc
Matt Shively30 Vergeactor
Nord-americà

Galeria de fotos

Ashley Newbrough - Estrena de ‘The Wedding Year’ a Los Angeles Ashley Newbrough - Estrena de ‘The Wedding Year’ a Los Angeles Ashley Newbrough - Estrena de ‘The Wedding Year’ a Los Angeles Ashley Newbrough - Estrena de ‘The Wedding Year’ a Los Angeles Ashley Newbrough - Estrena de ‘The Wedding Year’ a Los Angeles Ashley Newbrough - Estrena de ‘The Wedding Year’ a Los Angeles Ashley Newbrough - Estrena de ‘The Wedding Year’ a Los Angeles Ashley Newbrough: esdeveniment TCA d’estiu 2019 de Hallmark Channel a Beverly Hills Ashley Newbrough: esdeveniment TCA d’estiu 2019 de Hallmark Channel a Beverly Hills Ashley Newbrough: esdeveniment TCA d’estiu 2019 de Hallmark Channel a Beverly Hills Ashley Newbrough: esdeveniment TCA d’estiu 2019 de Hallmark Channel a Beverly Hills Ashley Newbrough: esdeveniment TCA d’estiu 2019 de Hallmark Channel a Beverly Hills

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
El Concurs de Sant Valentí2021Catherine ShankTV Movie
Jurat2019VeraPel · lícula curta
Un partit de bon Nadal2019Corey CalvinTV Movie
Carta d’amor de Nadal2019Amalie HessTV Movie
Nadal de la ciutat petita2018Nell PhillipsTV Movie
Snowmance2017SarahTV Movie
Ara pot matar a la núvia2016NicoleTV Movie
Amor sota les estrelles2015Becca MillerTV Movie
Betch2015RanúnculPrograma de televisió
Mestresses2013KyraPrograma de televisió
Fins i tot els valents2011StaciePel · lícula curta
Privilegiats2008Sage BakerPrograma de televisió
Prov2007DorisPel·lícula
Els millors anys2007Sloane McCarthyPrograma de televisió
Rent-a-Goalie2006DallasPrograma de televisió
L’home perfecte2005Marjorie (escenes suprimides)Pel·lícula
El Coven2004AlexTV Movie
1-800-Falta2003cara CooperPrograma de televisió
Ràdio Free Roscoe2003Audrey QuinlanPrograma de televisió
Obteniu una pista2002Estudiant # 2TV Movie
Degrassi: la pròxima generació2001MelindaPrograma de televisió
Els fitxers Zack2000AlíciaPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Frank Iero and Jamia Nestor
Frank Iero and Jamia Nestor
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Frank Iero i Jamia Nestor. Obteniu més informació sobre ...
Frank Beard
Frank Beard
28 de maig de 2021 ... Notícies de Frank Beard, xafarderies, fotos de Frank Beard, biografia, llista de núvies de Frank Beard 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Frank Beard. Història de cites de Frank Beard, 2021, 2020, llista de relacions de Frank Beard.
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Llista de les millors pel·lícules de Steve Carell, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les millors pel·lícules amb ingressos de Steve Carell tenen moltes ...
Paulina Mlynarska
Paulina Mlynarska
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paulina Mlynarska, xafarderies, fotos de Paulina Mlynarska, biografia, llista de nuvis de Paulina Mlynarska 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paulina Mlynarska. Història de cites de Paulina Mlynarska, 2021, 2020, llista de relacions de Paulina Mlynarska.
Les millors cites de cel·la de DBZ
Les millors cites de cel·la de DBZ
'Per últim, però no menys important. Tot el que he imaginat és meu ara. M’he convertit en allò que ningú més no podria aconseguir mai. Sóc perfecte. Probablement sigui el millor ...
Tooske Ragas
Tooske Ragas
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tooske Ragas, xafarderies, fotos de Tooske Ragas, biografia, llista de nuvis de Tooske Ragas 2016. Història de la relació. Llista de relacions Tooske Ragas. Historial de cites de Tooske Ragas, 2021, 2020, llista de relacions de Tooske Ragas.
La sèrie d'anime més trista de la història
La sèrie d'anime més trista de la història
Busqueu un anime trist que us faci plorar? No busqueu més, perquè en aquesta llista classifiquem l’anime més trist de tots els temps. Aquestes sèries ...