Principal Relacions Ashley Greene

Ashley Greene

Ashley Greene CasatRang 244 -30Edat de 34 anys Zodiac peix Relacions 13 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Paul Khoury i Ashley GreenePaul Khoury i Ashley Greene han estat casats durant 2 anys des del 6 de juliol de 2018. veure relació

Relacions

Ashley Greene ha tingut relacions amb Reeve Carney(2011 - 2012), Joe Jonas(2010 - 2011), Brock Kelly(2010), Chace Crawford(2007 - 2009)i Josh Henderson(2006).

Ashley Greene ha tingut trobades amb Ryan Phillippe(2013), Jared Followill(2009 - 2010), Adrian Grenier(2009), Seth MacFarlane(2009)i Rafi Gavron(2009).



Es rumoreja que Ashley Greene es va connectar amb Gerard Butler(2011)i Ian Somerhalder(2009).

Sobre

Ashley Greene és una actriu nord-americana de 34 anys. Nascuda Ashley Michele Greene el 21 de febrer de 1987 a Jacksonville, Florida, EUA i educada a la Forks High School, és famosa per la saga Twilght. El seu signe del zodíac és Peixos.

Ashley Greene ha participat en 7 enfrontaments en pantalla, inclòs Anton Yelchin Enterrar l'ex (2014), Kellan Lutz a Un cor de guerrer (2011), Jackson Rathbone a La saga Crepuscle: Lluna nova (2009), Josh Hutcherson a A Dubious Battle (2016)i Michael Mosley a Pan Am (2011).



Ashley Greene és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i actors de Florida.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d'Ashley Greene. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat17 anys, 9 mesos--
Cites52 anys, 4 mesos10 mesos, 4 dies1 mes
Trobada52 mesos, 1 dia24 dies-
Rumorós2---
total137 anys, 9 mesos11 mesos, 14 dies1 mes

Detalls

NomAshley
Segon nomMichele
CognomKhoury
Cognom de solteraGreene
Nom complet al naixementAshley Michele Greene
Nom alternatiuAsh, Ashley Greene, Ashley Michele Greene
Edat34 anys
Aniversari21 de febrer de 1987
Lloc de naixementJacksonville, Florida, EUA
Alçada5 '5' (165 cm)
Pes50 lliures (110 lliures)
ConstrueixPrim
Color d'ullsVerd
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacpeix
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutWolfson High School, Jacksonville, FL (2004), Forks High School
UniversitatEl Lee Strasberg Theatre & Film Institute
Text d’ocupacióActriu, Model
OcupacióActriu
Reclama famaTwilght Saga
Any (s) actiu (s)2005 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Gestió de McKeon-Myones
Aprovació de la marcaMarca d'Avon, Dkny
Bust (polzades)34
Mida de la tassaC
Cintura (polzades)26
Malucs (polzades)34
Mida de la roba4
Mida de la sabata39
Llocs web oficialstwitter.com/AshleyMGreene, www.tumblr.com/tagged/ashley-greene, instagram.com/ashleygreene, myspace.com/ashleymichele
PareJoe Greene (marina dels Estats Units), Carlisle Cullen (adoptat)
MareMichele Tatum (corredor d’assegurances), Esme Cullen (adoptada)
GermàJoe, Edward Cullen, Emmett Cullen
GermanaRosalie Hale, Bella Swan Cullen, Cynthia (humana)
Membre de la famíliaJasper Hale (marit), Renesmee (neboda)
AmicKristen Stewart, Lucy Hale, Jessica Szohr, Karlie Kloss, Nikki Reed, Vanessa Hudgens, Jacob Black
Persones associadesStephenie Meyer (autora de la saga Crepuscle)
Animals domèsticsRosie, Ralph, Marlo - chihuahua (mort), Theo - chihuahua, Indy, Jacob com a home llop
Persones preferidesTiffani Thiessen, Alicia Silverstone, Kate Hudson, Drew Barrymore, Angelina Jolie, Elizabeth Hurley, Kate Beckinsale, Anna Kendrick, Bella Swan
Pel·lícules preferidesEsmorzar a Tiffany's, Clueless, Mean Girls, The Twilight Saga
Programes de televisió preferitsTravessant Jordània
Bandes favoritesClàssic
Cançons preferidesEl cinquè de Beethoven
Llibres preferitsTwilight Saga, revistes de moda
Llocs preferitsFlorida, Los Angeles, Nova York, Itàlia
Menjars preferitsItalià, Sang d’animals
Colors preferitsRosa, vermell, negre, vermell sang
Accessoris preferitsVestits Donna Karen, Gloss, roba de disseny, joies vintage

Ashley Michele Greene (nascuda el 21 de febrer de 1987) és una actriu nord-americana. És coneguda per interpretar a Alice Cullen en les adaptacions cinematogràfiques de les novel·les Crepuscle de Stephenie Meyer.



Més informació sobre Ashley Greene Menys sobre Ashley Greene

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
13Paul KhouryCasatAgost de 2013present7 anys
12Ryan PhillippeTrobadamar 2013mar 2013-
11Reeve CarneyRelacióSet 2011octubre 20121 any
10Gerard ButlerTrobada R 20112011-
9Joe JonasRelaciójuliol 2010mar 20118 mesos
8Brock KellyRelacióJuny de 2010juliol 20101 mes
7Jared FollowillTrobadaNovembre de 2009Gener de 20102 mesos
6Seth MacFarlaneTrobadaJuny de 2009Agost de 20092 mesos
5Adrian GrenierTrobadaJuny de 2009Juny de 2009-
4Rafi GavronTrobadaAbril de 2009Abril de 2009-
3Ian SomerhalderTrobada R Abril de 2009Abril de 2009-
2Chace CrawfordRelacióAgost 2007Desembre de 20092 anys
1Josh HendersonRelació20062006-
Paul Khoury #13

Paul Khoury

2013

Paul Khoury i Ashley Greene s'han casat ...[veure parella] Ryan Phillippe #12

Ryan Phillippe

2013

Ashley Greene i Ryan Phillippe estan separats ...[veure parella] Reeve Carney #11

Reeve Carney

2011 - 2012

Ashley Greene i Reeve Carney es van separar a O ...[veure parella] Gerard Butler #10rumor

Gerard Butler

2011

Es rumoreja que Ashley Greene i Gerard Butler ...[veure parella] Joe Jonas #9

Joe Jonas

2010 - 2011

Ashley Greene i Joe Jonas es van separar el març ...[veure parella] Brock Kelly #8

Brock Kelly

2010

Brock Kelly i Ashley Greene es van separar a Se ...[veure parella] Jared Followill #7

Jared Followill

2009 - 2010

Ashley Greene i Jared Followill es van separar de ...[veure parella] Seth MacFarlane #6

Seth MacFarlane

2009

Ashley Greene i Seth MacFarlane es van separar de ...[veure parella] Adrian Grenier #5

Adrian Grenier

2009

Ashley Greene i Adrian Grenier estan separats ...[veure parella] Rafi Gavron #4

Rafi Gavron

2009

Ashley Greene i Rafi Gavron es van separar el 7t ...[veure parella] Ian Somerhalder #3rumor

Ian Somerhalder

2009

Ashley Greene i Ian Somerhalder estan separats ...[veure parella] Chace Crawford #2

Chace Crawford

2007 - 2009

Ashley Greene i Chace Crawford es van separar a ...[veure parella] Josh Henderson #1

Josh Henderson

2006

Ashley Greene i Josh Henderson estan separats ...[veure parella] #13

Paul Khoury

2013

Paul Khoury i Ashley Greene han estat casats des de fa dos anys. Van sortir durant 3 anys després de reunir-se l’agost del 2013. Després d’un any de compromís es van casar el 6 de juliol de 2018.

Relació 7 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #12

Ryan Phillippe

2013

Ashley Greene i Ryan Phillippe van tenir una trobada el març del 2013.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #11

Reeve Carney

2011 - 2012

Ashley Greene i Reeve Carney van ser de setembre de 2011 a octubre de 2012.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat 76% veure relació #10

Gerard Butler

2011 (Remor)

Es rumora que Ashley Greene es va connectar amb Gerard Butler el 2011.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat13%'> Compatibilitat 47% veure relació #9

Joe Jonas

2010 - 2011

Ashley Greene i Joe Jonas van ser del juliol del 2010 al març del 2011.

Relació 8 mesos MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 27% veure relació #8

Brock Kelly

2010

Brock Kelly i Ashley Greene van ser de juny a juliol de 2010.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat 60% veure relació #7

Jared Followill

2009 - 2010

Ashley Greene i Jared Followill van tenir una trobada el novembre de 2009.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #6

Seth MacFarlane

2009

Ashley Greene i Seth MacFarlane van tenir una trobada el juny del 2009.

és aidan turner en una relació
Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 70% veure relació #5

Adrian Grenier

2009

Ashley Greene i Adrian Grenier van tenir una trobada el juny del 2009.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat 59% veure relació #4

Rafi Gavron

2009

Ashley Greene i Rafi Gavron van tenir una trobada l'abril del 2009.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Edat52%'> Compatibilitat el 38% veure relació #3

Ian Somerhalder

2009 (Remor)

Es rumora que Ashley Greene es va connectar amb Ian Somerhalder l’abril del 2009.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat 41% veure relació #2

Chace Crawford

2007 - 2009

Ashley Greene i Chace Crawford daten d’agost de 2007 a desembre de 2009.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat 84% veure relació #1

Josh Henderson

2006

Ashley Greene i Josh Henderson van sortir el 2006.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 61% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Ashley Greene34 peixActriu
Nord-americà
Paul Khoury32 VergePersonalitat televisiva
Australià
Ryan Phillippe46 Vergeactor
Nord-americà
Reeve Carney38 ÀriesCantant
Nord-americà
Gerard Butler51 Escorpíactor
Britànic
Joe Jonas31 LeoCantant
Nord-americà
Brock Kelly35 Leoactor
Nord-americà
Jared Followill34 EscorpíBaixista
Nord-americà
Seth MacFarlane47 Escorpíactor
Nord-americà
Adrian Grenier44 Cànceractor
Nord-americà
Rafi Gavron31 Cànceractor
Britànic
Ian Somerhalder42 Sagitariactor
Nord-americà
Chace Crawford35 Cànceractor
Nord-americà
Josh Henderson39 Escorpíactor
Nord-americà
Més socis Menys socis

Galeria de fotos

Ashley Greene: parades de Starbucks a Studio City Ashley Greene: parades de Starbucks a Studio City Ashley Greene: parades de Starbucks a Studio City Ashley Greene: parades de Starbucks a Studio City Ashley Greene: parades de Starbucks a Studio City Ashley Greene: parades de Starbucks a Studio City Ashley Greene: parades de Starbucks a Studio City Ashley Greene: parades de Starbucks a Studio City Ashley Greene: parades de Starbucks a Studio City Ashley Greene: parades de Starbucks a Studio City Ashley Greene: parades de Starbucks a Studio City Ashley Greene: parades de Starbucks a Studio City

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Seqüeles2020NataliePel·lícula
La polsera amb encant2020Holly Hayes (com a Ashley Greene Khoury)TV Movie
Bombshell2019Abby HuntsmanPel·lícula
Nadal a la meva ment2019Lucy LovettTV Movie
Trànsit d’escolanes: PODEU VEURE’M2019MestrePel · lícula curta
Antiguitats2018ElliePel·lícula
Home Accident2018Charlie AdamsPel·lícula
Pujar: aigües altes2018Nou SandersPrograma de televisió
Shangri-La Suite2016Priscilla PresleyPel·lícula
Max i jo2016Rachel (veu)Pel·lícula
És urgent2016Hi ha unaPel·lícula
A Dubious Battle2016AlíciaPel·lícula
Estiu de Staten Island2015Krystal ManicucciPel·lícula
Kristy2014violetaPel·lícula
Desitjo estar aquí2014JaninePel·lícula
Enterrar l'ex2014EvelynPel·lícula
CBGB2013Lisa CrystalPel·lícula
Canalla2013El meuPrograma de televisió
L’aparició2012KellyPel·lícula
lol2012AshleyPel·lícula
La saga Crepuscle: Breaking Dawn - Part 22012Alice CullenPel·lícula
americana2012Alice GaranoTV Movie
Un cor de guerrer2011Brooklyn MilliganPel·lícula
La saga Crepuscle: Breaking Dawn - Primera part2011Alice CullenPel·lícula
Mantega2011Kaitlen PicklerPel·lícula
Pan Am2011Amanda MasonPrograma de televisió
Ràdio Albemuth Lliure2010Rhonda - Delivery GirlPel·lícula
La saga Crepuscle: Eclipsi2010Alice CullenPel·lícula
Skateland2010Michelle BurkhamPel·lícula
Reduir2009Missy (com Ashley Michele Greene)Pel·lícula
Lluna d'estiu2009Matthews d’estiuPel·lícula
La saga Crepuscle: Lluna nova2009Alice CullenPel·lícula
Otis2008Kim # 4Pel·lícula
Crepuscle2008Alice CullenPel·lícula
Rei de Califòrnia2007Client de McDonald'sPel·lícula
Desig2006RenataPrograma de televisió
Tauró2006Natalie FaberPrograma de televisió
Punk'd2003NoviaPrograma de televisió
Travessant Jordània2001Ann RappaportPrograma de televisió
MADtv1995AmbrePrograma de televisió
Blackjack: la història de Jackie RyanJenny BurkePel·lícula
L’habitació de la ImmaculadaPel·lícula
Un tretZoe AndersonPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Anton Yelchin i Ashley GreeneAnton Yelchin
    • Enterrar l'ex
      2014
    [veure coincidència]
  • Ashley Greene i Kellan LutzKellan Lutz
    • Crepuscle
      2008
    [+5 més]
  • Jackson Rathbone i Ashley GreeneJackson Rathbone
    • La saga Crepuscle: Eclipsi
      2010
    [+4 més]
  • Josh Hutcherson i Ashley GreeneJosh Hutcherson
    • A Dubious Battle
      2016
    [veure coincidència]
  • Michael Mosley i Ashley GreeneMichael Mosley
    • Pan Am
      2011
    [veure coincidència]
  • Sebastian Stan i Ashley GreeneSebastian Stan
    • L’aparició
      2012
    [veure coincidència]
  • Shiloh Fernandez i Ashley GreeneShiloh Fernandez
    • Skateland
      2010
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Natalya Vavilova
Natalya Vavilova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Natalya Vavilova, xafarderies, fotos de Natalya Vavilova, biografia, llista de nuvis de Natalya Vavilova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Natalya Vavilova. Història de cites de Natalya Vavilova, 2021, 2020, llista de relacions de Natalya Vavilova.
Els millors grups / rapers llatins
Els millors grups / rapers llatins
En les darreres dècades, els rapers llatinoamericans han passat de ser els favorits llatins a convertir-se en un èxit popular. El hip-hop llatí es va originar a l’oest ...
Els trofeus de futbol de fantasia més divertits de la història
Els trofeus de futbol de fantasia més divertits de la història
Una autèntica lliga de futbol de fantasia no està completa sense un divertit trofeu de campionat. Si alguna vegada has jugat a futbol de fantasia, ho saps guanyant ...
Loredana Bertè
Loredana Bertè
28 de maig de 2021 ... Notícies de Loredana Bertè, xafarderies, fotos de Loredana Bertè, biografia, llista de nuvis de Loredana Bertè 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Loredana Bertè. Història de cites de Loredana Bertè, 2021, 2020, llista de relacions de Loredana Bertè.
Mel Fronckowiak
Mel Fronckowiak
28 de maig de 2021 ... Notícies de Mel Fronckowiak, xafarderies, fotos de Mel Fronckowiak, biografia, llista de xicots de Mel Fronckowiak 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Mel Fronckowiak. Història de cites de Mel Fronckowiak, 2021, 2020, llista de relacions de Mel Fronckowiak.
Bruce Philip Rockowitz
Bruce Philip Rockowitz
28 de maig de 2021 ... Notícies de Bruce Philip Rockowitz, xafarderies, fotos de Bruce Philip Rockowitz, biografia, llista de núvies de Bruce Philip Rockowitz 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Bruce Philip Rockowitz. Historial de cites de Bruce Philip Rockowitz, 2021, 2020, llista de relacions de Bruce Philip Rockowitz.
Waylon Reavis
Waylon Reavis
28 de maig de 2021 ... Notícies de Waylon Reavis, xafarderies, fotos de Waylon Reavis, biografia, llista de núvies de Waylon Reavis 2016. Història de la relació. Llista de relacions Waylon Reavis. Història de cites de Waylon Reavis, 2021, 2020, llista de relacions de Waylon Reavis.