Principal Relacions Asa Butterfield

Asa Butterfield

Asa ButterfieldRang 818 758Edat Zodiac de 24 anys Àries Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Asa Butterfield és possiblement soltera.

Relacions

Asa Butterfield ha tingut una relació amb Ella Purnell(2015 - 2016).



Sobre

Asa Butterfield és un actor britànic de 24 anys. Nascut Asa Maxwell Thornton Farr Butterfield l'1 d'abril de 1997 a Islington, Londres, Anglaterra, és famós per Hugo, el noi del pijama de ratlles. El seu signe del zodíac és Àries.

jimmy "campió" houston

Asa Butterfield ha participat en 8 enfrontaments en pantalla, inclòs Abigail Breslin Joc d'Ender (2013), Britt Robertson a L’espai entre nosaltres (2017), Chloë Grace Moretz a Hugo (2011), Ella Purnell a La casa de Miss Peregrine per a nens peculiars (2016)i Sophie Turner a Time Freak (2018).

Asa Butterfield és membre de les llistes següents: actors de cinema anglesos, actors de televisió anglesos i People from Islington.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Asa Butterfield. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

relació de linda ronstadt i aaron neville

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites11 any--
total11 any--

Detalls

NomTan
CognomButterfield
Nom complet al naixementAsa Maxwell Thornton Farr Butterfield
Edat24 anys
Aniversari1 d'abril de 1997
Lloc de naixementIslington, Londres, Anglaterra
Alçada6 '0' (183 cm)
ConstrueixPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaCridaners ulls blaus
Signe del zodíacÀries
SexualitatRecte
ReligióAgnòstic
ÈtniaBlanc
NacionalitatBritànic
InstitutStoke Newington School i Sixth Form
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaHugo, el noi del pijama de ratlles
Any (s) actiu (s)2006 – actualitat
PareSam Butterfield
MareJacqueline Farr
GermàMorgan
GermanaLoxie

Asa Maxwell Thornton Farr Butterfield (Nova York, 1 d'abril de 1997) és un actor britànic. Es va fer conegut per interpretar al personatge principal Bruno a la pel·lícula de l’Holocaust The Boy in the Striped Pyjamas (2008), per la qual va rebre nominacions al British Independent Film Award i al London Film Critics Circle Award for Young British Performer of the Year edat d’11 anys.

Més informació sobre Asa Butterfield Menys sobre Asa Butterfield

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1ella PurnellRelació201520161 any
ella Purnell #1

ella Purnell

2015 - 2016

Ella Purnell i Asa Butterfield estan separades ...[veure parella] #1

ella Purnell

2015 - 2016

Ella Purnell i Asa Butterfield van tenir una relació del 2015 al 2016.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 83% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Asa Butterfield24 Àriesactor
Britànic
ella Purnell24 VergeActriu
Britànic

Galeria de fotos

El repartiment de 'Miss Peregrine' - 'Good Morning America' de l'ABC - 2016 El repartiment de 'Miss Peregrine' - 'Good Morning America' de l'ABC - 2016 El repartiment de 'Miss Peregrine' - 'Good Morning America' de l'ABC - 2016 El repartiment de 'Miss Peregrine' - 'Good Morning America' de l'ABC - 2016 El repartiment de 'Miss Peregrine' - 'Good Morning America' de l'ABC - 2016 El repartiment de 'Miss Peregrine' - 'Good Morning America' de l'ABC - 2016 Educació sexual Educació sexual Hugo - Asa Butterfield L'espai entre nosaltres (2017) L'espai entre nosaltres (2017) L'espai entre nosaltres (2017)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
50 Estats de la por2020Brandon BoydPrograma de televisió
Mira els cels2019Pel·lícula
Educació sexual2019Otis MilburnPrograma de televisió
Cobdícia2019TrobaPel·lícula
Després et va venir2018CalvinPel·lícula
La casa del demà2018Sebastian PrendergastPel·lícula
Escorxador Rulez2018Willoughby BlakePel·lícula
Time Freak2018StillmanPel·lícula
Lloc correcte Tim incorrecte2018TimPel · lícula curta
L’espai entre nosaltres2017Gardner ElliotPel·lícula
Final del viatge2017Subtinent RaleighPel·lícula
La casa de Miss Peregrine per a nens peculiars2016JakePel·lícula
Els Thunderbirds Are Go2015Controlador espacial ConradPrograma de televisió
10.000 Sants2015JudePel·lícula
Una ment jove brillant2014Nathan EllisPel·lícula
Joc d'Ender2013Ender WigginPel·lícula
Hugo2011Hugo CabretPel·lícula
El Llop2010Ben jovePel·lícula
Torna Nanny McPhee2010Norman GreenPel·lícula
El Mentider2010Adrian HealeyPel·lícula
El noi del pijama de ratlles2008BrunoPel·lícula
Cendres a les cendres2008DonnyPrograma de televisió
Merlí2008MordredPrograma de televisió
Fill de Rambow2007Nen germàPel·lícula
Després de Thomas2006AndrewTV Movie
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Abigail Breslin i Asa ButterfieldAbigail Breslin
    • Joc d'Ender
      2013
    [veure coincidència]
  • Asa Butterfield i Britt RobertsonBritt Robertson
    • L’espai entre nosaltres
      2017
    [veure coincidència]
  • Asa Butterfield i Chloë Grace MoretzChloë Grace Moretz
    • Hugo
      2011
    [veure coincidència]
  • Asa Butterfield i Ella Purnellella Purnell
    • La casa de Miss Peregrine per a nens peculiars
      2016
    [veure coincidència]
  • Asa Butterfield i Sophie TurnerSophie Turner
    • Time Freak
      2018
    [veure coincidència]
  • Emma Mackey i Asa ButterfieldEmma Mackey
    • Educació sexual
      2019
    [veure coincidència]
  • Nina Dobrev i Asa ButterfieldNina Dobrev
    • Després et va venir
      2018
    [veure coincidència]
  • Patricia Allison i Asa ButterfieldPatricia Allison
    • Educació sexual
      2019
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
28 de maig de 2021 ... Uzay Heparı i Zeynep Tunuslu, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons sobre desconeguts
Les millors cançons sobre desconeguts
El millor de la música és que podeu escriure una cançó sobre qualsevol cosa, però en aquesta llista hem classificat les millors cançons sobre desconeguts. Moltes cançons són sobre ...
Brendan Fraser i Rachel Weisz
Brendan Fraser i Rachel Weisz
28 de maig de 2021 ... Brendan Fraser i Rachel Weisz, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia'
My Hero Academia és un dels anime de Shonen més calents dels darrers temps, per la qual cosa és natural que els fans intentin omplir els forats de la trama que la pròpia sèrie té ...
Els millors trios de R&B de tots els temps
Els millors trios de R&B de tots els temps
A continuació, comptem els millors trios de música R&B. Hi ha molts grups emblemàtics en aquesta llista de trios populars de R&B. Però quina d’aquestes 3 peces ...
Timothy Lincoln Beckwith
Timothy Lincoln Beckwith
28 de maig de 2021 ... Notícies de Timothy Lincoln Beckwith, xafarderies, fotos de Timothy Lincoln Beckwith, biografia, llista de núvies de Timothy Lincoln Beckwith 2016. Història de la relació. Timothy Lincoln Beckw amb llista de relacions. Història de cites de Timothy Lincoln Beckwith, 2021, 2020, llista de relacions de Timothy Lincoln Beckwith.
Nolan Gerard Funk
Nolan Gerard Funk
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nolan Gerard Funk, xafarderies, fotos de Nolan Gerard Funk, biografia, llista de núvies de Nolan Gerard Funk 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nolan Gerard Funk. Història de cites de Nolan Gerard Funk, 2021, 2020, llista de relacions de Nolan Gerard Funk.