Principal Relacions Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger Llarg terminiRang 827 39Edat 73 anys Zodiac Leo Relacions 13 en total Nens
6 nens

Amb qui surt ara mateix?

Arnold Schwarzenegger i Heather MilliganHeather Milligan i Arnold Schwarzenegger mantenen una relació a llarg termini des del 2013. veure relació

Relacions

Arnold Schwarzenegger estava casat anteriorment amb Maria Shriver(1986 - 2017).

Arnold Schwarzenegger ha tingut relacions amb Brigitte Nielsen(1984 - 1985), Sue Moray(1977 - 1978), Kay Show(1973)i Barbara Baker(1969 - 1974).



Arnold Schwarzenegger ha tingut trobades amb Mildred Patricia Baena(1996 - 1997), Rachel Ticotin(1989), Gigi Goyette(1989 - 1996), Debra Wrenn(1982), Eleanor Mondale(1979)i Kellie Everts(1972).

Es diu que Arnold Schwarzenegger es va connectar amb Vanessa Williams(1995).

quants anys té richard grieco

Sobre

Arnold Schwarzenegger és un culturista austríac de 73 anys. Nascut Arnold Alois Schwarzenegger el 30 de juliol de 1947 a Thal, Estíria, Àustria, és famós per The Terminator Film Series, governador de Califòrnia, del 2003 al 2011, 'Tornaré'. El seu signe del zodíac és Leo.



Arnold Schwarzenegger ha participat en 16 enfrontaments en pantalla, inclosa Brigitte Nielsen Red Sonja (1985), Emma Thompson a Junior (1994), Jamie Lee Curtis a Veritables mentides (1994), Kathryn Harrold a Raw Deal (1986)i Kelly Preston a Bessons (1988).

Arnold Schwarzenegger és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, productors de cinema americans i actors de Califòrnia.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Arnold Schwarzenegger. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat140 anys, 1 mes--
Cites58 anys, 4 mesos3 anys, 1 mes1 any
Trobada67 anys1 any, 3 mesos2 mesos, 2 dies
Rumorós1---
total1340 anys, 1 mes4 anys, 10 mesos2 mesos, 2 dies

Detalls

NomArnold
Segon nomAlois
CognomSchwarzenegger
Nom complet al naixementArnold Alois Schwarzenegger
Nom alternatiuEl governador, The Running Man, Austrian Oak, Conan The Republican, Arnie, Arnold Strong
Edat73 anys
Aniversari30 de juliol de 1947
Lloc de naixementThal, Estíria, Àustria
Alçada6 '2' (188 cm)
ConstruirCulturista
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Característica distintivaAccent austríac gruixut, força, músculs.
Signe del zodíacLeo
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaBlanc
NacionalitatAustríac
UniversitatSanta Monica College, Santa Monica, Califòrnia, Estats Units (1977), B.S., Economia empresarial i internacional, Universitat de Wisconsin At Superior, Superior, Wisconsin, Estats Units (1979)
Text d’ocupacióActor, culturista, home de negocis, inversor, polític.
OcupacióCulturista
Reclama famaEl cicle de cinema Terminator, governador de Califòrnia, del 2003 al 2011, 'Tornaré'.
Talent Agency (per exemple, Modelització)Agència d'Artistes Creatius, The Agency Group - Betsy Berg
Aprovació de la marcaPlanet Hollywood, anunci de televisió per a ÖBB (Österreichische Bundesbahn), 2001: anunci de televisió per a e.on Mix-Power (Alemanya)., 2004: anunci polític per a No a la proposició 70 (com a governador Arnold Schwarzenegger)., 1997: anunci de televisió a Japó per a DirecTV., Anys 90: anuncis de televisió al Japó per a beguda energètica Vfuyy., Anys 90: comercial de TV al Japó per a la cervesa de Hop., Anys 90: anuncis de televisió al Japó per a Nissin Cup Noodle., 2006: anunci de televisió per a California Travel and Tourism Board
Mida de la sabata11.5
Llocs web oficialswww.schwarzenegger.com, www.nndb.com/people/685/000022619/, twitter.com/Schwarzenegger, www.facebook.com/arnold, instagram.com/schwarzenegger, http://schwarzenegger.com/, http: //schwarzenegger.com
PareGustav Schwarzenegger (era cap de la policia austríaca (comandant de gendarmeria), inspector de correus, oficial de la policia militar subcomissari.) (Dissabte 17 d'agost de 1907 a dimecres, 13 de desembre de 1972) (65 anys).
MareAurelia Jadrny (1922-1998) (75 o 76 anys).
GermàMeinhard Schwarzenegger
Membre de la famíliaKatherine Eunice Shriver Schwarzenegger (Filla)., Christina Maria Aurelia Schwarzenegger (Filla)., Patrick Schwarzenegger (Fill)., Christopher Sargent Shriver Schwarzenegger (Fill)., Joseph (Fill With Household Mildred Patricia Baena).
AmicTom Arnold, Sylvester Stallone, lluitador professional 'Superstar' Billy Graham, Joe Weider, Jesse Ventura, Rudy Giuliani, John McCain, Franco Columbu, Bruce Willis
Accessoris preferitsCigars

Arnold Alois Schwarzenegger (Estats Units, 30 de juliol de 1947) és un actor, empresari, culturista jubilat i ex-polític austro-americà que va exercir com a 38è governador de Califòrnia del 2003 al 2011. A partir del 2021, és el governador republicà més recent de Califòrnia.

Més informació sobre Arnold Schwarzenegger Menys sobre Arnold Schwarzenegger

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
13Heather MilliganRelació20132013-
12Mildred Patricia BaenaTrobadaDesembre de 1996febrer 19972 mesos
11Vanessa WilliamsTrobada R 19951995-
10Rachel TicotinTrobadamar 1989Agost de 19895 mesos
9Gigi GoyetteTrobada198919967 anys
8Brigitte NielsenRelació198419851 any
7Debra WrennTrobada19821982-
6Eleanor MondaleTrobada19791979-
5Maria ShriverCasatAgost de 1977Set 201740 anys
4Sue MorayRelaciójuliol 1977Agost de 19781 any
3Kay ShowRelació19731973-
2Kellie EvertsTrobada19721972-
1Barbara BakerRelació196919745 anys
Heather Milligan #13

Heather Milligan

2013

Heather Milligan i Arnold Schwarzenegger han ...[veure parella] Mildred Patricia Baena #12

Mildred Patricia Baena

1996 - 1997

Mildred Patricia Baena i Arnold Schwarzeneg ...[veure parella] Vanessa Williams #11rumor

Vanessa Williams

1995

Vanessa Williams i Arnold Schwarzenegger són ...[veure parella] Rachel Ticotin #10

Rachel Ticotin

1989

Rachel Ticotin and Arnold Schwarzenegger sàpiga ...[veure parella] Gigi Goyette #9

Gigi Goyette

1989 - 1996

Gigi Goyette and Arnold Schwarzenegger separa ...[veure parella] Brigitte Nielsen #8

Brigitte Nielsen

1984 - 1985

Brigitte Nielsen i Arnold Schwarzenegger es veuen ...[veure parella] #7

Debra Wrenn

1982

Debra Wrenn i Arnold Schwarzenegger són set ...[veure parella] Eleanor Mondale #6

Eleanor Mondale

1979

Eleanor Mondale i Arnold Schwarzenegger són ...[veure parella] Maria Shriver #5

Maria Shriver

1977 - 2017

Maria Shriver i Arnold Schwarzenegger eren ...[veure parella] #4

Sue Moray

1977 - 1978

Sue Moray i Arnold Schwarzenegger es van separar ...[veure parella] Kay Show #3

Kay Show

1973

Kay Show i Arnold Schwarzenegger són separats ...[veure parella] Kellie Everts #2

Kellie Everts

1972

Kellie Everts i Arnold Schwarzenegger són ...[veure parella] Barbara Baker #1

Barbara Baker

1969 - 1974

Barbara Baker i Arnold Schwarzenegger separen ...[veure parella] #13

Heather Milligan

2013

Heather Milligan i Arnold Schwarzenegger van tenir una relació del 2013 al 2013.

que ha datat pauly shore
MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Edat1%'> Compatibilitat 6% veure relació #12

Mildred Patricia Baena

1996 - 1997

Mildred Patricia Baena i Arnold Schwarzenegger van tenir una trobada el desembre de 1996.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodiac xinés20%Alçada91%Edat44%'> Compatibilitat el 39% Nens 1 nen veure relació #11

Vanessa Williams

1995 (Remor)

Es rumoreja que Vanessa Williams es va connectar amb Arnold Schwarzenegger el 1995.

MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat13%'> Compatibilitat 42% veure relació #10

Rachel Ticotin

1989

Rachel Ticotin i Arnold Schwarzenegger van tenir una trobada el març del 1989.

Relació 5 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat 35% veure relació #9

Gigi Goyette

1989 - 1996

Gigi Goyette i Arnold Schwarzenegger van tenir una trobada el 1989.

Relació 7 anys veure relació #8

Brigitte Nielsen

1984 - 1985

Brigitte Nielsen i Arnold Schwarzenegger van ser del 1984 al 1985.

que té una cita de 50 cèntims
Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat13%'> Compatibilitat 52% veure relació #7

Debra Wrenn

1982

Debra Wrenn i Arnold Schwarzenegger van tenir una trobada el 1982.

Nens 1 nen veure relació #6

Eleanor Mondale

1979

Eleanor Mondale i Arnold Schwarzenegger van tenir una trobada el 1979.

quants anys té Dylan Schmid
MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Edat44%'> Compatibilitat 51% veure relació #5

Maria Shriver

1977 - 2017

Maria Shriver i Arnold Schwarzenegger van estar casats durant 31 anys. Van sortir durant 8 anys després de reunir-se l’agost de 1977 i es van casar el 26 d’abril de 1986. 31 anys després es van divorciar el setembre de 2017.

Relació 40 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 56% Nens
4 nens
veure relació #4

Sue Moray

1977 - 1978

Sue Moray i Arnold Schwarzenegger van ser de 1977 a agost de 1978.

Relació 1 anys veure relació #3

Kay Show

1973

Kay Show i Arnold Schwarzenegger van sortir el 1973.

veure relació #2

Kellie Everts

1972

Kellie Everts i Arnold Schwarzenegger van tenir una trobada el 1972.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat el 66% veure relació #1

Barbara Baker

1969 - 1974

Barbara Baker i Arnold Schwarzenegger van ser del 1969 al 1974.

Relació 5 anys veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Arnold Schwarzenegger73 LeoCulturista
Austríac
Heather Milligan46 EscorpíAltres
Nord-americà
Mildred Patricia Baena60 Mestressa de casa
Guatemalenc
Vanessa Williams58 peixActriu
Nord-americà
Rachel Ticotin62 EscorpíActriu
Nord-americà
Gigi Goyette- Actriu
Nord-americà
Brigitte Nielsen57 CàncerActriu
Danès
Debra Wrenn-
Eleanor Mondale51 CapricornPersonalitat televisiva
Nord-americà
Maria Shriver65 EscorpíTelenotícies
Nord-americà
Sue Moray-
Kay Show-
Kellie Everts75 CàncerCulturista
Nord-americà
Barbara Baker- Mestre
Nord-americà
Més socis Menys socis

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Christina Lynne198338 anys Debra Wrenn
Katherine EuniceDona13 de desembre de 198931 anys Maria Shriver
Christina Maria AureliaDona23 de juliol de 199129 anys Maria Shriver
Patrick ArnoldHome18 de setembre de 199327 anys Maria Shriver
Christopher Sargent ShriverHome27 de setembre de 199723 anys Maria Shriver
JosepHome2 d'octubre de 199723 anys Mildred Patricia Baena

Galeria de fotos

Jean Pigozzi Jean Pigozzi Predator - Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo, Bill Duke Red Sonja - Arnold Schwarzenegger Red Sonja - Arnold Schwarzenegger Red Sonja - Arnold Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver- La 72a edició dels premis de l'Acadèmia - Arribades (2000) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver- La 72a edició dels premis de l'Acadèmia - Arribades (2000) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver- La 72a edició dels premis de l'Acadèmia - Arribades (2000) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver- La 72a edició dels premis de l'Acadèmia - Arribades (2000) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver- La 72a edició dels premis de l'Acadèmia - Arribades (2000) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver- La 72a edició dels premis de l'Acadèmia - Arribades (2000)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Màscara de ferro2019James HookPel·lícula
Terminator: Dark Fate2019Carl, T-800Pel·lícula
El Txad s’endinsa2019Arnold SchwarzeneggerPrograma de televisió
Outrider2018Marshall (rumorejat)Pel·lícula
Seqüeles2017RomàPel·lícula
Matant a Gunther2017GuntherPel·lícula
terminator Genisys2015GuardiàPel·lícula
Maggie2015Wade VogelPel·lícula
Terminator Genisys: les cròniques de YouTube2015terminatorPrograma de televisió
Sabotatge2014John 'Breacher' WhartonPel·lícula
Els gastables 32014TrinxeraPel·lícula
La llegenda de Conan2014ConanPel·lícula
Escape Pla2013RottmayerPel·lícula
L'últim bastió2013Ray OwensPel·lícula
Els gastables 22012TrinxeraPel·lícula
Els gastables2010Trinxera (sense acreditar)Pel·lícula
El nen i jo2005ArnoldPel·lícula
La volta al món en 80 dies2004Príncep HapiPel·lícula
Terminator 3: Rise of the Machines2003terminatorPel·lícula
El Resum2003Bar Patron (sense acreditar)Pel·lícula
Dos homes i mig2003Tinent WagnerPrograma de televisió
Danys col · laterals2002Gordy BrewerPel·lícula
Liberty's Kids: Est. 17762002Baró Von SteubenPrograma de televisió
El 6è dia2000Adam GibsonPel·lícula
Fi de dies1999JericóPel·lícula
Batman i Robin1997Dr. Victor Fries, Mr. FreezePel·lícula
Goma d'esborrar1996Goma d'esborrarPel·lícula
Jingle tot el camí1996Howard LangstonPel·lícula
Junior1994Dr. Alex HessePel·lícula
Veritables mentides1994HarryPel·lícula
Illa de Beretta1993Arnold SchwarzeneggerPel·lícula
Dave1993Arnold SchwarzeneggerPel·lícula
Últim heroi d'acció1993Jack SlaterPel·lícula
Nadal a Connecticut1992Home in Chair davant Media Truck (sense acreditar)TV Movie
Lincoln1992John G. Nicolay (veu)TV Movie
Terminator 2: Judgment Day1991El TerminadorPel·lícula
Fideus de la Copa Nissin: Arnold Schwarzenegger1991Arnold SchwarzeneggerPel · lícula curta
Cop de guarderia1990KimblePel·lícula
Recuperació total1990QuaidPel·lícula
Fideus de la Copa Nissin: Arnold Schwarzenegger 'Noodle Man'1990Arnold SchwarzeneggerPel · lícula curta
Contes de la cripta1989Arnold Schwarzenegger, X-AmbPrograma de televisió
Escalfor vermell1988Ivan DankoPel·lícula
Bessons1988Juli BenetPel·lícula
Depredador1987HolandèsPel·lícula
L’home que corre1987Ben RichardsPel·lícula
Raw Deal1986Joseph P. Brenner, Mark KaminskiPel·lícula
Comando1985John MatrixPel·lícula
Red Sonja1985KalidorPel·lícula
Conan el destructor1984ConanPel·lícula
El Terminador1984terminatorPel·lícula
Conan el bàrbar1982ConanPel·lícula
La història de Jayne Mansfield1980Mickey HargitayTV Movie
Recerca del tresor1979LarsPel·lícula
El dolent1979Bonic desconegutPel·lícula
The San Pedro Beach Bums1977MusclemanPrograma de televisió
Quedar-se amb gana1976Joe SantPel·lícula
Feliç aniversari i adéu1974ricTV Movie
El llarg adéu1973Hood in Augustine's Office (sense acreditar)Pel·lícula
Els carrers de San Francisco1972Josef SchmidtPrograma de televisió
Hèrcules a Nova York1969Hèrcules (com Arnold Strong 'Mr. Universe')Pel·lícula
Tres bessonesJuli BenetPel·lícula
Epic Rap Battles of HistoryAnunciant TerminatorPel·lícula
Kung Fury II: la pel·lículaEl presidentPel·lícula
Llar d'infants de superheroisArnold Armstrong, capità CoratgePrograma de televisió
Sense títol Arnold Schwarzenegger / Skydance ProjectPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Arnold Schwarzenegger i Brigitte NielsenBrigitte Nielsen
    • Red Sonja
      1985
    [veure coincidència]
  • Arnold Schwarzenegger i Emma ThompsonEmma Thompson
    • Junior
      1994
    [veure coincidència]
  • Arnold Schwarzenegger i Jamie CurtisJamie Lee Curtis
    • Veritables mentides
      1994
    [veure coincidència]
  • Arnold Schwarzenegger i Kathryn HarroldKathryn Harrold
    • Raw Deal
      1986
    [veure coincidència]
  • Arnold Schwarzenegger i Kelly PrestonKelly Preston
    • Bessons
      1988
    [veure coincidència]
  • Arnold Schwarzenegger i Loni AndersonLoni Anderson
    • La història de Jayne Mansfield
      1980
    [veure coincidència]
  • Arnold Schwarzenegger i Maria AlonsoMaria Conchita Alonso
    • L’home que corre
      1987
    [veure coincidència]
  • Arnold Schwarzenegger i Olivia dOlivia d'Abo
    • Conan el destructor
      1984
    [veure coincidència]
  • Arnold Schwarzenegger i Rachel TicotinRachel Ticotin
    • Recuperació total
      1990
    [veure coincidència]
  • Arnold Schwarzenegger i Rita WilsonRita Wilson
    • Jingle tot el camí
      1996
    [veure coincidència]
  • Arnold Schwarzenegger i Sandahl BergmanSandahl Bergman
    • Conan el bàrbar
      1982
    [veure coincidència]
  • Arnold Schwarzenegger i Vanessa WilliamsVanessa Williams
    • Goma d'esborrar
      1996
    [veure coincidència]
  • Arnold Schwarzenegger i Vendela Kirsebom ThomessenVendela Kirsebom
    • Batman i Robin
      1997
    [veure coincidència]
  • Penelope Miller i Arnold SchwarzeneggerPenèlope Ann Miller
    • Cop de guarderia
      1990
    [veure coincidència]
  • Sally Field i Arnold SchwarzeneggerSally Field
    • Quedar-se amb gana
      1976
    [veure coincidència]
  • Sharon Stone i Arnold SchwarzeneggerSharon Stone
    • Recuperació total
      1990
    [veure coincidència]
Més coincidències en pantalla d'Arnold Schwarzenegger Menys enfrontaments a la pantalla d'Arnold Schwarzenegger

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...