Principal Relacions Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana Grande CasatRang 2 2Edat 27 anys Zodiac Càncer Relacions 8 en total Enhorabona Ariana Grande i Dalton Gomez!
Casat el maig de 2021.

Amb qui està sortint ara mateix?

Ariana Grande i Dalton GomezDalton Gómez i Ariana Grande han estat casats des de maig del 2021 durant 17 dies. veure relació

Relacions

Ariana Grande ha estat compromesa amb Pete Davidson(2018).

Ariana Grande ha tingut relacions amb Mac Miller(2016 - 2018), Ricky Álvarez(2015 - 2016), Big Sean(2014 - 2015), Nathan Sykes(2013), Jai Brooks(2012 - 2014)i Graham Phillips(2008 - 2011).



Sobre

Ariana Grande és una cantant nord-americana de 27 anys. Nascuda Ariana Grande Butera el 26 de juny de 1993 a Boca Raton, Florida, EUA, és famosa per Victorious. El seu signe del zodíac és el càncer.

amb qui està dominic purcell casat

Ariana Grande ha participat en 9 enfrontaments en pantalla, inclòs Chris O'Neal Estafa (2013), Ephraim Sykes a Hairspray Live! (2016), Max Carver a Victoriosa (2010), Avan Jogia in Victoriosa (2010)i Ed Westwick a Mentre dormies (1995).

Ariana Grande és membre de les llistes següents: antics catòlics romans, músics de ball nord-americans i cantants nord-americanes.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Ariana Grande. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Cindy Smith i Billy Ray Cyrus

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat11 any, 4 mesos--
Compromès15 mesos, 15 dies--
Cites63 anys, 3 mesos1 any, 6 mesos4 mesos, 2 dies
total83 anys, 3 mesos1 any, 4 mesos4 mesos, 2 dies

Detalls

NomAriana
CognomGrande-Butera
Nom complet al naixementAriana Grande Butera
Nom alternatiuAri, Little Red, Riri, Arianna Grande-Butera, Ariana Grande
Edat27 anys
Aniversari26 de juny de 1993
Lloc de naixementBoca Raton, Florida, USA
Alçada5 '0' (152 cm)
Pes47 lliures (104 lliures)
ConstruirPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaDimple a la galta esquerra, Small Stature, la seva cua de cavall alta
Signe del zodíacCàncer
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutNorth Broward Prepatory School (abandonament escolar)
Text d’ocupacióCantant, actriu, model, ballarina, artista de veu
OcupacióCantant
Reclama famaVictoriosa
Gènere musical (text)Pop, R&B, Edm
Any (s) actiu (s)2008 – actualitat
Instrument (text)Veus
Segell discogràficRepública, Nick
Actes associatsNicki Minaj, Big Sean, Mac Miller, Victoria Monét, Pharrell Williams, Tayla Parx, Social House, Cashmere Cat, Justin Bieber, Elizabeth Gillies, The Weeknd
Talent Agency (per exemple, Modelització)Agència de reserves d’entreteniment, agència Richard De La Font
Bust (polzades)32
Mida de la tassaA
Cintura (polzades)24
Malucs (polzades)32
Mida de la roba2
Mida de la sabata6 (EUA), 37,5 (UE), 4,5 (Regne Unit), 230 (J)
Llocs web oficialsarianagrande.com, myspace.com/arianagrande, www.facebook.com/arianagrande, twitter.com/arianagrande, arianasings.tumblr.com, www.youtube.com/user/arianagrande ', instagram.com/arianagrande/, instagram. com / Ariana Grande, www.nndb.com/people/610/000274785/, http://www.arianagrande.com/, http://arianagrande.com, https://www.arianagrande.com, https: // arianagrande.com, https://arianagrande.com/
PareEdward Butera
MareJoan Gran
GermàFrankie Gran (Half-Brother)
AmicElizabeth Gillies, Daniella Monet, Justin Bieber, Avan Jogia, Camila Cabello, Matt Bennett, Greyson Chance, Colleen Ballinger, Glozell Green, Austin Mahone, Demi Lovato, Katy Perry, Rihanna, Scooter Braun, Emma Roberts, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zedd, Iggy Azealea, Jack Griffo, Zendaya, Bella Thorne, Aretha Franklin, Michelle Obama, Barack Obama, Nick Jonas, Kira Kosarin, Nikki Bella, Brie Bella, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Taylor Swift, Victoria Justice, Meghan Trainor, Robbie Shapiro, Tori Vega, Trina Vega, Andre Harris, Jade West, Beck Oliver
Persones associadesJennette McCurdy, Elizabeth Gillies, Frankie Grande, Iggy Azealea, Zedd, Scooter Braun, Justin Bieber
Animals domèsticsCoco (gos), Tolosa (gos), Ophelia (gos)
Persones preferidesBeyonce, Britney Spears, Christina Aguilera, Marilyn Monroe, Dan Schneider, Madonna, Mariah Carey, Scott Fellows, Scooter Braun, Celine Dion, Jennifer Garner, Leonardi DiCaprio, Audrey Hepburn, Natalie Portman, Jim Carey, Lionel Messi
Pel·lícules preferidesWreck It-Ralph, Love Actually, The Notebook, Swindle, 13 Going on 30, Frozen, Bruce Totpoderós
Programes de televisió preferitsVictorious, Survivors, America's Next Top Model, Life Series, Sam and Cat, House of Anubis, The Voice, Gossip Girl, Project Runway
Bandes favoritesImogen Heap, Big Time Rush, One Direction, Christina Aguilera, Mariah Carrey
Cançons preferidesBella - Christina Aguillera, El que et fa bell - Una direcció, Crit - Usher
Llibres preferitsSèrie Harry Potter
Llocs preferitsSud-àfrica, Malàisia, Boca Raton, Florida
Menjars preferitsSalmó, Aigua de coco, Cops de cacau, Maduixes, Amanida
Colors preferitsRosa pàl·lid, vermell, verd nadó, blanc de malví
Accessoris preferitsBotes, llaços de cabell, cintes de cabell, porta-cues de cavall

Ariana Grande-Butera (Nova York, 26 de juny de 1993) és una cantant i actriu nord-americana. Nascuda a Boca Raton, Florida, Grande va començar la seva carrera als 15 anys al musical de Broadway del 2008. Va aconseguir la fama pel seu paper de Cat Valentine a la sèrie de televisió Nickelodeon Victorious (2010-2013) i Sam & Cat (2013-2014) ). Posteriorment, va signar amb Republic Records el 2011 després que els executius del segell descobrissin vídeos de YouTube de les seves cançons. El seu àlbum de debut en pop i R&B amb influència doo-wop dels anys 50, Yours Truly (2013), va encapçalar la llista dels Estats Units Billboard 200, mentre que el seu senzill principal, 'The Way', es va classificar entre els deu primers llocs del Billboard Hot 100 dels Estats Units. , la crítica va comparar Grande amb Mariah Carey per la seva àmplia gamma vocal i registre de xiulets.

Més informació sobre Ariana Grande Menys sobre Ariana Grande

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
8Dalton GomezCasatGener de 2020present1 any
7Pete DavidsonRelacióMaig de 201813 d'octubre de 20185 mesos
6Mac MillerRelacióAgost 2016Maig de 20181 any
5Ricky ÁlvarezRelacióJuny de 2015juliol 20161 any
4Big SeanRelaciójuliol 2014Abril de 20159 mesos
3Nathan SykesRelacióAgost de 2013Desembre de 20134 mesos
2Jai BrooksRelacióAgost de 2012juliol 20141 any
1Graham PhillipsRelacióSet 2008Desembre de 20113 anys
Dalton Gomez #8

Dalton Gomez

2020

Dalton Gomez i Ariana Grande han estat castigats ...[veure parella] Pete Davidson #7

Pete Davidson

2018

Pete Davidson i Ariana Grande es van separar a ...[veure parella] Mac Miller #6

Mac Miller

2016 - 2018

Mac Miller i Ariana Grande es van separar al maig ...[veure parella] Ricky Álvarez #5

Ricky Álvarez

2015 - 2016

Ricky Álvarez i Ariana Grande es van separar a ...[veure parella] Big Sean #4

Big Sean

2014 - 2015

Big Sean i Ariana Grande es van separar el dia 8 ...[veure parella] Nathan Sykes #3

Nathan Sykes

2013

Nathan Sykes i Ariana Grande es van separar en D ...[veure parella] Jai Brooks #2

Jai Brooks

2012 - 2014

Jai Brooks i Ariana Grande es van separar el febrer ...[veure parella] Graham Phillips #1

Graham Phillips

2008 - 2011

Ariana Grande i Graham Phillips es van separar de ...[veure parella] #8

Dalton Gomez

2020

Dalton Gómez i Ariana Grande porten 17 dies casats. Van sortir 11 mesos després de reunir-se el gener del 2020. Després de 4 mesos de compromís, es van casar el maig del 2021.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat 51% veure relació #7

Pete Davidson

2018

Pete Davidson i Ariana Grande van estar compromesos durant 4 mesos. Van sortir durant un mes després de reunir-se el maig de 2018. Es van comprometre el 9 de juny de 2018, però es van separar més tard el 13 d'octubre de 2018.

Relació 5 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #6

Mac Miller

2016 - 2018

Mac Miller i Ariana Grande van datar de l’agost del 2016 al maig del 2018.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #5

Ricky Álvarez

2015 - 2016

Ricky Álvarez i Ariana Grande daten del juny del 2015 al juliol del 2016.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #4

Big Sean

2014 - 2015

Big Sean i Ariana Grande van ser de juliol de 2014 a abril de 2015.

tom cruise i cameron diaz compromesos
Relació 9 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 61% veure relació #3

Nathan Sykes

2013

Nathan Sykes i Ariana Grande van datar d'agost a desembre de 2013.

Relació 4 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 48% veure relació #2

Jai Brooks

2012 - 2014

Jai Brooks i Ariana Grande daten d'abril a juliol del 2014.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat 41% veure relació #1

Graham Phillips

2008 - 2011

Ariana Grande i Graham Phillips van ser del 2008 al desembre del 2011.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Edat98%'> Compatibilitat 30% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Ariana Grande27 CàncerCantant
Nord-americà
Dalton Gomez25 LeoAltres
Nord-americà
Pete Davidson27 EscorpíComediant
Nord-americà
Mac Miller26 CapricornRaper
Nord-americà
Ricky Álvarez28 CàncerBallarina
Mexicà
Big Sean33 ÀriesRaper
Nord-americà
Nathan Sykes28 ÀriesCantant
Britànic
Jai Brooks26 TaureMúsic
Australià
Graham Phillips28 Àriesactor
Nord-americà

Galeria de fotos

Ariana Grande - Driving Tesla in Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla in Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla in Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla in Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla in Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla in Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla in Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla in Los Angeles Ariana Grande Ariana Grande - Sopar amb la promesa de Dalton Gómez a Los Angeles Ariana Grande - Sopar amb la promesa de Dalton Gómez a Los Angeles Ariana Grande - Sopar amb la promesa de Dalton Gómez a Los Angeles

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
No busqueu2020Riley BinaPel·lícula
Homes de negre: internacional2019Alien al monitor de TV (sense acreditar)Pel·lícula
De broma2018Petit GranPrograma de televisió
Zoolander 22016BDSM de làtexPel·lícula
Hairspray Live!2016Penny PingletonTV Movie
Stevie Wonder Feat Ariana Grande: Faith2016Ariana GrandePel · lícula curta
Scream Queens2015Chanel núm. 2Programa de televisió
Perduts2013Laura (versió dels EUA, veu)Pel·lícula
Estafa2013Amanda BensonTV Movie
Sam i Cat2013Cat Valentine, Jo mateixPrograma de televisió
Floc de neu, el goril·la blanc2011Floquet de neu (versió en anglès, veu)Pel·lícula
iParty amb Victorious2011Cat ValentineTV Movie
Victoriosa2010Cat, Cat ValentinePrograma de televisió
Repartiment de Nickelodeon: versió 2010 de Jingle Bells2010Ariana GrandePel · lícula curta
La bateria s'ha endut2008Bat Mitzvah RifferPrograma de televisió
Winx Club2004Princesa DiasproPrograma de televisió
Home de família1999Noia italianaPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Ariana Grande i Chris O'NealChris O'Neal
    • Estafa
      2013
    [veure coincidència]
  • Ariana Grande i Ephraim SykesEphraim Sykes
    • Hairspray Live!
      2016
    [veure coincidència]
  • Ariana Grande i Max CarverMax Carver
    • Victoriosa
      2010
    [veure coincidència]
  • Avan Jogia i Ariana GrandeAvan Jogia
    • Victoriosa
      2010
    [veure coincidència]
  • Ed Westwick i Ariana GrandeEd Westwick
    • Això és So Raven
      2003
    [+1 més]
  • Matt Angel i Ariana GrandeMatt Angel
    • Victoriosa
      2010
    [veure coincidència]
  • Matt Bennett i Ariana GrandeMatt Bennett
    • La saga Crepuscle: Breaking Dawn - Primera part
      2011
    [+1 més]
  • Matthew Morrison i Ariana GrandeMatthew Morrison
    • Perduts
      2013
    [veure coincidència]
  • Owen Wilson i Ariana GrandeOwen Wilson
    • Zoolander 2
      2016
    [veure coincidència]
More Ariana Gran OnScreen Matchups Less Ariana Gran OnScreen Matchups

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Kashmira Cooke
Kashmira Cooke
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kashmira Cooke, xafarderies, fotos de Kashmira Cooke, biografia, llista de xicots de Kashmira Cooke 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kashmira Cooke. Història de cites de Kashmira Cooke, 2021, 2020, llista de relacions de Kashmira Cooke.
Guy Williams i Janice Cooper
Guy Williams i Janice Cooper
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Guy Williams i Janice Cooper. Obteniu més informació sobre ...
Tania Saulnier
Tania Saulnier
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tania Saulnier, xafarderies, fotos de Tania Saulnier, biografia, llista de nuvis de Tania Saulnier 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tania Saulnier. Història de cites de Tania Saulnier, 2021, 2020, llista de relacions de Tania Saulnier.
Barbra Streisand i Don Johnson
Barbra Streisand i Don Johnson
28 de maig de 2021 ... Barbra Streisand i Don Johnson fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Astrid Bergès-Frisbey
Astrid Bergès-Frisbey
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Astrid Bergès-Frisbey, xafarderies, fotos d'Astrid Bergès-Frisbey, biografia, llista de xicots d'Astrid Bergès-Frisbey 2016. Història de la relació. Llista de relacions Astrid Bergès-Frisbey. Història de les cites d'Astrid Bergès-Frisbey, 2021, 2020, llista de relacions d'Astrid Bergès-Frisbey.
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Bradley Cooper i Suki Waterhouse. Obteniu més informació sobre ...
Sonja Kirchberger
Sonja Kirchberger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sonja Kirchberger, xafarderies, fotos de Sonja Kirchberger, biografia, llista de nuvis de Sonja Kirchberger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sonja Kirchberger. Historial de cites de Sonja Kirchberger, 2021, 2020, llista de relacions de Sonja Kirchberger.