Principal Relacions Antonio Banderas

Antonio Banderas

Antonio Banderas Llarg terminiRang 964 620Edat 60 anys Zodiac Leo Relacions 6 en total Nens 1 nen

Amb qui surt ara mateix?

Antonio Banderas and Nicole KimpelNicole Kimpel i Antonio Banderas mantenen una relació a llarg termini des de l’agost del 2014. veure relació

Relacions

Antonio Banderas estava casat anteriorment amb Melanie Griffith(1996 - 2015)and Ana Leza(1987 - 1996).

Antonio Banderas ha tingut relacions amb Natalie Burn(2014).



Es rumoreja que Antonio Banderas es va connectar amb Sharon Stone(2014)i Angelina Jolie(2000).

Sobre

Antonio Banderas és un actor espanyol de 60 anys. Nascut Antonio José Domínguez Banderas el 10 d’agost de 1960 a Màlaga, Andalusia, Espanya, és famós per Atame, La màscara del zorro, Spy Kids. El seu signe del zodíac és Leo.

Antonio Banderas ha participat en 17 enfrontaments en pantalla, inclosa Angelina Jolie original Sense (2001), Carla Gugino a Spy Kids 2: Island of Lost Dreams (2002), Carmen Maura a Dones a la vora d’una crisi nerviosa (1988), Catherine Zeta-Jones a La llegenda de Zorro (2005)i Elena Anaya a La pell en què visc (2011).



Lee Dong wook núvia ara

Antonio Banderas és membre de les llistes següents: actors de cinema espanyols, premis de naixements de 1960 i guanyadors del premi Drama Desk.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Antonio Banderas! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat220 anys, 7 mesos14 anys, 9 mesos-
Cites26 anys, 9 mesos3 anys, 4 mesos-
Rumorós2---
total620 anys, 7 mesos6 anys6 anys, 9 mesos

Detalls

NomAntonio
Cognombanderes
Nom complet al naixementAntonio José Domínguez Banderes
Nom alternatiuAntonio Banderas, Tony Flags, José Antonio Domínguez Bandera
Edat60 anys
Aniversari10 d'agost de 1960
Lloc de naixementMàlaga, Andalusia, Espanya
Alçada5 '8½' (174 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Clar
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacLeo
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaBlanc
NacionalitatEspanyol
UniversitatEscola d’Art Dramàtic, Màlaga, Andalusia, Espanya
Text d’ocupacióActor, director, productor, cantant, ballarí, artista de veu.
Ocupacióactor
Reclama famaAtame, La màscara de Zorro, Spy Kids.
Any (s) actiu (s)1982 – actualitat
PareJosé Domínguez Prieto (Police Officer In The Guàrdia Civil) (Died In 2008)
MareAna Banderes (A School Teacher)
GermàFrancisco Javier
GermanaChloe
AmicSalma Hayek (actriu)

José Antonio Domínguez Bandera (nascut el 10 d'agost de 1960), conegut professionalment com Antonio Banderas, és un actor, cantant, productor de cinema i director espanyol. Ha rebut nombrosos reconeixements, inclosos els premis al millor actor de Cannes i nominacions als premis Tony, Oscar, dos premis Primetime Emmy i cinc premis Globus d’Or.



Jackie Evancho té un nuvi
Més informació sobre Antonio Banderas Menys sobre Antonio Banderas

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
6Nicole KimpelRelacióAgost de 2014Agost de 2014-
5Sharon StoneTrobada R Juny de 2014Juny de 2014-
4Natalie BurnDesconegut20142014-
3Angelina JolieTrobada R 20002000-
2Melanie GriffithCasatMaig de 19954 de desembre de 201520 anys
1Ana LezaCasatfebrer 198719968 anys
Nicole Kimpel #6

Nicole Kimpel

2014

Nicole Kimpel i Antonio Banderas han estat ...[veure parella] Sharon Stone #5rumor

Sharon Stone

2014

Sharon Stone and Antonio Banderas are separat ...[veure parella] Natalie Burn #4

Natalie Burn

2014

Natalie Burn i Antonio Banderas estaven en un ...[veure parella] Angelina Jolie #3rumor

Angelina Jolie

2000

Antonio Banderas i Angelina Jolie estan separats ...[veure parella] Melanie Griffith #2

Melanie Griffith

1995 - 2015

Melanie Griffith and Antonio Banderas were di ...[veure parella] Ana Leza #1

Ana Leza

1987 - 1996

Antonio Banderas and Ana Leza were Divorced i ...[veure parella] #6

Nicole Kimpel

2014

Nicole Kimpel i Antonio Banderas van tenir una relació entre l’agost de 2014 i l’agost de 2014.

veure relació #5

Sharon Stone

2014 (Remor)

Es diu que Sharon Stone es va connectar amb Antonio Banderas el juny de 2014.

MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 32% veure relació #4

Natalie Burn

2014

Natalie Burn i Antonio Banderas van tenir una relació del 2014 al 2014.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat 44% veure relació #3

Angelina Jolie

2000 (Remor)

Es rumoreja que Antonio Banderas es va connectar amb Angelina Jolie el 2000.

MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat13%'> Compatibilitat 42% veure relació #2

Melanie Griffith

1995 - 2015

Melanie Griffith i Antonio Banderas van estar casats durant 19 anys. Van sortir 1 any després de reunir-se el maig de 1995 i es van casar el 14 de maig de 1996. 19 anys després es van divorciar el 4 de desembre de 2015.

Relació 20 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada37%Edat52%'> Compatibilitat 52% Nens 1 nen veure relació #1

Ana Leza

1987 - 1996

Antonio Banderas i Ana Leza van estar casats durant 8 anys. Van sortir durant cinc mesos després de reunir-se el febrer de 1987 i es van casar el 27 de juliol de 1987. Vuit anys després es van divorciar el 1997.

Relació 8 anys veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Antonio Banderas60 Leoactor
Espanyol
Nicole Kimpel- Model
Holandès
Sharon Stone63 peixActriu
Nord-americà
Natalie BurnN TaureActriu
Ucraïnès
Angelina Jolie45 BessonsActriu
Nord-americà
Melanie Griffith63 LeoActriu
Nord-americà
Ana Leza- Actriu
Espanyol

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Stella de l'CarmenDona24 de setembre de 199624 anys Melanie Griffith

Galeria de fotos

Antonio Banderas durant la 64a edició dels premis de l'Acadèmia (1992) Ana Leza i Antonio Banderas durant la 64a edició dels premis de l'Acadèmia (1992) Ana Leza i Antonio Banderas durant la 64a edició dels premis de l'Acadèmia (1992) Ana Leza i Antonio Banderas durant la 64a edició dels premis de l'Acadèmia (1992) Ana Leza i Antonio Banderas durant la 64a edició dels premis de l'Acadèmia (1992) Antonio Banderas Antonio Banderas Antonio Banderas Antonio Banderas Antonio Banderas Bordertown - Jennifer Lopez es Lauren, Juli Cèsar Cedillo es Juliol, Antonio Banderas es Alfonso. Melanie Griffith, Antonio Banderas, Dakota Johnson i Stella Banderas - La 61a edició dels Golden Globe Awards - gener 2004

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Sense explorar2022Pel·lícula
El guardaespatlles de la dona de Hitman2021Pel·lícula
Competició oficial2021Félix RiveroPel·lícula
Dolittle2020El rei RassouliPel·lícula
La bugaderia2019Ramón FonsecaPel·lícula
Dolor i glòria2019Salvador MalloPel·lícula
El Hormiguero: Vacances al Titanic2019Antonio BanderasPel · lícula curta
Gat amb botes 2: nou vides i 40 lladres2018Gat amb botes (veu)Pel·lícula
La vida mateixa2018Senyor SaccionePel·lícula
Za granyu realnosti2018GordonPel·lícula
La música del silenci2017mestrePel·lícula
Gun Shy2017Turk HenryPel·lícula
Seguretat2017Eduardo 'Eddie' DiacóPel·lícula
Papallona Negra2017PaulPel·lícula
Geni2017Pablo PicassoPrograma de televisió
Cap de bala2017BlauPel·lícula
Actes de venjança2017Frank ValeraPel·lícula
Finding Altamira2016MarcelinoPel·lícula
Cavaller de Copes2015TonioPel·lícula
La pel·lícula de Bob Esponja: Esponja fora de l’aigua2015Burger BeardPel·lícula
El 332015Mario SepúlvedaPel·lícula
Automàtic2014Jacq VaucanPel·lícula
Els gastables 32014llebrerPel·lícula
Justí i els cavallers del valor2013Sir Clorex (veu)Pel·lícula
Matxet Mata2013El Camaleó 4Pel·lícula
Estic molt emocionat!2013LleóPel·lícula
Ruby Sparks2012MortPel·lícula
Aquesta mestressa de casa americana2012JavierPrograma de televisió
El gat amb botes2011Gat amb botes (veu)Pel·lícula
La pell en què visc2011Robert LedgardPel·lícula
Dia del Falcó2011Emir NesibPel·lícula
Haywire2011RodrigoPel·lícula
Spy Kids: tot el temps del món en 4D2011Gregorio Cortez (sense acreditar)Pel·lícula
Shrek Forever After2010Gat amb botes (veu)Pel·lícula
Coneixeràs un desconegut alt2010GregPel·lícula
El Big Bang2010Ned CruzPel·lícula
Shrekless espantat2010Gat amb botes (veu)TV Movie
Donkey's Christmas Shrektacular2010Gat amb botes (veu)Pel · lícula curta
Registre de Yule de Shrek2010PetóPel · lícula curta
Històries del pantà de DreamWorks Shrek2010PetóPel·lícula
Carn i ungla2009GabrielPel·lícula
El nou xicot de la meva mare2008Martínez, Tommy LuceroPel·lícula
L’altre home2008RafePel·lícula
Shrek el Tercer2007Gat amb botes (veu)Pel·lícula
Shrek the Halls2007Gat amb botes (veu)Programa de televisió
Bordertown2006Alfonso DiazPel·lícula
Prendre la iniciativa2006Pierre DulainePel·lícula
La llegenda de Zorro2005Don Alejandro de la Vega, GuineuPel·lícula
Shrek 22004Puss In Boots (veu)Pel·lícula
Imaginant l’Argentina2003Carlos RodaPel·lícula
Hi havia una vegada a Mèxic2003el MariachiPel·lícula
Spy Kids 3-D: Joc acabat2003Gregorio CortezPel·lícula
I protagonitzada per Pancho Villa com ell mateix2003Pancho VilaTV Movie
Balístic: Ecks vs. Sever2002Jeremiah EcksPel·lícula
Dona fatal2002Nicolas BardPel·lícula
Frida2002David Alfaro SiqueirosPel·lícula
Spy Kids 2: Island of Lost Dreams2002Gregorio CortezPel·lícula
original Sense2001Luis Antonio VargasPel·lícula
Spy Kids2001Gregorio CortezPel·lícula
El cos2001Pare Matt GutiérrezPel·lícula
Juga a l’os1999Cesar DominguezPel·lícula
El 13è guerrer1999Ahmed Ibn FahdlanPel·lícula
El nen del riu blanc1999Morales PittmanPel·lícula
La màscara de Zorro1998Alejandro Murrieta, GuineuPel·lícula
evita1996chéPel·lícula
Dos Molt1996ArtPel·lícula
Mitjons Sanpellegrino1996Antonio BanderasPel·lícula
Assassins1995Miguel BainPel·lícula
Desesperat1995el MariachiPel·lícula
Quatre habitacions1995Home (segment 'Els mal comportats')Pel·lícula
Miami Rhapsody1995AntonioPel·lícula
Mai parleu amb desconeguts1995Tony RamirezPel·lícula
Entrevista amb el vampir: les cròniques dels vampirs1994ArmandPel·lícula
D’amor i ombres1994FranciscoPel·lícula
Dispara!1993MarcPel·lícula
Filadèlfia1993Miguel ÁlvarezPel·lícula
La casa dels esperits1993Pedro Tercer GarciaPel·lícula
El jove Mussolini1993Benito MussoliniPrograma de televisió
Contes de Borges1993Rosendo JuárezPrograma de televisió
Una dona sota la pluja1992MiguelPel·lícula
Els Reis Mambo1992Nestor CastellPel·lícula
Terra nova1991AntonioPel·lícula
Contra el vent1990germà, JuanPel·lícula
La dona de la teva vida1990Antonio LópezPrograma de televisió
La blanca coloma1989MarioPel·lícula
Baixant al Marroc1989AlbertoPel·lícula
Si et diuen que vaig caure.1989MarcPel·lícula
Lliga'm! Lliga'm!1989RickyPel·lícula
l'acte1989CarlosPel·lícula
Pal vermell1988AntonioPel·lícula
Dones a la vora d’una crisi nerviosa1988CarlosPel·lícula
El plaer de matar1988LuisPel·lícula
Llei del Desig1987Antonio BenítezPel·lícula
Així com havien estat1987DamiàPel·lícula
27 hores1986RafaPel·lícula
Deliris d'amor1986Amant de Jaume (segment 'Deliri 3')Pel·lícula
matador1986àngelPel·lícula
Trencaclosques1986AndrésPel·lícula
cas tancat1985GasofaPel·lícula
La cort de Faraó1985Fra JoséPel·lícula
Rèquiem per un camperol espanyol1985PacoPel·lícula
els xanques1984AlbertoPel·lícula
El cas Almeria1984Juan LuquePel·lícula
El senyor Galíndez1984EduardoPel·lícula
Fragments d'interior1984JoaquínPrograma de televisió
I de l'assegurança ... lliura'ns Senyor!1983GaltaPel·lícula
Laberint de la Passió1982NomésPel·lícula
pestanyes postisses1982JoanPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Angelina Jolie and Antonio BanderasAngelina Jolie
    • original Sense
      2001
    [veure coincidència]
  • Antonio Banderas and Carla GuginoCarla Gugino
    • Spy Kids 3-D: Joc acabat
      2003
    [+2 més]
  • Antonio Banderas and Carmen MauraCarmen Maura
    • Pal vermell
      1988
    [+1 més]
  • Antonio Banderas and Catherine Zeta-JonesCatherine Zeta-Jones
    • La llegenda de Zorro
      2005
    [+1 més]
  • Antonio Banderas and Elena AnayaElena Anaya
    • La pell en què visc
      2011
    [veure coincidència]
  • Antonio Banderas and Francesca NeriFrancesca Neri
    • Dispara!
      1993
    [veure coincidència]
  • Antonio Banderas i Jennifer ConnellyJennifer Connelly
    • D’amor i ombres
      1994
    [veure coincidència]
  • Antonio Banderas i Melanie GriffithMelanie Griffith
    • Dos Molt
      1996
    [veure coincidència]
  • Antonio Banderas and Rebecca De MornayRebecca De Mornay
    • Mai parleu amb desconeguts
      1995
    [veure coincidència]
  • Antonio Banderas and Rebecca RomijnRebecca Romijn
    • Dona fatal
      2002
    [veure coincidència]
  • Antonio Banderas i Tom HanksTom Hanks
    • Filadèlfia
      1993
    [veure coincidència]
  • Antonio Banderas and Victoria AbrilVictoria abril
    • Lliga'm! Lliga'm!
      1989
    [+2 més]
  • Antonio Banderas i Winona RyderWinona Ryder
    • La casa dels esperits
      1993
    [veure coincidència]
  • Daryl Hannah i Antonio BanderasDaryl Hannah
    • Dos Molt
      1996
    [veure coincidència]
  • Emma Thompson and Antonio BanderasEmma Thompson
    • Imaginant l’Argentina
      2003
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan and Antonio BanderasMeg Ryan
    • El nou xicot de la meva mare
      2008
    [veure coincidència]
  • Salma Hayek and Antonio BanderasSalma Hayek
    • El gat amb botes
      2011
    [+2 més]
More Antonio Banderas OnScreen Matchups Less Antonio Banderas OnScreen Matchups

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...