Principal Relacions Anna Navarro

Anna Navarro

Anna Navarro 1933 - 200673 anys a la mort Zodiac Leo Relacions 2 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Descansi en pau.

Relacions

Anna Navarro estava casada anteriorment amb Thomas F. Foley(1958 - 1966)i George Pappas(1976).



Sobre

L'actriu nord-americana Anna Navarro va néixer el 18 d'agost de 1933 a Winter Park, al comtat d'Orange, Florida, EUA i va morir el 27 de desembre de 2006 a Los Angeles, Califòrnia, EUA als 73 anys. És la més recordada per Last Action, Hero. El seu signe del zodíac és Leo.

Anna Navarro participava en dos enfrontaments en pantalla, inclòs Robert Lansing Bonanza (1959)i L.Q. Jones dins Perry Mason (1957).

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Anna Navarro! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat210 anys5 anys-
total210 anys5 anys-

Detalls

NomAnna
CognomNavarro
Nom complet al naixementAnna Navarro
Nom alternatiuAnna Navarro
Edat73 (edat a la mort) anys
Aniversari18 d’agost de 1933
Lloc de naixementWinter Park, comtat d'Orange, Florida, EUA
Va morir27 de desembre de 2006
Lloc de la mortLos Angeles, Califòrnia, USA
ConstruirPrim
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacLeo
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaÚltima acció, heroi
Més informació sobre Anna Navarro Menys sobre Anna Navarro

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Thomas F. FoleyCasat1956196610 anys
1George PappasCasat -
#2

Thomas F. Foley

1956 - 1966

Thomas F. Foley i Anna Navarro es divorciaren ...[veure parella] #1

George Pappas

George Pappas i Anna Navarro es van divorciar ...[veure parella] #2

Thomas F. Foley

1956 - 1966

Thomas F. Foley i Anna Navarro van estar casats durant 7 anys. Van sortir dos anys després de reunir-se el 1956 i es van casar el 3 de maig de 1958. 7 anys després es van divorciar el 1966.

Relació 10 anys veure relació #1

George Pappas

George Pappas i Anna Navarro es divorcien després d'un matrimoni de 44 anys.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Edat69%'> Compatibilitat 47% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Anna Navarro73 LeoActriu
Nord-americà
Thomas F. Foley-
George Pappas96 TaureProductor

Galeria de fotos

Nina Foch, Lee Harcourt Montgomery, Dennis Weaver, Ida Lupino, Linda Evans, Anna Navarro, Sally Ann Howes Anna Navarro - Tales of Wells Fargo Anna Navarro - Gunsmoke Anna Navarro Anna Navarro Anna Navarro Anna Navarro Anna Navarro Anna Navarro Anna Navarro Anna Navarro Anna Navarro

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Nits de Baywatch1995Sra. McBride (1 episodi, 1996)Programa de televisió
Últim heroi d'acció1993Policia a StationPel·lícula
Walker, Texas Ranger1993Hannah Sanchez 1 episodi, 1999Programa de televisió
Àngel III: el capítol final1988glòriaPel·lícula
Caçador1984Mrs. Mikelski 1 episodi, 1986Programa de televisió
El primer pecat capital1980Sunny JordeenPel·lícula
Galactica 19801980Louise Alonzo 1 episodi, 1980Programa de televisió
CHiPs1977Maria Poncherello (2 episodes, 1979)Programa de televisió
Quincy M.E.1976Isabella SarejoPrograma de televisió
Barnaby Jones1973Maria AvilaPrograma de televisió
Artilleria femenina1973Sarah DelaoTV Movie
I agost1970ConsueloPrograma de televisió
Topazi1969Carlotta MendozaPel·lícula
Marcus Welby, M.D.1969Evalina GonzalezPrograma de televisió
Mod Squad1968Mrs. Amorós (1 episode, 1969)Programa de televisió
El nom del joc1968Amelia / ... (2 episodis, 1970)Programa de televisió
Ironside1967Senyora MolinaPrograma de televisió
L’Alt Chaparral1967Indian Girl 1 episodi, 1967Programa de televisió
Afer familiar1966Ana Vicente Cassona (3 episodes, 1969)Programa de televisió
Els Monroes1966Ell t'estimaPrograma de televisió
El F.B.I.1965Teresa Vega (1 episode, 1967)Programa de televisió
Teatre de suspens Kraft1963Maria (1 episodi, 1964)Programa de televisió
La virginiana1962Maria Ortiz (1 episodi, 1969)Programa de televisió
Perspicàcia1960Dona espanyolaPrograma de televisió
Aventures al paradís1959TinaPrograma de televisió
Bonanza1959Consuelo (4 episodes, 1967-1970)Programa de televisió
Ull hawaià1959Malia Nolan 1 episodi, 1962Programa de televisió
El tercer home1959senyora ComposPrograma de televisió
De l’infern a Texas1958ConchitaPel·lícula
Els Badlanders1958RaquelPel·lícula
Bat Masterson1958Teresa MartinezPrograma de televisió
Lawman1958TucupitaPrograma de televisió
Peter Gunn1958Linda Salazar (1 episode, 1961)Programa de televisió
Sea Hunt1958MariaPrograma de televisió
Buscat: Mort o viu1958Conchita MoralesPrograma de televisió
Vol1958(1 episodi)Programa de televisió
Maverick1957MariaPrograma de televisió
Perry Mason1957Delores Coterro (1 episode, 1958)Programa de televisió
Contes de Wells Fargo1957Carla RemosaPrograma de televisió
Territori de làpides1957Marta Teresa (1 episode, 1958)Programa de televisió
Rastrejar1957Juanita GolindaPrograma de televisió
Els californians1957Florita Bowan / ... (3 episodis, 1958-1959)Programa de televisió
El fitxer Walter Winchell1957Mrs. ProkovPrograma de televisió
Fletxa trencada1956ComissióPrograma de televisió
L’home anomenat X1956(1 episodi, 1957)Programa de televisió
Fill de Sinbad1955EsclavaPel·lícula
Alfred Hitchcock presenta1955Maria (1 episodi, 1959)Programa de televisió
Gunsmoke1955MargueritaPrograma de televisió
Soldats de la Fortuna1955Rosita / ... (2 episodis, 1957)Programa de televisió
Frontera1955Lita (1 episodi, 1956)Programa de televisió
Ruta del Jubileu1954ConchitaPel·lícula
Les aventures de Hajji Baba1954EsclavaPel·lícula
Climax!1954TeresaPrograma de televisió
Les aventures del falcó1954Eurella Rojas (1 episode, 1954)Programa de televisió
Jack Slade1953Noia mexicanaPel·lícula
Dies de la Vall de la Mort1952Delores OlveraPrograma de televisió
Hopalong Cassidy1952Lola AlvarezPrograma de televisió
Les aventures de Kit Carson1951ConchitaPrograma de televisió
Teatre de vídeo Lux1950dolçPrograma de televisió
El nen de Cisco1950Elena (2 episodis, 1955)Programa de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Anna Navarro i Robert LansingRobert Lansing
    • Bonanza
      1959
    [veure coincidència]
  • L.Q. Jones
    • Perry Mason
      1957
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

El pitjor (el millor!) De Rob Liefeld cobreix
El pitjor (el millor!) De Rob Liefeld cobreix
És massa fàcil? Probablement. Conec gent millor que quan vaig crear les seves pròpies llistes de butxaques i espases de Liefelder (sobretot: Progressive Boink), però crec que ...
James Heerdegen
James Heerdegen
28 de maig de 2021 ... Notícies de James Heerdegen, xafarderies, fotos de James Heerdegen, biografia, llista de núvies de James Heerdegen 2016. Història de la relació. Llista de relacions de James Heerdegen. Història de cites de James Heerdegen, 2021, 2020, llista de relacions de James Heerdegen.
Preetika Rao i Harshad Arora
Preetika Rao i Harshad Arora
28 de maig de 2021 ... Preetika Rao i Harshad Arora fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
7 vídeos de mico nadó insuportablement simpàtics
7 vídeos de mico nadó insuportablement simpàtics
Cute Monkeys: els vídeos de micos més nous i més bonics són aquí per a vosaltres. Vam recórrer Internet amunt i avall per trobar els primats de cua llarga més simpàtics de YouTube ...
Pinky
Pinky
28 de maig de 2021 ... Notícies de Pinky, xafarderies, fotos de Pinky, biografia, llista de nuvis de Pinky 2016. Història de la relació. Llista de relacions Pinky. Historial de cites de Pinky, 2021, 2020, llista de relacions de Pinky.
Tully Jensen
Tully Jensen
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tully Jensen, xafarderies, fotos de Tully Jensen, biografia, llista de xicots de Tully Jensen 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tully Jensen. Història de cites de Tully Jensen, 2021, 2020, llista de relacions de Tully Jensen.
Les millors cites de 'Air Gear
Les millors cites de 'Air Gear'
Hi ha tantes cites memorables de l'anime Air Gear, però quines heu notat més? Com que només és un gran anime, classifiquem el millor ...