Principal Relacions Anna Kendrick

Anna Kendrick

Anna Kendrick SolterRang 166 9Edat de 35 anys Zodiac Leo Relacions 4 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Anna Kendrick actualment està soltera.

Relacions

Anna Kendrick ha tingut relacions amb Ben Richardson(2014 - 2020), Brittany Snow(2012 - 2017), Jake Gyllenhaal(2011)i Edgar Wright(2009 - 2013).



adam rodriguez i taraji pàg. Henson

Sobre

Anna Kendrick és una actriu nord-americana de 35 anys. Nascuda Anna Cooke Kendrick el 9 d'agost de 1985 a Portland, Maine, Estats Units, és famosa per Jessica Stanley a The Twilight Saga Movies i Natalie Keener a Up in the Air. El seu signe del zodíac és Leo.

Anna Kendrick ha participat en 17 enfrontaments en pantalla, inclòs Ben Affleck El comptable (2016), Chace Crawford a Què esperar quan estàs esperant (2012), A Chris Pine Al bosc (2014), Dustin Milligan a A Simple Favor (2018)i Henry Golding a A Simple Favor (2018).

Anna Kendrick forma part de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, cantants nord-americanes i cantants de pop nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Anna Kendrick! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites46 anys, 1 mes3 anys, 10 mesos4 anys
total46 anys, 1 mes3 anys, 10 mesos4 anys

Detalls

NomAnna
Segon nomCooke
CognomKendrick
Nom complet al naixementAnna Cooke Kendrick
Nom alternatiuRabies, AK47, Anna Kendricks, Anna Kendrick, Anna Cooke Kendrick
Edat35 anys
Aniversari9 d'agost de 1985
Lloc de naixementPortland, Maine, EUA
Alçada5 '2' (157 cm)
Pes48 lliures (106 lliures)
ConstruirPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Característica distintivaUlls seductors
Signe del zodíacLeo
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutDeering High School (Portland, ME)
UniversitatBates College, Lewiston, Maine
Text d’ocupacióActriu, cantant, artista de veu
OcupacióActriu
Reclama famaJessica Stanley a les pel·lícules de la saga Crepuscle i Natalie Keener a Up in the Air
Gènere musical (text)Folk-pop
Any (s) actiu (s)1998 – actualitat
Instrument (text)vocal
Talent Agency (per exemple, Modelització)Richard De La Font Agency, Fifteen Minutes (despatx de relacions públiques), Creative Arts Agency
Bust (polzades)34
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)25
Malucs (polzades)35
Mida de la roba2
Mida de la sabata7
Llocs web oficialswww.annakendrickfan.com/, twitter.com/AnnaKendrick47, instagram.com/annakendrick47#, www.nndb.com/people/633/000345595/, www.biography.com/people/anna-kendrick-546534, www.behindthevoiceactors .com / Anna-Kendrick /
PareWilliam K. Kendrick
MareJanice Kendrick
GermàMichael Kendrick
AmicKristen Stewart, Michael Welsh, Victoria Justice, Rachelle Lefevre, Sarah Clarke, Ned Ballamy, Matt Bushell, Mikayla Jensen (No famosa), Megan Cleaver (No famosa), Dakota Fanning, Samantha Parker (No famosa), Katy Perry (amigues de avantatges), Adam Lambert, Carrie Underwood (amics amb avantatges)
Persones associadesSimon Cowell, Paula Adbul
Persones preferidesTiffani Thiessen, Elizabeth Olsen, Alicia Silverstone, Katie Holmes, Elizabeth Hurley, Christine Teigen, Irlanda Baldwin, Hannah Davis, Tika Sumpter, Alicia Quarles, Rocsi Diaz
Pel·lícules preferidesThe Women, Hot Fuzz, Wet Hot American Summer, Lord of the Rings
Bandes favoritesJustin Bieber, Ariana Gran, One Direction
Cançons preferidesAconseguir-ho junts

Anna Cooke Kendrick (nascuda el 9 d'agost de 1985) és una actriu i cantant nord-americana. Va començar la seva carrera de nena en produccions teatrals. El seu primer paper protagonista va ser el musical de 1998 de Broadway High Society, pel qual va obtenir una nominació al premi Tony a la millor actriu destacada en un musical. Va debutar al cinema a la comèdia musical Camp (2003) i va guanyar protagonisme pel seu paper a The Twilight Saga (2008-2012). Kendrick va obtenir un major reconeixement per la pel·lícula de comèdia Up in the Air (2009), que li va valer una nominació a l'Oscar a la millor actriu de repartiment i pel seu paper protagonista a la sèrie de pel·lícules Pitch Perfect (2012-17).

Més informació sobre Anna Kendrick Menys sobre Anna Kendrick

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
4Ben RichardsonRelacióAgost de 2014Set 20206 anys
3Brittany SnowDesconegut R Set 2012Desembre de 20175 anys
2Jake GyllenhaalRelació R 20112011-
1Edgar WrightRelació200920134 anys
Ben Richardson #4

Ben Richardson

2014 - 2020

Ben Richardson i Anna Kendrick es van separar a ...[veure parella] Brittany Snow #3rumor

Brittany Snow

2012 - 2017

Anna Kendrick i Brittany Snow estaven en una rel ...[veure parella] Jake Gyllenhaal #2rumor

Jake Gyllenhaal

2011

Anna Kendrick i Jake Gyllenhaal estan separats ...[veure parella] Edgar Wright #1

Edgar Wright

2009 - 2013

Anna Kendrick i Edgar Wright es van separar en 2 ...[veure parella] #4

Ben Richardson

2014 - 2020

Ben Richardson i Anna Kendrick van ser d’abril de 2014 a setembre de 2020.



amelia warner colin farrell split
Relació 6 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Edat44%'> Compatibilitat 46% veure relació #3

Brittany Snow

2012 - 2017 (Rumor)

Anna Kendrick i Brittany Snow van tenir una relació entre el setembre del 2012 i el desembre del 2017.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 49% veure relació #2

Jake Gyllenhaal

2011 (Remor)

Es diu que Anna Kendrick es va connectar amb Jake Gyllenhaal el 2011.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 81% veure relació #1

Edgar Wright

2009 - 2013

Anna Kendrick i Edgar Wright van ser del 2009 al 2013.

Relació 4 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat 55% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Anna Kendrick35 LeoActriu
Nord-americà
Ben Richardson45 VergeCinematògraf
Britànic
Brittany Snow35 peixActriu
Nord-americà
Jake Gyllenhaal40 Sagitariactor
Nord-americà
Edgar Wright47 ÀriesDirector
Britànic

Galeria de fotos

Policia (2021) Policia (2021) Policia (2021) Policia (2021) Policia (2021) Policia (2021) Policia (2021) Policia (2021) Policia (2021) Policia (2021) Policia (2021) Policia (2021)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Policia2021Pel·lícula
Trolls World Tour2020Rosella (veu)Pel·lícula
Estima la vida2020DarbyPrograma de televisió
Noelle2019Noelle KringlePel·lícula
El dia arribarà2019Kendra GlackPel·lícula
Descobriments humans2019JanePrograma de televisió
A Simple Favor2018Stephanie SmothersPel·lícula
Taula 192017Eloise McGarryPel·lícula
Pitch Perfect 32017becaPel·lícula
Trolls de vacances2017Rosella (veu)TV Movie
Aconseguir una feina2016Jillian StewartPel·lícula
Trolls2016Rosella (veu)Pel·lícula
El comptable2016Dana CummingsPel·lícula
Mike i Dave necessiten dates de casament2016AlíciaPel·lícula
Els Hollars2016RebecaPel·lícula
El trencaclosques: un espectacle mini-musical2016Princess Poppy (veu, sense acreditar)Programa de televisió
Els darrers cinc anys2015Cathy HiattPel·lícula
Pitch Perfect 22015becaPel·lícula
Cavar pel foc2015AlíciaPel·lícula
Senyor dret2015Martha McKayPel·lícula
Les Veus2014LisaPel·lícula
Al bosc2014VentafocsPel·lícula
Bon Nadal2014JennyPel·lícula
La vida després de Beth2014Erica WexlerPel·lícula
Pastís2014Nina CollinsPel·lícula
La setmana passada aquesta nit amb John Oliver2014A BrittonPrograma de televisió
Rapture-Palooza2013Lindsey LewisPel·lícula
Beure amics2013JillPel·lícula
La saga Crepuscle: Breaking Dawn - Part 22012Jessica Stanley (només crèdit)Pel·lícula
L’empresa que manté2012DianaPel·lícula
Què esperar quan estàs esperant2012RosiePel·lícula
ParaNorman2012Courtney Babcock (veu)Pel·lícula
Fi de la vigilància2012JanetPel·lícula
Pitch Perfect2012becaPel·lícula
La saga Crepuscle: Breaking Dawn - Primera part2011JessicaPel·lícula
50/502011KatherinePel·lícula
No sona2011Pel·lícula
Scott Pilgrim contra el món2010Stacey PilgrimPel·lícula
La saga Crepuscle: Eclipsi2010JessicaPel·lícula
En una altra part2009SarahPel·lícula
L’experiència de Marc Pease2009Meg BrickmanPel·lícula
Amunt a l’aire2009Natalie KeenerPel·lícula
La saga Crepuscle: Lluna nova2009JessicaPel·lícula
Crepuscle2008JessicaPel·lícula
Temeu-vos2008Shelby JohnsonPrograma de televisió
Ciència dels coets2007Ginny RyersonPel·lícula
Visca Laughlin2007GrèvolPrograma de televisió
Campament2003FritziPel·lícula
The Major2003Sadie WinterhalterTV Movie
Home de família1999NoraPrograma de televisió
ManiquíCodyPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Anna Kendrick i Ben AffleckBen Affleck
    • El comptable
      2016
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i Chace CrawfordChace Crawford
    • Què esperar quan estàs esperant
      2012
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i Chris PineChris Pine
    • Al bosc
      2014
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i Dustin MilliganDustin Milligan
    • A Simple Favor
      2018
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i Henry GoldingHenry Golding
    • A Simple Favor
      2018
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i Jake GyllenhaalJake Gyllenhaal
    • Fi de la vigilància
      2012
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i Jake JohnsonJake Johnson
    • Beure amics
      2013
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i Jeremy JordanJeremy Jordan
    • Els darrers cinc anys
      2015
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i John KrasinskiJohn Krasinski
    • Els Hollars
      2016
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i Mark WebberMark Webber
    • Bon Nadal
      2014
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i Michael WelshMichael Welsh
    • Crepuscle
      2008
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i Miles TellerMiles Teller
    • Aconseguir una feina
      2016
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i Ryan ReynoldsRyan Reynolds
    • Les Veus
      2014
    [veure coincidència]
  • Anna Kendrick i Sam RockwellSam Rockwell
    • El tauler d’escacs
      1999
    [+1 més]
  • Anna Kendrick i Zac EfronZac Efron
    • Mike i Dave necessiten dates de casament
      2016
    [veure coincidència]
  • Blake Lively i Anna KendrickBlake Lively
    • A Simple Favor
      2018
    [veure coincidència]
  • Skylar Astin i Anna KendrickSkylar Astin
    • Pitch Perfect
      2012
    [+1 més]
Més coincidències a la pantalla d'Anna Kendrick Menys coincidències a la pantalla d'Anna Kendrick

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Wonder Womans, els vilans més notoris de la història
Wonder Womans, els vilans més notoris de la història
Quan es tracta de la galeria de villans de Wonder Woman, es podria argumentar que no són res com Batmans o Supermans. Té Diana un comodí? Què passa amb un Lex ...
Els millors jocs d’estratègia de Nintendo DS
Els millors jocs d’estratègia de Nintendo DS
La millor estratègia per a Nintendo DS, valorada pels lectors de tot el món. Aquesta llista inclou els millors i millors jocs tàctics llançats.
Der beste Horror-Manga
Der beste Horror-Manga
Hi ha res millor que un bon ensurt? El millor manga de terror presenta històries terrorífiques i un desenvolupament de personatges increïble, mentre que a la meitat t’espanta ...
ESTJs famosos
ESTJs famosos
Molts actors, músics i polítics famosos són considerats ESTJ (Extroverted Sensing Thinking Judging). Els ESTJ són coneguts per ser honestos, eficients i ...
Charles Hedger
Charles Hedger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Charles Hedger, xafarderies, fotos de Charles Hedger, biografia, llista de núvies de Charles Hedger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Charles Hedger. Historial de cites de Charles Hedger, 2021, 2020, llista de relacions de Charles Hedger.
Boxers professionals masculins famosos
Boxers professionals masculins famosos
Aquesta llista de boxadors professionals masculins famosos inclou biografies i fotos quan estiguin disponibles. Aquesta llista de boxadors professionals masculins conté els més famosos ...
Stormy Daniels
Stormy Daniels
28 de maig de 2021 ... Notícies de Stormy Daniels, xafarderies, fotos de Stormy Daniels, biografia, llista de nuvis de Stormy Daniels 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Stormy Daniels. Història de cites de Stormy Daniels, 2021, 2020, llista de relacions de Stormy Daniels.