Principal Relacions Amy Schumer

Amy Schumer

Amy Schumer CasatRang 1342 114Edat 39 anys Zodíac Bessons Relacions 5 en total Nens 1 nen

Amb qui està sortint ara mateix?

Amy Schumer i Chris Fischer (xef)Chris Fischer (xef) i Amy Schumer han estat casats durant 3 anys des del 13 de febrer de 2018. veure relació

Relacions

Amy Schumer ha tingut relacions amb Ben Hanisch(2015 - 2017), Nic Nemeth(2012)i Anthony Jeselnik(2009 - 2012).

Amy Schumer ha tingut una trobada amb Amber Rose(2015).



Sobre

Amy Schumer és una humorista nord-americana de 39 anys. Nascuda Amy Beth Schumer l'1 de juny de 1981 a Rockville Center, Nova York, Estats Units, és famosa per Last Comic Standing, Reality Bites Back en una carrera que abasta el 2006 i l'actualitat. El seu signe del zodíac és Bessons.

Amy Schumer ha estat en un enfrontament en pantalla amb Bill Hader Xoc de trens (2015).

Amy Schumer és membre de les llistes següents: guanyadors del premi Emmy, actors de televisió nord-americans i jueus americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Amy Schumer. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat13 anys, 2 mesos--
Cites33 anys, 9 mesos2 anys, 2 mesos7 mesos, 3 dies
Trobada1---
total53 anys, 9 mesos1 any, 11 mesos7 mesos, 3 dies

Detalls

NomAmy
Segon nomBeth
CognomSchumer
Nom complet al naixementAmy Beth Schumer
Edat39 anys
Aniversari1 de juny de 1981
Lloc de naixementRockville Center, Nova York, EUA
Alçada5 '7' (170 cm)
Pes70 lliures (155 lliures)
ConstrueixGran
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Signe del zodíacBessons
SexualitatRecte
ReligióJueu
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutSouth Side High School el 1999
UniversitatB.A. al teatre de la Universitat de Towson, William Esper Studio
Text d’ocupacióReality TV, Còmic, Actriu, Productora, Escriptora
OcupacióComediant
Reclama famaDarrer còmic en peu, Reality Bites Back
Gènere musical (text)Comèdia d’observació, Blue Comedy, Insult Comedy, Sketch Comedy
Any (s) actiu (s)2004 – actualitat, 2006 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Mosaic Talent Management, Agència per a les Arts Escèniques
Bust (polzades)38
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)28
Malucs (polzades)39
Mida de la roba10
Mida de la sabata8.5
Llocs web oficialshttp://www.amyschumer.com, www.twitter.com/amyschumer, www.facebook.com/AmySchumer, www.myspace.com/amyschumer, www.youtube.com/user/amyschumer, http: // amyschumer. com

Amy Beth Schumer (nascuda l'1 de juny de 1981) és una actriu i comediant de peu nord-americana. Es va aventurar en la comèdia a principis de la dècada de 2000 abans d’aparèixer com a concursant a la cinquena temporada de la sèrie de competició de realitat de la NBC Last Comic Standing el 2007. Des del 2013, ha estat la creadora, coproductora, coescriptora i estrella del Sèrie de comèdies Comedy Central Inside Amy Schumer, per la qual va rebre un premi Peabody i per la qual Schumer ha estat nominada als cinc premis Emmy Primetime, guanyant la sèrie de dibuixos de varietats destacades el 2015.

Més informació sobre Amy Schumer Menys sobre Amy Schumer

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Chris Fischer (cap)Casat13 de febrer de 2018present3 anys
4Amber RoseTrobadaAbril de 2015Abril de 2015-
3Ben HanischRelacióGener de 2015Maig de 20172 anys
2Nic NemethRelació2012Agost de 20127 mesos
1Anthony JeselnikRelació2009octubre 20123 anys
Chris Fischer (cap) #5

Chris Fischer (cap)

2018

Chris Fischer (xef) i Amy Schumer tenen ...[veure parella] Amber Rose #4

Amber Rose

2015

Amy Schumer i Amber Rose estan separades ...[veure parella] Ben Hanisch #3

Ben Hanisch

2015 - 2017

Ben Hanisch i Amy Schumer es van separar al maig ...[veure parella] Nic Nemeth #2

Nic Nemeth

2012

Amy Schumer i Nic Nemeth es van separar el 2 d'agost ...[veure parella] Anthony Jeselnik #1

Anthony Jeselnik

2009 - 2012

Anthony Jeselnik i Amy Schumer es van separar a ...[veure parella] #5

Chris Fischer (cap)

2018

Chris Fischer (xef) i Amy Schumer porten 3 anys casats.



Relació 3 anys MesuraResultatZodíac20%'> Compatibilitat 5% Nens 1 nen veure relació #4

Amber Rose

2015

Amy Schumer i Amber Rose van tenir una trobada l’abril de 2015.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 57% veure relació #3

Ben Hanisch

2015 - 2017

Ben Hanisch i Amy Schumer daten de gener de 2015 a maig de 2017.

Relació 2 anys veure relació #2

Nic Nemeth

2012

Amy Schumer i Nic Nemeth van ser del 2012 a l'agost del 2012.

Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 44% veure relació #1

Anthony Jeselnik

2009 - 2012

Anthony Jeselnik i Amy Schumer daten del 2009 a l’octubre del 2012.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat 45% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Amy Schumer39 BessonsComediant
Nord-americà
Chris Fischer (cap)- Capricorn
Amber Rose37 lliuraPersonalitat
Nord-americà
Ben Hanisch-
Nic Nemeth40 LeoLluita
Nord-americà
Anthony Jeselnik42 CapricornCòmic
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
DesconegutHome5 de maig de 20192 anys Chris Fischer (cap)

Galeria de fotos

Amy Schumer - Vist en un ‘Life and Beth’ ambientat a Balthazar a Nova York Amy Schumer - Vist en un ‘Life and Beth’ ambientat a Balthazar a Nova York Amy Schumer - Vist en un ‘Life and Beth’ ambientat a Balthazar a Nova York Amy Schumer - Vist en un ‘Life and Beth’ ambientat a Balthazar a Nova York Amy Schumer - Vist en un set de 'Life and Beth' a Balthazar, a Nova York Amy Schumer - Vist en un ‘Life and Beth’ ambientat a Balthazar a Nova York Amy Schumer - Vist en un set de 'Life and Beth' a Balthazar, a Nova York Amy Schumer - Vist en un set de 'Life and Beth' a Balthazar, a Nova York Amy Schumer - Vist en un ‘Life and Beth’ ambientat a Balthazar a Nova York Amy Schumer - Vist en un ‘Life and Beth’ ambientat a Balthazar a Nova York Amy Schumer - Vist en un set de 'Life and Beth' a Balthazar, a Nova York Amy Schumer - Vist en un set de 'Life and Beth' a Balthazar, a Nova York

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Em sento guapa2018Renee BennettPel·lícula
Gràcies pel vostre servei2017Amanda DosterPel·lícula
Arrabassat2017Emily MiddletonPel·lícula
Estavellant2017Amy SchumerPrograma de televisió
Sense activitat2017Amy SchumerPrograma de televisió
Xoc de trens2015AmyPel·lícula
Cites Amy Schumer2015Amy SchumerPel · lícula curta
TripTank2014Deborah, SarahPrograma de televisió
BoJack Horseman2014Irving JanningsPrograma de televisió
Dins d’Amy Schumer2013Amy, jo, varisPrograma de televisió
Saturday Night Live: Cut For Time2013AngelPrograma de televisió
Noies2012AngiePrograma de televisió
Buscant un amic per a la fi del món2012Lacey, dona # 1Pel·lícula
Comprovació de preus2012Lila (com a Amy Beth Schumer)Pel·lícula
Somnambul amb mi2012Amy (sense acreditar)Pel·lícula
El programa Eric Andre2012EntrevistadorPrograma de televisió
Bob's Burgers2011JovePrograma de televisió
Louie2010DianePrograma de televisió
Cupido2009BrucPrograma de televisió
Traslladat2009TrishPrograma de televisió
Xarxa2007Programa de televisió
30 Roca2006EstilistaPrograma de televisió
Memòria del sentit2006Pel · lícula curta
Limiteu el vostre entusiasme2000Company # 2Programa de televisió
Home de família1999Cap de tripulacióPrograma de televisió
Els Simpsons1989La senyora BurnsPrograma de televisió
Dissabte nit en directe1975Amy SchumerPrograma de televisió
Els humansAimeePel·lícula
Amor, BethPel·lícula
Mostra més Mostrar menys

Enfrontaments en pantalla

  • Amy Schumer i Bill HaderBill Hader
    • Xoc de trens
      2015
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...