Principal Relacions America Ferrera

America Ferrera

America Ferrera CasatRang 5075 70Edat 37 anys Zodíac Àries Relacions 1 en total Nens 2 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

America Ferrera i Ryan mollen WilliamsRyan Piers Williams i America Ferrera han estat casats durant 9 anys des del 27 de juny de 2011. veure relació

Relacions

America Ferrera no ha tingut cap altra relació que coneguem.

Sobre

America Ferrera és una actriu nord-americana de 37 anys. Nascuda a Amèrica Georgine Ferrera el 18 d'abril de 1984 a Los Angeles, Califòrnia, és famosa per The Sisterhood of the Traveling Pants, Gotta Kick It Up !, i Ugly Betty (Sèrie de TV). El seu signe del zodíac és Aries.



amb qui surt ara loren beech

America Ferrera ha participat en deu enfrontaments en pantalla, inclòs Aaron Tveit Betty lletja (2006), Christopher Gorham a Betty lletja (2006), Daniel Eric Gold a Betty lletja (2006), Freddy Rodríguez in Betty lletja (2006)i Josh Lawson a Superstore (2015).

America Ferrera és membre de les llistes següents: guanyadors del premi Emmy, actors de cinema nord-americans i productors de cinema nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Amèrica Ferrera! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Zachary Levi i Yvonne Strahovski junts a la vida real

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat118 anys, 4 mesos--
total118 anys, 4 mesos--

Detalls

NomAmèrica
Segon nomGeorgine
CognomWilliams
Cognom de solteraFerrera
Nom complet al naixementAmèrica Georgine Ferrera
Nom alternatiuGeorgine
Edat37 anys
Aniversari18 d’abril de 1984
Lloc de naixementLos Angeles, Califòrnia
Alçada5 '1' (155 cm)
Pes59 kg (130 lliures)
ConstrueixMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Característica distintivaEl seu cos, els seus llavis plens
Signe del zodíacÀries
SexualitatRecte
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutEl Camí Reial High School
UniversitatUniversitat del sud de Califòrnia (assistent)
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaThe Sisterhood of the Traveling Pants, Gotta Kick It Up !, i Ugly Betty (Sèrie de TV).
Any (s) actiu (s)2002 – actualitat
Bust (polzades)36
Mida de la tassaD
Cintura (polzades)28
Malucs (polzades)39
Llocs web oficialswww.celebuzz.com/celebrities/america-ferrera/, www.celebheights.com/s/America-Ferrera-1633.html

America Georgine Ferrera (nascuda el 18 d'abril de 1984) és una actriu, actriu de veu, productora i directora nord-americana. Nascuda a Los Angeles, Califòrnia, de pares hondurenys, Ferrera va tenir interès a actuar a una edat primerenca, actuant en diverses produccions escèniques a la seva escola. Va debutar en el llargmetratge el 2002 amb el drama-comèdia Real Women Have Curves, guanyant elogis per la seva interpretació. Ferrera ha rebut nombrosos reconeixements com el Premi Emmy, el Globus d’Or i el Screen Actors Guild Award, entre d’altres.

Més informació sobre America Ferrera Menys sobre America Ferrera

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Ryan Piers WilliamsCasat2003present18 anys
Ryan Piers Williams #1

Ryan Piers Williams

2003

Ryan Piers Williams i America Ferrera han ...[veure parella] #1

Ryan Piers Williams

2003

Ryan Piers Williams i America Ferrera estan casats des de fa 9 anys. Van sortir durant 7 anys després de reunir-se el 2003. Després d’un any de compromís, es van casar el 27 de juny de 2011.

Relació de 18 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Edat84%'> Compatibilitat el 31% Nens 2 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
America Ferrera37 ÀriesActriu
Nord-americà
Ryan Piers Williams40 Taureactor
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Sebastian PiersHome29 de maig de 20182 anys Ryan Piers Williams
Lucia MarisolDona4 de maig de 202012 mesos Ryan Piers Williams

Galeria de fotos

Gotta Kick It Up! Gotta Kick It Up! America Ferrera - Sortida a Studio City America Ferrera - Sortida a Studio City America Ferrera - Sortida a Studio City America Ferrera - Sortida a Studio City America Ferrera - Sortida a Studio City America Ferrera - Sortida a Studio City America Ferrera - Sortida a Studio City America Ferrera - Sortida a Studio City America Ferrera - Sortida a Studio City America Ferrera - Sortida a Studio City

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Gentefiat2020Andy CreuPrograma de televisió
Com entrenar el teu drac: el món ocult2019Astrid (veu)Pel·lícula
Com entrenar el teu drac: tornada a casa2019Astrid (veu)TV Movie
Gent-Fied: The Digital Series2017Programa de televisió
Qui és?2017Programa de televisió
Corresponsals especials2016BridgetPel·lícula
Vista prèvia de NBC Fall Primetime2016AmyTV Movie
Quina és la vostra emergència2015Brenda FitzgeraldPrograma de televisió
Superstore2015AmyPrograma de televisió
Dragons: Race to the Edge2015AstridPrograma de televisió
Cesar Chavez2014Helen ChávezPel·lícula
Com entrenar el teu drac 22014Astrid (veu)Pel·lícula
X / I2014SilviaPel·lícula
La setmana passada aquesta nit amb John Oliver2014MaternitatPrograma de televisió
Dins d’Amy Schumer2013MenaPrograma de televisió
Dreamworks How to Train Your Dragon Legends2013AstridPrograma de televisió
Fi de la vigilància2012OrozcoPel·lícula
És un desastre2012HedyPel·lícula
Christine2012ChristinePrograma de televisió
Dragons de DreamWorks2012AstridPrograma de televisió
Sid the Science Kid: The Movie2012Dr. Còrdova (veu)Pel·lícula
Com entrenar el teu drac2010Astrid (veu)Pel·lícula
El nostre casament familiar2010Lucia RamirezPel·lícula
La terra seca2010SarahPel·lícula
Regals divertits o moribles ...2010Emmy Presenter (segment 'Paco Dances')Programa de televisió
Llegenda del drac Boneknapper2010Astrid (veu)Programa de televisió
The Mis-Informant - amb Jack Black com a Nathan Spewman2010MestrePel · lícula curta
La bona esposa2009Natalie FlorsPrograma de televisió
La confraria dels pantalons viatgers 22008Carmen LowellPel·lícula
Cap a la foscor2007LuizaPel·lícula
Sota la mateixa lluna2007MarthaPel·lícula
mortes2007RebecaPel · lícula curta
Steel City2006Amy BarnesPel·lícula
Betty lletja2006Betty SuárezPrograma de televisió
03:522005KatePel·lícula
Com van passar l’estiu les noies Garcia2005BlancaPel·lícula
Senyors de Dogtown2005Thunder MonkeyPel·lícula
La germanor dels pantalons viatgers2005CarmenPel·lícula
Foscor menys dotze2004LuizaPel · lícula curta
5,15 USD / hora2004TV Movie
Cant pla2004victòria RoubideauxTV Movie
Les dones reals tenen corbes2002Ana GarciaPel·lícula
Gotta Kick It Up!2002YolandaTV Movie
Família americana2002Programa de televisió
CSI: Investigació de l’escena del delicte2000Abril PérezPrograma de televisió
Limiteu el vostre entusiasme2000La dona de LinPrograma de televisió
Tocat per un àngel1994Charlee WellsPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Aaron Tveit and America FerreraAaron Tveit
    • Betty lletja
      2006
    [veure coincidència]
  • America Ferrera i Christopher GorhamChristopher Gorham
    • Betty lletja
      2006
    [veure coincidència]
  • America Ferrera i Daniel Eric GoldDaniel Eric Gold
    • Betty lletja
      2006
    [veure coincidència]
  • America Ferrera i Freddy RodriguezFreddy Rodríguez
    • Betty lletja
      2006
    [veure coincidència]
  • America Ferrera i Josh LawsonJosh Lawson
    • Superstore
      2015
    [veure coincidència]
  • America Ferrera i Lance GrossLlança Bruta
    • El nostre casament familiar
      2010
    [veure coincidència]
  • America Ferrera i Ryan GaulRyan Gaul
    • Superstore
      2015
    [veure coincidència]
  • Ben Feldman i America FerreraBen Feldman
    • Superstore
      2015
    [veure coincidència]
  • Jay Baruchel i America FerreraJay Baruchel
    • Com entrenar el teu drac 2
      2014
    [+2 més]
  • Tom Wisdom i America FerreraTom Saviesa
    • La confraria dels pantalons viatgers 2
      2008
    [veure coincidència]
Més coincidències en pantalla America Ferrera Menys enfrontaments a la pantalla America Ferrera

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...