Principal Relacions Alexis Creu

Alexis Creu

Alexis Creu CasatEdat 46 anys Zodíac lliura Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

Alexis Cruz i Heather C. HarrisHeather C. Harris i Alexis Cruz estan casats. veure relació

Relacions

Alexis Cruz no ha tingut cap altra relació que coneguem.

Sobre

Alexis Cruz és un actor nord-americà de 46 anys. Nascut el 29 de setembre de 1974 al Bronx, Nova York, EUA, és famós per The Last Time. El seu signe del zodíac és Lliura.



Alexis Cruz ha estat en un enfrontament a la pantalla amb Judy Herrera Tortilla Heaven (2007).

Alexis Cruz forma part de les llistes següents: Actors de Nova York, actors de cinema nord-americans i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Alexis Cruz. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat1---
total1--

Detalls

NomAlexis
CognomCreu
Nom complet al naixementAlexis Creu
Edat46 anys
Aniversari29 de setembre de 1974
Lloc de naixementEl Bronx, Nova York, EUA
Alçada5 '8' (173 cm)
Pes70 lliures (155 lliures)
ConstruirAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíaclliura
SexualitatRecte
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutFiorello H. LaGuardia HS of the Performing Arts & Music and Arts, Drama, Nova York, NY, 1992
UniversitatUniversitat de Boston, Estudis de teatre, Boston, MA, 1996
Text d’ocupacióActor, artista de veu
Ocupacióactor
Reclama famaL'última vegada
Any (s) actiu (s)1985 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Artistes definidors
Aprovació de la marcaAnunci de televisió de Kraft Macaroni and Cheese
Llocs web oficialsstargate.wikia.com/wiki/Alexis_Cruz, twitter.com/alexiscruz929, www.facebook.com/acstation, www.youtube.com/user/alexiscruz929/, www.nndb.com/people/082/000129692/, www. behindthevoiceactors.com/Alexis-Cruz/

Alexis Cruz (nascut el 29 de setembre de 1974) és un actor nord-americà, conegut per les seves interpretacions com a Rafael a Tocat per un àngel i com a Skaara a Stargate i Stargate SG-1.

Més informació sobre Alexis Cruz Menys sobre Alexis Cruz

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Heather C. HarrisCasat present-
Heather C. Harris #1

Heather C. Harris

Heather C. Harris i Alexis Cruz estan casats ...[veure parella] #1

Heather C. Harris

Heather C. Harris i Alexis Cruz estan casats.

MesuraResultatAlçada73%'> Compatibilitat 18% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Alexis Creu46 lliuraactor
Nord-americà
Heather C. Harris- Actriu
Nord-americà

Galeria de fotos

Alexis Cruz - Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut Alexis Cruz - Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut Alexis Cruz - Stargate SG-1 Alexis Cruz - Stargate SG-1 Stargate - Alexis Cruz Alexis Cruz - Stargate Alexis Creu Alexis Creu Alexis Creu Alexis Creu Alexis Creu Alexis Creu

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Estima la vida2020MaritPrograma de televisió
FBI2018Hector ContrerasPrograma de televisió
Altergeist2014MikePel·lícula
American Girl atrapada en una Telenovela2013EstephanPrograma de televisió
Percepció2012Joseph GarciaPrograma de televisió
molt Mascle2012Calent, JaimePel · lícula curta
Eagleheart2010VuitPrograma de televisió
Arrossega'm a l'infern2009Treballador agrícolaPel·lícula
Castell2009Lyle GómezPrograma de televisió
Tortilla Heaven2007marcPel·lícula
L'última vegada2006AlvarezPel·lícula
Assassí2006AlexTV Movie
Tauró2006Martin AllendePrograma de televisió
Ulls2005Oliver SanchezPrograma de televisió
Última trucada2005Dominic jovePel · lícula curta
Espectres2004siguinPel·lícula
Defensa la justícia2004Ralph LlaçPel · lícula curta
Error2002CantatPel·lícula
Gairebé una dona2002NestorTV Movie
Família americana2002Sgt. Joaquin GarciaPrograma de televisió
CSI: Investigació de l’escena del delicte2000PFC Phillip RileyPrograma de televisió
El Districte2000Castell, Eduardo CastellPrograma de televisió
Aquell estiu a Los Angeles2000SomrientPel·lícula
Providència1999Victor OrtizPrograma de televisió
Aprendre a nedar1999GuillermoPel · lícula curta
Per què s’enamoren els ximples1998Herman SantiagoPel·lícula
El valent1997HeymanPel·lícula
Detenció: El setge a Johnson High1997Frankie RodriguezTV Movie
Motí1997Carlos (segment 'Atrapats en la febre')TV Movie
Stargate SG-11997Klorel, SkaaraPrograma de televisió
Grand Avenue1996RaymondTV Movie
Arli $$1996Programa de televisió
Ments perilloses1996Art GonzálezPrograma de televisió
Temps ben passat1996Bobby CastilloTV Movie
Carrers de Laredo1995Joey GarzaPrograma de televisió
El preu de l’amor1995AlbertoTV Movie
Stargate1994SkaaraPel·lícula
ÉS1994TerryPrograma de televisió
Tocat per un àngel1994RafaelPrograma de televisió
NYPD Blue1993Roberto SantsPrograma de televisió
Històries de vida: famílies en crisi1992Eddie MatosPrograma de televisió
Aniversari de Big Bird o Let Me Eat Cake1991AlexTV Movie
Grifó1990RickyTV Movie
El vell i el mar1990ManoloTV Movie
Teulades1989XisclarPel·lícula
The Pick-up Artist1987CharliePel·lícula
El Cosby Show1984Enrique TarronPrograma de televisió
carrer sesam1969AlexPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Judy Herrera
    • Tortilla Heaven
      2007
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.