Principal Relacions Alex Wassabi

Alex Wassabi

Alex Wassabi CitesRang 1838 -424Edat de 31 anys Zodiac Àries Relacions 3 en total

Amb qui surt ara mateix?

Lexy Panterra va començar a sortir amb Alex Wassabi el 2020. veure relació

Relacions

Alex Wassabi ha tingut relacions amb Caeli Santa Olalla(2019)i Lauren Riihimaki(2016 - 2018).

Sobre

Alex Wassabi és una personalitat nord-americana de 31 anys. Nascut Alexander Burriss el 28 de març de 1990 a Great Falls, Montana, Estats Units, és famós per YouTube. El seu signe del zodíac és Àries.



Alex Wassabi ha estat en un enfrontament a la pantalla amb Lauren Riihimaki Escapa de la nit (2016).

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Alex Wassabi. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites32 anys, 8 mesos1 any, 4 mesos1 any, 4 mesos
total32 anys, 8 mesos1 any, 4 mesos1 any, 4 mesos

Detalls

NomAlex
CognomBurriss
Nom complet al naixementAlexander Burriss
Nom alternatiuAlex Wassabi, Alex Burriss
Edat31 anys
Aniversari28 de març de 1990
Lloc de naixementGreat Falls, Montana, Estats Units
Alçada5 '11¾' (182 cm)
Pes78 kg (172 lliures)
ConstruirAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Característica distintivaCelles gruixudes, somriure clavat
Signe del zodíacÀries
SexualitatRecte
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióPersonalitat de YouTube, actor, cantant
OcupacióPersonalitat
Reclama famaYouTube
Gènere musical (text)pop
Instrument (text)Veus
Segell discogràficSense signar
Aprovació de la marcaAmazon Prime
Menjars preferitsItalià
Més informació sobre Alex Wassabi Menys sobre Alex Wassabi

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Lexy PanterraRelació2020present1 any
2Air Santa OlallaRelació20192019-
1Lauren RiihimakiRelació201615 de setembre de 20182 anys
Lexy Panterra #3

Lexy Panterra

2020

Lexy Panterra va començar a sortir amb Alex Wassabi el ...[veure parella] Air Santa Olalla #2

Air Santa Olalla

2019

Alex Wassabi i Caeli Santa Olalla estan separats ...[veure parella] Lauren Riihimaki #1

Lauren Riihimaki

2016 - 2018

Lauren Riihimaki i Alex Wassabi estan separats ...[veure parella] #3

Lexy Panterra

2020

Lexy Panterra i Alex Wassabi estan sortint des del 2020.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 73% veure relació #2

Air Santa Olalla

2019

Alex Wassabi i Caeli Santa Olalla van sortir el 2019.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat el 63% veure relació #1

Lauren Riihimaki

2016 - 2018

Lauren Riihimaki i Alex Wassabi van tenir una relació del 2016 al 15 de setembre de 2018.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat el 65% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Alex Wassabi31 ÀriesPersonalitat
Nord-americà
Lexy Panterra32 BessonsCantant
Nord-americà
Air Santa Olalla31 AquariPersonalitat
Mexicà
Lauren Riihimaki27 LeoPersonalitat
Canadenc

Galeria de fotos

The DUFF (2015) Alex Wassabi i Lauren Riihimaki - Premis Streamy 2016 Alex Wassabi 2016 Streamy Awards

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Xat en grup amb Jayden i Brent2020JoPrograma de televisió
Moguls de secundària2019EthanPrograma de televisió
Bessona el meu cor2019JoPrograma de televisió
Dare Dare2018AutoconcursantPrograma de televisió
Lleuger com una ploma2018Luke ChibaPrograma de televisió
Boo 2! Un Halloween Madea2017TotsPel·lícula
Escapa de la nit2016L'AviadorPrograma de televisió
Les celebritats reaccionen2016A si mateixPrograma de televisió
Seven Bucks Digital Studios2016Programa de televisió
La vida de Ro2013JoPrograma de televisió
Els YouTubers reaccionen2012A si mateixPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Alex Wassabi i Lauren RiihimakiLauren Riihimaki
    • Escapa de la nit
      2016
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Frank Iero and Jamia Nestor
Frank Iero and Jamia Nestor
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Frank Iero i Jamia Nestor. Obteniu més informació sobre ...
Frank Beard
Frank Beard
28 de maig de 2021 ... Notícies de Frank Beard, xafarderies, fotos de Frank Beard, biografia, llista de núvies de Frank Beard 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Frank Beard. Història de cites de Frank Beard, 2021, 2020, llista de relacions de Frank Beard.
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Llista de les millors pel·lícules de Steve Carell, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les millors pel·lícules amb ingressos de Steve Carell tenen moltes ...
Paulina Mlynarska
Paulina Mlynarska
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paulina Mlynarska, xafarderies, fotos de Paulina Mlynarska, biografia, llista de nuvis de Paulina Mlynarska 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paulina Mlynarska. Història de cites de Paulina Mlynarska, 2021, 2020, llista de relacions de Paulina Mlynarska.
Les millors cites de cel·la de DBZ
Les millors cites de cel·la de DBZ
'Per últim, però no menys important. Tot el que he imaginat és meu ara. M’he convertit en allò que ningú més no podria aconseguir mai. Sóc perfecte. Probablement sigui el millor ...
Tooske Ragas
Tooske Ragas
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tooske Ragas, xafarderies, fotos de Tooske Ragas, biografia, llista de nuvis de Tooske Ragas 2016. Història de la relació. Llista de relacions Tooske Ragas. Historial de cites de Tooske Ragas, 2021, 2020, llista de relacions de Tooske Ragas.
La sèrie d'anime més trista de la història
La sèrie d'anime més trista de la història
Busqueu un anime trist que us faci plorar? No busqueu més, perquè en aquesta llista classifiquem l’anime més trist de tots els temps. Aquestes sèries ...