Principal Relacions Alex Aiono

Alex Aiono

Alex AionoEdat de 25 anys Zodiac Aquari Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Alex Aiono és possiblement solter.

Relacions

Alex Aiono ha tingut una relació amb Meg DeAngelis(2014).



Sobre

Alex Aiono és un cantant nord-americà de 25 anys. Nascut Martin Alexander Aiono el 16 de febrer de 1996 a Phoenix, Arizona, EUA, és famós per YouTube. El seu signe del zodíac és Aquari.

Alex Aiono és membre de les llistes següents: naixements del 1987, gent de Niça i DJ francesos.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Alex Aiono! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites1---
total1--

Detalls

NomAlex
CognomAiono
Nom complet al naixementMartin Alexander Aiono
Nom alternatiuAlex Aiono
Edat25 anys
Aniversari16 de febrer de 1996
Lloc de naixementPhoenix, Arizona, EUA
Alçada5 '10' (178 cm)
Pes70 lliures (155 lliures)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Clar
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacAquari
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActor, cantant, multiinstrumentista i productor
OcupacióCantant
Reclama famaYouTube
Instrument (text)Guitarra, piano, bateria, baix, ukelele
Segell discogràficRegistres interscope

Hadrien Federiconi, més conegut amb el nom artístic Feder, (nascut el 5 de setembre de 1987 a Niça) és un DJ de fonda francès originari de Niça, al sud de França. Traslladant-se a París, va guanyar fama el 2014 a través de 'Sixto', el seu remix de la cançó de Rodriguez 'Can't Get Away'. Va signar a Atlantic Records (Warner Music) i va obtenir èxit a la llista internacional a través del seu propi tema 'Goodbye' amb la veu de Lyse (Anne-Lyse Blanc). La cançó 'Goodbye' va assolir el número u en vendes a França i Suïssa, així com el número u a les llistes d'iTunes de França, Itàlia, Bèlgica, Suïssa, Rússia, Hongria, Turquia, República Txeca i el Top 10 d'iTunes a Alemanya, Grècia, Dinamarca, Espanya, Països Baixos, Àustria i Sud-àfrica. Feder va guanyar el 'Millor DJ francès nou' als NRJ DJ Awards 2015.

Més informació sobre Alex Aiono Menys sobre Alex Aiono

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Meg DeAngelisRelació20142014-
Meg DeAngelis #1

Meg DeAngelis

2014

Alex Aiono i Meg DeAngelis estan separats ...[veure parella] #1

Meg DeAngelis

2014

Alex Aiono i Meg DeAngelis van sortir el 2014.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Alex Aiono25 AquariCantant
Nord-americà
Meg DeAngelis26 TaureActriu
Canadenc

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Trobant 'Ohana2021resinaPel·lícula
Trobant 'Ohana2021resinaPel·lícula
El Magnífic Mile Lights Festival2018AutònomPrograma de televisió
Premis Radio Disney Music2017AutoamfitrióPrograma de televisió
Enamorat2016L’assistent tècnicPel · lícula curta
Les claus del Nadal2016A si mateixPel·lícula
Orientació2015AlexPrograma de televisió
Accés VIP Alexis Joy2011A si mateixPrograma de televisió
Fet a Hollywood2005JoPrograma de televisió
WGN Morning News1994AutònomPrograma de televisió

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

La Gran Muralla és el futur del cinema? Per què va fallar a les taquilles dels Estats Units?
La Gran Muralla és el futur del cinema? Per què va fallar a les taquilles dels Estats Units?
La Xina i Hollywood han estat companys de llit dignes de pel·lícules més del que es podria pensar, i no hauria de ser cap sorpresa veure estrelles americanes a ...
Bruno O'Ya
Bruno O'Ya
28 de maig de 2021 ... Notícies de Bruno O'Ya, xafarderies, fotos de Bruno O'Ya, biografia, llista de núvies de Bruno O'Ya 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Bruno O'Ya. Història de cites de Bruno O'Ya, 2021, 2020, llista de relacions de Bruno O'Ya.
Les millors edicions de Sorry!
Les millors edicions de Sorry!
Com un dels jocs de taula més populars de tots els temps, hi ha hagut un munt de versions i sabors diferents de Sorry! al llarg dels anys. Aquí hi ha els millors.
John Franklin
John Franklin
28 de maig de 2021 ... Notícies de John Franklin, xafarderies, fotos de John Franklin, biografia, llista de núvies de John Franklin 2016. Història de la relació. Llista de relacions de John Franklin. Història de cites de John Franklin, 2021, 2020, llista de relacions de John Franklin.
Piper Rockelle
Piper Rockelle
28 de maig de 2021 ... Notícies de Piper Rockelle, xafarderies, fotos de Piper Rockelle, biografia, llista de xicots de Piper Rockelle 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Piper Rockelle. Història de cites de Piper Rockelle, 2021, 2020, llista de relacions de Piper Rockelle.
Álvaro Soler
Álvaro Soler
28 May 2021 ... Álvaro Soler news, gossip, photos of Álvaro Soler, biography, Álvaro Soler girlfriend list 2016. Relationship history. Álvaro Soler relationship list. Álvaro Soler dating history, 2021, 2020, list of Álvaro Soler relationships.
Noah Centineo i Angeline Appel
Noah Centineo i Angeline Appel
28 de maig de 2021 ... Noah Centineo i Angeline Appel fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...