Principal Relacions Adrienne Houghton

Adrienne Houghton

Adrienne Houghton CasatRang 612 160Edat 37 anys Zodíac Escorpí Relacions 10 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Adrienne Bailon i Israel HoughtonIsrael Houghton i Adrienne Houghton han estat casades durant 4 anys des de l'11 de novembre de 2016. veure relació

Relacions

Adrienne Houghton ha estat compromesa amb Lenny S.(2015)i LeBron James(2003 - 2004).

Adrienne Houghton ha tingut relacions amb Rob Kardashian(2007 - 2009)i Aaron Flores(1998 - 2007).



Adrienne Houghton ha tingut trobades amb Anthony 'Treach' Criss(2009), Fabolous(2009)i Nick Cannon(2002 - 2003).

amb qui surt Tika Sumpter

Es rumoreja que Adrienne Houghton es va connectar amb JR Ramírez(2012)i Kanye West(2007).

Sobre

Adrienne Houghton és una cantant nord-americana de 37 anys. Nascuda Adrienne Eliza Bailon el 24 d'octubre de 1983 a Lower East Side, Manhattan, Nova York, Estats Units, és famosa per That's So Raven, The Cheetah Girls i 3LW en una carrera que abasta el 1999 i l'actualitat. El seu signe del zodíac és Escorpí.



van citar Ashton Kutcher i Brittany Murphy

Adrienne Houghton ha participat en quatre enfrontaments en pantalla, inclòs J.R. Ramírez La Coalició (2012), Michael Steger a Les noies del guepard: un món (2008), Rob Kardashian a Mantenir-se al dia amb els Kardashians (2006)i Ja Rule in Estic enamorat d’una església (2013).

Adrienne Houghton és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, dones cantants nord-americanes i cantants de pop nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Adrienne Houghton. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat15 anys, 3 mesos--
Compromès25 anys, 10 mesos3 anys, 3 mesos-
Cites28 anys, 7 mesos5 anys, 1 mes-
Trobada37 mesos, 5 dies3 mesos, 22 dies4 mesos, 2 dies
Rumorós2---
total108 anys, 7 mesos2 anys, 3 mesos4 mesos, 2 dies

Detalls

NomAdrienne
Segon nomEliza
CognomHoughton
Cognom de solteraBailon
Nom complet al naixementAdrienne eliza bailon
Nom alternatiuAdrienne Bailon, Adrienne Eliza Bailon, Adrienne Houghton
Edat37 anys
Aniversari24 d’octubre de 1983
Lloc de naixementLower East Side, Manhattan, Nova York, EUA
Alçada4 '11' (150 cm)
Pes119 lliures (54 kg)
ConstrueixVoluptuós
Color d'ullsMarró - Clar
Color de cabellRossa tenyida
Característica distintivaCurt
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutInstitut Superior de Professions Sanitàries i Serveis Humans.
Text d’ocupacióCantant, actriu, personalitat televisiva
OcupacióCantant
Reclama famaAixò és So Raven, The Cheetah Girls i 3LW
Gènere musical (text)R&B, Pop, Hip Hop, Dansa
Any (s) actiu (s)1999 - actualitat, 1999 – actualitat
Instrument (text)Veus
Segell discogràficIsland Def Jam, compost, Walt Disney, Disney
Actes associats3LW, The Cheetah Girls
Bust (polzades)32
Mida de la tassaC
Cintura (polzades)25
Malucs (polzades)33
Mida de la roba8
Mida de la sabata5
Llocs web oficialshttp://adriennebailon.com/, www.allmovie.com/artist/adrienne-bailon-p373844, www.rottentomatoes.com/celebrity/adrienne_bailon, http://happilyeverhoughton.com/
PareFreddie Bailon, Joe (padrastre)
MareNilda Felix
GermanaClaudette Bailon
AmicKiely Williams, Sabrina Bryan, Brenda Song, Cole Sprouse, Dylan Sprouse, Raven Symone, Tia Mowry, Tamera Mowry, Jeannie Mai, Loni Love, Tamar Braxton
Programes de televisió preferitsJon & Kate Plus 8, Sexe a la ciutat
Menjars preferitsArròs, mongetes, crispetes de formatge calent

Adrienne Eliza Houghton (Bailon, nascuda el 24 d'octubre de 1983) és una cantant, actriu, personalitat televisiva i empresària nord-americana. Forma part dels grups de noies 3LW i The Cheetah Girls. Des del 2013, Bailon és coamfitrió del programa diürn The Real.

Més informació sobre Adrienne Houghton Menys sobre Adrienne Houghton

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
10Israel HoughtonCasatfebrer 2016present5 anys
9J.R. RamírezTrobada R 20122012-
8Lenny S.Relacióoctubre 2009Agost de 20155 anys
7Anthony 'Treach' CrissTrobadaAgost de 2009Agost de 2009-
6FabolósTrobadaJuny de 2009octubre 20094 mesos
5Rob KardashianRelacióSet 2007Maig de 20091 any
4Kanye WestTrobada R 20072007-
3Lebron JamesRelacióMaig de 2003febrer 20049 mesos
2Nick CannonTrobadajuliol 2002febrer 20037 mesos
1Aaron FlorsRelacióAgost de 1998mar 20078 anys
Israel Houghton #10

Israel Houghton

2016

Israel Houghton i Adrienne Houghton han estat ...[veure parella] J.R. Ramírez #9rumor

J.R. Ramírez

2012

J.R. Ramirez i Adrienne Houghton estan separats ...[veure parella] Lenny S. #8

Lenny S.

2009 - 2015

Lenny S i Adrienne Houghton es van separar a Au ...[veure parella] Anthony #7

Anthony 'Treach' Criss

2009

Adrienne Houghton i Anthony 'Treach' Criss ...[veure parella] Fabolós #6

Fabolós

2009

Adrienne Houghton i Fabolous es van separar en O ...[veure parella] Rob Kardashian #5

Rob Kardashian

2007 - 2009

Rob Kardashian i Adrienne Houghton se separen ...[veure parella] Kanye West #4rumor

Kanye West

2007

Adrienne Houghton i Kanye West estan separades ...[veure parella] Lebron James #3

Lebron James

2003 - 2004

Adrienne Houghton i LeBron James es van separar ...[veure parella] Nick Cannon #2

Nick Cannon

2002 - 2003

Adrienne Houghton i Nick Cannon es van separar ...[veure parella] #1

Aaron Flors

1998 - 2007

Aaron Flores i Adrienne Houghton es van separar ...[veure parella] #10

Israel Houghton

2016

Israel Houghton i Adrienne Houghton estan casades des de fa 4 anys. Van sortir 6 mesos després de reunir-se el febrer del 2016. Després de 3 mesos de compromís, es van casar l'11 de novembre del 2016.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés40%Edat44%'> Compatibilitat 36% veure relació #9

J.R. Ramírez

2012 (Remor)

Es rumoreja que J.R. Ramírez es va connectar amb Adrienne Houghton el 2012.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat84%'> Compatibilitat 49% veure relació #8

Lenny S.

2009 - 2015

Lenny S i Adrienne Houghton van estar compromesos durant 7 mesos. Van sortir durant cinc anys després de reunir-se l'octubre del 2009. Es van comprometre el gener del 2015, però després es van separar l'agost del 2015.

kagasoff nocturn i shailene woodley
Relació 5 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada91%Edat69%'> Compatibilitat 85% veure relació #7

Anthony 'Treach' Criss

2009

Adrienne Houghton i Anthony 'Treach' Criss van tenir una trobada l'agost del 2009.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés80%Edat44%'> Compatibilitat 41% veure relació #6

Fabolós

2009

Adrienne Houghton i Fabolous van tenir una trobada el juny del 2009.

will kirby i erin brodie
Relació 4 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat69%'> Compatibilitat 45% veure relació #5

Rob Kardashian

2007 - 2009

Rob Kardashian i Adrienne Houghton van ser del setembre del 2007 al maig del 2009.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada91%Edat33%'> Compatibilitat el 81% veure relació #4

Kanye West

2007 (Remor)

Es rumoreja que Adrienne Houghton es va connectar amb Kanye West el 2007.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat 46% veure relació #3

Lebron James

2003 - 2004

Adrienne Houghton i LeBron James van estar compromesos durant 2 mesos. Van sortir durant 7 mesos després de reunir-se el maig del 2003. Es van comprometre el desembre del 2003, però després es van separar el febrer del 2004.

Relació 9 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 83% veure relació #2

Nick Cannon

2002 - 2003

Adrienne Houghton i Nick Cannon van tenir una trobada el juliol del 2002.

Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat84%'> Compatibilitat 49% veure relació #1

Aaron Flors

1998 - 2007

Aaron Flores i Adrienne Houghton van ser de l'agost de 1998 a març de 2007.

Relació 8 anys MesuraResultatAlçada73%'> Compatibilitat 18% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Adrienne Houghton37 EscorpíCantant
Nord-americà
Israel Houghton50 TaureCantant
Nord-americà
J.R. Ramírez40 lliuraactor
Cubà
Lenny S.46 CapricornGerent
Nord-americà
Anthony 'Treach' Criss50 SagitariRaper
Nord-americà
Fabolós43 EscorpíRaper
Nord-americà
Rob Kardashian34 peixReality TV
Nord-americà
Kanye West43 BessonsRaper
Nord-americà
Lebron James36 CapricornBàsquet
Nord-americà
Nick Cannon40 lliuraRaper
Nord-americà
Aaron Flors-
Nord-americà

Galeria de fotos

Les noies del guepard El cantant emmascarat Adrienne Bailon - ALMAs 2018 LIVE On Fuse a Los Angeles Adrienne Bailon - ALMAs 2018 LIVE On Fuse a Los Angeles Adrienne Bailon - ALMAs 2018 LIVE On Fuse a Los Angeles Adrienne Bailon - ALMAs 2018 LIVE On Fuse a Los Angeles Adrienne Bailon - ALMAs 2018 LIVE On Fuse a Los Angeles Adrienne Bailon - ALMAs 2018 LIVE On Fuse a Los Angeles Adrienne Bailon - ALMAs 2018 LIVE On Fuse a Los Angeles Adrienne Bailon - ALMAs 2018 LIVE On Fuse a Los Angeles Adrienne Bailon - Premis Emmy diürns 2018 a Pasadena Adrienne Bailon - Premis Emmy diürns 2018 a Pasadena

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Puc veure la teva veu2020Programa de televisió
El cantant emmascarat2019FlamencPrograma de televisió
Famós enamorat2017Adrienne bailonPrograma de televisió
Estic enamorat d’una església2013Vanessa Leon (com a Adrienne Bailon)Pel·lícula
Lovestruck: el musical2013Noelle (com a Adrienne Bailon)TV Movie
Arianna: Sexy People (La cançó FIAT)2013Beach Dancer (com a Adrienne Bailon)Pel · lícula curta
Cuttin Da Mustard2008Erma (com a Adrienne Bailon)Pel·lícula
La confraria dels pantalons viatgers 22008Cute Girl Couple Girl (com Adrienne Bailon)Pel·lícula
Les noies del guepard: un món2008Chanel (com a Adrienne Bailon)TV Movie
meu2008AlizePel · lícula curta
Tot el que tens2006Gabby Espinoza (as Adrienne Bailon)TV Movie
The Cheetah Girls 22006Chanel (com a Adrienne Bailon)TV Movie
Entrenador Carter2005Dominique (com a Adrienne Eliza Bailon)Pel·lícula
Buffalo Dreams2005Domino (com a Adrienne Bailon)TV Movie
Taylor Made2005Madison Sants (as Adrienne Bailon)TV Movie
La vida de la suite de Zack i Cody2005Adrienne bailonPrograma de televisió
Les noies del guepard2004Chanel Simmons (com a Adrienne Bailon)TV Movie
Les noies del guepard2003Chanel (com a Adrienne Bailon)TV Movie
Això és So Raven2003AlanaPrograma de televisió
Naughty by Nature & 3LW: Se sent bé20023LW (sense acreditar)Pel · lícula curta
misteri2001FamíliaPrograma de televisió
Lil 'Romeo, Nick Cannon i 3LW: els pares no ho entenen20013LW (sense acreditar)Pel · lícula curta
Tot el que19943LWPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Adrienne Bailon i J. R. RamírezJ.R. Ramírez
    • La Coalició
      2012
    [veure coincidència]
  • Adrienne Bailon i Michael StegerMichael Steger
    • Les noies del guepard: un món
      2008
    [veure coincidència]
  • Adrienne Bailon i Robert Kardashian jrRob Kardashian
    • Mantenir-se al dia amb els Kardashians
      2006
    [veure coincidència]
  • Ja Rule i Adrienne BailonJa Rule
    • Estic enamorat d’una església
      2013
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

John Louis Mansi
John Louis Mansi
28 de maig de 2021 ... Notícies de John Louis Mansi, xafarderies, fotos de John Louis Mansi, biografia, llista de núvies de John Louis Mansi 2016. Història de la relació. Llista de relacions de John Louis Mansi. Història de cites de John Louis Mansi, 2021, 2020, llista de relacions de John Louis Mansi.
Els 16 moments més divertits d’Attack on Titan
Els 16 moments més divertits d’Attack on Titan
La majoria de les vegades no hi ha moltes bromes a Attack on Titan. Simplement no hi ha massa coses divertides sobre l’últim bitllet que queda ...
Rachel Brosnahan i Jason Ralph
Rachel Brosnahan i Jason Ralph
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Rachel Brosnahan i Jason Ralph. Obteniu més informació sobre ...
Llista completa de tots els personatges de Pokémon
Llista completa de tots els personatges de Pokémon
Aconsegueix-los tots! Quan Pokémon es va llançar per primera vegada el 1995, va canviar per sempre la manera com els nerds jugaven a jocs de cartes. Pokémon és un ...
Sutton Tennyson
Sutton Tennyson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sutton Tennyson, xafarderies, fotos de Sutton Tennyson, biografia, llista de núvies de Sutton Tennyson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sutton Tennyson. Història de cites de Sutton Tennyson, 2021, 2020, llista de relacions de Sutton Tennyson.
Els millors clàssics de culte de tots els temps
Els millors clàssics de culte de tots els temps
Els millors clàssics de culte són pel·lícules que es poden veure una i altra vegada. També és fantàstic mostrar al vostre xicot una gran pel·lícula de culte si encara no l’ha vist ...
Els millors jocs d’acció-aventura del 2018, classificats
Els millors jocs d’acció-aventura del 2018, classificats
Aquests són els millors nous jocs d’acció-aventura del 2018, classificats pels jugadors d’arreu. Aquesta llista inclou entorns de ciència ficció, fantasia, terror i món obert ...